Telefonun en begendiginiz ozellikleri ve begenmediginiz ozellikleri nelerdir yazbilir misiniz? eger varsa keske bu kotu yanindan dolayi almasaydim dediginiz yonler nelerdir?
birde 900i nin kamerasi ile 900 un kamerasi arasinda herhangi bi fark var mi, bi yerde 900i nin kisi daha hizli yaziyordum ama bu hiz menu hizi mi yoksa hareketli cisimleri yakalama hizi mi?
arkadasim bu topicte yüzlerce sayfa zaten bunlar tartişildi.. biraz okursan anlarsın begenilen özellikleri ve kötü yanlarını..
özellikleri zaten ortada telin... diğer markalara nazaran farkları ise. 1.ugo teknolojisi.. 2.hırsız bulma özelliği.. 3.acil yardım mesajı.. 4.inceliği,hafifliği... 5.malzeme kalitesi.. 6.şıklığı ve karizması.. 7.tv-out çıkışı... 8.ücretsiz telesekreteri(d900 modelinde var,d900i de yok..) 9.dosya görüntüleme(d900 modelinde var,d900i de yok..) 10.fm-radyo(d900i modelinde var,d900 de yok..) 11.daha hızlı kamera(d900i modelinde var,d900 de yok..)
geri kalan özellikleri çok..auto focus,3mp...vs.vs.. ama eksi yönleride kullanıcılara göre değişir ve bu teldede var tabiki.... mesela bunlardan biri direk hafıza kartına kyıt olmaması.....
Arkadaşlar D900 ün kızak mekanizmasının veya full içinin nasıl olduğunu veya mekanizmanın nasıl açıldığını gösteren bir resim var mı ? Youtube a ve bikaç yere baktım ben bulamadım.
Yok mu arkadaşlar. En azından kızak mekanizmasının nasıl çalıştığına öğrenmem lazım
özellikleri zaten ortada telin... diğer markalara nazaran farkları ise. 1.ugo teknolojisi.. 2.hırsız bulma özelliği.. 3.acil yardım mesajı.. 4.inceliği,hafifliği... 5.malzeme kalitesi.. 6.şıklığı ve karizması.. 7.tv-out çıkışı... 8.ücretsiz telesekreteri(d900 modelinde var,d900i de yok..) 9.dosya görüntüleme(d900 modelinde var,d900i de yok..) 10.fm-radyo(d900i modelinde var,d900 de yok..) 11.daha hızlı kamera(d900i modelinde var,d900 de yok..)
geri kalan özellikleri çok..auto focus,3mp...vs.vs.. ama eksi yönleride kullanıcılara göre değişir ve bu teldede var tabiki.... mesela bunlardan biri direk hafıza kartına kyıt olmaması.....
D900i de telesekreter var... yani menüde gördüm ama kullanmadım...belki ben bilmiyorum...neyse.
Asıl sormak istediğim SİMSİR arkadaşımıza ama herkese sorayım...ben foruma ısınma probleminden ötürü girdim ama cevap olarak normal dendi bikaç kişidede aynı olay görüldü.ondan sonra bende alıştım o sıcaklığa bu arada bu da bi reklam konusu olabilir sıcak kanlı telefon :D...şaka bi yana dün sahilde araba ile dolaşırken orayı burayı çekeyim dedim ve kamera sürekli açık kalarak çekilmler yaptım...sonra farkettim ki kamera merceğiinin olduğu kısımdada ısınma olmuş...ilkin yine hüsnükuruntuluk yapıyorum dedim kendime ama sonraki denemelerimde yine ısınma kaydettim...
şimdi şunu sorcam bu makinalarda optimum pilin tüketim süresi ne kadar? ayrıca simsir pil ile sıkıntı yaşıyodu sanırım, onun detayını anlatabilirse, sorun nedir? ne çözüm buldu? yada bu pil ile ilgili yeni başlık mı açılsa acaba ?? çünkü konular karışabiliyo ve ayrıca forumda hergün bikaç sayfa açıldığ için takip etmek zor oluyor yada ben fazla vakit ayıramıyorum ...
D900i de telesekreter var... yani menüde gördüm ama kullanmadım...belki ben bilmiyorum...neyse.
arkadaşım senin dediğin telesekreter bnm dediğim ile malesef aynı değil.. d900 de msjların içinde telesekreter var.. ücretsiz olarak bırakılan msjları tel hafızasına kaydediyor.. ve sen istediğin zaman açıp dineleyebiliosun.. telde bir bayan bir de bay sesi mevcut.. istersen kendi sesinide kaydedebiliosun telesekreter için....
bu arada tel çok ince olduğu için ısınma olayı normal.. her d900 ve d900i için bu olay aynıdır....
