D900i kullanıyorum bana çoksüper gelenbir özellik buldum. E-posta sunucu ayarlarını yaptım. Profilde apn: internet yaptim. Tak bir baktım e-postama bağlanıyor gelen mailleri gösteriyor ama.. sadece kimdeng eldiğini ve eposta hakkında bikaç bilgi gösteriyor. İstediğin zaman epostları seçtiklerini veya hepsini alabiliyorsun. Yani sunucuya bağlanınca bütün epostaları otomatik yüklemiyor. Epostanın varliğindan haberdar ediyor ilk önce böylecene kontor gitmiyor!!!!! Eğer epostayı sunudan download edersen gidiyor oda çok az (porfil ayarlarından Apn:internet yazın bide profil isminizi yazın okadar). Hatta ve hatta epostayı görmeden direk sunucudan ve telefondan silme şansınız bile oluyor! Eski telefonumda m55epsotları alıyorduyüklüyordu kb sınırı koyuyordum ama ne nedir hangisidir önemlimidir değilmidir kimden gelmiştir bilmiyordum kb geçmiyenleri yüklüyordu sadece
(20-30 defa bakarsınız 1 kotor anca gider bu eposta çokluğunuza bağlı nede olsa eposta bilgisini öğrenmek için az oda bir byte çekiyor)
E-posta sunucu ayarlarını nasıl yaptın?... bende zaten mig33 de APN internet olarak ayarlı ama mesajlar bölümünde e-pstaya girdiğimde yapılandırılmamış diyor ve bir sürü ayar gerekiyor.. pop3 SMTP falan sürüyle ayar gerekiyor.... sen nasıl yaptın.? mig33 e girip te mi e-postaya bakıyorsun? yoksa mesajlarım bölümündemi balıyorsun?
Bildiğimiz mesajlarımdan yapıyorum :) üstelik dağa güzel mesajlar-->ayarlar-->epostalar-->Eposta hesapları-->hesap ayarları--> ordanki ayarları Outlooktaki bilgilerini giriyorsun . Bukadar Hesap ayarlarına girince ok tuşuna basıp sonraki ayarları geliyor bir kaç sayfa ayarlar. Veya seçenekere girip sonraki dersin soranki sayfa geliyor ayarlarla gilili 2-3 sayfadan oluyoluyor bütün ayarlar. Bunları yapınca mesajlar-->ayarlar-->epostalar-->Eposta hesapları-->E Posta Profilleri --> Profil ayarları giriyon Porfil ismini ve Apn: internet yazıyon gersi boş okadar Tabi geçerli profili seçmeyi unutma.
pop3 desteği ola nbir mail lazım. İlk başta Outlook ta dene bağlan aynı ayarları telefonda yap
tamam önce gmail hesabımı outlook da deneyim sonra cebe aktarırım... çok sağol.
arkadaşlar ben yeni üyeyim başlarken tüm arkadaşlara selam ve sevgiler.. yaklaşık 2 aydır d 900 kullanıyorum. buradaki yorumları baya tatmin edici ve faydalı buldum.. şunuda hemen söyleyeyim sırasıyla nokıa 6600*3230*6230i* ve aklıma gelmeyen birçok nokıa modeli kullandım ama samsung u alınca anladımki samsung da bu işi en az nokıa kadar mükemmel yapmış..hiiç pişman olmadım.bilenler varsa sorum şu mesajlardan telefona taşı dediğimde taşıyor ama bi türlü bulamıyorum taşınan mesaj tel hafızasında görünüyo ama giriş yapamıyorum bilen varsa sevabına bi anlatıversin..
