iyide zaten D900 de word excel pdf dosyalarini acabiliyorsun ayrica digital goruntuleride (cozunurlugu ne olursa olsun) acabiliyorsun kendi icinde ''picsel file viewer'' denilen bir program var onunla her turlu txt word excel pdf...... hepsini aciyorsun
lutfen arastirmayan arkadaslar telefonu kotulemek icin yorum yazmasin ya da yok demesin once varmi diye arastirsin.
ark. v3i yi ne hayallerle almıştım 1.5 sen önce 725 ytl ye aldım verdiğim paraya mı yanayım,yoksa iğrenç resim ve videolarınamı yanayım bilemiyorum
karizmasına bir diğeceğim yok herkes beğeniyo
şimdi kendime d900i 404ytl sipariş ettim yarın elimde olucak sırf resim kalitesi için aldım umarım buda beni pişman etmez
motoroladan vazgeçmem diyen ve yaklaşık 9 senedir çeşitli modellerini kullanan biri olarak sırf kamerasının berbat oluşu yüzünden vazgeçiyorum.
anlamadığım şey bu kadar karizma ve göze hitap eden ürünler nasıl oluyoda bu kadar kalitesiz objektifler le piyasaya sürülüyo
Artık bende aranıza katıldım emaktar v3i yi kardeşime yolladım.iyi yaptım mı yarın aksam anlayacam ---Ne dersiniz v3i den sonra d900i ile sınıf atlamış olacağım mı
v3i den sonra D900i sana nutella gibi gelir diye düşünüyorum...ama bu teli muhakkak kılıfla kullanmalısın..ben D900i ile çekilmiş resimlerden oluşan bir resim galerisi oluşturmayı bile düşünüyorum..
nutella gibimi bu nasıl yorumdur böyle akşam akşam gülmeme sebep oldun allahta seni güldürsün bu arada bende inş v3i den d900 e geçiş yapıcam yazın bakalım ne olacak bu arada d900 ile d900i arasında ses ve kamera farkı varmı biliyorum 2-3 radyo vs ufak farkları var ama ses ve foto farkını merak ediyorum
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD SP Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / 2 x 1 GB SanDisk SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Çok yakında: Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 67 mm B&W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart
iyide zaten D900 de word excel pdf dosyalarini acabiliyorsun ayrica digital goruntuleride (cozunurlugu ne olursa olsun) acabiliyorsun kendi icinde ''picsel file viewer'' denilen bir program var onunla her turlu txt word excel pdf...... hepsini aciyorsun
lutfen arastirmayan arkadaslar telefonu kotulemek icin yorum yazmasin ya da yok demesin once varmi diye arastirsin.
Nerede bu program?...
* AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz. * ASUS A7V8X-MX Mainboard * 512 MB. + 256 MB. 333 MHz. DDR Ram * SPARKLE GeFORCE FX5500 256 MB. Ekran Kartı * LG L204WT-SF 20.1" Wide Screen Monitör * LG 16x DVD Writer * LG 52x CD Writer * PHILIPS SPA1300 2+1 Ses Sistemi * TOSHIBA Satellite A200-1M4 Dizüstü Bilgisayar * AirTies RT-205 Wireless ADSL2+ Modem * HP Photosmart C4280 * CANON PowerShot A540 Dijital Fotoğraf Makinesi * SAMSUNG SGH-D900i Cep Telefonu * Pioneer DEH-P40MP *
d900 ve d900i topiğinin yaklaşık bir 35-40 civarında sayfasını inceledim ama kafam kazan gibi oldu bir şeyi çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim ugo olayı çok hoşuma gitti hani gece gündüz olayı varya bu ugoda birden bire mi gecen gündüze geçiyo yoksa yavaş yavaş güneş mi doğuyo böyle gerçek hayattaki gibi güneşin doğması 1 saat falan sürüyomu çok merak ettim
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
yavaş yavaş oluyor. Birden değil. Alakasız ama bende bir şey soracam. Yöneticilere forumla ilgili soru ve şikayetleri nereden yollayabiliriz? Kişi şikayeti demiyorumj.
arkadaslar bu cekilen fotograf ve videolarin otomatikman hafiza kartina kaydetme yolu yok mu??? bir de telefona yuklenebilecek programlari nereden bulabilirim??? son olarak hafiza kartina yuklenen fotograflari ayni telefon hafizasindaki gibi sag ya da sol tusa basarak degistirmenin imkani yok mu???
arkadaslar birsey soracam ben simdi msn yukledim tele fakat msn i aynı pc deki gibi simge durumuna atamıyomuyuz mecburen hep msn açık kalıyo baska birsey yapamıyom ayrıca kapagı kapatıncada çıkıyor bari bu olmasın yardımcı olursanız sevinirim
d900 ve d900i topiğinin yaklaşık bir 35-40 civarında sayfasını inceledim ama kafam kazan gibi oldu bir şeyi çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim ugo olayı çok hoşuma gitti hani gece gündüz olayı varya bu ugoda birden bire mi gecen gündüze geçiyo yoksa yavaş yavaş güneş mi doğuyo böyle gerçek hayattaki gibi güneşin doğması 1 saat falan sürüyomu çok merak ettim
bazen güneş tutulması bile oluyor ekranda
arkadaşım ugo olayı güzelde arka plana başka resimlerde koyma şansımız olsa daha iyi olacaktı..ewt ekranın aydınlanması ve kararması saatle paralel olarak yavaş yavaş oluyor
U600 ün ekranı daha kaliteli yalnız onuda belirteyim
kumsaldaki kumlardan kale yapıp içine giren insanların kaleleri yıkıldığında sövecekleri ilk şey dalgalardır...
ARKADASLAR BENİM D900İ DE SESSİZ MODDA SESSİZ VİDEO ACIYORUM SESSİZ CALIYOR BURAYA KADAR SORUN YOK VİDEODA İLERİ SARDIĞIMDA SES GELMEYE BASLIYOR Bİ YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ??