Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>-

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>- Sayfa: <<   < önceki  144 145 [146] 147 148 149 150 151 152 153   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
der Rebell

14 Aralık 2007; 14:20:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Mp3 leri dinlerken ses kalitesi nasıl arkadaşlar bu telefonun? Bir de gümüş renkli olanında nikelaj dökülme sorunu olmuştu bir arkadaşımda. Bu yaygın bir sorun mu? Bir de kullananlar genel olarak ftoğraf ve video kalitesi için yorum yapabilir mi?

IBANEZ, DiMarzio pickups, LFS.

"If in doubt, flat out"
Colin Mc Rae.
Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Aralık 2007; 15:12:34 

Fotoğraf kalitesi olarak rakiplerine göre geride kalıyor. Video kalitesi ise tatminkar.

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 F/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 F/4L USM
Hama 67MM UV Filtre / Petrix SL-3138B Tripod / Lowepro Slingshot 200AW
Temmuz 2009: Canon EF 50 F/1.4 USM / Canon EF 100-400 F/4.5-5.6L IS USM / Canon Speedlite 430EX II
ÖSS nedeniyle buralardan uzak...
iletimmesaji2

14 Aralık 2007; 19:41:41 

var var ama bulamadım daha,bulunca söyleyecem.bi siteden yapıyordun oluyordu.ama converterlar olmadı hiç

quote:

Orjinalden alıntı: macromax

EEEEEEE BİLEN YOK MUDUR ???????????
quote:

Orjinalden alıntı: macromax

ARKADAŞLAR FOTOĞRAFLARIMI 240*320 YAPMAK İSTİYORUM BİLDİĞİNİZ CONVERTER VAR MIDIR BİRDE GİF YAPMA SİTELERİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Bruce Lee Fan Club
iletimmesaji2

14 Aralık 2007; 19:43:46 

hafıza kartındakiniduvar kağıdı yaparken tam ekran olması lazım,bende oluyor yani..fotoğraf 24*320 olmayıncada tam ekran yapmıyor
quote:

Orjinalden alıntı: aTi

selamlar arkadaslar. bi sorum olcak. bilgisayardan telefona resim attgmda yada telefndaki bi resmi hafıza kartına tasıdgmda arka plan yaparken ekranın tamamını kaplamıyor ve yakınlastırmaıyorum . bunu yapabilmenin bi yolu varmıdır acaba ?

Bruce Lee Fan Club
iletimmesaji2

14 Aralık 2007; 19:46:52 

rehberi açınca ismin üstüne gel ok/i tuşuna yani orta tuşa 2 kez bas düzeltme yapabileceğin yer açılıyor en pratik olarak
quote:

Orjinalden alıntı: abici94

Merhaba arkadaşlar,
ben de 1 aydır D 900i kullanıyorum.Küçük bir sorunum var : Telefon rehberindeki ya da sim karttaki numara veya isimlerde nasıl değişiklik yapılıyor?Kart hafızasında numarayı yanlışlıkla silerim diye de fazla kurcalamadım. Bilen arkadaşlar detaylı olarak anlatabilirmi acaba?
Teşekkürler.

Bruce Lee Fan Club
iletimmesaji2

14 Aralık 2007; 19:49:56 

pc studio ile çevirme bence,bazen ses ve görüntü aynı anda ilerlemiyor bunla çevirince..onun yerine total video converter gibi bi programla video yu dönüştür direk hafıza kartına at..total video converterdada ipod mp4 tarzında çevirince gayet kaliteli oluyor am fazla yer kaplıyor
quote:

Orjinalden alıntı: SPAWN-TheUndead

quote:

Orjinalden alıntı: iletimmesaji2

1- sadece hafıza kartna atabilirsin 60 mb üstündekileri
2-bencede video çok çabuk bitiriyor şarjı ama benimki 30-40 dk değil yani.yarım saatte 1 seviye düşüyor
3-başkada teması yok inanki..yüklediğin duvar kağıdınında tam ekran olması için 240*320 olması gerekiyor
4- ses ayarlarından daha önceki sayfalarda bahsedilmişti bileemiyorum ben

yardımcı olamadık ama

Sagol.Yanlız bu 1. soruma dönebilirsek samsung pc studio da videoyu atıyorum tele direk download video klasörüne atılıyor ve o klasörde telefonun 60 mb lık alanının içinde oldugu için üst seviyesini alamıyor.Kart 1gb ben o 1gb karta telefona aktarıldıktan sonra taşıma yapabiliyorum.Acaba direk 1gb karta atılamıyormu?
Karışık oldu ama :D

