Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: bilgi...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: bilgi... Sayfa: <<   < önceki  146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
couvervn

9 Nisan 2008; 18:28:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iyide zaten D900 de word excel pdf dosyalarini acabiliyorsun ayrica digital goruntuleride (cozunurlugu ne olursa olsun) acabiliyorsun kendi icinde ''picsel file viewer'' denilen bir program var onunla her turlu txt word excel pdf...... hepsini aciyorsun

lutfen arastirmayan arkadaslar telefonu kotulemek icin yorum yazmasin ya da yok demesin once varmi diye arastirsin.

.:: NEJ@T ::.

9 Nisan 2008; 23:49:13 

quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

quote:

Orjinalden alıntı: catik

ark. v3i yi ne hayallerle almıştım 1.5 sen önce 725 ytl ye aldım verdiğim paraya mı yanayım,yoksa iğrenç resim ve videolarınamı
yanayım bilemiyorum

karizmasına bir diğeceğim yok herkes beğeniyo

şimdi kendime d900i 404ytl sipariş ettim yarın elimde olucak sırf resim kalitesi için aldım umarım buda beni pişman etmez

motoroladan vazgeçmem diyen ve yaklaşık 9 senedir çeşitli modellerini kullanan biri olarak sırf kamerasının berbat oluşu yüzünden vazgeçiyorum.

anlamadığım şey bu kadar karizma ve göze hitap eden ürünler nasıl oluyoda bu kadar kalitesiz objektifler le piyasaya sürülüyo

Artık bende aranıza katıldım emaktar v3i yi kardeşime yolladım.iyi yaptım mı yarın aksam anlayacam
---Ne dersiniz v3i den sonra d900i ile sınıf atlamış olacağım mı

v3i den sonra D900i sana nutella gibi gelir diye düşünüyorum...ama bu teli muhakkak kılıfla kullanmalısın..ben D900i ile çekilmiş resimlerden oluşan bir resim galerisi oluşturmayı bile düşünüyorum..

nutella gibimi bu nasıl yorumdur böyle akşam akşam gülmeme sebep oldun allahta seni güldürsün bu arada bende inş v3i den d900 e geçiş yapıcam yazın bakalım ne olacak bu arada d900 ile d900i arasında ses ve kamera farkı varmı biliyorum 2-3 radyo vs ufak farkları var ama ses ve foto farkını merak ediyorum

Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim,
Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem,
İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam,
Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam,
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam,
Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam...
MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
lastkhan

10 Nisan 2008; 17:14:30 

bu d 900'ün mesaj-taslas kısmındaki mesaj adları değiştirilemiyor mu?

UNUTMUYORUZ! Tepki için imzalarımızı değiştiriyoruz!..

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Nisan 2008; 18:06:04 

Güncel fiyat listesi (10.04.2008)

Ereyon.com: 356 YTL / 345 YTL (Havale ile)
Ereyon.com (Paralel ithalat): 341 YTL / 331 YTL (Havale ile)
Genpatech.com: 409 YTL / 392 YTL (Havale ile)
Hepsiburada.com: 398 YTL / 379 YTL (Havale ile)

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Pulstar

Sisteme Gözat

11 Nisan 2008; 3:00:17 

quote:

Orjinalden alıntı: couvervn

iyide zaten D900 de word excel pdf dosyalarini acabiliyorsun ayrica digital goruntuleride (cozunurlugu ne olursa olsun) acabiliyorsun kendi icinde ''picsel file viewer'' denilen bir program var onunla her turlu txt word excel pdf...... hepsini aciyorsun

lutfen arastirmayan arkadaslar telefonu kotulemek icin yorum yazmasin ya da yok demesin once varmi diye arastirsin.

Nerede bu program?...

* AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz. * ASUS A7V8X-MX Mainboard * 512 MB. + 256 MB. 333 MHz. DDR Ram * SPARKLE GeFORCE FX5500 256 MB. Ekran Kartı * LG L204WT-SF 20.1" Wide Screen Monitör * LG 16x DVD Writer * LG 52x CD Writer * PHILIPS SPA1300 2+1 Ses Sistemi * TOSHIBA Satellite A200-1M4 Dizüstü Bilgisayar * AirTies RT-205 Wireless ADSL2+ Modem * HP Photosmart C4280 * CANON PowerShot A540 Dijital Fotoğraf Makinesi * SAMSUNG SGH-D900i Cep Telefonu * Pioneer DEH-P40MP *

13 Nisan 2008; 23:22:52 

d900 ve d900i topiğinin yaklaşık bir 35-40 civarında sayfasını inceledim ama kafam kazan gibi oldu bir şeyi çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim ugo olayı çok hoşuma gitti hani gece gündüz olayı varya bu ugoda birden bire mi gecen gündüze geçiyo yoksa yavaş yavaş güneş mi doğuyo böyle gerçek hayattaki gibi güneşin doğması 1 saat falan sürüyomu çok merak ettim

Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim,
Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem,
İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam,
Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam,
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam,
Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam...
MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
lastkhan

14 Nisan 2008; 7:50:56 

yavaş yavaş oluyor. Birden değil.
Alakasız ama bende bir şey soracam. Yöneticilere forumla ilgili soru ve şikayetleri nereden yollayabiliriz? Kişi şikayeti demiyorumj.

UNUTMUYORUZ! Tepki için imzalarımızı değiştiriyoruz!..

switel

15 Nisan 2008; 23:54:54 

arkadaslar bu cekilen fotograf ve videolarin otomatikman hafiza kartina kaydetme yolu yok mu??? bir de telefona yuklenebilecek programlari nereden bulabilirim??? son olarak hafiza kartina yuklenen fotograflari ayni telefon hafizasindaki gibi sag ya da sol tusa basarak degistirmenin imkani yok mu???

sahin_korfez

16 Nisan 2008; 16:26:40 

arkadaslar birsey soracam ben simdi msn yukledim tele fakat msn i aynı pc deki gibi simge durumuna atamıyomuyuz mecburen hep msn açık kalıyo baska birsey yapamıyom ayrıca kapagı kapatıncada çıkıyor bari bu olmasın yardımcı olursanız sevinirim

daha sora yazarım
nKEEPr

17 Nisan 2008; 22:46:19 

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

d900 ve d900i topiğinin yaklaşık bir 35-40 civarında sayfasını inceledim ama kafam kazan gibi oldu bir şeyi çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim ugo olayı çok hoşuma gitti hani gece gündüz olayı varya bu ugoda birden bire mi gecen gündüze geçiyo yoksa yavaş yavaş güneş mi doğuyo böyle gerçek hayattaki gibi güneşin doğması 1 saat falan sürüyomu çok merak ettim

bazen güneş tutulması bile oluyor ekranda

arkadaşım ugo olayı güzelde arka plana başka resimlerde koyma şansımız olsa daha iyi olacaktı..ewt ekranın aydınlanması ve kararması saatle paralel olarak yavaş yavaş oluyor

U600 ün ekranı daha kaliteli yalnız onuda belirteyim

mobile expert
kumsaldaki kumlardan kale yapıp içine giren insanların kaleleri yıkıldığında sövecekleri ilk şey dalgalardır...
keep on bass
muratcolak55

18 Nisan 2008; 23:39:58 

arka plana başka resim olmyomu yani

TaMeeR

19 Nisan 2008; 14:40:18 

ARKADASLAR BENİM D900İ DE SESSİZ MODDA SESSİZ VİDEO ACIYORUM SESSİZ CALIYOR BURAYA KADAR SORUN YOK VİDEODA İLERİ SARDIĞIMDA SES GELMEYE BASLIYOR Bİ YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ??

19 Nisan 2008; 15:17:06