Arkadaşlar d900 i aldım ben yeni d900 ile d900 i arasındaki fark nedir acaba
Önceki sayfaları kontrol etmeni öneririm. O kadar çok anlatıldı ki bu konu İşine yarar birçok bilgi de bulabilirsin aynı zamanda. Önceki sayfalara bakmanı öneririm...
s.a arkadaşlar en sonunda sizlerin bu güzel yorumlarına dayanamadım ve bugün saat 17:30 da bir d900i alarak sizlerin arasına katıldım. Yanlız telefonumun bataryasını takıp açtıdığımda şarj göstergesi full gösteriyordu şu an saat 7:30 ve şarj 2 ye düştü telefonumu ne zaman şarja takmalıyım tam olarak bittiğinde mi ? yoksa hemen şimdi takabilrmiyim. ACilen cevaplarınızı bekliyorum zaman ilerliyor
s.a arkadaşlar en sonunda sizlerin bu güzel yorumlarına dayanamadım ve bugün saat 17:30 da bir d900i alarak sizlerin arasına katıldım. Yanlız telefonumun bataryasını takıp açtıdığımda şarj göstergesi full gösteriyordu şu an saat 7:30 ve şarj 2 ye düştü telefonumu ne zaman şarja takmalıyım tam olarak bittiğinde mi ? yoksa hemen şimdi takabilrmiyim. ACilen cevaplarınızı bekliyorum zaman ilerliyor
Telefon kendi kendine kapandıktan sonra telefon kapalı şekilde " 12 saat " şarj et. İlk şok şarjlama böyle.
a.s. arkadaşım.... hayırlı olsun telin. şarja istediğin zaman takabilirsin..hiç problem değil...ben istediğim zaman takıyorum, bitsin bitmesin farketmez... şarjında hiçbir problem yok... kullanmaya bağlı ama çok kurcalamazsam 3 gün civarında gidiyor şarjı.
1.ugo teknolojisi.. 2.hırsız bulma özelliği.. 3.acil yardım mesajı.. 4.inceliği,hafifliği... 5.malzeme kalitesi.. 6.şıklığı ve karizması.. 7.tv-out çıkışı... 8.ücretsiz telesekreteri(d900 modelinde var,d900i de yok..) 9.dosya görüntüleme(d900 modelinde var,d900i de yok..) 10.fm-radyo(d900i modelinde var,d900 de yok..) 11.daha hızlı kamera(d900i modelinde var,d900 de yok..)
arkadaşlar şu an türkiye de ugo kullanılıyor değilmi.ben versiyonu yükseltmeye çalışıyorum da.bişey sorucaktım versiyon yükseltilince telefona herhangi bir zarar geliyor mu?
arkadaşlar şu an türkiye de ugo kullanılıyor değilmi.ben versiyonu yükseltmeye çalışıyorum da.bişey sorucaktım versiyon yükseltilince telefona herhangi bir zarar geliyor mu?
ugo kullanılmaya başlanmadı.. şimdilik geçici ortaköy manzarası var ugo olarak... versionunu yükselt ,hiçbir zararı yok....
