Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>-

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>- Sayfa: <<   < önceki  141 142 [143] 144 145 146 147 148 149 150   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tolgaacar
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Ekim 2007; 18:22:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

9 tuşuna basıp makro modunu kapatırsan fotografı anında çeker d900i nin metal renkmi

BENDE METAL SİLVER RENGİNDE D900İ ALDIM AMA DUYDUĞUMA GÖRE 3 AY SORNA METAL KISIMLARI KALKIYORMUŞ BU DORUMUDUR ÇELİŞKİYE DÜŞTÜM BU RENGİ ALDĞIMA PİŞMAN OLMUŞ GİBİ OLDUM
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Ekim 2007; 18:26:16 

quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

Slm arkadaşlar bende cihazı yeni aldım bir sorum olacak ,
belki geçmişte yazılmıştır ama ben bulamadım ,
makro çekimi için ne yapmamız lazım ,
birde bu işi bilen arkadaşlar cihazla ilgili pratik bilgileri ve katkıları şöyle bir sayfada toplayıpta link verse çok iyi olur hep aynı şeyleri sormaktan kurtuluruz verilen linklerde topic baştan sona okunmak zoruda kalınıyor tabikide pek mümkün olmuyor.

otomatik netleme otomatik moda al makro çekimi için

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Ekim 2007; 18:32:43 

quote:

Orjinalden alıntı: seko03

slm arkadaşlar 900i nin kodlarını nerden bulabilirim bide d900i kullanan arkadaşlar hangi programları önerir?şimdiden önerilerinizi için tşk ederim...

önemli kodlar ve programlar imzamda

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

topaz42

27 Ekim 2007; 22:28:33 

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaacar

9 tuşuna basıp makro modunu kapatırsan fotografı anında çeker d900i nin metal renkmi

BENDE METAL SİLVER RENGİNDE D900İ ALDIM AMA DUYDUĞUMA GÖRE 3 AY SORNA METAL KISIMLARI KALKIYORMUŞ BU DORUMUDUR ÇELİŞKİYE DÜŞTÜM BU RENGİ ALDĞIMA PİŞMAN OLMUŞ GİBİ OLDUM

Evet. Metal silver. Ama kaplaması öyle kalkacak gibi durmuyor. Verdiğin bilgi için de teşekkür ederim.

Boğanın kırmızı rengi sevmediği yalandır. Kırmızı rengi sevmeyen inektir. Boğanın kızdığı şey, inek yerine konulmaktır.
sungur 13

28 Ekim 2007; 0:07:34 

quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaacar

Evet. Metal silver. Ama kaplaması öyle kalkacak gibi durmuyor. Verdiğin bilgi için de teşekkür ederim.

cep telefonunun ne kadar deforme olacağı sizin kullanma tarzınızla yakından ilgilidir.Gerekli özen gösterilmez ise en dayanıklı telefon bile çok kısa zamanda deforme olabilir.ancak şu kadarını söyleyebilrim;d900 dayanıklı ve sağlam bir telefondur.bu sebeple uygun dikkat gösterilirse cihazı uzun bir süre gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

09nanometer

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 0:26:10 

D900i de telefon kapalıyken alarm çalıyor mu??? Alarm sesleri mp3 olarak atanabiliyor mu?

Razer Lycosa incelemesi : http://forum.donanimhaber.com/m_26578687/tm.htm
* Intel C2D E8500*ThermalRight Ultra 120 eXtreme*Mushkin 2x2 Gb 1066 Mhz High Performance Dual Kit*Asus P5Q Deluxe Rev 1.03 G*MSI 896 MB GeForce GTX260 Oc GARANTİDE( Geçici X1650)*Logitech G15 V2 Gaming Keyboard*MOUSE*Razer Mantis Speed Mouse Pad*CoolerMaster Rc690 powered by Thermaltake ToughPower 750w *Audigy2zs*Logitech X540*Sony Ericsson W960i*Cowon F2 2Gb*Sennheiser Cx500 Black*