ALACAK ARKADAŞLARA TAVSİYEM ALMASINLAR D900 VE YA D900İ. BENDE KULLANIYORUM AMA Bİ APTALLIK YAPIP ALDIM.TAMAM TİPİ TASARIMI SÜPER AMA HERKES KABUL ETMELİ Kİ HERZAMAN NOKİA 1 NUMARA.HİÇ SAMSUNG KULLANMAMIŞTIM VE İLK OLARAK GİDİP BUNU ALDIM AMA BİN PİŞMAN OLDUM.SESİ İSTEDİĞİM GİBİ YÜKSEK DEĞİL,ADAM GİBİ Bİ PROGRAM YÜKLENMİYOR,BİR KERE MP3 SESİNİN AYRI BİR ÇIKIŞ YERİ OLMALI NOKİA NINKİ GİBİ.AMA SAMSUNGLARDA BÜTÜN SESLER AYNI HOPARLÖRDEN ÇIKIYOR.OLMAZKİ ARKADAŞ BÖYLE.ARTIK TELEFONUDA DEĞİŞTİREMİYORUM.BİZİMKİLKER Bİ DAHA TEL MEL ALMAZ BANA
öncelikle telefonunuz d900 mü yoksa d900i mi?Bunu merak ettim.Sonra sadece 2 saniye kadar kısık çalıyor ve sonra ses yükseliyor.Adamlar 7 kademe koymuşlar ses seviyesi olarak(d900 i den bahsediyorum)..Samsungların her modelinde bütün sesler aynı hopörlörden ÇIKMAZZ.Size e900 modelinin arka kısmına bakmanızı öneririm.Tamam nokia il kıyasladığımızda özellikle menü anlamında nokia nın daha kullanışlı olduğu doğrudur ama o nokia nın telefonları o kadar büyük ki pantolon cebine bile sığmıyor ve çok ağır.(n series) Zaten ben d900 i kullanıcısı değil e900 kullanıcısıyım ve Samsungların küçük ve dizaynının hoş olması nedeniyle onu tercih ettim.
telefonum D900 normal.benimkinin ses düzeyi en fazla 5 maalesef
ALACAK ARKADAŞLARA TAVSİYEM ALMASINLAR D900 VE YA D900İ. BENDE KULLANIYORUM AMA Bİ APTALLIK YAPIP ALDIM.TAMAM TİPİ TASARIMI SÜPER AMA HERKES KABUL ETMELİ Kİ HERZAMAN NOKİA 1 NUMARA.HİÇ SAMSUNG KULLANMAMIŞTIM VE İLK OLARAK GİDİP BUNU ALDIM AMA BİN PİŞMAN OLDUM.SESİ İSTEDİĞİM GİBİ YÜKSEK DEĞİL,ADAM GİBİ Bİ PROGRAM YÜKLENMİYOR,BİR KERE MP3 SESİNİN AYRI BİR ÇIKIŞ YERİ OLMALI NOKİA NINKİ GİBİ.AMA SAMSUNGLARDA BÜTÜN SESLER AYNI HOPARLÖRDEN ÇIKIYOR.OLMAZKİ ARKADAŞ BÖYLE.ARTIK TELEFONUDA DEĞİŞTİREMİYORUM.BİZİMKİLKER Bİ DAHA TEL MEL ALMAZ BANA
dostum bu herkese gore degisir belki begenmeyebilirsin ama bana göre cok iyi bir telefon huh
arkadaşlar ben telefonu mıknatıslı bir kılıfa koydum telefon kafayı yedi.telefonu kılıftan çıkarınca kaydıraç sesi geliyordu bence mıknatıslı kılıf kullanmayın
arkadaşlar ben telefonu mıknatıslı bir kılıfa koydum telefon kafayı yedi.telefonu kılıftan çıkarınca kaydıraç sesi geliyordu bence mıknatıslı kılıf kullanmayın
yani yuh sana hic mıktanıstlı bir seyle telefon yan yana bulunurmu sakın ha oyle yan yana koymayın televizyon veya pc nin yanında bile durması cok sakıncalı
dostum bu herkese gore degisir belki begenmeyebilirsin ama bana göre cok iyi bir telefon huh
bir başka nokia fanı daha.. fazla ciddiye almamak gerek diye düşünüyorum böyle yorumları..
Canon Eos 40d |Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX (HSM) | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
TAMAM BÜTÜN LAFLARI GERİ ALDIM YETERKİ FORUMDA GEGİNLİK MEYDANA GETİRMEYELİM.YANİ BİLSEM BÖYLE OLCAĞINI YAZMAZDIM ZATEN YANİ BOŞU BOŞUNA KALP KIRMAYALIM OK
tek geçerim usta boşunamı dünyanın en iyi telefonu seçilmiş ayrıca u 600 e de hasta oldum ama görünüm olarak d 900 sırf görümü bi telefon eder kanımca..
