Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>-

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>- Sayfa: <<   < önceki  146 147 [148] 149 150 151 152 153 154 155   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
burak0708

19 Ocak 2008; 20:20:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

ya arkadaşlar bugün D900 ler için sert plastik bir kılıf gördüm kristal kılıf mıymış neymiş,alıcaktımda telefona zarar verir mi acaba diye almadım,bi de size sorıyım aranızda kullanan var mı bi de sahiden düşündüğüm gibi telefona büyük bi zarar verir mi?
1 sorum daha olacak;benim telefonum JVBG1 versiyon serviste güncelleme yaptırsam iyi mi olur kötü mü?

bana yardım edecek birisi yok mu yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0708 -- 19 Ocak 2008; 20:22:18 >

Hayata cezasını gülümsemenle ver...
Magnex

21 Ocak 2008; 16:29:49 

quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

quote:

Orjinalden alıntı: FtLRhyMeR

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

makro mod..cihaz tabiki d900i

arkadaşlar okulda çektim silginin durduğu yüzey sıra ayrıntılara bakın(çizikler fln)..silginin ayrıntıları fln çok ii gibi geldi bana.

bilmem siz ne düşünürsünüz?

çekim çok temiz ışık ayarın çok iyi detayları dediğin gibi iyi yakalamışsın noise ise nerdeyse sıfır hatta ben göremedim forever D900i

değerli yorumun için teşekkür ederim..arkadaşlar lütfen canlandıralım topic'i kimse uğramıyor artık buraya.

Sen gitme diye hep haksız oLsaydım,
bugün yokLuğunu taşıyor oLmazdım.
Sen gitme diye gururumu yaksaydım;
bgn yaLnızLığa sövüyor oLmazdım..
Eski nick:FtLRhyMeR
Chev

21 Ocak 2008; 17:50:41 

herşeyin bir zamanı var eskiden bu topic te düşmezdi üst taraflardan artık değil eskisi gibii

...:::LiNkiN PaRk:::...
Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles
recep41

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Ocak 2008; 22:42:39 

ya arkadaşlar şebeke kodu soruyor telefon bir bileniniz yokmu?

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
muratsan

22 Ocak 2008; 15:38:09 

Arkadaşlar bana d900 i hediye geldi ilk planda iki sorum var size. Telefonun tuş kilidini kaldıramıyormuyum veya devreye girme süresini uzatamıyormuyum ? 2. si bir fotoğrafı arayan resmi olarak ayarla diyorum 'boş' diye bir uyarı geliyor. Arayan resmi olarak nasıl ayarlarım yapamadım. Hatta bir soru daha, sadece gelen aramalardaki hoporlör sesini yükseltmek için ayar varmı? mp3 sesi değil gelen arama hopörlör sesi . tşk

Getz 1.4 DOCH 16 V benzinli, çok yakıyor ama seri arabadır...
lovemark

24 Ocak 2008; 10:52:47 

arkadaşlar selamlar samsung seviyosunuz diye gördüğüm bi kampanyayı iletiyim size dedim http://www.altivi.com/shop/Product.aspx?pid=5433&cid=173
altivi normal satışa başlamış heralde tutunmak için de acaip fiyatlar çıkıyorlar bir bakın isterseniz bana baya ucuz geldi bu fiyata 6 taksit falan da yapıyorlar...bilgilendireyim dedim sizleri...samsung d900i güsel telefondur ben şahsen almayı düşünüyorum...

recep41

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Ocak 2008; 17:28:48 

telefon elime geçti sonunda.yalnız tuş sesini sessize alamıyorum sinir etti.birde tema yı değiştiremiyormuyuz.bence çok kötü bir teması var.yardım edermisiniz arkadaşlar.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
sarıkanaryam

24 Ocak 2008; 19:13:34 

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

telefon elime geçti sonunda.yalnız tuş sesini sessize alamıyorum sinir etti.birde tema yı değiştiremiyormuyuz.bence çok kötü bir teması var.yardım edermisiniz arkadaşlar.

yandaki tuşlardan aşaıdakine bas...
tuş sesi tamamen kısılır...
tema yok zaten..
ugo var ...

samsung'un en ince incisi D900 ve D900i
samsung cLuBfAn

2006 CİTY COMFORT M/T GALAKSİ GRİ

TEK YILDIZ FENERBAHÇE***
samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB

2006 CİTY COMFORT M/T GALAKSİ GRİ

TEK YILDIZ FENERBAHÇE***
recep41

25 Ocak 2008; 13:34:24 

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

yandaki tuşlardan aşaıdakine bas...
tuş sesi tamamen kısılır...
tema yok zaten..
ugo var ...

ugo derken bilmediğim bir terimle karşılaştım.ne anlama geliyor ne işe yarıyor?

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
burak0708

25 Ocak 2008; 13:52:42 

uGO=dinamik tema demek istanbul için ortaköy camii ayarlı sen telefonunla başka bir ülkeye gidersen ekranda ortaköy camii yerine gittiğin yer ile özdeşleşmiş bir yer görürüsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0708 -- 25 Ocak 2008; 13:53:02 >

recep41

25 Ocak 2008; 16:08:53 

quote:

Orjinalden alıntı: burak0708

uGO=dinamik tema demek istanbul için ortaköy camii ayarlı sen telefonunla başka bir ülkeye gidersen ekranda ortaköy camii yerine gittiğin yer ile özdeşleşmiş bir yer görürüsün

peki bu özelliği nasıl kullanacağız.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
burak0708

25 Ocak 2008; 16:11:50 

ekran ayarlarından duvar kağıdına girip tema yı seçersen zaten kullanmış olursun.ama bildiğim kadarıyla bu özellik sadece istanbul da kullanılıyor.diğer illere geçildiğinde hep orman gözüküyor.

recep41

25 Ocak 2008; 16:20:54 

quote:

Orjinalden alıntı: burak0708

ekran ayarlarından duvar kağıdına girip tema yı seçersen zaten kullanmış olursun.ama bildiğim kadarıyla bu özellik sadece istanbul da kullanılıyor.diğer illere geçildiğinde hep orman gözüküyor.

o zaamn biz kullanamayacağız.çok teşekkür ederim.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
recep41

25 Ocak 2008; 16:25:24