Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>-

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: -D900 ve D900i-(samsungmobile FaNcLuB)-<ANA TOPİC>- Sayfa: <<   < önceki  107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
D&T&S

9 Temmuz 2007; 23:23:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar hafıza kartı ile ilgili ufak bir sorun yaşıyorum. Şöyleki

Telefonu pc usb sine taktım ve hafıza kartındaki mp3 ü bilgisayar üzerinden dinlemek istedim ama aşağıdaki 1 penceredeki hata mesajını verdi. Neyse hafıza kartından bilgisayara kopyalayım dedim ama bu seferde 2 nci penceredeki hata mesajını verdi. Telefonla çektiğim resim ve videoları açabiliyor ve kopyalayabiliyorum ama bunlar olmuyor. (Not bu mp3 leri ben arkadaşdan Bluetooth yoluyla almıştım. Sanırım bu yüzden açamıyorum. Sizde de böyle mi bunun bir yolu varmı. Yoksa bilgisayar için bluetooth cihazı mı almam gerekiyor. Samsung pc sudio ingilizce olduğu için kullanamıyorum.

serhatlı

9 Temmuz 2007; 23:24:31 

Gprs erişimin hatta açıkmı eminmisin açık olduğuna.... kapalıysa müşteri hizmetlerini arayıp açtırman lazım.

İşlemci: Intel® Pentium® C2D E2180 2.0@3.2 GHZ Bellek: DDRII 1x2 GB 800 Mhz Anakart:GIGABYTE GA- P35-DS3L
Ekran kartı:
Powercolor X1950pro Extreme 256 MBPSU: FSB Bluestorm II 500W İşlemci soğutucusu: ZEROTHERM CF900

Harddisk: 160Gb WDC+ 2x250GB Seagate ST3250410AS

serhatlı

9 Temmuz 2007; 23:32:38 

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Arkadaşlar hafıza kartı ile ilgili ufak bir sorun yaşıyorum. Şöyleki

Telefonu pc usb sine taktım ve hafıza kartındaki mp3 ü bilgisayar üzerinden dinlemek istedim ama aşağıdaki 1 penceredeki hata mesajını verdi. Neyse hafıza kartından bilgisayara kopyalayım dedim ama bu seferde 2 nci penceredeki hata mesajını verdi. Telefonla çektiğim resim ve videoları açabiliyor ve kopyalayabiliyorum ama bunlar olmuyor. (Not bu mp3 leri ben arkadaşdan Bluetooth yoluyla almıştım. Sanırım bu yüzden açamıyorum. Sizde de böyle mi bunun bir yolu varmı. Yoksa bilgisayar için bluetooth cihazı mı almam gerekiyor. Samsung pc sudio ingilizce olduğu için kullanamıyorum.

hafıza kartını direk bilgisayaramı takıyorsun yani? ben de kart okucum yok. bluetooth veya usb kablosuyla veri alışverişi yapıyorum bi sorun yok. pc studio ingilizce olsa bile kullanımı çok basit. takıldığın yer olusa yardımcı olalım.

İşlemci: Intel® Pentium® C2D E2180 2.0@3.2 GHZ Bellek: DDRII 1x2 GB 800 Mhz Anakart:GIGABYTE GA- P35-DS3L
Ekran kartı:
Powercolor X1950pro Extreme 256 MBPSU: FSB Bluestorm II 500W İşlemci soğutucusu: ZEROTHERM CF900

D&T&S

10 Temmuz 2007; 0:21:15 

hayır usb kablosu ile atmaya çalıştım, her şeyi atıyor ama arkadaştan bluetooth yolu aldığım mp3 leri atamıyorum kendi pc me, acaba bluetooth cihazı alsam atabilirmiyim diye soruyorum.TŞK

serhatlı

10 Temmuz 2007; 0:33:40 

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

hayır usb kablosu ile atmaya çalıştım, her şeyi atıyor ama arkadaştan bluetooth yolu aldığım mp3 leri atamıyorum kendi pc me, acaba bluetooth cihazı alsam atabilirmiyim diye soruyorum.TŞK

yani usb kablosunu taktıkdan sonra telefonda ayarlar/tel. ayarları/usb/depolama birimini seçiyorsun... pc hafıza kartını usb gibi görür... pc de kartın içine girersin. kopyala deyip pc de istediğin bi yere kaydedersin.... böyle yaptın mı? media player ile direk çalmak istemişsen burdan sorun çıkmış olabilir.... bleutooth dan aktarıldığı için bi sorun olacağını sanmam.... en azından bende böyle bi sorun yok.... sende oluyorsa tel de arızalanmış olabilir diye düşünüyorum... çünkü tel. tamircisi bana söylemişti. böyle bi sorun D900 de çıkmıştı diye. Umarım seninki öyle değildir.