tek geçerim usta boşunamı dünyanın en iyi telefonu seçilmiş ayrıca u 600 e de hasta oldum ama görünüm olarak d 900 sırf görümü bi telefon eder kanımca..
aynen arkadaşım haklısın... u600 ü düşündüm bi ara,ilk çıktığında... ama gittim baktım telciye... bizim d900 daha güzel... üstelik dokunmatik olmaması bence en büyük artısı... dokunmatik kullanmak başa bela.. bi ara kullandım.. kırıyodum teli...
geçen gün şu n73 le bi kıyaslayım diye bi arkadaştan getirttim telefonu elime alınca tuğla gibi geldi samsung bu kadar özelliği bu kadar küçük boyutlara sığdırarak mükemmel iş çıkartmış. ama tercih meselesi nokıa cılar bozulmasın. ama geçen bir gazetede okudum samsung kayar kapakta nokıa yı sollamış blok tel de hala nokıa öndeymiş ama bu gidişle tahtını elinden alacak nokıa nın.
doru diyosun.... samsung artık ilklerin teli oldu... ilk sürgülüyü çıkaran firma zaten... sürgüsü süper... d500 ile olay yaratmıştı.. oda yılın teli olmuştu.. d600 de yılın teli oldu.... d900 ile de olayı bitirdi zaten... en ince telleri çıkaran tek firma şu anda. 5 mm. telmi olur ya...
doru diyosun.... samsung artık ilklerin teli oldu... ilk sürgülüyü çıkaran firma zaten... sürgüsü süper... d500 ile olay yaratmıştı.. oda yılın teli olmuştu.. d600 de yılın teli oldu.... d900 ile de olayı bitirdi zaten... en ince telleri çıkaran tek firma şu anda. 5 mm. telmi olur ya...
Valla haklısın kanaryam Uzun zamanlı bir nokia kullanıcısı olarak forever Samsung SGH - D 900 ( ilki 2 - 3 sene önce 8 ay x600 kullanmıştım )
Arkadaşlar D900 ün kızak mekanizmasının veya full içinin nasıl olduğunu veya mekanizmanın nasıl açıldığını gösteren bir resim var mı ? Youtube a ve bikaç yere baktım ben bulamadım.
Yok mu arkadaşlar bana bu konu da yardım edebilecek biri aramızda...
@black_lotus ben sadece mp3 ve mp4leri çaliştirmayi başarabildimv
Canon Eos 40d |Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX (HSM) | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
İŞTE SİZE D900 SES YÜKSELTME PROGRAMI bu programla mp3 lerin sesini yükselteceksiniz http:/****.com/files/18582828...t_mp3.exe.html denenmiştir programı kurun ve ilk sayfaya gelin mp3 leri buraya atın target normal volume yi 105 yapın ondan sonra track gain e basılacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxmxx -- 14 Temmuz 2007; 8:54:38 >
Ben deneyemiyorum maalesef ev şu an biraz inşaat halinde de ( doğramalar falan değişiyo ustalarla kanka oldum ) ama aramızda ki arkadaşlardan " *.mmf " dosyası deneyen vardır veya deneyebilecek arkadaşlar vardır
Arkadaşlar d900i ye yüklediğim mp3 lerin sesi az çıkıyor.. sesi yükseltmenin bir çaresi varmı acaba ? şimdiden tşk ederim ..
Yukarıda " xxmxx " arkadaş bi program verdi bu konuyla ilgili. Onu bir dene istersen
program kurmayı bilmıorum .. program kurmakla uğraşmak istemıorum .. ben daha önce bir sayfada görmüştüm ama hangı sayfaydı hatırlamıorum .. arada bul şimdi
""telefonla ilgili guzel bisey daha,ses kalitesini arttirmak icin *#8999*8378#ye basın ve hoparlor cikis menusunden rx volü secin.ilk bastakini 1 yapin.yeni ses harika!""
Bu olay D900i içinde geçerlimi acaba ? yada bana başka nasıl yardımcı olursunuz ?
""telefonla ilgili guzel bisey daha,ses kalitesini arttirmak icin *#8999*8378#ye basın ve hoparlor cikis menusunden rx volü secin.ilk bastakini 1 yapin.yeni ses harika!""
Bu olay D900i içinde geçerlimi acaba ? yada bana başka nasıl yardımcı olursunuz ?
