Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: bilgi...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: bilgi... Sayfa: <<   < önceki  12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sarıkanaryam

25 Eylül 2006; 13:58:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: erelfb

quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

arkadaşlar bu ekranın üstündeki şekilleri kaldırabiliyormuyuz.bende polis tepe lambası gibi bir şekil var.birde batarya göstergesinin yanında nota işareti çıkıyor.bunların anlamları nedir.

ya galiba ikimizde aynı işaretten bahsediyoruz polis tepe lambası gibi :D kırmızı mavili bişeymi?

E harfi edge şebekesi

Hafıza kartı simgesi var

birde nota işareti var melodi ve titreşim aynı anda

ama bu lanet olası simgeyi birtürlü bulamadım çıldırmak üzereyim ayarlara kadar herşeyi sıfırladım düzelmedi.....

arkadaşlar bence bu kadar aldırmayın bu işarete ,bi zararı yok zaten....
eminimki bir anlamı vardır...zaten birsürü işaret yokmu telde buda olsun,o işaretinde bişey anlattığı kesin biz bilmioruz.....
telefoncuların dediğide saçma fabrika ayarlarına dönün.... gereksiz....

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
rockerdem

25 Eylül 2006; 13:59:22 

uGo: Bunu anlatmıştım uzun uzun, dinamik duvar kağıdı. ( http://forum.donanimhaber.com/m_8978957/tm.htm )

uMenu: kendi kısayollarınız ile özel menü oluşturuyosunuz.

uSearch: rehberde isim ararken yardımcı uygulama. hemen her telefonda var, samsung buna uSearch ismini koymuş.

uTrack: hırsızlığıa karşı faydalı bir eser. telefonunuz çalındığında (Allah göstermesin), çalan kişi kendi kartını takıp cihazı açtığı anda, o numaradan daha önce sizin belirleyip cihaza kaydettiğiniz iki numaraya sms geçiyor. gönderen kısmında hırsızın numarası yazdığından afacanı bulmak mümkün. mesajda cihazınızın imei numarası da yer alıyor. dolayısı ile bu mesajla savcılığıa gidip "şu numaranın sahibi, şu imei'li cihazımı çalmıştır" şeklinde suç duyurusu yapabiliyorsunuz.

uCrack: cihazın "yok yok" özellikleri ile akrabalarınızı çatlatabiliyorsunuz :)

®O©K.E®dem
erelfb

25 Eylül 2006; 14:02:12 

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

Orjinalden alıntı: erelfb

quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

arkadaşlar bu ekranın üstündeki şekilleri kaldırabiliyormuyuz.bende polis tepe lambası gibi bir şekil var.birde batarya göstergesinin yanında nota işareti çıkıyor.bunların anlamları nedir.

ya galiba ikimizde aynı işaretten bahsediyoruz polis tepe lambası gibi :D kırmızı mavili bişeymi?

E harfi edge şebekesi

Hafıza kartı simgesi var

birde nota işareti var melodi ve titreşim aynı anda

ama bu lanet olası simgeyi birtürlü bulamadım çıldırmak üzereyim ayarlara kadar herşeyi sıfırladım düzelmedi.....

arkadaşlar bence bu kadar aldırmayın bu işarete ,bi zararı yok zaten....
eminimki bir anlamı vardır...zaten birsürü işaret yokmu telde buda olsun,o işaretinde bişey anlattığı kesin biz bilmioruz.....
telefoncuların dediğide saçma fabrika ayarlarına dönün.... gereksiz....

orası öylede kılavuzdada bu işaret yok

sarıkanaryam

25 Eylül 2006; 14:03:04 

ARKADAŞLAR O İŞARETİN NE ANLAMALEDİĞİNİ BULDUM...

PC ile senkronize edildi anlamına geliomuş.......

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
rockerdem

25 Eylül 2006; 14:04:36 

o bahsettiğiniz polis sirenine benzeyen simgeye de açıklık getirelim:

samsung'un yeni cihazlarında "dahili telesekreter" var. yani turkcell'in secretercell'i gibi ama tamamen ücretsiz tabi. bay ya da bayan sesi olan karşılama mesajlarından birini seçebiliyor ya da kendi mesajınızı oluşturabiliyorsunuz. sizin belirlediğiniz sürede (5-10-15-20 sn sanırım) cevap vermezseniz telesekreter devreye girip arayanın mesajını alıyor. 2 dakikaya kadar kaydedebiliyor yanlış hatırlamıyorsam her mesajı. siz de dilediğiniz zaman turkcell'i filan aramadan telefonunuza kaydedilmiş mesajları dinliyorsunuz.

o simgeyi yok etmek için mesajları okumak ya da silmek durumundasınız.

"Menü » Mesajlar » Telesekreter" adımlarını izleyerek ayarlarına ulaşabilirsiniz.

