Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>-

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>- Sayfa: <<   < önceki  144 145 146 147 148 149 [150] 151 152 153   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fatihcsv

28 Şubat 2008; 17:04:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar d900i alacağım fakat kararsızım çünkü kafama takılan bazı şeyler var..

1- bu telefona tema ve oyun yüklenmiyor diyorlar..gerçekten bu doğru mu?
2- mp3 çalma kalitesi nasıl? bilgisayardaki gibi sesi temiz verebiliyor mu?
3- telefonu hiç kurcalamazsan şarjı kaç gün gidiyor?
4- dış malzeme kalitesi nasıl? 1 kere yere düşünce parçalanacak cinsten mi?
5- bu telefonda default olarak kaç tane zil sesi var ve zil sesi menüden değiştirilebilyor mu? şunun için soruyorum; bir arkadaş geçen gün D880 aldı..ilginçdir ki zil seslerini menüden ayarlamayı bulamadık ancak klasörlerin içinde gidip seçtiğin melodiyi zil sesi yap diyorsun ancak öyle oluyor ve üstelik telefonun içinden sadece 3-4 tane zil sesi çıktı..d900i içinde bu durum böyle mi?
6- telefonu kapatıp açtığın zaman saati ve tarihi siliniyormuş..bu doğru mu?
7- hafıza kartını doldurduğun zaman telefon yavaşlıyor mu? (mesela bu nokianın çoğu modelinde vardır)
8- cevapsız çağrıları ayrıntısı ile gösteriyor mu? örneğin size birisi gün içinde 2 kez cevapsız çağrı bıraktı..bunun ikisini de gösteriyor mu yoksa sadece son aradığı saati mi gösteriyor? mesela nokia da bu özellik vardır(yani gelen tüm çağrıları ayrıntısı ile gösterir) ve oldukça hoşuma gidiyordu bu özellik fakat sonradan aldığım sony ericckson da bu yokdu ve bayağı sıkıntı yaşamıştım bu konuda..

vakit ayırıp cevaplayacak herkese şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcsv -- 28 Şubat 2008; 17:06:06 >

iletimmesaji2

28 Şubat 2008; 17:49:16 

1- oyun yükleniyor ama yüklemesi biraz zahmetli ve sadece java oyunlar yükleniyor.tema hiç yüklenmiyor
2-mp3 çalması bence kaliteli ama ses seviyesi düşük geliyor bana
3-hiç kurcalamayınca 2-2,5 gün gidiyor
4-4 sefer düştü daha bi kırık yok ama yere çarpan yerlerde ufak eziklikler var ama çok ufak
5-10 tane civarı melodi var ama pek güzel değil ayrıca telefon hafızasındaki müzikleri zil sesi yapabiliyorsun.ayaralardan ses ayarlarından oluyor buda
6-ben nokia kullanırken silindi ama 6 aydır bunu kullanıyorum daha bikez bile silinmedi çok sık hat değişimide yapıyorum
7-hafıza kartını çok doldurunca mesela fotograflar içinde gezinmek yavaş oluyor.ama telefon yavaşlamıyor sadece hafıza kartındaki bişeye bakınca yavaşlıyor
8-evet gösteriyor hemde son 30 yada 50 aramayı gösteriyor..isim yazıyor yanında kaç kez aradığı yada arandığı parantez içinde yazıyor.ayrıntılara bakınca zamanları ve süresi yazıyor

Bruce Lee Fan Club
iletimmesaji2

28 Şubat 2008; 17:52:37 

d900 de döküman görüntüleyici ve telesekreter var
d900ide ise bunlar yok fazladan radyosu var..bide bazı kişiler d900i nin fotograf kalitesinin daha iyi olduğunu söylüyor
quote:

Orjinalden alıntı: muratcolak55

quote:

Orjinalden alıntı: muratcolak55

quote:

Orjinalden alıntı: _-*CrazyCan©*-_

quote:

Orjinalden alıntı: Pulstar

Arkadaşlar mavi kutuda "E" harfi ne anlama geliyor?...

Kullanma Kılavuzuna göre Edge imiş... Acaba bağlı mı?...

Daha önceleri yazmıştık... Bağlı değil, sadece bağlanırsan EDGE hızıyla bağlanırsın anlamına geliyor... yani EDGE kapsamındayken oluyor.... bazende GPRS için G harfi çıkar...
Bazen köye çıktığımda kaybolur bende mesela...

ve de D900 den hiç memnun değilim...
alırken iki kere düşünülmesi gereken bi telefon... Saygılarımla

900 i mi 900 mü hocam sizi memnun etmeyen
bide ne önerirsiniz bunun yerine

Bruce Lee Fan Club
fatihcsv

28 Şubat 2008; 18:45:34 

iletimmesaji2 teşekkür ederim cevapların için..telefon genel olarak 1-2 şey dışında güzel görünüyor..pazartesi günü telefonu sipariş vereceğim..inşallah memnun kalırım

muratcolak55

29 Şubat 2008; 13:37:37 

fatih bey o bir iki şey nedir acaba

fatihcsv

29 Şubat 2008; 14:48:37 

gözüme çarpan en büyük 2 eksik; birincisi şarjının çabuk bitmesi ikincisi java uygulamarda sorun çıkarması gibi görünüyor..aslında detayına inersek nokia ya göre ufak tefek de olsa birçok eksiği var samsung un fakat herşeyden önce karizması yeter diye düşünüyorum

uliking

29 Şubat 2008; 23:42:22 

d900 ilk zamanlarda 800 lira falanmış şimdi ise 300 e bile satılıyo bu düşüşün nedeni nedir

iPod Touch Fan Club
UYKUSUZ DERGİ FUN CLUB
Penguen Okurları
::ℓσѕт ƒαη ¢ℓυв::
[_The Simpsons Fan Club_)
Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demis ben çekilirim
Dark_Lord_