dostum bende almayi dusunuordum aleti ama, ses ne kadar cikiyor, ornegin yolda yururken tel calinca duyuluyor mu yoksa hic mi duyulmuyor, program da ne gibi sorunlar oluyor, ornegin ne yuklemek istedin ve yukleyemedin,
bende alsam mi almasam mi kararsizim nokia 6300 dusunuyordum fakat onun kamerasi 2mp
quote:
Orjinalden alıntı: xxmxx
ALACAK ARKADAŞLARA TAVSİYEM ALMASINLAR D900 VE YA D900İ. BENDE KULLANIYORUM AMA Bİ APTALLIK YAPIP ALDIM.TAMAM TİPİ TASARIMI SÜPER AMA HERKES KABUL ETMELİ Kİ HERZAMAN NOKİA 1 NUMARA.HİÇ SAMSUNG KULLANMAMIŞTIM VE İLK OLARAK GİDİP BUNU ALDIM AMA BİN PİŞMAN OLDUM.SESİ İSTEDİĞİM GİBİ YÜKSEK DEĞİL,ADAM GİBİ Bİ PROGRAM YÜKLENMİYOR,BİR KERE MP3 SESİNİN AYRI BİR ÇIKIŞ YERİ OLMALI NOKİA NINKİ GİBİ.AMA SAMSUNGLARDA BÜTÜN SESLER AYNI HOPARLÖRDEN ÇIKIYOR.OLMAZKİ ARKADAŞ BÖYLE.ARTIK TELEFONUDA DEĞİŞTİREMİYORUM.BİZİMKİLKER Bİ DAHA TEL MEL ALMAZ BANA
dostum bende almayi dusunuordum aleti ama, ses ne kadar cikiyor, ornegin yolda yururken tel calinca duyuluyor mu yoksa hic mi duyulmuyor, program da ne gibi sorunlar oluyor, ornegin ne yuklemek istedin ve yukleyemedin,
bende alsam mi almasam mi kararsizim nokia 6300 dusunuyordum fakat onun kamerasi 2mp
quote:
ALACAK ARKADAŞLARA TAVSİYEM ALMASINLAR D900 VE YA D900İ. BENDE KULLANIYORUM AMA Bİ APTALLIK YAPIP ALDIM.TAMAM TİPİ TASARIMI SÜPER AMA HERKES KABUL ETMELİ Kİ HERZAMAN NOKİA 1 NUMARA.HİÇ SAMSUNG KULLANMAMIŞTIM VE İLK OLARAK GİDİP BUNU ALDIM AMA BİN PİŞMAN OLDUM.SESİ İSTEDİĞİM GİBİ YÜKSEK DEĞİL,ADAM GİBİ Bİ PROGRAM YÜKLENMİYOR,BİR KERE MP3 SESİNİN AYRI BİR ÇIKIŞ YERİ OLMALI NOKİA NINKİ GİBİ.AMA SAMSUNGLARDA BÜTÜN SESLER AYNI HOPARLÖRDEN ÇIKIYOR.OLMAZKİ ARKADAŞ BÖYLE.ARTIK TELEFONUDA DEĞİŞTİREMİYORUM.BİZİMKİLKER Bİ DAHA TEL MEL ALMAZ BANA
valla ben kendime göre sana telefonun eksikliklerini sıralıyayım. -telefonun sesi nokia lardaki gibi çıkmıyor.tabi sesi çok kısıkda değil yani yolda duyulmayacak kadar,ama eğer sen de benim gibi gerçekten yüksek ses arıyorsan bunu pek tavsiye etmem ses konusunda kesinlikle nokia yı tavsiye ederim -beğenmediğim bir yönü daha var,diyelim ki biri sana çağrı attı,sen sesi duymazsın çünkü samsungların bi özelliği var telefon çaldığında ilk bi kaç saniye telefonun sesi çıkmıyor yani çağrı aldığını anlamak için titreşimi mutlaka açman lazım ki çağrı geldiğini anlayasın bu da çok kötü. yani sanki telefonu sessize almış gibisin. -telefona hertürlü program atılmıyor.java tabanlı bi msn atılıyor onu da çalıştırana kadar insana sıkıntı basıyor.valla ben daha bi tane program bile atamadım. -benim telde mi yoksa bütün d900 lerde mi bilmem ama telefonu kullanırken ve şarja takılıyken telefonun beyni olan alt kısmı ısınıyor.telefonu kurcalamayı bırakıp bi yere koyduğumda normal haline dönüyor. -telefonun t9 unda türkçe karakter yok ama benim sana tavsiyem gidip bi d900 eline al ve iyice incele sesine bak.Ama vurgulayarak söylüyorum bak telefonun sesi nokia kadar yüksek değil.ama eğer kamerasında tereddüt ediyorsan bence hiç tereddüt etme çünkü gerçektende kamerası mükemmel.bi de son olarak tüm samsungların genel bi özelliğini söyliyeyim bu telefonu alırsın 500-600 e ama satmaya kalkınca 300-350 ye zor satarsın işte bu konuda nokia daha iyi en azından nokia yı elinden çıkarma şansın fazla mümkünse n73 almaya bak süper bi telefon benim görüşlerim bu............
ya arkadaşlar bi sesi az çıkıor die bu kadar kötülenemzki telefon ..ayrıca sesi emsi az çıkmıor...genede az çıkıor dien arkadaşlar varsa biraz araştırma yapsınlar mp3 ses yükseltici programlar var müzik seti gibi ses çıkarıo ufak bi oynamayla....yeter artık şu ses konusunu kapatın...i günler
Tanıdık bir telefoncuya temiz,garantili 4 aylık bir D900 düşmüş gel sana ayarlayalım dedi,bende de garantisi dolmak üzere olan D500 var..Sizce takasta üstüne ne kadar vermeliyim? 200-250 arası iyi midir? 1 saate kadar evden çıkmış olacağım yardım ederseniz sevinirim..
