Şimdi Ara

-D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>- (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.630
Cevap
9
Favori
672.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

Orjinalden alıntı: bLackdream-

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fx57

Sıfır ve faturalı alınan Samsung D900i'den Türkçe menü çıkmamasının sebebi ne olabilir ?

eminsin dimi?dil seçeneklerindede türkçe yok yani??
    bence bu imkansız...
    be kayıtsız bir tel bile olabilir..
    burda çok gördük..
    gaturalı ve garantili alıyorlar teli..
    imei nosundan kontrol ettiriyolar...
    bi bakıyolarki kayıt dışı...
    bence kontrol ettir sende...

bence o türkçe kitapcıktan bahsedıyor olaiblir :) ..

menü demiş o yüzden öle yorum yaptım..
    haklı olabilirsin tabi....

Telpa | General Mobile
    Telpa | General Mobile � Ak�ll� Telefon � Google ile Her Zaman En Yenisi - Android One
    http://www.telpa.com.tr/?s=sorgu
    buradan sorgulatsin bakalim telefonu telpa garantisi altindamiymiş

• quote:

Orjinalden alıntı: xxmxx

İŞTE SİZE D900 SES YÜKSELTME PROGRAMI bu programla mp3 lerin sesini yükselteceksiniz
    http://rapidshare.com/files/18582828/ses_yuekselt_mp3.exe.html
    denenmiştir
    programı kurun ve ilk sayfaya gelin mp3 leri buraya atın
    target normal volume yi 105(AMA TAVSİYEM SİZ 100ü geçmeyin telefona zarar verme ihtimali yüksek)track gain e basın

yıldızlı kısım r a pi d s ha re

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artyom25 -- 16 Temmuz 2007; 15:24:07 >

• quote:

Telefonun bataryası zayıfladıgında bize hiç birsey actırmıyor ya onu kapatmanın yolu var mı acaba?

Ben cok gıcık kapıyorum ondan, ne müzik dinelyebiliyorum ne fotograf cekebiliyorum. Bitecekse pil müzik dinlerken bitsin. Batarya zayıf diyor 10 saat gidiyor batarya...

Arkadaşlar böyle bir cevap yazılmış önceki sayfalara çözümü var.....

zil sesi seçilen yerden batarya tam olarak bitene kadar müzik dinleyebiliyorsunuz.....

Arkadaşımın D600'ü vardı o öyle yapıyordu oluyordu.....

quote:

İŞTE SİZE D900 SES YÜKSELTME PROGRAMI bu programla mp3 lerin sesini yükselteceksiniz
    http://****.com/files/18582828/ses_yuekselt_mp3.exe.html
    denenmiştir
    programı kurun ve ilk sayfaya gelin mp3 leri buraya atın
    target normal volume yi 105 yapın ondan sonra track gain e basılacak

yıldızlı kısım r a pi d s ha re

bu mp3gain programıyla ses şiddeti yükseltilen mp3ler hem hoparloru zorlar, hoparlor patlamalarina yol açabilir, hem de mp3ün kalitesini bozar, ses şiddetini çok yükseltmemek lazım

• quote:

drynhwyl. ekranı duvar kağıdı yaptım ama değişen bişey olmadı gene tuş sesi seçeneği sönük

ayarlar,ekran ayarlarina girip yaptin degil mi? herhangi bir duvar kagidini arkaplan yap dersen açılmayabilir o menü?

Orjinalden alıntı: ByEnjoyment

Ya arkadaşlar bu telefonun kayar kapaktan dolayı kamerasında çizilme oluyomu bizim buralardan biri kapağı sürtüyo dedi de....

ilk defa böylebirşey duyuyorum.doğrusu hiç zannetmiyorum

Ya arkadaşlar bu telefonun kayar kapaktan dolayı kamerasında çizilme oluyomu bizim buralardan biri kapağı sürtüyo dedi de....

nasıl çizilcekki..??
    imkanı yok..
    kamera altta kalıyo..

olmuyor malesef

ben tuş sesi menüsüne erişmek için, ayarlar, ekran ayarları'ndan tema seçenegi yerine duvar kağıdını seçmiştim açilmişti menü

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

quote:

drynhwyl. ekranı duvar kağıdı yaptım ama değişen bişey olmadı gene tuş sesi seçeneği sönük

ayarlar,ekran ayarlarina girip yaptin degil mi? herhangi bir duvar kagidini arkaplan yap dersen açılmayabilir o menü?

Ya onla alaksı yokki Ayarlar-->Ekran Ayarları--> Arama Ekranı --> yazı Tipi --> normal Yap aktif olur tuş sesi Ben Başka şeyi diyom
    direk Ayarlarda 10. Tuş Yönetimi var içi boş bu menünün onu diyom
  • @simsir ben xxmxx'e cevap vermiştim, tuş ses seçenegi aktif degil demişti..

quote:

nasıl çizilcekki..??
    imkanı yok..
    kamera altta kalıyo..

öyle birşeyden korkmanıza gerek yok.Çünkü kamera belli bir açı ile kızağın arkasına oturuyor sürtünmeyi bırak en küçük temas bile olmuyor.
    Arkadaşlar hernekadar d900 ve d900i çook başarılı modeller olsada gelecekte firmalar tamamen dokunmatik ekran/tuş takımına yöneleceklermiş gibi geliyor bana.bkz:ı phone
    o yüzden belkide birçoğumuz için d serisi son basmalı tuşlu model olabilir.U ve E serilerine yönelebilir samsung.Yada dokunmatik ekranlı bir d 900 tasarlar...(konuyla pek alakası yok ama burası bilgi platformu olduğu için fikrimi siz değerli donanımhaber okuyucuları ile paylaşmak istedim

• bazı fonksiyonlar devre dışı. galiba çözümü yok... örnrğin. gelişmiş kısayollar,tuş sesi

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

@simsir ben xxmxx'e cevap vermiştim, tuş ses seçenegi aktif degil demişti..

Benim soruyakimcevap vericek herkezde böylemi :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

bazı fonksiyonlar devre dışı. galiba çözümü yok... örnrğin. gelişmiş kısayollar,tuş sesi

gelişmiş kısa yollarda açık arkadaşlar örneğin
    sayı tuşladığınızda arama ekranın altında geliyor örneğin

5 sol ok diyorsunuz hesap makinesi ayarlıysa 5 arakamını çeviriyor veya örneiğin 12:00 yukarı ok derseniz eğer oraya alarmı aldıysanız o saate alarm kurma geliyor:)

Peki nasıl açarım!

Ayarlar--> Ekran Ayarları-->Arama Ekranı--> Yazı Tipi--> Tema dır Bunu Normal yapın seçenekler açılır bukadar
  • simsir teşekkürler.... faydalı bi erişim... 1 numaraya hesap makinesi ekledim.... 2 dokunuşla açılıyor.

Orjinalden alıntı: serhatlı

simsir teşekkürler.... faydalı bi erişim... 1 numaraya hesap makinesi ekledim.... 2 dokunuşla açılıyor.

Önemli değil Arkadaşlar Peki birşey sorucam bu ayarlardaki En altta Tuş Yönetimi var onu çözemedim onuda çözssem süper olucak onu bilen varmı ?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.