KARDEŞ O ŞİFREYİ GİR ISS NORMAL VE ISS KULAKLIKTAKİ BÜTÜN DEĞERLERİ 15 YAP GENEDE ARTAR SES
wap.cepteki.net diye bişi var...çok sağlam program ben beğendim, msn gtalk icq daha ne olsun :D
araştırıp yükleyebilirsin...d9ooi için listede ismi yoktu, ben yükledikten sonra oldu ;)
ŞUNU SORMAK İSTİYORUM...FORUMA FAZLA BAKAMIYORUMM KESİN KONUSU GEÇMİŞTİR AMA D900İ İÇİN YAZILANLARI DİKKATLE TAKİP EDİYORUM VE BİR SORUN GÖRDÜĞÜM ZAMAN TELEFONUMDA VAR MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM :D PSİKOLOJİK OLARAK MI ETKİLENİYORUM ACABA...
ISINMA PROBLEMİNDEN SONRA ŞİMDİ KAPAĞIN KAYIŞINDA TAKINTILARIM BAŞLADI...YANİ SÜRGÜLÜ KAPAĞI YUKARI DOĞRU İTTİĞİMDE SANKİ O DA BENİ GERİ İTİYOMUŞ GİBİ GELİYO...KAPAKLA ALAKALI NE KADAR SORUN VARSA BİLEN ARKADAŞLAR YAZABİLİRSE SEVİNİRİM, ONA GÖRE PSKIKOLOJİM DÜZELSİN VE FAZLA KURUNTU YAPMAYIM :D....
BİRDE ÖN TAKIM TUŞLARINDA BAZEN YUMUŞAKMIŞ GİBİ OLUYO...BUNUDA ÇÖZDÜM İÇİNE KÜÇÜK TOZ VEYA ZERRELER GİRİNCE YAPIYO, DİŞ FIRÇASI İLE DİKKATLİCE ALINCA DÜZELİO BU DA AYRI Bİ KURUNTUM :D
NYSE BU KAPAK İLE ALAKALI BİLGİ VEREN OLURSA ÇOK SEVİNECEĞM....
AYRICA ARKADAŞLAR ! BİR YORUM VE ARKASINA ELEŞTİRİ YAPMAK İSTİYORUM...BU TOPİCTE BİNLERCE MSJ VE ÇOK ÇEŞİTLİ KONULAR VAR, EĞER ADMİNLER BUNLARI DÜZENLEYİCİ OLARAK AYRII TOPİCLERDE AÇILIRSA, KÜTÜPHANEDEN KİTAP ARAR GİBİ İNSANLAR DAHA RAHAT ULAŞIR BİLGİLERE...BU DA ÖLE Bİ YORUM İŞTE...
herhalde seninki D900i.ısınma problemini kafaya takma çünkü hepsi de öyle benimki de dahil.ama şu kapak sorunu,tam olarak bilmiyorum ama şu yukarı kaydırırken zorlanması da kullanıma bağlı olarak meydana geliyor.tahminimci tüm sürgülülerdede bir zaman sonra kaydıraçta sertleşmeler meydana geliyor.sizde intenetten indirebileceğim bir msn programı var mı türkçe ama
KARDEŞ O ŞİFREYİ GİR ISS NORMAL VE ISS KULAKLIKTAKİ BÜTÜN DEĞERLERİ 15 YAP GENEDE ARTAR SES
hiç bişi deişmedi ya.. bende eski haline getirdim .. neysee =)
arkdaşlar d900i de usb den bilgisayara bağlantı yaptım hafıza kartının içine birşey atmak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
(k750i de var bende onunla usbden bağlanınca sanki flash bellek bağlamış gibi sürücülerin yanında sürücü gelio kartın içine girip işlerimi hallediyorum ama samsungda sürücü gelmedi hafıza kartıyla ilgili işlemleri nasıl yapabilirim)
ayarlar, telefon ayarları, usb ayarları, depolama seç tamamdır.. kolay gele
quote:
Orjinalden alıntı: murat550
arkdaşlar d900i de usb den bilgisayara bağlantı yaptım hafıza kartının içine birşey atmak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
(k750i de var bende onunla usbden bağlanınca sanki flash bellek bağlamış gibi sürücülerin yanında sürücü gelio kartın içine girip işlerimi hallediyorum ama samsungda sürücü gelmedi hafıza kartıyla ilgili işlemleri nasıl yapabilirim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 14 Temmuz 2007; 16:25:27 >
ya arkadaşlar bu ekrandaki e harfini nasıl yokedeceğiz ve yok etmesem ve orda dursa telefona bir zararı olurmu veya sürekli internet açıkmı kalır. Neyin nesidir bu e harfi yaw
ben sesi arttırdım sadece ISS Normal deki Kulak Kazancı nı 15 yaptım bu kadar.Belirgin bir ses artışı oldu.