Teşekkürler..
Tanıdık bir telefoncuya temiz,garantili 4 aylık bir D900 düşmüş gel sana ayarlayalım dedi,bende de garantisi dolmak üzere olan D500 var..Sizce takasta üstüne ne kadar vermeliyim? 200-250 arası iyi midir? 1 saate kadar evden çıkmış olacağım yardım ederseniz sevinirim..
Teşekkürler..
valla bence 150 ytl verirsen yeterli.çünkü d500 250 ytl den saysa bile sen 150 üzerine ver toplam 400 yani yerinde olsam 150den fazla vermem üzerine zaten bir ay daha beklesen d900 2. elleri 350 ytl ye rahat iner
Benim telefonum 250 ytl eder mi dostum sence :) 150-175 civarına sayılsa,D900 de 375-400e anlaşsak 225-250 ytl civarı paraları ben gözden çıkartmıştım umarım senin dediğin gibi olur,teşekkür ederim yorumun için :)
Başka yorum yapmak,yardım etmek isteyen var mı ?
quote:
valla bence 150 ytl verirsen yeterli.çünkü d500 250 ytl den saysa bile sen 150 üzerine ver toplam 400 yani yerinde olsam 150den fazla vermem üzerine zaten bir ay daha beklesen d900 2. elleri 350 ytl ye rahat iner
Ücretsiz telesekreter o. İster bayan sesi ister erkek sesi ister kendi sesinle doldurduğun bir mesaj seçiyosun. Telefon açıkken menüden seçtiğin zamana bağlı olarak telefonu açıyor ve bırakılan mesajı kaydediyor. Sonra dinliyorsun. Dediğim gibi ücretsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lotus -- 13 Temmuz 2007; 13:36:51 >
Boşuna kurmayın. ben denedim hepsi demo ve kurduktan sonra açılmıyor... siteye bağlan diyor bilmem kaç saat bedava kullanma hakkı verelim.... siteye cep üzerinden bağlandığın zaman zaten kontörlerin anasını ağlatır.
Ücretsiz telesekreter o. İster bayan sesi ister erkek sesi ister kendi sesinle doldurduğun bir mesaj seçiyosun. Telefon açıkken menüden seçtiğin zamana bağlı olarak telefonu açıyor ve bırakılan mesajı kaydediyor. Sonra dinliyorsun. Dediğim gibi ücretsiz
telesekreteri nasıl yapıypruz peki nerden açıyoruz?
D900i kullanıyorum bana çoksüper gelenbir özellik buldum. E-posta sunucu ayarlarını yaptım. Profilde apn: internet yaptim. Tak bir baktım e-postama bağlanıyor gelen mailleri gösteriyor ama.. sadece kimdeng eldiğini ve eposta hakkında bikaç bilgi gösteriyor. İstediğin zaman epostları seçtiklerini veya hepsini alabiliyorsun. Yani sunucuya bağlanınca bütün epostaları otomatik yüklemiyor. Epostanın varliğindan haberdar ediyor ilk önce böylecene kontor gitmiyor!!!!! Eğer epostayı sunudan download edersen gidiyor oda çok az (porfil ayarlarından Apn:internet yazın bide profil isminizi yazın okadar). Hatta ve hatta epostayı görmeden direk sunucudan ve telefondan silme şansınız bile oluyor! Eski telefonumda m55epsotları alıyorduyüklüyordu kb sınırı koyuyordum ama ne nedir hangisidir önemlimidir değilmidir kimden gelmiştir bilmiyordum kb geçmiyenleri yüklüyordu sadece
(20-30 defa bakarsınız 1 kotor anca gider bu eposta çokluğunuza bağlı nede olsa eposta bilgisini öğrenmek için az oda bir byte çekiyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimSir -- 13 Temmuz 2007; 14:52:27 >
