ya arkdaşklar bişiler srcam d900i hkknda 1,şarj süresi ne kdr gdyorr 2,ses yüksekmii 3, msn ye fln giriliyomu vede uyguma yükleniyomu acbaa yanıtlatsanız swinirimmmmm
şarj süresine eklemek gerekise;telefonda çeşitli ayarlar yapılarak bu süreyi artırman mümkün.En basitinden beyaz fonu seçip parlaklığı 3,seviyeye getirisen ve (eğer böyle bir özellik varsa)gündüz tuş takımı ışıkların ı kapatibilirsin.Böylece rahat 4 gün gider.
bugün gittim telefoncuya tuş takımı değişmeyebilir belki alt taraf komple değişmez dedi kestirip attı bende anlamadım zaten bulunduğum ilçede 1 tane telefoncu var oda anlamıyo telefon tamirinden bende haşat d900i alırsam garantiye yollucam bedava kapağını vs değiştirsinler ne yapıyım 1-2 ay beklerim artık forumda bir arkadaş 3 günde yapıldı diye yazmış ama ne olur bilmem
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
benim adım yok burda neden :D:D benide ekleyin bi zahmett nokia e65 vardı memnun kalmadım d900i le kafa kafaya takas ettim zaten e65i 3 ay kullanmıstım telefoncuda sıfır d900i le takas ettim eskiden nokiacıydım simdi samsung ii oldu böle zaten sorunluydu telimm
Arkadaşlar benm kuzenmde d900i war kenarları çelik gibi yeni aldı telefonda kaydırma menüsü yok :D kaydırma sesi seçcez öle bi menü yok ne yapcm yardmm^??????
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
benim adım yok burda neden :D:D benide ekleyin bi zahmett nokia e65 vardı memnun kalmadım d900i le kafa kafaya takas ettim zaten e65i 3 ay kullanmıstım telefoncuda sıfır d900i le takas ettim eskiden nokiacıydım simdi samsung ii oldu böle zaten sorunluydu telimm
Ben abime babalar günü hediyesi olarak bu telefonu aldım kendi telefonumu servise verip bir süre bu telefonu kullanacağım. ama önceki sayfalardan öğrendiğim kadarıyla bir de bu telefonun kendi şifresi varmış. şimdi telefonu abime gönderdiğimde o kendi sim kartını taktığında telefon sorun mu çıkartacak? sorun çıkartacaksa bu sorunu nasıl aşabileceğiz? yardımcı olursanız sevinirim...