Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ---D900 cLuBfAn---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: ---D900 cLuBfAn---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>--- Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
atoprak

21 Eylül 2006; 13:37:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

http://www.teknokolik.com.tr/urunler.php?malkodu=PG.SA-D900.BLK arkadaşlar link teki fiyattan, peşin ödemelerde %3 de indirim yapıolar.. ve hafiza kartı hediye(512)...

şu ana kadar gördügün en iyi fiyat

zaten o peşin fiyatı 924 ytl...bundan%3 indirim yaparlarsa 895 ytl ye geliyor süper fiyat.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

samsungmobile FaNcLuB üyeleri:

1.sarıkanaryam
2.Sli-de
3.Biohazard
4.TuĞraNz
5.nur_tnc
6.Vipracing
7.caner1905
8.blckstn
9.mpower14
10.DoNT_PaNiCcC

aynen öyle... şu STS N70 in parasını bankaya yatırsın ... direk alıcam işallah ...

HiFi Addict
yagokhan

21 Eylül 2006; 13:47:24 

beni de ekleyin

sarıkanaryam

21 Eylül 2006; 13:58:49 

quote:

Orjinalden alıntı: yagokhan

beni de ekleyin

aramıza hoşgeldin....senide ekledim...

hadi arkadaşlar biraz çektiğimiz fotoları ekleyelimde hem yorum katarız hem alan almayan herkese yardımcı olmuş oluruz......

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Eylül 2006; 14:02:54 

Samsung D900 kullanıcısı değilim. Ama tasarım açısından ve teknik açıdan beğendiğim bir telefon. Beni de eklerseniz sevinirim.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
sarıkanaryam

21 Eylül 2006; 14:10:13 

çektiği bir resim....

Ekteki dosya (1)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sarıkanaryam

21 Eylül 2006; 14:13:34 

samsung z650i
yeni gelecek ürünlerinden ...3g uyumlu bir telefon,güzel görünüşlü ama 1.3 mp ve d900 den bile daha geniş ve kalın olması sebebiyle benden yüksek not almadı...sizlerlerle paylaşmak istedim...

Ekteki dosya (1)

sarıkanaryam

21 Eylül 2006; 14:32:53 

doya doya bakın neredeyse bütün tellerin çektiği resimler var ve aynı yeri çektikleri için karşılaştırma yapabiliosunuz......

http://www.phonearena.com/htmls/readreviews.php?id=1520&page=7&category=

oliwer

21 Eylül 2006; 14:36:46 

inceleme sitelerindekilerle normal kullanıcı resimleri cok farkediyo.yukardaki resim pek 3mp lik bi kameradan cıkmıs gibi degil. iso degerleriyle falan oynayınca farkedermi acep??

EŞİTLİK ÖZGÜRLÜK KARDEŞLİK
PROVAKOSYONLARA, YABANCI YERLİ BÖLÜCÜLERE GÜNDE 3 DOZ VERİLİR!......
sarıkanaryam

21 Eylül 2006; 14:36:59 

ve binlerce resim çekerek yaptıklraı testin sonucunda nerdeyse d900 1.gelmiş....macroda ve dış çekimde 1.

bırakın n73ü,k790 bile yok k800ü geçmiş......çok ilginç ama helal...... .

Ekteki dosya (1)

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Eylül 2006; 15:00:44 

Sitedeki testi detaylıca inceledim. Siteden eklediğiniz grafiğe tamamen katılıyorum. Yalnız en yüksek fiyatta satışa sunulan N93'ün en kötü performansı vermesi büyük bir hayal kırıklığıdır.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
atoprak

21 Eylül 2006; 15:08:55 

N93 le ilgili bi sorun olmalı diye düşünüyorum ben ... fotoları incelemedim ama ya bi sorun yada cok yakın ve kapsamlı bi firmware güncellemesi var gibi duruyo :)

HiFi Addict
sarıkanaryam

21 Eylül 2006; 15:12:11 

inceleme uzun ve iyi gözüküo ama sonuçta bana garip geldi....
n73 hele ilk 2 de bile yok.....
n93 tam fiyasko....
tarafsız bi incelememi acaba...
d900 1.olmuş ama yakışır....

ardicli2000

21 Eylül 2006; 15:22:30 

k790i de baya kötü çekiyo forumda bakarsanız k750i nin daha iyi makro çektiğini öz<elliklemaro göreceksiniz.

Okullar başladı sık olmasa da aralılarla yazmaya devam edeceğim inşaallah.....
Ağlamak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın...

http://img231.imageshack.us/img231/6088/pakistanamektup1vh3.jpg
TuRaN.z

21 Eylül 2006; 15:25:17 

d900 le eğer titretmemeyi başarabilirsen gerçekten foto çekimi çok güzel macrosuda süper denebilir.ama nedense soğumaya başladım bu telden ekranın içine nokilardaki gibi toz giriyor ilk defa bir samsungta böyle bir şeyle karşılaştım inşallah temizletmenin bir yolunu bulurum, birde videonun kötü olması herhalde böyle düşünmeme neden oluyor, yoksa yukarda kıyaslananlardan iyi.

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

caner1905

21 Eylül 2006; 15:39:28