Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: bilgi...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: bilgi... Sayfa: <<   < önceki  147 148 149 150 151 [152] 153 154 155 156   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
iletimmesaji2

16 Mayıs 2008; 23:05:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bellek kartındaki müzikler müzik çalardan listeye eklenebiliyor..uygulama yüklemeyi burda anlatılan şekilde birebir yaptınmı? yüklenmesi lazım ben sürekli yüklüyorum
quote:

Orjinalden alıntı: XLeNoNz

ben de bu hafta sonu D900i aldım teknosadan vitrinde kalmış sadece bordo renkli bende vitrindeki bordo renkli D900i yi aldım telpa garantili bi sorun çıkmadı bi türlü java yüklemeyi başaramadım telefona o kadar uğraşmama rağmen , yükleme hatası veriyor mevcut oyunlarla ve programlarla yetiniyorum canımı sıkan bir diğer husus bellek kartındaki mp3 leri müzik çalardan listeye ekleyemiyor olmamız mp3 çalınırken ses haparlörden biraz düşük çıkıyor ama net çıkıyor kulaklıkta gayet iyi dinleyebiliyorum 1gb bellek kartı hediye verildi herhangi bi telefonu kasma gibi bi problem yok yalnız şarj en fazla bana 1 gün dayanıyor telefonu hiç elimden düşürmediğim için şarj durumu biraz kötü az dayanıyor fotoğraf çekimi bence kaliteli ama biraz telefonu titretince görüntü bozuluyor tasarımı gayet iyi karizma bi telefon d900i bide gprs ayarlarını yapamadım internete giremiyorum hattım vodafone şebeke yok diye uyarı alıyorum profillerden vodafone gprs'i seçmeme rağmen.

Bruce Lee Fan Club
XLeNoNz

18 Mayıs 2008; 19:58:13 

quote:

Orjinalden alıntı: iletimmesaji2

bellek kartındaki müzikler müzik çalardan listeye eklenebiliyor..uygulama yüklemeyi burda anlatılan şekilde birebir yaptınmı? yüklenmesi lazım ben sürekli yüklüyorum
quote:

ben de bu hafta sonu D900i aldım teknosadan vitrinde kalmış sadece bordo renkli bende vitrindeki bordo renkli D900i yi aldım telpa garantili bi sorun çıkmadı bi türlü java yüklemeyi başaramadım telefona o kadar uğraşmama rağmen , yükleme hatası veriyor mevcut oyunlarla ve programlarla yetiniyorum canımı sıkan bir diğer husus bellek kartındaki mp3 leri müzik çalardan listeye ekleyemiyor olmamız mp3 çalınırken ses haparlörden biraz düşük çıkıyor ama net çıkıyor kulaklıkta gayet iyi dinleyebiliyorum 1gb bellek kartı hediye verildi herhangi bi telefonu kasma gibi bi problem yok yalnız şarj en fazla bana 1 gün dayanıyor telefonu hiç elimden düşürmediğim için şarj durumu biraz kötü az dayanıyor fotoğraf çekimi bence kaliteli ama biraz telefonu titretince görüntü bozuluyor tasarımı gayet iyi karizma bi telefon d900i bide gprs ayarlarını yapamadım internete giremiyorum hattım vodafone şebeke yok diye uyarı alıyorum profillerden vodafone gprs'i seçmeme rağmen.

evet birebir yaptım sağ altta softick de connected yazıyodu telefonda usb yi seçtim serial i seçtim serial downloadda daha hiç yükleme başlamadan direk yükleme hatası verdi bellek kartındaki müzikleride müzik çalara eklemeyi bulamadım baktım baya bakayım tekrar.

İmza Kağıda Atılır..
iletimmesaji2

18 Mayıs 2008; 21:11:22 

müzik çalara gel..yukarı tuşa bas yürütme listelerine geleceksin..orada seçenekler tuşuna bas.orada 2 numaralı başlık müzik eklenecek kaynak..ordan bellek kartı seçip listeye ekleyebilirsin

Bruce Lee Fan Club
iletimmesaji2

18 Mayıs 2008; 21:13:25 

*#52828378# yi tuladığında ota type settingi serialyapıyormusun? ondan sonra 3 te serial testte ppp up ı usb yapıyormusun peki?

Bruce Lee Fan Club
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 21:30:24 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: iletimmesaji2

quote:

evet birebir yaptım sağ altta softick de connected yazıyodu telefonda usb yi seçtim serial i seçtim serial downloadda daha hiç yükleme başlamadan direk yükleme hatası verdi bellek kartındaki müzikleride müzik çalara eklemeyi bulamadım baktım baya bakayım tekrar.

gprs e giremiyorsan

telefonu tekrar kapatıp açın *#52828378# kodunu girin Ota type settingi GPRS yapın bukadar

sonra geçerli profili vodafone yap internete girebilirsin

diğer sorunu arkadaşımız yanıtlamış

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
''SE BÜTÜN MODELLERİN YAZILIM SORUNLARI VE YÜKLEMELERİ RESİMLİ ANLATIMI ''.
TIKLA
iletimmesaji2

19 Mayıs 2008; 0:28:23 

evet gprs ede ondan dolayı giremiyordur

Bruce Lee Fan Club
XLeNoNz

19 Mayıs 2008; 23:20:09 

mp3 çalar işini hallettim

ota type settings de serial i seçiyorum,

serial testte ppp up ta usb yi seçiyorum

sonra uploader e oyunu koyuyorum jar ve jad olarak softickde de connected yazıyodu

serial downloada gelince daha hiç dolmadan yükleme hatası veriyor

ve ayrıca artık serial OTA yı seçince telefonu samsung studio görmüyor tekrar gprs i seçince düzeliyor haliyle artık softick de görmüyor serial i seçince

diğer bi sorun gprs OTA yı seçiyorum vodafona wap gprs i seçiyorum tarayıcıdan ama hala şebeke yok diyor anlamadım gitti

ayrıca bi soru daha sorucam hani bekleme modunda bulunduğumuz yer yazıyorya bakırköy avcılar mesela onu nasıl ayarlıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XLeNoNz -- 19 Mayıs 2008; 23:20:26 >

İmza Kağıda Atılır..
iletimmesaji2

19 Mayıs 2008; 23:44:50 

softicki kurarken bi hata olmuş olabilirmi acaba..nasıl ayarlamaktan bahsediyorsun? anlamadımda

Bruce Lee Fan Club
Blue_Typhoon

20 Mayıs 2008; 11:30:57 

arkadaşlar 2gb microsd hafıza kartım var kamerayı açıyorum video kaydedeciğim telefon hafızası dolu diyor onu nasıl bellek hafızasına dönüştürürüz yani çekilen videolar bellek hafızası olarak çeksin oraya atsın
telefonum bu

100 YIL
Pulstar

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 16:34:41 

quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Typhoon

arkadaşlar 2gb microsd hafıza kartım var kamerayı açıyorum video kaydedeciğim telefon hafızası dolu diyor onu nasıl bellek hafızasına dönüştürürüz yani çekilen videolar bellek hafızası olarak çeksin oraya atsın
telefonum bu

Direkt Bellek Kartına kayıt yapılmıyor... Telefon Hafızasına kayıt yapıpı kendin Bellek Kartına taşıyorsun...

Telefon Hafızasında yer açman gerek...

* AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ 3.0 GHz CPU * GIGABYTE MA790GP-DS4H ANAKART * KINGSTON 2x1=2 GB 800 Mhz. CL5 DDR2Ram * LG L204WT-SF 20.1" Wide Screen Monitör * SAMSUNG 20x DVD Writer * Cooler Master ELITE RC-332 390W ATX KASA * PHILIPS SPA1300 2+1 Ses Sistemi * TOSHIBA Satellite A200-1M4 Dizüstü Bilgisayar * AirTies RT-205 Wireless ADSL2+ Modem * HP Photosmart C4280 * CANON PowerShot A540 Dijital Fotoğraf Makinesi * SAMSUNG SGH-D900i Cep Telefonu * Pioneer DEH-P40MP *
mustafii

21 Mayıs 2008; 13:50:19 

arkadaşlar d900i telefonum war hafıza kartına girdiğimde 53 karakterin fazlası bu telefonda desteklemiyor diyor. bu ne anlama gelio.ben bi dosyanın içine örneğin müzik dosyasına 53 şarkıdan fazla atamıcakmıyım.yardımcı olurmusunuz

XLeNoNz

21 Mayıs 2008; 14:12:26 

aradaşlar yanlışlıkla *#52828378# den java full reset yaptım artık telefonunun kendi oyunları yarım ekran oldu yarım ekran oyanyabiliyorum bunu nasıl düzelteblirim?

İmza Kağıda Atılır..
BabyIcey

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 15:47:34