ya arkadaşlar bugün D900 ler için sert plastik bir kılıf gördüm kristal kılıf mıymış neymiş,alıcaktımda telefona zarar verir mi acaba diye almadım,bi de size sorıyım aranızda kullanan var mı bi de sahiden düşündüğüm gibi telefona büyük bi zarar verir mi? 1 sorum daha olacak;benim telefonum JVBG1 versiyon serviste güncelleme yaptırsam iyi mi olur kötü mü?
bana yardım edecek birisi yok mu yaw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0708 -- 19 Ocak 2008; 20:22:18 >
Arkadaşlar bana d900 i hediye geldi ilk planda iki sorum var size. Telefonun tuş kilidini kaldıramıyormuyum veya devreye girme süresini uzatamıyormuyum ? 2. si bir fotoğrafı arayan resmi olarak ayarla diyorum 'boş' diye bir uyarı geliyor. Arayan resmi olarak nasıl ayarlarım yapamadım. Hatta bir soru daha, sadece gelen aramalardaki hoporlör sesini yükseltmek için ayar varmı? mp3 sesi değil gelen arama hopörlör sesi . tşk
arkadaşlar selamlar samsung seviyosunuz diye gördüğüm bi kampanyayı iletiyim size dedim http://www.altivi.com/shop/Product.aspx?pid=5433&cid=173 altivi normal satışa başlamış heralde tutunmak için de acaip fiyatlar çıkıyorlar bir bakın isterseniz bana baya ucuz geldi bu fiyata 6 taksit falan da yapıyorlar...bilgilendireyim dedim sizleri...samsung d900i güsel telefondur ben şahsen almayı düşünüyorum...
telefon elime geçti sonunda.yalnız tuş sesini sessize alamıyorum sinir etti.birde tema yı değiştiremiyormuyuz.bence çok kötü bir teması var.yardım edermisiniz arkadaşlar.
telefon elime geçti sonunda.yalnız tuş sesini sessize alamıyorum sinir etti.birde tema yı değiştiremiyormuyuz.bence çok kötü bir teması var.yardım edermisiniz arkadaşlar.
yandaki tuşlardan aşaıdakine bas... tuş sesi tamamen kısılır... tema yok zaten.. ugo var ...
yandaki tuşlardan aşaıdakine bas... tuş sesi tamamen kısılır... tema yok zaten.. ugo var ...
ugo derken bilmediğim bir terimle karşılaştım.ne anlama geliyor ne işe yarıyor?
uGO=dinamik tema demek istanbul için ortaköy camii ayarlı sen telefonunla başka bir ülkeye gidersen ekranda ortaköy camii yerine gittiğin yer ile özdeşleşmiş bir yer görürüsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0708 -- 25 Ocak 2008; 13:53:02 >
uGO=dinamik tema demek istanbul için ortaköy camii ayarlı sen telefonunla başka bir ülkeye gidersen ekranda ortaköy camii yerine gittiğin yer ile özdeşleşmiş bir yer görürüsün
ekran ayarlarından duvar kağıdına girip tema yı seçersen zaten kullanmış olursun.ama bildiğim kadarıyla bu özellik sadece istanbul da kullanılıyor.diğer illere geçildiğinde hep orman gözüküyor.
ekran ayarlarından duvar kağıdına girip tema yı seçersen zaten kullanmış olursun.ama bildiğim kadarıyla bu özellik sadece istanbul da kullanılıyor.diğer illere geçildiğinde hep orman gözüküyor.