Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>-

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>- Sayfa: <<   < önceki  142 143 [144] 145 146 147 148 149 150 151   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TVB

5 Kasım 2007; 16:38:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Meraba arkadaşlar bende yeni Samsung D900i aldım, sormak istediğim 2 şey var yardımcı olursanız çok sevinirim, bütün foruma bakamadım çünkğ D900 başlığı sayfaları çok uzun

Benim sorum kapağın sol tarafında hafif bi oynama var bastıgımda cok az ses cıkarıyo bu ilerde sorun olur mu?

Birde gelen arama zil sesini tamamen kapatamıyorum.Sessiz modu var onu seçiyorum ama yine titreşimde kalıyor.Titreşiminde zil sesininde kapalı olmasını istiyorum olmuyo :(
paradoks_06

5 Kasım 2007; 17:26:10 

arkadaşlar bende yeni aldım 1 gb hafıza kartı var bluetot ile baglandım müzikleri falan bellek kartı klasörü içindekilerimi atıyoruz acaba

paradoks_06

5 Kasım 2007; 17:30:56 

quote:

Orjinalden alıntı: TVB

Meraba arkadaşlar bende yeni Samsung D900i aldım, sormak istediğim 2 şey var yardımcı olursanız çok sevinirim, bütün foruma bakamadım çünkğ D900 başlığı sayfaları çok uzun

Benim sorum kapağın sol tarafında hafif bi oynama var bastıgımda cok az ses cıkarıyo bu ilerde sorun olur mu?

Birde gelen arama zil sesini tamamen kapatamıyorum.Sessiz modu var onu seçiyorum ama yine titreşimde kalıyor.Titreşiminde zil sesininde kapalı olmasını istiyorum olmuyo :(

Kardeş sessize almak için telefonu menüdeyken solunda telefonun + - var - bas tuş sesini kapatıyor.öyle galiba bende bugun aldım tam bilmiyorum

Chev

5 Kasım 2007; 18:54:13 

kare ye uzun süre basarsanız sessiz moda geçecektir

...:::LiNkiN PaRk:::...
Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Chev

5 Kasım 2007; 18:56:57 

aldıgın müzikler ilk önce telefonun kendi hafıazasına geliyor ordan sn hafıza kartına atıcaksın
quote:

Orjinalden alıntı: paradoks_06

arkadaşlar bende yeni aldım 1 gb hafıza kartı var bluetot ile baglandım müzikleri falan bellek kartı klasörü içindekilerimi atıyoruz acaba

...:::LiNkiN PaRk:::...
Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles
paradoks_06

5 Kasım 2007; 20:23:17 

hediye olarak kingston adapter verddiler bu ne işe yarıyacak anlamadım

resselote

5 Kasım 2007; 22:25:31 

arkadaşlar radyo kanallarına isim veremiyoruz sanırım yoksa ben mi yapamadım. varsa söleyin. eğer bu özellik yoksa çok kötü gerçekten. birde nokia daki gibi kanalları kulaklık düğmesinden değiştiremiyoruz bu da çok kötü.
TVB dostum.
sessiz de titreşimi kapatmak istiyorsan ayarlar-ses ayarları-sessiz mod var oaraya gir onu sessiz yap. sessize alınca titremez o zaman.,
bu arada bi soru. tel açıkken şarj edince tam dolduğunu nasıl anlıyoruz. pil işareti duruyor o kadar değil mi. yazı çıkmıyor, sürekli kalmıyor, tam dolu diye değil mi? yardımcı olursanız sevinirim.

All is full of love!!!
tarikkeskin

6 Kasım 2007; 3:42:17 

quote:

Orjinalden alıntı: tarikkeskin

quote:

Orjinalden alıntı: tarikkeskin

Arkadaşlar hayırlı geceler, benim çözmeye çalışıp içinden çıkmadığım bi sorunum var. Bende bi çok arkadaşımız gibi D900 kullanıyorum güzel ve kullanışlı bir telefon, resim kalitesi mükmmel yalnız resimleri çekip hafıza kartına taşıdığmızda yakınlaştırma gibi bir seçeneğimiz olmuyor, yaklaşık 4 ay bunu bilerek kullandım bu telefonu ve 2 gündür bişey farkettim hafıza kartında bulunan resimlerin birinde ön izlemesi yok (bunun yerine fotoğraf iconu var) ve bu resmi açtığımda önce PİCSEL FİLE WİEVER diye daha yeni öğrendiğim bir programla açıyor okadar güzel bir programki normalde bellekteki resimleri yakınlaştırırken belirbir noktaya odaklanmak zor oluyorduki ancak pcde bakmak gerekiyordu lakin bu hafıza kartımdaki resimde PİCSEL FİLE WİEVER sayesinde her noktasına bakabiliyorum ve yakınlaştırabiliyorum... İşte benim sorunum burada başlıyorki ben hafıza kartımdaki diğer resimleride bu programla açmak istiyorum ama bunu ne yaptıysamda başaramadımki öyle bir seçenekte bulamadım... Ve o resim PİCSEL FİLE WİEVER le nasıl açıldı onuda bilmiyorum. Bilgilendirebilecek bir kardeşim yardımcı olursa sevinirim... Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar ben hala bulamadım yardımınızı bekliyorum...

