Arkadaşlar. Bu D900İ denen telefondan kullanıyorum bende. Yalnız bir sorun var. Telefon hafızasına veya karta yüklenen videoları çok güzel ve sürekli bir hareketle oynatıyor. Yani bir film yükleseniz gayet mükemmel oynatır. Fakat kendi kamerası ile film çekimi yaparken neden hareketler sürekli değil. En fazla 352*288 olabiliyor galiba. Görüntü 30 fps değil. sanırım 15 fps. Kamerasıyla çekim yaparken görüntüdeki bazı hareketler kayboluyor.
Bu hep böyle mi. Çözümü var mı?
Cevap yok muuuuuuuuuu?
belki çıkacak olan yeni firmwarelerle bu kısmen aşılabilir...aslında bunda 15 fps nin büyük rolü var..o çözünürlüğe 15 fps düşük kalıyor çünkü..şöyle enazından 25 fps olsaymış tadından yenmezmiş ama kaliteli mp4 formatlı videolar yine aynı kalitede izlenebiliyor ve bence bu çok güzel..
Geçen hafta kendime G600 aldım. Bu gecede eşime D900i aldım hepsiburada'dan. Sizce iyi seçim yapmış mıyım? D900i'nin gümüş rengi çok hoşuma gitti o yüzden bu rengi sipariş verdim.
Soyulma problemi yüzünden U700 almaktan vazgeçmiştim,D900i'de bu problemin olacağını sanmıyorum çünkü U700'ü ilk elime aldığımda ön tarafındaki nikelaj malzemenin kalitesiz olduğu hissine kapılmıştım.
KENDİ İÇİNDEKİ ŞARJI BİTİRSİN ONDAN SONRA ŞARJA TAKARSINIZ.ne kadar şarjda kaldığı çnemli değil li-ıon pillerin.ancak ilk4-5 şarjı pili tam boşaltıp yapmanız performans açısından daha iyi olacaktır.