nasıl bişey bu kapaklar...resimleri varsa koyabilir misin ?
öğlen bi msj yazmıştım da cevap göremedim..yinelemek istiyorum, telefonun şarjı bitti prize taktıktan ne kadar süre sonra doluyor pil..? ölçen var mı acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Lotus
Arkadaşlar bir süredir aranızda yoktum gelen telefon eski versyon çıktı yeni gelen çizik çıktı falan derken 4 gün sonra sorunsuz d - 900 üme kavuştum Benim size 2 sorum olacak : GSM şebekesinin ne kadar şiddetle aldığını gösteren simgenin yanında mavi çana benzer bir simge çıktı bu nedir ve nasıl kurtulurum ??? Bir de ben piyasadan çizilmesin diye ön ve arkaya geçen plastik kapaklar aldım bunları aramızda kullanan veya kullanan tanıdığı olan arkadaşlarımız vardır diye umuyorum. Bu kapaklar telefonu çizer veya başka bir hasar verir mi ??? ( kapağı kastırma, v.b.)
Arkadaşım ben Almanya da birkaç mağazayı gezdim tel almak için ama malesef fiyatlar neredeyse burdan daha pahalı.Hatta bir tanesi Türkiyeden alıp orada sattığını bile söyledi.Ayrıca geri döndüğünde pasaportunla kullandığın operatörün şubesine gidip orada kayda aldırıyorsun.Parada almıyorlar.Ama tavsiyem eğer uzakdoğudan Singapur yada Taywan dan getirtme şansın varsa %50 ucuza alırsın garanti.
quote:
Orjinalden alıntı: kara_eylül
arkadaslar size bir sorum olacak,
simdi ben bu teli almanyadan getirtmek istiyorum,
birincisi orda ne kadardir,
ikincisi tel geldiginde bunu nasil kayit ettirecegim, vergisi falan var mi varsa ne kadar, uzun suren bir islemmi yoksa bi kac dk lik bir islem mi
öğlen bi msj yazmıştım da cevap göremedim..yinelemek istiyorum, telefonun şarjı bitti prize taktıktan ne kadar süre sonra doluyor pil..? ölçen var mı acaba ?
quote:
Arkadaşlar bir süredir aranızda yoktum gelen telefon eski versyon çıktı yeni gelen çizik çıktı falan derken 4 gün sonra sorunsuz d - 900 üme kavuştum Benim size 2 sorum olacak : GSM şebekesinin ne kadar şiddetle aldığını gösteren simgenin yanında mavi çana benzer bir simge çıktı bu nedir ve nasıl kurtulurum ??? Bir de ben piyasadan çizilmesin diye ön ve arkaya geçen plastik kapaklar aldım bunları aramızda kullanan veya kullanan tanıdığı olan arkadaşlarımız vardır diye umuyorum. Bu kapaklar telefonu çizer veya başka bir hasar verir mi ??? ( kapağı kastırma, v.b.)
ilk şarjı 12 saat yap. Sonra ki 5 - 6 şarjı telefon tam bittikten sonra yap o zaman tam performans olacaktır. Normal full şarj 1:45 sürüyor bildiğim kadarıyla. Benim telefon şu an şok şarjda ( ilk şarj )
1-Telefonu arka cebine koymamaya dikkat et.Arka cepte ekran patlayabiliyor.Bende kılıf arıyorum ama güzel birşey bulamadım.Yalnız bu forumda bi tane gördüm güzel nerde satılır bilmiyorum.
2-Msn mig33 diye bir program var ben kurdum sorunsuz çalışıyor.Internette ara kendi sitesi var zaten ordan indir.Java oyun yükler gibi yükleniyor.O da forumda detaylı anlatılıyor nasıl yüklendiği.Hatta bir de Opera Mini yükle internet explorer programı.
3-bu dosyaları görüntüleyemezsin d900i de malesef.Çünkü Picsel Viewer yok.Yüklenemiyorda.
quote:
Orjinalden alıntı: oksit
Merhaba arkadaşlar bende geçen gün bir samsung d900i sahibi oldum. Bir kaç sorum ve isteğim olacak yardımcı olursanız sevinirim.
1) telefon çok hassas ve narin cebimde kırılacak diye endişe ediyorum, şöyle kibar kullanışlı bir kılıf tavsiyeniz varmı? nereden alabilirim?
2) mutlaka msn kullanabilmem lazım. msn programı ve yüklemesi ile ilgili bilgi verirmisiniz?
3) word excel ve pdf dosyalarını nasıl görüntüleyebilirim.
şimdiden teşekkürler
yetkili arkadaş benide kulübe dahil ederse sevinirim.
MP4 Audio Mp3 ten daha iyi ses veriyor.Videolar içinde Divx ten MP4 e çevirin görüntü kalitesi süper.Ben Spiderman3 ün trailerını divxten MP4 e çevirdim ses ve görüntü süper.Özelliklede ses sinema gibi.
Valla hiç saat tutmayı denemedim ama en fazla 1:30 1:45 saatte tam dolum oluyor.Tabi bu birde bataryanın o anki doluluğuna bağlı.Ama şarj süresi gayet hızlı.Batarya ise ilk başta bıktırıyor ama sonra açılıyor.3-4 gün ortalama gidiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ankaslan
quote:
Aslında d900i nin ses kalitesi çok ii.Ama hoparlör sesi firma tarafından kulak sağlığını koruma nedeniyle kesilmiş.Telefonu dün 5.1 ses sistemine bağladım ses mikemmeldi.....
Arkadaşlar ben bi türlü internet bağlantısı kuramadım D900 de... kontörlü ve turkcell hat.... türkcellden internet yükleme mesajını aldım profil1 e yükledi... ama internet açılmıyor. şebeke yok diyor...
Acaba kontörlü ve turkcel hattı olan interneti açabildimi merak ettim.
Merhaba. Ben Turkcell kontörlü hattımla internete bağlandım.Ama hiç ayar yapmadan.Belki otomatik yükleniyor olabilir.Ama bence Turkcellin websitesine gir ve gprs-wap ayarlarını oradan bi kontrol et.Orada var ayarlar.Umarım işe yarar. Ama herşeye rağmen yine de olmazsa şunu kontrol et: *#52828378# oraOta Type e gir. Oradaki ayar GPRS te seçili olmalı eğer Serial Bearer seçili ise GPRS e getir.Serialda olunca internet erişimini engelliyor. Tabi sen önce bi Tcell ayarlarını bi kontrol et.
quote:
Orjinalden alıntı: serhatlı
Arkadaşlar ben bi türlü internet bağlantısı kuramadım D900 de... kontörlü ve turkcell hat.... türkcellden internet yükleme mesajını aldım profil1 e yükledi... ama internet açılmıyor. şebeke yok diyor...
Acaba kontörlü ve turkcel hattı olan interneti açabildimi merak ettim.
Acaba hattın internet erişimine açık olmayabilirmi.Bende birde Vodafone hat var onun açık değil.Müşteri hizmetleriyle bi görüş onlar yünlendirebilir belki. Bildiğim kadarıyla birde şöyle birşey var eğer hat yurtdışı görüşmelere açıksa internete bağlanamıyorsun.Önce onu kapatman gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: serhatlı
seninki D900i olmalı heralde... dediğin kod bende açılmıyor... turkcell sitesinden zaten ayar talep etmiştim. gelmiş ve yüklemştim.