resselote

28 Ekim 2007; 1:13:42 

merhaba arkadaşlar. bende aranıza katıldım. uzun bi araştırmadan sonra d900i aldım bugün ****dan. 410 ytl ve 10 taksit. daha önce hiç samsung kullanmadım. aslında e840 alacaktım ama dokunmatik tuşlu olduğu için almadım. bakalım memnun kalacak mıyım?
bende aynı soruyu soracağım. tel kapalı iken alarm çalıyor mu bu benim için çok önemli her gün telle uyanıyorum ben çünkü.
metal silver aldım inşallah rengi çıkmaz. biraz büyük geldi bana ama olsun en azından çok şık. sürekli takım elbise giyen biri olarak bu cihaz çok yakısacak.

All is full of love!!!
farukkk

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 6:41:19 

Evet kapalıyken alarm caliyor ve mp3 leri alarm sesi yapabiliyorsun.

erdincdr

28 Ekim 2007; 19:31:35 

Arkadaşlar merhaba..ben de d900 i mi 340 milyona peşin aldım..Siyahı tercih ettim.İnanın bu topiği satır satır okuduktan sonra aldım..ne aldığımı biliyordum yani..ama topic o kadar uzamış ki aradığını bulmakta güçlük çekiyorsunuz..
Benim sormak istediğim bir şey var:Daha önce mp3 ler hafıza kartında iken çalma listesine alınamıyor denmişti yanlış hatırlamıyorsam..Ama ben bugün hafıza kartından liste yapabildim.Ama sanırım karttaki mp3 telefon belleğine otomatik taşındı..yoksa ben mi yanlış anladım????

resselote

28 Ekim 2007; 21:11:52 

arkadaşlar bu otomatik açılma nedir ne işe yarıyor ve ne amaçla kullanılıyor? ben tam anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

All is full of love!!!
serifburak

28 Ekim 2007; 21:18:47 

eğer o açıksa alarm zamanında telefon açılıyor.
eğer kapalı olursa alarm çalmıyo.bi nevi tatil günleri için herhalde
resselote

28 Ekim 2007; 22:36:16 

quote:

Orjinalden alıntı: serifburak

eğer o açıksa alarm zamanında telefon açılıyor.
eğer kapalı olursa alarm çalmıyo.bi nevi tatil günleri için herhalde

ama denedim olmadı. uyandırma alarmı mı olacak yoksa diğer alarmlar mı olacak. ben telle uyanıyorum o yüzden önemli. bir de bu t9 da kelime yanlış olursa nasıl değiştiriliyor bulamadım. şimdiden teşekkürler.

All is full of love!!!
09nanometer

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 23:14:18 

quote:

Orjinalden alıntı: erdincdr

Arkadaşlar merhaba..ben de d900 i mi 340 milyona peşin aldım..

Benim sormak istediğim bir şey var:Daha önce mp3 ler hafıza kartında iken çalma listesine alınamıyor denmişti yanlış hatırlamıyorsam..Ama ben bugün hafıza kartından liste yapabildim.Ama sanırım karttaki mp3 telefon belleğine otomatik taşındı..yoksa ben mi yanlış anladım????

1-) 340 a nasıl buldun garantili mi??

2-) Gerçekten böyle bir taşıma durumu varsa bu çok kötü hafıza kartı hiçbir işe yaramaz demektir böyle bir şey var mı????

* Intel C2D E8500*ThermalRight Ultra 120 eXtreme*Mushkin 2x2 Gb 1066 Mhz High Performance Dual Kit*Asus P5Q Deluxe Rev 1.03 G*MSI 896 MB GeForce GTX260 Oc GARANTİDE( Geçici X1650)*Logitech G15 V2 Gaming Keyboard*MOUSE*Razer Mantis Speed Mouse Pad*CoolerMaster Rc690 powered by Thermaltake ToughPower 750w *Audigy2zs*Logitech X540*Sony Ericsson W960i*Cowon F2 2Gb*Sennheiser Cx500 Black*

09nanometer

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 23:19:21 

D900i ile 6120C arasında kalsaydınız hangisini neden dolayı tercih ederdiniZ?

* Intel C2D E8500*ThermalRight Ultra 120 eXtreme*Mus