Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>-

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>- Sayfa: <<   < önceki  145 146 [147] 148 149 150 151 152 153 154   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sarıkanaryam

31 Aralık 2007; 0:40:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

8 tane sıfır...
00000000

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
_PeYoTe_

31 Aralık 2007; 5:43:58 

quote:

Orjinalden alıntı: .MG.

arkadaşlar ikinci el olarak d900i telefon aldım, telefondan memnunum fakat telefonun ilk şifresini bilmediğim için şifreyi değiştiremiyorum. telin eski sahibi herhangi bir şifre girmediğini söylüyor acaba telefonun kendi ilk şifresi nedir? yada bi şifre varsa bunu nasıl değiştirebilirim?

Merhaba standart şifresi 0000 'dır şayet bunla olmuyorsa malesef bir teknik serviste sonunu çözmeniz gerekecek

zannetmemekle beraber *2767*3855# kartsız bunuda denemenizi tavsiye ederim...

splater

31 Aralık 2007; 16:08:37 

arkadaşlar, usb üzerinden cebe mp3 indiriyorum, 400 mb'ı yaklaşık 70 dakikada bitirecek.
samsungun kendi sitesinde usb 2.0 diyor bağlantı hızına..
bana çok yavaş geldi, sizlerde nasıl ?

Celtic

4 Ocak 2008; 20:55:49 

quote:

Orjinalden alıntı: splater

arkadaşlar, usb üzerinden cebe mp3 indiriyorum, 400 mb'ı yaklaşık 70 dakikada bitirecek.

bende de çok yavaş yau
bir de 512 mblık sd card 477 mb görünüyor o da bişey değil 400 mblık video sığmıyor niye böyle oluyor?

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma..." @ANDREİ mekanın cennet olsun kardeşim

son giriş tarihi: 30 Ağustos 2008 Cumartesi
Dönüşüm aceyip olacak
zoran

5 Ocak 2008; 1:31:56 

MERHABA ARKADAŞLAR SAATLERDİR FORUMDA U600 VE D900İ MESAJLARINI OKUYORUM ARTIK GÖZLERIM UYUŞMAYA BAŞLADI KARAR VERDIM SANIRIM D900İ ALIYORUM ANCAK IKI KONU CANIMI SIKTI BENIM ONLARA CEVAP VERIRSENIZ BENDE YENI TELEFONUMLA ILGILI MESAJLAR YAZICAM COK KOLAY IKI SORU :d
1-) ARKADASIM D900 KULLANIYOR VE SESI COK AZ DIYORDU BU - DURUM D900İ DE DUZELTILDIMI
2-) GRI RENGI ALACAM LUTFEN KULLANANLAR BANA KENARLARINDA SOYULMA OLUP OLMADIGINI SOYLESIN YOKSA SIYAH OLANINI ALCAM GRISINI ALIPTA SERVISE VERMEK ISTEMIYORUM CUNKU CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM CUNKU ALMAK ICIN BAYA HEVESLENDIM ACIKCASI BU SAATTE ACIK YER OLSA ALMAYA GIDERIM :D

Chev

5 Ocak 2008; 10:34:23 

aynı durum d900 de nasıl bilmiyorum ama bnm için sorun olmuyor d900i de ama bu konuda şikayetçi cok gördüm o yüzden aldıgında aklına ben gelmiyim =)

ayrıca soyulma gibi birşey de söz kunusu deil bende

...:::LiNkiN PaRk:::...
Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles
zoran

5 Ocak 2008; 10:48:37 

TESEKKUR EDERIM ...Sesi kısıktır ama mesela cok mu kısık gurultulu ortama gırdıgınde hıcmı cıkmıyor SEN GRI OLANIMI KULLANIYORSUN INSALLAH BUGUN KENDIME DOGUM GUNU HEDIYESI ALIYORUM :D

zoran

5 Ocak 2008; 15:43:52 

telefon sımdı elımde bu telefonu bu forum aldırdı denılebılır sımdı kurcalıyorum hos telefon gercekten sımdı sorum olacaktı herkes gıbı mesajları telefon hafızasına nasıl kaydettırıyoruz ?

Chev

5 Ocak 2008; 16:08:32 

gelen mesaj da seceneklere girdiginde zaten telefona taşı seçenegi var hayırlı olsun telefonun

Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles
alvardar

5 Ocak 2008; 23:09:25 

D900i SMS ayarlarında 'Yanıt yolu' diye birşey var. Bu nedir? İşaretlemek gerekiyor mu?

samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB
Celtic

6 Ocak 2008; 12:24:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: splater

bende de çok yavaş yau
bir de 512 mblık sd card 477 mb görünüyor o da bişey değil 400 mblık video sığmıyor niye böyle oluyor?

CEVAPLAYACAK YOK MU?

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma..." @ANDREİ mekanın cennet olsun kardeşim

son giriş tarihi: 30 Ağustos 2008 Cumartesi
Dönüşüm aceyip olacak
copyleft

6 Ocak 2008; 23:55:20 

usb bağlantı kablosuyla tasıma yaparsan yavas olur.
en iyisi card reader al direk hafıza kartına at
(card reader hafıza kartı okuyucu) ben mb büyük bişiy telefona koycaksam böle yapıyorum.

sırasıyla
1-bluetooth en yavas
2-usb bağlantı kablosu normal
3-card reader ise en hızlı emin olabilirsiniz.

son olarakta usb kablosuyla atacaksan kasanın arkasındaki usb girişine tak daha hızlı orası.

http://forum.donanimhaber.com/m_9027995/mpage_134/key_/tm.htm
recep41

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ocak 2008; 16:02:03 

selam arkadaşlar.sizlere birkaç sorum olacak.

eski bir d600 kullanıcısıyım.d600 ümü çok seviyordum fakat onun birkaç eski yönü vardı.neyse babam bana d900i almış.tel daha elime geçmedi.babam yurt dışında olduğu için geçmeside bir ayı bulacak.ben biraz araştırmak istedim.

d600 de memnun olmadığım iki husus vardı ki bunlar çok önemliydi.birincisi sesin az çıkması ikincisi ise batarya ömrünün kıs olması.bana biraz bilgiler verebilirmisiniz.bu telefonda da bu sorunlarla karşılaşabilirmiyim.

Chev

7 Ocak 2008; 16:12:04 

ewt malesef aynı sorunları yaşıcaksın

ÖZ-AK

7 Ocak 2008; 16:16:25 

bencede..

SONUNU BİLMEDİĞİM..YADA,TAHMİN EDEMEDİĞİM HERŞEY..ASLINDA,YALANDIR..
recep41

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ocak 2008; 16:32:39 

quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

ewt malesef aynı sorunları yaşıcaksın

çok kötü bu ya.peki d600 de hem zil sesi hemde titreşim aynı anda olmuyordu.bu telefonda da mı aynısı var.

ÖZ-AK

7 Ocak 2008; 16:37:01