2-samsung telefonuyla verilen kurulum cd sinden usb driveri bilgisayara kurun. 3-usb kablosunu telefona takın ve bilgisayara baglayın 4-telefonuzun menu/uygulamalar/javadunyası/secenekler/sebeke ayarları bolumune girin.apn bolumune internet yazınız.sifre ve oturum kimligi bos bırakın ve Proxy devre dısı olacak kaydedin. 5-simdi softick programını kurunuz.kurulum sırasında size 2 usb secenegi cıkacak 2. secenek(exclusıve mode)secin ve yuklemeyi bitirin. 6-ekranın sağ alt tarafında gorev cubugunda softıcck i goreceksiniz.uzerinde kırmızı bir x isareti olacak.simgenin üzerini sağ tıklayıp settıngs e girin. Bluetooth/serial a girin orda com ayarını secin(\driver\ss_mdm0) ve yine aynı bolumde optıon bolumunde enable ırda secin ve tamam deyın. 7-simgenin uzerine gelip sağ tıklayın ve actıve ppp yi secin.goreceksiniz imleci simgecin uzerine getirdiginizde 1 driver connected yazacaktır.eğer yazmazsa usb kabloyu cıkarıp bır daha takın ve tekrar active edin.basarıyla bağlanacaksınız. 8-uploadırı acın add bolumunden jar ve jad dosyaları aynı klasorde olsun(jar dosyası klasorde gorukmez)jad olanını secın ve bekleyın 9-telefonunuzu elinize alıp sunları yazın.#*536963# yapın java other yazısını goreceksınız ve c tusuna basıp bekleme moduna geri gelin.yine #*5737425#yapın ppp bolumune girip usb yi secin.3 saniye bekleyip seri yuklemeye girin ve telefonunuza oyun yuklenecektır.yuklemeden sonra kesinlikle #*536961# i tuslamayı unutmayın.aksi halde oyunu actıgınızda:“http ve soket bilgisi gondermek istermisiniz.”diye birkac defa soruyor ve oyuna giremiyorsunuz! Söylediklerim harfiyen yaparsanız basarırsınız bu aynı zamanda d500 java yuklemesiyle hemen hemen aynıdır.ayrıca jad markerle jar dosyaların jadını cıkarabilirsiniz.ama size tavsiyem jarlı bir oyunun mutlaka jad dosyası olsun.jadmarkerla cıkarılan jad dosyaları genelde bozuk oluyor.d600 ve d500 oyunlarını atarsanız da calıstırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 13 Temmuz 2007; 14:50:53 >
D900i kullanıyorum bana çoksüper gelenbir özellik buldum. E-posta sunucu ayarlarını yaptım. Profilde apn: internet yaptim. Tak bir baktım e-postama bağlanıyor gelen mailleri gösteriyor ama.. sadece kimdeng eldiğini ve eposta hakkında bikaç bilgi gösteriyor. İstediğin zaman epostları seçtiklerini veya hepsini alabiliyorsun. Yani sunucuya bağlanınca bütün epostaları otomatik yüklemiyor. Epostanın varliğindan haberdar ediyor ilk önce böylecene kontor gitmiyor!!!!! Eğer epostayı sunudan download edersen gidiyor oda çok az (porfil ayarlarından Apn:internet yazın bide profil isminizi yazın okadar). Hatta ve hatta epostayı görmeden direk sunucudan ve telefondan silme şansınız bile oluyor! Eski telefonumda m55epsotları alıyorduyüklüyordu kb sınırı koyuyordum ama ne nedir hangisidir önemlimidir değilmidir kimden gelmiştir bilmiyordum kb geçmiyenleri yüklüyordu sadece
(20-30 defa bakarsınız 1 kotor anca gider bu eposta çokluğunuza bağlı nede olsa eposta bilgisini öğrenmek için az oda bir byte çekiyor)
E-posta sunucu ayarlarını nasıl yaptın?... bende zaten mig33 de APN internet olarak ayarlı ama mesajlar bölümünde e-pstaya girdiğimde yapılandırılmamış diyor ve bir sürü ayar gerekiyor.. pop3 SMTP falan sürüyle ayar gerekiyor.... sen nasıl yaptın.? mig33 e girip te mi e-postaya bakıyorsun? yoksa mesajlarım bölümündemi balıyorsun?
