Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>-

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>- Sayfa: <<   < önceki  143 144 [145] 146 147 148 149 150 151 152   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007; 19:01:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: zarrath

evet kamerası şahane telefon ekranı iyi müzik dinlemediğim için pek önemli değil mp3 çalarımı kullanıyorum ben işte ve esas sorun işletim sistemi nerdeyse çok ağır ve hantal işliyor beni rahatsız eden şey bu bi mesaj aç diyorum 5 saniye sonra açıyor yada biraz geç ajandaya gir diyorum bekliyor menüye bekleyerek giriyor bu hantallık bemni deli etmeye yetti şu son 1 ay içinde o yüzden satmayı düşündüm birde ben hiçbirşeyini kullanmıyorumki simbiyanın yani oyun oymamam telefonda programda bi ses kaydı için yüklemiştim o özellikde d900i de var evet bataryası konusunda bi şikayetim yok 4-5 gün götürüyor ama birde diğer birşey varki telefon biraz takoz gibi
birde ses kalitesi derken acaba telefonun dışarıya verdiği ses mi yoksa konuşma esnasında ahizeden gelen sesten mi bahsettin onu anlamadım

o zaman senin için d 900 i modeli uygundur işini fazlasıyla görür

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
JackDaniels

17 Kasım 2007; 21:28:23 

arkadaşlar ben dartyden aldığımı satıcam

eğre alan olmazsa siparişi iptal edicem

320 lira istiyorum

imza yok nedense?
25musti

17 Kasım 2007; 22:49:04 

Arkadaşlar bir resim de benden D 900i

Ekteki dosya (1)

aytacmetin

18 Kasım 2007; 15:12:50 

quote:

Orjinalden alıntı: aytacmetin

Arkadaşlar bir 900i kullanıcısı olarak benimde size birkaç sorum olaracak:
1. telefonun gprs ayarları turkcell olduğu halde ( ne olur ne olmaz diye turkcell sitesinden tekrar istetip yükledim) wap tuşuna bastığımda bağlantı okları gidip geliyor altta ama g işareti çıkmayıp bağlantı da olmuyor ve telefon kendini kapatıp tekrar açıyor.
2. mp3 leri zil sesi yaptığımızda ses tonu normal dinlediğimizden daha düşük çıkıyor. bunu sebebi nedir , düzeltme imkanı varmıdır, kaçkere denedim kesin zil sesi olarak daha az ses veriyor telefon.
3. Telefonun kamera ayarlarına hiç dokunmadım, otamatik ayarlarda çekim yapınca tuşa bastıktan sonra bir kaç saniye bekliyor ancak ilk anda yakaladığı görüntü kalitesiyle çektikten sonraki ekrana kaydolan görüntü kalitesi arasında dağlar kadar fark oluyor kötü anlamda, bu ayarlardan mı kaynaklanıyor, eğer öyleyse bunun standart bir ayarı yokmudur kalite kaybını önlemek için...
Saygılar herkese

herhalde kimse yukarda yazdığım sorunlarla karşılaşmamış.... gerçekten ilginççç

Son Derece

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Kasım 2007; 0:29:49 

gruba eklenebilirsem sevinirim

d900 sahibiyim ve gerçekten hayranım bu telefona.bu günlerde g600 e bakıyorum ama dizaynını pek beğenmedim.d1000 filan çıkarsa artık değiştiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Derece -- 19 Kasım 2007; 0:29:56 >

EmaX XenoN

19 Kasım 2007; 21:02:14 

d900 ile ölesine çektiğim ufaktan bi macro denemesi

Büyütmek İçin Resme Tıklamanız Yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmaX XenoN -- 19 Kasım 2007; 21:02:51 >

PC : İntel Core 2 Duo 2.66GHz 2.66GHz,2048mb Ram , Nvidia GeForce 8600 GT 512mb,19" GENİŞ EKRAN 932NW Lcd Monitör Samsung,Microsoft Natural® Ergonomic Keyboard 4000,Logitech MX400 Mouse,Windows Vista Home Premium,Creative Inspire 5200 Watt 5+1,Apache Zuni Eye 2.0 Mp Webcam :)
firozat

Sisteme Gözat

19 Kasım 2007; 21:50:04 

Geçen hafta Vatan bilgisayarın %25 indiriminden faydalanıp kardeşime D900i bordo olanından aldım 329 ytl 1 GB kingston hafıza kartıda vardı..
Kardeşim devamlı müzikte dinliyordu tlfonunda ama bunun mp3 sesi pek kaliteli gelmedi banada onada.
Ben pek müzik dinlemem tlfonumda ve imzamdaki SE w810i ye sahibim herşeyindende memnunum kardeşim değişmek istedi kendi tlfonmumun kasası çok hoşuma gidiyordu ama kızaklı kapaklarıda severim sizce değişeyimmi Birde bu samsung .txt belgelerini göstermiyor benim tlfonumda bu belgeyi açabiliyordum ( kopya çekmek için bire bir ) sırf bunun yüzünden değişmek istemiyorum

HP PAVILION Dv5-1040ET
*intel Core2Duo P8600 (2,4 GHZ), *320 GB HDD, *3072 MB DDR2, * 512 MB GeForce 9600GT, *Blue-Ray ROM, *Parmak izi Okuyucu, *Vista Home Prem. SP1

copyleft

19 Kasım 2007; 22:34:33 

gecen ay ( yani ekim ayında )bu çiçekleri nerde bulduğunu merak ettim valla. arıyı bukadar yaklaşmana rağmen kaçmaması şaşırtıcı
bırak arkadasım bu resmi haırlıyorum bilindik resim gibime geliyo. d900i bukadar çekemez.
ama kusra bakma emin değilim. eger başka resim koyduysanda merak eidyorum neden olabilir die.
gercekten arılı resim biyerlerde gördüm yada öyle hatırlıyorum.
günahını aldıysamda kusura bakma eDDie

quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Geçen ay içerisinde çektiğim makro resim örneklerimden bazılarını paylaşmak istedim

Samsung D900

Resimlerin orjinal boyutu 1600*1200 dür

http://forum.donanimhaber.com/m_9027995/mpage_134/key_/tm.htm
colourofthelife

20 Kasım 2007; 12:40:56 

exif bilgilerine bakarsan gerceği gorursun
mehmetzengi

20 Kasım 2007; 20:43:01 

iyi çalışmalar arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim : ben d900 aldım yeni ve aldığım kişi güvenlik kodunu değiştirmiş arkadaşa sordum unuttuğunu söylüyor bu sorunu nasıl çözerim hangi yöntemlerle değiştirmem lazım benim güvenlik kodunu acil cwplarınızı bekliyorum iyi forumlar.

topaz42

20 Kasım 2007; 23:06:06 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetzengi

iyi çalışmalar arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim : ben d900 aldım yeni ve aldığım kişi güvenlik kodunu değiştirmiş arkadaşa sordum unuttuğunu söylüyor bu sorunu nasıl çözerim hangi yöntemlerle değiştirmem lazım benim güvenlik kodunu acil cwplarınızı bekliyorum iyi forumlar.

Serviste hallettirebilirsin ancak.

Boğanın kırmızı rengi sevmediği yalandır. Kırmızı rengi sevmeyen inektir. Boğanın kızdığı şey, inek yerine konulmaktır.
wolf1907

21 Kasım 2007; 1:01:21