1 Mart 2008; 3:47:41 

quote:

Orjinalden alıntı: uliking

d900 ilk zamanlarda 800 lira falanmış şimdi ise 300 e bile satılıyo bu düşüşün nedeni nedir

Bu her el telefon için geçerli zaten , telefonlar değerini çabuk yitiriyor çünkü ikide bi yenibi model çıkıyor.Bi telefon 800 liraysa 1 sene sonra 500 de 400 de olur hepsinde böyle zaten d900i ile alakalı değil yani

Pulstar

Sisteme Gözat

1 Mart 2008; 3:59:17 

quote:

Orjinalden alıntı: uliking

D900, Türkiye'de 1,5 sene önce piyasaya çıktı...
D900i ise yaklaşık 10 ay önce piyasaya çıktı...

Eğer hala ilk zamanlardaki gibi 800 YTL'den satılsaydı bugün 800 YTL civarlarında satışta olan daha yeni model G800 1.500 YTL'den falan satılırdı heralde...

Peki o zaman D900i'yi hala alan olur muydu?... Bilmem... Fakat ben almazdım; onu biliyorum...
G800'de alamazdım...
Belki E250 alırdım...

* AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz. * ASUS A7V8X-MX Mainboard * 512 MB. + 256 MB. 333 MHz. DDR Ram * SPARKLE GeFORCE FX5500 256 MB. Ekran Kartı * LG L204WT-SF 20.1" Wide Screen Monitör * LG 16x DVD Writer * LG 52x CD Writer * PHILIPS SPA1300 2+1 Ses Sistemi * TOSHIBA Satellite A200-1M4 Dizüstü Bilgisayar * AirTies RT-205 Wireless ADSL2+ Modem * HP Photosmart C4280 * CANON PowerShot A540 Dijital Fotoğraf Makinesi * SAMSUNG SGH-D900i Cep Telefonu * Pioneer DEH-P40MP *
iletimmesaji2

1 Mart 2008; 20:48:09 

Bu düşüş genelde samsung da bukadar çok oluyor..ama bakarsak zamanındada 3megapiksel telefonlar arasında en ucuzuydu ve en karizmasıydı

Bruce Lee Fan Club
Pulstar

Sisteme Gözat

2 Mart 2008; 14:00:04 

2 sorum var:

1: Bu telefonda NOKIA'larda olduğu gibi hücre bilgisi var mı?... Mesela: Sinyali Karşıyaka baz istasyonundan alıyorsa ekran Karşıyaka yazıyor mu?...

2: Yine NOKIA'larda ki gibi gönderdiğimiz mesaj karşı tarafa gittiğinde "İLETİLDİ" raporu geliyor mu?...

* AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz. * ASUS A7V8X-MX Mainboard * 512 MB. + 256 MB. 333 MHz. DDR Ram * SPARKLE GeFORCE FX5500 256 MB. Ekran Kartı * LG L204WT-SF 20.1" Wide Screen Monitör * LG 16x DVD Writer * LG 52x CD Writer * PHILIPS SPA1300 2+1 Ses Sistemi * TOSHIBA Satellite A200-1M4 Dizüstü Bilgisayar * AirTies RT-205 Wireless ADSL2+ Modem * HP Photosmart C4280 * CANON PowerShot A540 Dijital Fotoğraf Makinesi * SAMSUNG SGH-D900i Cep Telefonu * Pioneer DEH-P40MP *
a.xos

2 Mart 2008; 14:13:48 

arkadaslar peki d900i nin sesi e250 fazla cıkıyormu

iletimmesaji2

2 Mart 2008; 14:22:46 

menü-mesajlar-hücre mesajları na girip etkinleştirmeyi açık yaparsan ve alınan kanallardada kanallara 50 yi eklersen ve tüm kanalları açık yaparsan operatör logosunun altında yeni hy yazıyor.ve rehber yazması gereken yerde hy yazıyor.o hy ye basınvca mahalle adı yazıyor.yoksa direk ekranda yazmıyor.bi tuşa basıp görüyorsun..biraz karışık oldu ama

iletim mesajıda geliyor..mesajlar-ayarlar-metin mesajları-gönderme seçeneklerinde iletim onayı isteyi işaretleyince ileildi mesajı geliyor

Bruce Lee Fan Club
Pulstar

Sisteme Gözat

2 Mart 2008; 15:19:05 

quote:

Orjinalden alıntı: iletimmesaji2

menü-mesajlar-hücre mesajları na girip etkinleştirmeyi açık yaparsan ve alınan kanallardada kanallara 50 yi eklersen ve tüm kanalları açık yaparsan operatör logosunun altında yeni hy yazıyor.ve rehber yazması gereken yerde hy yazıyor.o hy ye basınvca mahalle adı yazıyor.yoksa direk ekranda yazmıyor.bi tuşa basıp görüyorsun..biraz karışık oldu ama

iletim mesajıda geliyor..mesajlar-ayarlar-metin mesajları-gönderme seçeneklerinde iletim onayı isteyi işaretleyince ileildi mesajı geliyor

Teşekkürler...
İletim mesajı ayarını yaptım fakat daha denemedim...

Hücre bilgisinde ise operatör logosunun altında görünüyor; aynı NOKIA'da ki gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 2 Mart 2008; 15:19:43 >

muratcolak55

2 Mart 2008; 15:22:08 

ekrana başka makneden çekilmiş bi resim atma şansımız varmı

sungur 13

2 Mart 2008; 15:31:31