Giriş | |
|
|
|
12 Temmuz 2007; 0:26:37
|
|
|
100lerce sayfa kac gunde okunur, quote:
Orjinalden alıntı: DrynhwyL quote:
Orjinalden alıntı: kara_eylül Arkadaslar d900 almayi dusunuyorum kullanan arkadaslardan ricam Telefonun en begendiginiz ozellikleri ve begenmediginiz ozellikleri nelerdir yazbilir misiniz? eger varsa keske bu kotu yanindan dolayi almasaydim dediginiz yonler nelerdir? birde 900i nin kamerasi ile 900 un kamerasi arasinda herhangi bi fark var mi, bi yerde 900i nin kisi daha hizli yaziyordum ama bu hiz menu hizi mi yoksa hareketli cisimleri yakalama hizi mi? arkadasim bu topicte yüzlerce sayfa zaten bunlar tartişildi.. biraz okursan anlarsın begenilen özellikleri ve kötü yanlarını..
|
|
|
12 Temmuz 2007; 0:37:06
|
|
|
özellikleri zaten ortada telin... diğer markalara nazaran farkları ise. 1.ugo teknolojisi.. 2.hırsız bulma özelliği.. 3.acil yardım mesajı.. 4.inceliği,hafifliği... 5.malzeme kalitesi.. 6.şıklığı ve karizması.. 7.tv-out çıkışı... 8.ücretsiz telesekreteri(d900 modelinde var,d900i de yok..) 9.dosya görüntüleme(d900 modelinde var,d900i de yok..) 10.fm-radyo(d900i modelinde var,d900 de yok..) 11.daha hızlı kamera(d900i modelinde var,d900 de yok..) geri kalan özellikleri çok..auto focus,3mp...vs.vs.. ama eksi yönleride kullanıcılara göre değişir ve bu teldede var tabiki.... mesela bunlardan biri direk hafıza kartına kyıt olmaması.....
|
|
|
12 Temmuz 2007; 13:08:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Lotus Arkadaşlar D900 ün kızak mekanizmasının veya full içinin nasıl olduğunu veya mekanizmanın nasıl açıldığını gösteren bir resim var mı ? Youtube a ve bikaç yere baktım ben bulamadım. Yok mu arkadaşlar. En azından kızak mekanizmasının nasıl çalıştığına öğrenmem lazım
|
|
12 Temmuz 2007; 13:57:16
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sarıkanaryam özellikleri zaten ortada telin... diğer markalara nazaran farkları ise. 1.ugo teknolojisi.. 2.hırsız bulma özelliği.. 3.acil yardım mesajı.. 4.inceliği,hafifliği... 5.malzeme kalitesi.. 6.şıklığı ve karizması.. 7.tv-out çıkışı... 8.ücretsiz telesekreteri(d900 modelinde var,d900i de yok..) 9.dosya görüntüleme(d900 modelinde var,d900i de yok..) 10.fm-radyo(d900i modelinde var,d900 de yok..) 11.daha hızlı kamera(d900i modelinde var,d900 de yok..) geri kalan özellikleri çok..auto focus,3mp...vs.vs.. ama eksi yönleride kullanıcılara göre değişir ve bu teldede var tabiki.... mesela bunlardan biri direk hafıza kartına kyıt olmaması..... D900i de telesekreter var... yani menüde gördüm ama kullanmadım...belki ben bilmiyorum...neyse. Asıl sormak istediğim SİMSİR arkadaşımıza ama herkese sorayım...ben foruma ısınma probleminden ötürü girdim ama cevap olarak normal dendi bikaç kişidede aynı olay görüldü.ondan sonra bende alıştım o sıcaklığa bu arada bu da bi reklam konusu olabilir sıcak kanlı telefon :D...şaka bi yana dün sahilde araba ile dolaşırken orayı burayı çekeyim dedim ve kamera sürekli açık kalarak çekilmler yaptım...sonra farkettim ki kamera merceğiinin olduğu kısımdada ısınma olmuş...ilkin yine hüsnükuruntuluk yapıyorum dedim kendime ama sonraki denemelerimde yine ısınma kaydettim... şimdi şunu sorcam bu makinalarda optimum pilin tüketim süresi ne kadar? ayrıca simsir pil ile sıkıntı yaşıyodu sanırım, onun detayını anlatabilirse, sorun nedir? ne çözüm buldu? yada bu pil ile ilgili yeni başlık mı açılsa acaba ?? çünkü konular karışabiliyo ve ayrıca forumda hergün bikaç sayfa açıldığ için takip etmek zor oluyor yada ben fazla vakit ayıramıyorum ... herkese kolaylıklar dilerim...
|
|
12 Temmuz 2007; 17:24:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ankaslan quote:
Orjinalden alıntı: sarıkanaryam özellikleri zaten ortada telin... diğer markalara nazaran farkları ise. 1.ugo teknolojisi.. 2.hırsız bulma özelliği.. 3.acil yardım mesajı.. 4.inceliği,hafifliği... 5.malzeme kalitesi.. 6.şıklığı ve karizması.. 7.tv-out çıkışı... 8.ücretsiz telesekreteri(d900 modelinde var,d900i de yok..) 9.dosya görüntüleme(d900 modelinde var,d900i de yok..) 10.fm-radyo(d900i modelinde var,d900 de yok..) 11.daha hızlı kamera(d900i modelinde var,d900 de yok..) geri kalan özellikleri çok..auto focus,3mp...vs.vs.. ama eksi yönleride kullanıcılara göre değişir ve bu teldede var tabiki.... mesela bunlardan biri direk hafıza kartına kyıt olmaması..... D900i de telesekreter var... yani menüde gördüm ama kullanmadım...belki ben bilmiyorum...neyse. arkadaşım senin dediğin telesekreter bnm dediğim ile malesef aynı değil.. d900 de msjların içinde telesekreter var.. ücretsiz olarak bırakılan msjları tel hafızasına kaydediyor.. ve sen istediğin zaman açıp dineleyebiliosun.. telde bir bayan bir de bay sesi mevcut.. istersen kendi sesinide kaydedebiliosun telesekreter için.... bu arada tel çok ince olduğu için ısınma olayı normal.. her d900 ve d900i için bu olay aynıdır....
