Giriş | |
|
|
|
13 Temmuz 2007; 19:17:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SimSir quote:
Orjinalden alıntı: serhatlı quote:
Orjinalden alıntı: SimSir D900i kullanıyorum bana çoksüper gelenbir özellik buldum. E-posta sunucu ayarlarını yaptım. Profilde apn: internet yaptim. Tak bir baktım e-postama bağlanıyor gelen mailleri gösteriyor ama.. sadece kimdeng eldiğini ve eposta hakkında bikaç bilgi gösteriyor. İstediğin zaman epostları seçtiklerini veya hepsini alabiliyorsun. Yani sunucuya bağlanınca bütün epostaları otomatik yüklemiyor. Epostanın varliğindan haberdar ediyor ilk önce böylecene kontor gitmiyor!!!!! Eğer epostayı sunudan download edersen gidiyor oda çok az (porfil ayarlarından Apn:internet yazın bide profil isminizi yazın okadar). Hatta ve hatta epostayı görmeden direk sunucudan ve telefondan silme şansınız bile oluyor! Eski telefonumda m55epsotları alıyorduyüklüyordu kb sınırı koyuyordum ama ne nedir hangisidir önemlimidir değilmidir kimden gelmiştir bilmiyordum kb geçmiyenleri yüklüyordu sadece (20-30 defa bakarsınız 1 kotor anca gider bu eposta çokluğunuza bağlı nede olsa eposta bilgisini öğrenmek için az oda bir byte çekiyor) E-posta sunucu ayarlarını nasıl yaptın?... bende zaten mig33 de APN internet olarak ayarlı ama mesajlar bölümünde e-pstaya girdiğimde yapılandırılmamış diyor ve bir sürü ayar gerekiyor.. pop3 SMTP falan sürüyle ayar gerekiyor.... sen nasıl yaptın.? mig33 e girip te mi e-postaya bakıyorsun? yoksa mesajlarım bölümündemi balıyorsun? Bildiğimiz mesajlarımdan yapıyorum :) üstelik dağa güzel mesajlar-->ayarlar-->epostalar-->Eposta hesapları-->hesap ayarları--> ordanki ayarları Outlooktaki bilgilerini giriyorsun . Bukadar Hesap ayarlarına girince ok tuşuna basıp sonraki ayarları geliyor bir kaç sayfa ayarlar. Veya seçenekere girip sonraki dersin soranki sayfa geliyor ayarlarla gilili 2-3 sayfadan oluyoluyor bütün ayarlar. Bunları yapınca mesajlar-->ayarlar-->epostalar-->Eposta hesapları-->E Posta Profilleri --> Profil ayarları giriyon Porfil ismini ve Apn: internet yazıyon gersi boş okadar Tabi geçerli profili seçmeyi unutma. pop3 desteği ola nbir mail lazım. İlk başta Outlook ta dene bağlan aynı ayarları telefonda yap tamam önce gmail hesabımı outlook da deneyim sonra cebe aktarırım... çok sağol.
|
|
13 Temmuz 2007; 20:19:27
|
|
|
arkadaşlar ben yeni üyeyim başlarken tüm arkadaşlara selam ve sevgiler.. yaklaşık 2 aydır d 900 kullanıyorum. buradaki yorumları baya tatmin edici ve faydalı buldum.. şunuda hemen söyleyeyim sırasıyla nokıa 6600*3230*6230i* ve aklıma gelmeyen birçok nokıa modeli kullandım ama samsung u alınca anladımki samsung da bu işi en az nokıa kadar mükemmel yapmış..hiiç pişman olmadım.bilenler varsa sorum şu mesajlardan telefona taşı dediğimde taşıyor ama bi türlü bulamıyorum taşınan mesaj tel hafızasında görünüyo ama giriş yapamıyorum bilen varsa sevabına bi anlatıversin..
|
|
13 Temmuz 2007; 21:17:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sungur 13 quote:
Orjinalden alıntı: xxmxx ALACAK ARKADAŞLARA TAVSİYEM ALMASINLAR D900 VE YA D900İ. BENDE KULLANIYORUM AMA Bİ APTALLIK YAPIP ALDIM.TAMAM TİPİ TASARIMI SÜPER AMA HERKES KABUL ETMELİ Kİ HERZAMAN NOKİA 1 NUMARA.HİÇ SAMSUNG KULLANMAMIŞTIM VE İLK OLARAK GİDİP BUNU ALDIM AMA BİN PİŞMAN OLDUM.SESİ İSTEDİĞİM GİBİ YÜKSEK DEĞİL,ADAM GİBİ Bİ PROGRAM YÜKLENMİYOR,BİR KERE MP3 SESİNİN AYRI BİR ÇIKIŞ YERİ OLMALI NOKİA NINKİ GİBİ.AMA SAMSUNGLARDA BÜTÜN SESLER AYNI HOPARLÖRDEN ÇIKIYOR.OLMAZKİ ARKADAŞ BÖYLE.ARTIK TELEFONUDA DEĞİŞTİREMİYORUM.BİZİMKİLKER Bİ DAHA TEL MEL ALMAZ BANA öncelikle telefonunuz d900 mü yoksa d900i mi?Bunu merak ettim.Sonra sadece 2 saniye kadar kısık çalıyor ve sonra ses yükseliyor.Adamlar 7 kademe koymuşlar ses seviyesi olarak(d900 i den bahsediyorum)..Samsungların her modelinde bütün sesler aynı hopörlörden ÇIKMAZZ.Size e900 modelinin arka kısmına bakmanızı öneririm.Tamam nokia il kıyasladığımızda özellikle menü anlamında nokia nın daha kullanışlı olduğu doğrudur ama o nokia nın telefonları o kadar büyük ki pantolon cebine bile sığmıyor ve çok ağır.(n series) Zaten ben d900 i kullanıcısı değil e900 kullanıcısıyım ve Samsungların küçük ve dizaynının hoş olması nedeniyle onu tercih ettim. telefonum D900 normal.benimkinin ses düzeyi en fazla 5 maalesef