DESTEKLEYEN MODELLER: D900, E370, X670, X160, X210

®O©K.E®dem
erelfb

25 Eylül 2006; 14:13:19 

Allah razı olsun dostum Allah ne muradın varsa versin teşekkürler :)

sarıkanaryam

25 Eylül 2006; 14:20:31 

quote:

Orjinalden alıntı: rockerdem

o bahsettiğiniz polis sirenine benzeyen simgeye de açıklık getirelim:

samsung'un yeni cihazlarında "dahili telesekreter" var. yani turkcell'in secretercell'i gibi ama tamamen ücretsiz tabi. bay ya da bayan sesi olan karşılama mesajlarından birini seçebiliyor ya da kendi mesajınızı oluşturabiliyorsunuz. sizin belirlediğiniz sürede (5-10-15-20 sn sanırım) cevap vermezseniz telesekreter devreye girip arayanın mesajını alıyor. 2 dakikaya kadar kaydedebiliyor yanlış hatırlamıyorsam her mesajı. siz de dilediğiniz zaman turkcell'i filan aramadan telefonunuza kaydedilmiş mesajları dinliyorsunuz.

o simgeyi yok etmek için mesajları okumak ya da silmek durumundasınız.

"Menü » Mesajlar » Telesekreter" adımlarını izleyerek ayarlarına ulaşabilirsiniz.

DESTEKLEYEN MODELLER: D900, E370, X670, X160, X210

ne yani bu özellik karşılığında bir ücret alınmıyomu?????

erelfb

25 Eylül 2006; 14:38:11 

quote:

Orjinalden alıntı: pusatbaran

ya arkadaşlar,
telefonun tuş sesi arayı görünüyor fakat kullanılabilir durumda değil bende,
ayrıca deklanşör sesi ayarını seçiyorum fakat deklanşöre basınca hiç bir ses çıkmıyor.
aynı olay kaydırma sesi için de geçerli onu da seçiyorum fakat kızağı açarken ya da kaparken kaydırma sesi gelmiyor.acaba hangi ayarı kapattım ya.sanırım bu üç problem de bi yerden çözülecek ama o yeri bulamadım bi türlü.
bilenlere duyrulur

buldum arkadaşlar bu sorunu... ayarlardan tuş sesi ayarlarına giremememizin sebebi arama ekranındaki arka planmış yapacağımız işlem Ayarlar/Ekran ayarları/Arama ekranı na giriyoruz.. yazı tipini tema dan normale getiriyoruz... Sonra ses ayarlarından tuş sesine sonunda girebiliyoruz ve kapalı seçiyoruz... daha sonra boş ekranda iken seviyeyi 5 e getirin kaydırma sesinizde devrede olur dekanjör sesinizde

rockerdem

25 Eylül 2006; 15:09:23 

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam
ne yani bu özellik karşılığında bir ücret alınmıyomu?????

quote:

Orjinalden alıntı: rockerdem
yani turkcell'in secretercell'i gibi ama tamamen ücretsiz tabi.

®O©K.E®dem
caddy28

25 Eylül 2006; 18:19:02 

Selam ben d900 de şu konuyu merak ediyorum.Şu an d600 kullanıcısıyım ve d900 e geçmek istiyorum..d600 de karşımda duran kişiyi yüksek çözünürlük ile çekmek istediğimde kişi hareketli ise ekranda tuşa bastığım anda sabitlenen görüntüden biraz sonraki görüntüyü yakalıyor.Yani karşımdaki kişi elini yavaş olsa bile sallarsa elin görüntüsünü yakalamaya zorlanıyor.Kısaca çekim hızı benim için çok önemli ve d600 tatmin edici değil.. oysa n70 tuşa dokunduğum andaki resimleri yakalıyordu..Bu yüzden d900 de 3 megapixellik görüntü yakalama hızı hakkında bilgi verirsen sevinirim...kötüyse iyi dizayndan vazgeçip sonyericson k900i veya nokia n80 bakacağım...teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caddy28 -- 25 Eylül 2006; 18:20:39 >

caddy28

25 Eylül 2006; 18:23:41 

Selam ben d900 de şu konuyu merak ediyorum.Şu an d600 kullanıcısıyım ve d900 e geçmek istiyorum..d600 de karşımda duran kişiyi yüksek çözünürlük ile çekmek istediğimde kişi hareketli ise ekranda tuşa bastığım anda sabitlenen görüntüden biraz sonraki görüntüyü yakalıyor.Yani karşımdaki kişi elini yavaş olsa bile sallarsa elin görüntüsünü yakalamaya zorlanıyor.Kısaca çekim hızı benim için çok önemli ve d600 tatmin edici değil.. oysa n70 tuşa dokunduğum andaki resimleri yakalıyordu..Bu yüzden d900 de 3 megapixellik görüntü yakalama hızı hakkında bilgi verirsen sevinirim...kötüyse iyi dizayndan vazgeçip sonyericson k900i veya nokia n80 bakacağım...teşekkürler....

caner1905

25 Eylül 2006; 19:35:27 

bence 1 san. den bişi olmass yapılan testlere görede d900 resim kalitesinde hepsini geeçiyor...

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
caner1905

25 Eylül 2006; 19:41:51 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner1905 -- 25 Eylül 2006; 19:42:41 >

caner1905

25 Eylül 2006; 19:44:29 

caner1905

25 Eylül 2006; 19:47:24 

caner1905

25 Eylül 2006; 19:55:17 

camın arkasından cektim resmi gayette güsel cıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner1905 -- 25 Eylül 2006; 20:18:15 >