Arkadaşlar benide kaynatmayın arada, bilen bir kardeş varsa yardımcı olsun lütfen

nKEEPr

6 Kasım 2007; 20:37:30 

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaacar

9 tuşuna basıp makro modunu kapatırsan fotografı anında çeker d900i nin metal renkmi

BENDE METAL SİLVER RENGİNDE D900İ ALDIM AMA DUYDUĞUMA GÖRE 3 AY SORNA METAL KISIMLARI KALKIYORMUŞ BU DORUMUDUR ÇELİŞKİYE DÜŞTÜM BU RENGİ ALDĞIMA PİŞMAN OLMUŞ GİBİ OLDUM

arkadaşım canını sıktığın şeye bak tüm metalik kısım kalksa bile alttaki renk sırıtmıyor problem değil yani

mobile expert
kumsaldaki kumlardan kale yapıp içine giren insanların kaleleri yıkıldığında sövecekleri ilk şey dalgalardır...
keep on bass
TVB

7 Kasım 2007; 22:57:07 

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler ama kareye uzun bassamda ayarlardan sessiz modu seçsemde titreşim hep açık kalıyo...deli oldum:(
ww.com.tr

7 Kasım 2007; 23:28:58 

dua edin telefonunuz bozulmasın benımkı bozuldu 37gündür garantide ve telefonun yenısınıde ne zaman vereceklerı mechul samsung tercıhınız olmasın daha

ASUS F3JC

WWW.BTMARKET.COM

topaz42

8 Kasım 2007; 0:05:30 

Samsung D900İ sahibiyim. Her yerde sesli arama var diye yazıyor. Sesli aramayı nasıl aktif hale getirecem. Bulamadım. Bilen var mı???

Boğanın kırmızı rengi sevmediği yalandır. Kırmızı rengi sevmeyen inektir. Boğanın kızdığı şey, inek yerine konulmaktır.
marikanwap

8 Kasım 2007; 10:36:07 

quote:

Orjinalden alıntı: ww.com.tr

dua edin telefonunuz bozulmasın benımkı bozuldu 37gündür garantide ve telefonun yenısınıde ne zaman vereceklerı mechul samsung tercıhınız olmasın daha

arkadaşım servislerden müzdarip olan bi sen değilsin ki. her yere aynı şeyi yazmışın bu markadan uzak durun falan filan... ben defalarca tel verdim servise tamam sorunlar oluyo haklı olanda bi oluyoz bi çok zaman ama bu işi bu kadar büyütmenin ve heryerde papağan gibi aynı şeyi sölemenin anlamı yok. 30 günü geçtiyse git tüketici mahkemesi heyetine dilekçeyle şikayetçi ol.. sonucu bekle...

bu arada benim telimde 58 gündür serviste... tek müzdarip olan kişi sen değilsin yani...

Artık Bir iPhone'um Yok:(
My Ex-mobiles: SIEMENS C45/C55/S55/SXG75 - SAMSUNG E900/E250 - NOKIA 2100/1600 - Apple iPhone 8GB
Kartalper

8 Kasım 2007; 11:49:31 

quote:

arkadaşın da dedigi gibi dua edinde telefonunuz bozulmasın...Hele bozuldugunda kesinlikle bi kvk servisine götürmeyim.Direk İstanbuldaki telpaya gönderin...Benim de telefonum yaklaşık 1 ay 25 gündür kvk servisinde ve bi 20 gün daha bekliyecek gibi gözüküyor...

Kartalper

8 Kasım 2007; 11:52:16 

[/quote]

bu arada benim telimde 58 gündür serviste... tek müzdarip olan kişi sen değilsin yani...
[/quote]

kardeş tüketici haklarına başvur demissin de bende başvurmayı düsünüyorum ama ücret iadesi alma konusunda ne kadar başarılı olabilirim 1 ay 25 gündür bekliyorum çünkü

ww.com.tr

8 Kasım 2007; 13:50:32 

quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

arkadaşım servislerden müzdarip olan bi sen değilsin ki. her yere aynı şeyi yazmışın bu markadan uzak durun falan filan... ben defalarca tel verdim servise tamam sorunlar oluyo haklı olanda bi oluyoz bi çok zaman ama bu işi bu kadar büyütmenin ve heryerde papağan gibi aynı şeyi sölemenin anlamı yok. 30 günü geçtiyse git tüketici mahkemesi heyetine dilekçeyle şikayetçi ol.. sonucu bekle...

dostum papağan gibi aynı şeyi söylemenin anlamını sana sormadım ayrıca terbıyene dikkat et ben senı sikayet etmedim kvk ve samsungu sıkayet ettım ben sorun yaşadım diğer insanlarda yaşamasınlar diye bılgı verıyorum senın gibi pısırık pısırık oturmakla olmaz bu işler biryerde isyan edeceksin toplanacaksınkı cevap alabılesin bunu benden öğrenmen gerekmez

ASUS F3JC

WWW.BTMARKET.COM

topaz42

8 Kasım 2007; 15:24:14 

quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

Samsung D900İ sahibiyim. Her yerde sesli arama var diye yazıyor. Sesli aramayı nasıl aktif hale getirecem. Bulamadım. Bilen var mı???

Yok mu cevap verecek. Neredesiniz Samsung uzmanları.

Boğanın kırmızı rengi sevmediği yalandır. Kırmızı rengi sevmeyen inektir. Boğanın kızdığı şey, inek yerine konulmaktır.
25musti

8 Kasım 2007; 21:45:50