Mp3 leri dinlerken ses kalitesi nasıl arkadaşlar bu telefonun? Bir de gümüş renkli olanında nikelaj dökülme sorunu olmuştu bir arkadaşımda. Bu yaygın bir sorun mu? Bir de kullananlar genel olarak ftoğraf ve video kalitesi için yorum yapabilir mi?
var var ama bulamadım daha,bulunca söyleyecem.bi siteden yapıyordun oluyordu.ama converterlar olmadı hiç
quote:
Orjinalden alıntı: macromax
EEEEEEE BİLEN YOK MUDUR ???????????
quote:
Orjinalden alıntı: macromax
ARKADAŞLAR FOTOĞRAFLARIMI 240*320 YAPMAK İSTİYORUM BİLDİĞİNİZ CONVERTER VAR MIDIR BİRDE GİF YAPMA SİTELERİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
hafıza kartındakiniduvar kağıdı yaparken tam ekran olması lazım,bende oluyor yani..fotoğraf 24*320 olmayıncada tam ekran yapmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: aTi
selamlar arkadaslar. bi sorum olcak. bilgisayardan telefona resim attgmda yada telefndaki bi resmi hafıza kartına tasıdgmda arka plan yaparken ekranın tamamını kaplamıyor ve yakınlastırmaıyorum . bunu yapabilmenin bi yolu varmıdır acaba ?
rehberi açınca ismin üstüne gel ok/i tuşuna yani orta tuşa 2 kez bas düzeltme yapabileceğin yer açılıyor en pratik olarak
quote:
Orjinalden alıntı: abici94
Merhaba arkadaşlar, ben de 1 aydır D 900i kullanıyorum.Küçük bir sorunum var : Telefon rehberindeki ya da sim karttaki numara veya isimlerde nasıl değişiklik yapılıyor?Kart hafızasında numarayı yanlışlıkla silerim diye de fazla kurcalamadım. Bilen arkadaşlar detaylı olarak anlatabilirmi acaba? Teşekkürler.
pc studio ile çevirme bence,bazen ses ve görüntü aynı anda ilerlemiyor bunla çevirince..onun yerine total video converter gibi bi programla video yu dönüştür direk hafıza kartına at..total video converterdada ipod mp4 tarzında çevirince gayet kaliteli oluyor am fazla yer kaplıyor
quote:
Orjinalden alıntı: SPAWN-TheUndead
quote:
Orjinalden alıntı: iletimmesaji2
1- sadece hafıza kartna atabilirsin 60 mb üstündekileri 2-bencede video çok çabuk bitiriyor şarjı ama benimki 30-40 dk değil yani.yarım saatte 1 seviye düşüyor 3-başkada teması yok inanki..yüklediğin duvar kağıdınında tam ekran olması için 240*320 olması gerekiyor 4- ses ayarlarından daha önceki sayfalarda bahsedilmişti bileemiyorum ben
yardımcı olamadık ama
Sagol.Yanlız bu 1. soruma dönebilirsek samsung pc studio da videoyu atıyorum tele direk download video klasörüne atılıyor ve o klasörde telefonun 60 mb lık alanının içinde oldugu için üst seviyesini alamıyor.Kart 1gb ben o 1gb karta telefona aktarıldıktan sonra taşıma yapabiliyorum.Acaba direk 1gb karta atılamıyormu? Karışık oldu ama :D
Arkadaşlar bundan yaklaşık 2ay önce yazmıştım galiba metalik kısımlarda dökülme ve sürgülü kapak problemi var diye. Telefonumu bu iki sorunla telpaya garantiye gönderdim. tam 8gün içinde arızaları giderilmiş bir şekilde gönderildi. sürgülü kapak komple değştirilmiş ve sürgü sisteminde kapağın arkasında bulunan piston şeklindeki mekanizmada eskisine benzemeyen bir sistemle değiştirilmiş. Burdan telpaya teşekkürlerimi iletiyorum. benden d900 veya d900i metalic silver kullanıcılarına bir tavsiye ; 6300 için olan deri kılıflardan piyasada d900 için olanlarda mevcut , bu kılıfın kullanılması boya dökülmesini engelleyecektir. diğer tavsiyem ise sürgülü kapağın gereksiz kullanılmaması sistemin ömrünü uzatıyor. Numara çevirme işlemleri hariç, arama kabulünde ve menüde gezerken kapağı açmadan tuş kilidini kaldırarak kullanmanız yararınıza olacaktır.
merhaba arkadaşlar beni de gruba eklerseniz sevinirim bu arada bir sorum olacak hafıza kartındaki resimleri telefona kopyalayamadan duvar kağıdı yapamazmıyız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0708 -- 15 Aralık 2007; 11:20:49 >
merhaba arkadaşlar beni de gruba eklerseniz sevinirim bu arada bir sorum olacak hafıza kartındaki resimleri telefona kopyalayamadan duvar kağıdı yapamazmıyız?
Tek kelime. Hayır.
arkadaşlar merhabalar d900 de fotoğraf çektiğim zaman direkt olarak fotoğraflarıma atıyor resmi ben ise direkt hafıza kartına atmasını istiyorum bunu yapmanın bir yolu varmı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
arkadaşlar acil tarafından cevaplarsanız sevinirim.d900i için word,excel ve pdf formatlı dosyaları görüntüleyebilecek bir programa ihtiyacım var.download edebileceğim bir link verebilecek olan varmı?
arkadaşlar acil tarafından cevaplarsanız sevinirim.d900i için word,excel ve pdf formatlı dosyaları görüntüleyebilecek bir programa ihtiyacım var.download edebileceğim bir link verebilecek olan varmı?
Link ne yazık ki yok, çünkü alette bu özellik yok. D900 ve U600 de var.