babadenizci bak arkadaş dediklerimi yapmış sesi artmış işte
Benımde demek sitedim şudurki .. *#8999*8378# den sonra "H/W Test" girip , Oradan "Audio settings" girip , ondan sonra ise Kulaklık kazancı değiniz "Headset" midir ? "Headset" Girdikten sonra "MIC gain -1 " diyor bunu 15 mi yapacağız ? böyle değilse benım acıkladğım yönden yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden tşk ederim ..
geçen gün şu n73 le bi kıyaslayım diye bi arkadaştan getirttim telefonu elime alınca tuğla gibi geldi samsung **bu kadar özelliği bu kadar küçük boyutlara sığdırarak** mükemmel iş çıkartmış. ama tercih meselesi nokıa cılar bozulmasın. ama geçen bir gazetede okudum samsung kayar kapakta nokıa yı sollamış blok tel de hala nokıa öndeymiş ama bu gidişle tahtını elinden alacak nokıa nın.
SElam arkadaşım ben D900 kullnıyorum memnun değilim. abimde N73 var. onu daha çok sevdim fiyat yüzünden almamıştım n73. **Bir sürü özelliği incecik telefona sığdırmış diyorsun o dikkatimi çekti.. Ne kadar özeliiği sığdırmış merak ettim? yani N73(yada Nseries) de extra olarak bizden fark olarak yani çift büyük 3D ses vermesi için 2 ayrı hoparlör var Radyo var kızılötesi var Baskonuş var Carlzeis merceği var...bunlar fiziki farklar.. zaten hacmide tahminimce bunlar tutuyordur.. o kadar da tutmaz ama bizimkigibi içiçe olunca ısınma yapıyor. sonra gelen SIS ve JAR dosyalarını bluetooth la bile göndersen yüklüyor sonyeric w800i bile yüklüyor ama yok biz neymiş kabloyla elli tane kod girerek yüklüyoruz... bu böyle mi olmalı... tel ilk saniye sesiz çalıyor bu özelliği aç/kapa yapamıyoruz... tuş sesini kapamak için ekran arayüzünü değiştiriyoruz.. mesaja başka zilsesi koyamıyoruz...
SÖYLEYECEĞİM EN SON SÖZ ŞEKİL VE DİZAYN BAKIMINDAN NOKİA SAMSUNGUN YANINA YAKLAŞAMAZ AMA İNCELİK VE DİZAYNI SABİT TUTAN SAMSUNG ÖZELLİK BAKIMINDAN NOKİANIN YANINA YANAŞMASI İÇİN ÇOK ÇALIŞMASI LAZIM.
Bu benim görüşümdür kimseye telefonu al/alma demem ama konuşurken abartmamak, realist olmak lazım. burda bu insanlar bu yorumlara bakarak telefon almaya karar veriyorlardır. Şahsen ben bu forumu daha önceden görseydim teli(D900) almazdım.
ben sesi arttırdım sadece ISS Normal deki Kulak Kazancı nı 15 yaptım bu kadar.Belirgin bir ses artışı oldu.
babadenizci bak arkadaş dediklerimi yapmış sesi artmış işte
Benımde demek sitedim şudurki .. *#8999*8378# den sonra "H/W Test" girip , Oradan "Audio settings" girip , ondan sonra ise Kulaklık kazancı değiniz "Headset" midir ? "Headset" Girdikten sonra "MIC gain -1 " diyor bunu 15 mi yapacağız ? böyle değilse benım acıkladğım yönden yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden tşk ederim ..
senin tel galiba D900i benimki düz bizde onlar yok sanırım. bi de arkadaşlar internetten indirebileceğim türkçe msn programı var mı?