Ekran kartı:

D&T&S

10 Temmuz 2007; 1:09:21 

evet dediğin gibi yaptım işte hafaza kartındaki mp3 leri (bluetooth'la telefona atılanları) bilgisayara kopyalamıyor ve media player çalamıyor dediğim gibi yukardaki hata mesajları nı veriyor. Aynı mp3 ler hem hafıza kartında hemde telefon hafızasında var. Biraz önce PC Studio ile telefon hafızasındakileri bilgisayara attım ve açtım. Belkide hafıza kartında bi sorun vardır. Benim telefon E 830 TŞK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastaX -- 10 Temmuz 2007; 1:10:05 >

bLackdream-

10 Temmuz 2007; 1:33:55 

Bende şuan hafıza kartı yok ama usb ile müzik attığım zaman telefon melodisi yapabilirmiyim ? yardımcı olurmusunuz..

SimSir

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2007; 12:51:36 

Beyler benim şarz problemim vardı adamlarda aydınlatma ayarını düşürmüşler bide yeni yazıım yüklemişler test etmişler teslim almaya gidicemcihaz değişmiyorlar tamir görmediği için. 1 haftası değiştirme süresine. Geçiştirmek istemiş olmasınlar? bu konuda nediyorsunuz?
DrynhwyL

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2007; 13:17:43 

quote:

Orjinalden alıntı: bLackdream-

Bende şuan hafıza kartı yok ama usb ile müzik attığım zaman telefon melodisi yapabilirmiyim ? yardımcı olurmusunuz..

tabiki yapabilirsin, telefon bellegindeki muzik kismina mp3 yada mp4 formatındaki müzigini atarsan melodi sesi olarak kullanabilirsin

Canon Eos 40d | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw
ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
..and seem a saint, when most I play the devil..
http://portraitofalife.deviantart.com
a_crownguard

10 Temmuz 2007; 15:17:03 

ya arkadaşlar opera miniyi yükleyemiyorum bilgisayara atıyorum bluetooth ile telefona sonra desteklenmediğini söylüyor telefondan açmaya çalıştığım zaman

yardım ederseniz sevinirim

est sularus oth mithas
blondboy

10 Temmuz 2007; 15:18:20 

Arkadaşlar D900'ün zil sesini tamamen kısmanın bi yolu yok mu yaaaa!!!!!Çapkınlık yapamıyom bu telle

samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB

DrynhwyL

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2007; 16:38:38 

quote:

Orjinalden alıntı: blondboy

Arkadaşlar D900'ün zil sesini tamamen kısmanın bi yolu yok mu yaaaa!!!!!Çapkınlık yapamıyom bu telle

# tuşuna basarsan sessiz moda geçer?

Canon Eos 40d | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw
ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
..and seem a saint, when most I play the devil..
http://portraitofalife.deviantart.com
bLackdream-

10 Temmuz 2007; 16:39:39 

quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

quote:

Orjinalden alıntı: bLackdream-

tabiki yapabilirsin, telefon bellegindeki muzik kismina mp3 yada mp4 formatındaki müzigini atarsan melodi sesi olarak kullanabilirsin

çok tşk ederim .. ben daha önce müzik attım ama waw ve wma ile atmaya calışmışım

ankaslan

10 Temmuz 2007; 16:47:28 

Selamlar...cepteki.net diye bir messengeer programı buldum...çoğu arkadaşta vardır sanırım...Yalnız yükleme esnasında sorun yaşadım...Program D900İ modelini tanımıyor...Acaba D900İ kullanan arkadaşlardan kullanan varmı???????????

Nasıl yüklicez bunu?

blondboy

10 Temmuz 2007; 17:48:44 

eywallah

samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB

ankaslan

10 Temmuz 2007; 18:22:55