Bruce Lee Fan Club
babadenizci

14 Aralık 2007; 23:30:08 

Arkadaşlar bundan yaklaşık 2ay önce yazmıştım galiba metalik kısımlarda dökülme ve sürgülü kapak problemi var diye. Telefonumu bu iki sorunla telpaya garantiye gönderdim. tam 8gün içinde arızaları giderilmiş bir şekilde gönderildi. sürgülü kapak komple değştirilmiş ve sürgü sisteminde kapağın arkasında bulunan piston şeklindeki mekanizmada eskisine benzemeyen bir sistemle değiştirilmiş. Burdan telpaya teşekkürlerimi iletiyorum. benden d900 veya d900i metalic silver kullanıcılarına bir tavsiye ; 6300 için olan deri kılıflardan piyasada d900 için olanlarda mevcut , bu kılıfın kullanılması boya dökülmesini engelleyecektir. diğer tavsiyem ise sürgülü kapağın gereksiz kullanılmaması sistemin ömrünü uzatıyor. Numara çevirme işlemleri hariç, arama kabulünde ve menüde gezerken kapağı açmadan tuş kilidini kaldırarak kullanmanız yararınıza olacaktır.

samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB
Yiğit_1903

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 0:16:43 

N70 imi satip bu telefondan alsam iyimi yapmis olurum

iletimmesaji2

15 Aralık 2007; 3:10:11 

benimde yandaki fotoğraf tuşu çok kötü oldu,renk değiştirdi.keşke değiştirselerdi..

Bruce Lee Fan Club
burak0708

15 Aralık 2007; 11:18:07 

merhaba arkadaşlar beni de gruba eklerseniz sevinirim
bu arada bir sorum olacak hafıza kartındaki resimleri telefona kopyalayamadan duvar kağıdı yapamazmıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0708 -- 15 Aralık 2007; 11:20:49 >

topaz42

15 Aralık 2007; 11:28:54 

quote:

Orjinalden alıntı: burak0708

merhaba arkadaşlar beni de gruba eklerseniz sevinirim
bu arada bir sorum olacak hafıza kartındaki resimleri telefona kopyalayamadan duvar kağıdı yapamazmıyız?

Tek kelime. Hayır.

Boğanın kırmızı rengi sevmediği yalandır. Kırmızı rengi sevmeyen inektir. Boğanın kızdığı şey, inek yerine konulmaktır.
BL@DE

15 Aralık 2007; 14:55:55 

arkadaşlar merhabalar d900 de fotoğraf çektiğim zaman direkt olarak fotoğraflarıma atıyor resmi ben ise direkt hafıza kartına atmasını istiyorum bunu yapmanın bir yolu varmı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

saygılar...

A u d i o p h i l e ™
CeReN-MeTu

15 Aralık 2007; 22:52:38 

arkadaşlar acil tarafından cevaplarsanız sevinirim.d900i için word,excel ve pdf formatlı dosyaları görüntüleyebilecek bir programa ihtiyacım var.download edebileceğim bir link verebilecek olan varmı?

@mc@bey

Sisteme Gözat

17 Aralık 2007; 21:53:14 

quote:

Orjinalden alıntı: CeReN-MeTu

arkadaşlar acil tarafından cevaplarsanız sevinirim.d900i için word,excel ve pdf formatlı dosyaları görüntüleyebilecek bir programa ihtiyacım var.download edebileceğim bir link verebilecek olan varmı?

Link ne yazık ki yok, çünkü alette bu özellik yok. D900 ve U600 de var.
abici94

18 Aralık 2007; 10:24:34 

@ iletimmesajı2, teşekkür ederim.

Bir de gelen mesajlarda '' Canlı mesaj olarak göster'' diye bir seçenek var , bu ne anlama geliyor acaba?

Terbiyeli olmak , kimi zaman başkalarının terbiyesizliklerine katlanmak anlamına gelir.
H.Brown Jackson Jr.
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Aralık 2007; 14:48:07