|
|
|
12 Temmuz 2007; 19:03:11
|
|
|
Arkadaşlar d900 i aldım ben yeni d900 ile d900 i arasındaki fark nedir acaba
|
|
12 Temmuz 2007; 19:27:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: gökhan_11 Arkadaşlar d900 i aldım ben yeni d900 ile d900 i arasındaki fark nedir acaba Önceki sayfaları kontrol etmeni öneririm. O kadar çok anlatıldı ki bu konu İşine yarar birçok bilgi de bulabilirsin aynı zamanda. Önceki sayfalara bakmanı öneririm...
|
|
12 Temmuz 2007; 19:29:26
|
|
|
s.a arkadaşlar en sonunda sizlerin bu güzel yorumlarına dayanamadım ve bugün saat 17:30 da bir d900i alarak sizlerin arasına katıldım. Yanlız telefonumun bataryasını takıp açtıdığımda şarj göstergesi full gösteriyordu şu an saat 7:30 ve şarj 2 ye düştü telefonumu ne zaman şarja takmalıyım tam olarak bittiğinde mi ? yoksa hemen şimdi takabilrmiyim. ACilen cevaplarınızı bekliyorum zaman ilerliyor
|
|
12 Temmuz 2007; 19:32:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: babadenizci s.a arkadaşlar en sonunda sizlerin bu güzel yorumlarına dayanamadım ve bugün saat 17:30 da bir d900i alarak sizlerin arasına katıldım. Yanlız telefonumun bataryasını takıp açtıdığımda şarj göstergesi full gösteriyordu şu an saat 7:30 ve şarj 2 ye düştü telefonumu ne zaman şarja takmalıyım tam olarak bittiğinde mi ? yoksa hemen şimdi takabilrmiyim. ACilen cevaplarınızı bekliyorum zaman ilerliyor Telefon kendi kendine kapandıktan sonra telefon kapalı şekilde " 12 saat " şarj et. İlk şok şarjlama böyle.
|
|
12 Temmuz 2007; 19:34:28
|
|
|
|
teşekkür ederim arkadaşım
|
|
|
|
|
12 Temmuz 2007; 19:36:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: babadenizci teşekkür ederim arkadaşım Telefonunu güle güle kullan
|
|
12 Temmuz 2007; 19:42:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: babadenizci s.a arkadaşlar en sonunda sizlerin bu güzel yorumlarına dayanamadım ve bugün saat 17:30 da bir d900i alarak sizlerin arasına katıldım. Yanlız telefonumun bataryasını takıp açtıdığımda şarj göstergesi full gösteriyordu şu an saat 7:30 ve şarj 2 ye düştü telefonumu ne zaman şarja takmalıyım tam olarak bittiğinde mi ? yoksa hemen şimdi takabilrmiyim. ACilen cevaplarınızı bekliyorum zaman ilerliyor a.s. arkadaşım.... hayırlı olsun telin. şarja istediğin zaman takabilirsin..hiç problem değil...ben istediğim zaman takıyorum, bitsin bitmesin farketmez... şarjında hiçbir problem yok... kullanmaya bağlı ama çok kurcalamazsam 3 gün civarında gidiyor şarjı.
|
|
12 Temmuz 2007; 19:53:50
|
|
|
sağolasın kardeş yukarda şu bilgilier buldum :) quote:
1.ugo teknolojisi.. 2.hırsız bulma özelliği.. 3.acil yardım mesajı.. 4.inceliği,hafifliği... 5.malzeme kalitesi.. 6.şıklığı ve karizması.. 7.tv-out çıkışı... 8.ücretsiz telesekreteri(d900 modelinde var,d900i de yok..) 9.dosya görüntüleme(d900 modelinde var,d900i de yok..) 10.fm-radyo(d900i modelinde var,d900 de yok..) 11.daha hızlı kamera(d900i modelinde var,d900 de yok..) geri kalan özellikleri çok..auto focus,3mp...vs.vs.. ama eksi yönleride kullanıcılara göre değişir ve bu teldede var tabiki.... mesela bunlardan biri direk hafıza kartına kyıt olmaması.....
|
|
12 Temmuz 2007; 20:01:37
|
|
|
evet orda bütün farklar yazıyor... yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun... aramıza hoşgeldiniz.... sayfamızın 1.sayfasının ilk mesajında samsungmobile fanclubumuz bulunmakta.. dileyen girebilir....
|
|
|
12 Temmuz 2007; 21:13:34
|
|
|
ARKADAŞLAR FORUMDA TARTIŞMA MEYDANA GELMEMESİNDEN DOLAYI YORUM GERİ ALINMIŞTIR SAYGILARRRRRR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxmxx -- 13 Temmuz 2007; 21:46:51 >
|