E-posta sunucu ayarlarını nasıl yaptın?... bende zaten mig33 de APN internet olarak ayarlı ama mesajlar bölümünde e-pstaya girdiğimde yapılandırılmamış diyor ve bir sürü ayar gerekiyor.. pop3 SMTP falan sürüyle ayar gerekiyor.... sen nasıl yaptın.? mig33 e girip te mi e-postaya bakıyorsun? yoksa mesajlarım bölümündemi balıyorsun?
Bildiğimiz mesajlarımdan yapıyorum :) üstelik dağa güzel mesajlar-->ayarlar-->epostalar-->Eposta hesapları-->hesap ayarları--> ordanki ayarları Outlooktaki bilgilerini giriyorsun . Bukadar Hesap ayarlarına girince ok tuşuna basıp sonraki ayarları geliyor bir kaç sayfa ayarlar. Veya seçenekere girip sonraki dersin soranki sayfa geliyor ayarlarla gilili 2-3 sayfadan oluyoluyor bütün ayarlar. Bunları yapınca mesajlar-->ayarlar-->epostalar-->Eposta hesapları-->E Posta Profilleri --> Profil ayarları giriyon Porfil ismini ve Apn: internet yazıyon gersi boş okadar Tabi geçerli profili seçmeyi unutma.
pop3 desteği ola nbir mail lazım. İlk başta Outlook ta dene bağlan aynı ayarları telefonda yap
t9 yok demedim benim t9 da hiçbir türkçe karakter yok sizde var mı?
aklıma takılan bi soru daha var şu oyun yükleme işlemleri program yüklemede de geçerli mi ??
Oyun program hepsi bir uygulamadır. Telefon java uygulamalar yüklenir aslında. Bilgisayarda her oyun bir uygulumadır bir yazılımdır. Birine oyun birine program denmesinin sebebi Programlar bize yardım eden araçlardır. Oyunlarda bizi eğlendiren araçlardır ama hepsi bir yazılımdır. Virüste bir yazılımdır bir uygulamadır. Örneğin java virüs bile olabilir. Çok Bıdı Bıdı yaptım soruna gelince telefona java olan bütün uygulumaları (oyun+program) yükleyebilrisin. Tabiki o java component ve classların telefon tarafından desteklenmesi şartı ile
merhaba arkadaslar dun d900i aldım daha alısamadım bir nokia kullanıcısı oalrak ama ,ugo duvar kagıdı cok hosuma gitti ancak hangi ile gidersem gideyim duvar kagıdı ortakoy camii ben mi hata yaptım yoksa daha tr baslamadımı sebeke destegi ben su an ankaraya geldim istanbuldan cunku
merhaba arkadaslar dun d900i aldım daha alısamadım bir nokia kullanıcısı oalrak ama ,ugo duvar kagıdı cok hosuma gitti ancak hangi ile gidersem gideyim duvar kagıdı ortakoy camii ben mi hata yaptım yoksa daha tr baslamadımı sebeke destegi ben su an ankaraya geldim istanbuldan cunku
Gelmedi dağa yakında değişicek ama isterdiğimki yüklenen duvar kağıtlarıdan tercih yapabilileim örneiğin ilerde geldi diyelim ankara gittim ordaki duvar kağıdını istabuldada yükleyeyim
öncelikle telefonunuz d900 mü yoksa d900i mi?Bunu merak ettim.Sonra sadece 2 saniye kadar kısık çalıyor ve sonra ses yükseliyor.Adamlar 7 kademe koymuşlar ses seviyesi olarak(d900 i den bahsediyorum)..Samsungların her modelinde bütün sesler aynı hopörlörden ÇIKMAZZ.Size e900 modelinin arka kısmına bakmanızı öneririm.Tamam nokia il kıyasladığımızda özellikle menü anlamında nokia nın daha kullanışlı olduğu doğrudur ama o nokia nın telefonları o kadar büyük ki pantolon cebine bile sığmıyor ve çok ağır.(n series) Zaten ben d900 i kullanıcısı değil e900 kullanıcısıyım ve Samsungların küçük ve dizaynının hoş olması nedeniyle onu tercih ettim.
arkadaşlar ben de yeni d900i aldım telefonda konuşurken ses hoparlöre nasıl veriliyor?
çektiğim fotoları direkt hafıza kartına kaydetmenin bir yolu varmı
konuşurken ok tuşuna basarsan sana hoparlor modu aktifleştirilsinmi gibi birşey sorar, evet dediginde ise ses hoparlorden gelir
Canon Eos 40d |Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX (HSM) | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100