|
|
13 Temmuz 2007; 21:25:29
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xxmxx ALACAK ARKADAŞLARA TAVSİYEM ALMASINLAR D900 VE YA D900İ. BENDE KULLANIYORUM AMA Bİ APTALLIK YAPIP ALDIM.TAMAM TİPİ TASARIMI SÜPER AMA HERKES KABUL ETMELİ Kİ HERZAMAN NOKİA 1 NUMARA.HİÇ SAMSUNG KULLANMAMIŞTIM VE İLK OLARAK GİDİP BUNU ALDIM AMA BİN PİŞMAN OLDUM.SESİ İSTEDİĞİM GİBİ YÜKSEK DEĞİL,ADAM GİBİ Bİ PROGRAM YÜKLENMİYOR,BİR KERE MP3 SESİNİN AYRI BİR ÇIKIŞ YERİ OLMALI NOKİA NINKİ GİBİ.AMA SAMSUNGLARDA BÜTÜN SESLER AYNI HOPARLÖRDEN ÇIKIYOR.OLMAZKİ ARKADAŞ BÖYLE.ARTIK TELEFONUDA DEĞİŞTİREMİYORUM.BİZİMKİLKER Bİ DAHA TEL MEL ALMAZ BANA dostum bu herkese gore degisir belki begenmeyebilirsin ama bana göre cok iyi bir telefon huh
|
|
|
13 Temmuz 2007; 21:26:31
|
|
|
arkadaşlar ben telefonu mıknatıslı bir kılıfa koydum telefon kafayı yedi.telefonu kılıftan çıkarınca kaydıraç sesi geliyordu bence mıknatıslı kılıf kullanmayın
|
|
13 Temmuz 2007; 21:28:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xxmxx arkadaşlar ben telefonu mıknatıslı bir kılıfa koydum telefon kafayı yedi.telefonu kılıftan çıkarınca kaydıraç sesi geliyordu bence mıknatıslı kılıf kullanmayın yani yuh sana hic mıktanıstlı bir seyle telefon yan yana bulunurmu sakın ha oyle yan yana koymayın televizyon veya pc nin yanında bile durması cok sakıncalı
|
|
|
13 Temmuz 2007; 21:31:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Dallasx quote:
Orjinalden alıntı: xxmxx ALACAK ARKADAŞLARA TAVSİYEM ALMASINLAR D900 VE YA D900İ. BENDE KULLANIYORUM AMA Bİ APTALLIK YAPIP ALDIM.TAMAM TİPİ TASARIMI SÜPER AMA HERKES KABUL ETMELİ Kİ HERZAMAN NOKİA 1 NUMARA.HİÇ SAMSUNG KULLANMAMIŞTIM VE İLK OLARAK GİDİP BUNU ALDIM AMA BİN PİŞMAN OLDUM.SESİ İSTEDİĞİM GİBİ YÜKSEK DEĞİL,ADAM GİBİ Bİ PROGRAM YÜKLENMİYOR,BİR KERE MP3 SESİNİN AYRI BİR ÇIKIŞ YERİ OLMALI NOKİA NINKİ GİBİ.AMA SAMSUNGLARDA BÜTÜN SESLER AYNI HOPARLÖRDEN ÇIKIYOR.OLMAZKİ ARKADAŞ BÖYLE.ARTIK TELEFONUDA DEĞİŞTİREMİYORUM.BİZİMKİLKER Bİ DAHA TEL MEL ALMAZ BANA dostum bu herkese gore degisir belki begenmeyebilirsin ama bana göre cok iyi bir telefon huh bir başka nokia fanı daha.. fazla ciddiye almamak gerek diye düşünüyorum böyle yorumları..
Canon Eos 40d |Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX (HSM) | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
|
|
|
|
|
13 Temmuz 2007; 21:32:36
|
|
|
Tmm Almıyalım o Zmn
|
|
|
13 Temmuz 2007; 21:38:14
|
|
|
kardeşim isteyen herkes burda kendi düşüncelerini yazabilir sizde abartmayın yani bu kadar
|
|
13 Temmuz 2007; 21:41:06
|
|
|
ister al ister alma beni ilgilendirmez ben kendi görüşlerimi yazdım.yani ben alma diyince sende almayacan mı sanki
|
|
13 Temmuz 2007; 21:48:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xxmxx ister al ister alma beni ilgilendirmez ben kendi görüşlerimi yazdım.yani ben alma diyince sende almayacan mı sanki Dostum sana demedim ben almıyalım diye arkadas fazla ciddiye almıyalım demis ben ona tmm almıyalım o zmn dedim lütfen dikkatlice anla sonra YAZ!!!
|
|
|
13 Temmuz 2007; 21:52:23
|
|
|
TAMAM BÜTÜN LAFLARI GERİ ALDIM YETERKİ FORUMDA GEGİNLİK MEYDANA GETİRMEYELİM.YANİ BİLSEM BÖYLE OLCAĞINI YAZMAZDIM ZATEN YANİ BOŞU BOŞUNA KALP KIRMAYALIM OK
|
|
13 Temmuz 2007; 21:52:33
|
|
|
tek geçerim usta boşunamı dünyanın en iyi telefonu seçilmiş ayrıca u 600 e de hasta oldum ama görünüm olarak d 900 sırf görümü bi telefon eder kanımca..
|
|
13 Temmuz 2007; 21:55:03
|
|
|
< | | | |