Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: bilgi...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: bilgi... Sayfa: <<   < önceki  102 103 [104] 105 106 107 108 109 110 111   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
vento

27 Haziran 2007, 21:54:49  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

text dosyasını yükleyebilmek için bir prog. varmı_?

chatlak_boy

27 Haziran 2007, 22:50:57  

ya arkadaslar benim d900i ile küçük bi sorunum war

bu telefonu acma kapatma tusu cok ses cıkarıyor her basmamda cıt cıt sünür etti beni basmaya cekinir hale geldim aslında telefonun sağ tarafı komple öyle sayı tusları normal ama o ekranın altındakş yer ses yapıyor ileride daha büyük sorunlar yaparmı yani servise götürmelimiyim ??

sarıkanaryam

27 Haziran 2007, 23:04:04  

d900 ve d900i kullanıcıları iyice arttı forum dolu yine...

tek sorun şarj gibi gözüküyor....

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
turhanha

27 Haziran 2007, 23:26:33  

quote:

Orjinalden alıntı: urunguu

@turhanha
Peki abi bitirmeden şarj etmeyin diyorsun ama usbden bilgisayara takınca kendi kendini şarj etmeye başlıyor dosya atarken onu kapatmanın yolu var mı?

Çünkü şarjı bitmemiş oluyor ve şarj ediyor kendini pilin ömrü azalmaz mı?

onun hicbir yolu yok

ilk 3 sarji yapincaya kadar baglanmayin.

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
ankaslan

28 Haziran 2007, 12:21:29  

sarıkanarya nın dediği gibi d900i sorunlu telfon gibi görünüyor...yani 4. günde şarj ısınma ve okuduğum yazılarda da kapakla alakalı sorunların olduğunu gördüm...ama gariptir ki bu telefonu almadan evvel çevremdekilerin hiç sorun olmayan telefon olduğunu söylemeleri beni bu foruma bağladı... forumlara olan yeminimde böylece bozdum :)...

şimri turhanha arkadaş güzel noktalara değinmiş... şu an d900 üm 3. şarjını olmakta ve ben kaç saat şarjda bırakacağımı şaşırdım...
çetene tutucam artık ilk şarj 4 saat ikinci şarj 15 saat üçüncüsü kaç olur bilgim yok?

ısınma sorunuda bu ilk şarjdan sonra olduğuna kanaat getirdim ve pil için servise gitmeyi düşünüyorum... yani kafaada o kadar soru işareti birikti ki daha 4 günlük telefon bu... reklam olmasın ama 6600 ım var ve bigün sorunla karşılaştırmadı beni...neyse ben yinede d900 den memnunum bu kadar çok şeyi yapmasına rağmen...

ama şöle tekniki bilgiler olsa daha verimli ve daha kolaylaşacak telefon ile olan hayatımız...

quote:

Orjinalden alıntı: turhanha

quote:

Orjinalden alıntı: urunguu

@turhanha
Peki abi bitirmeden şarj etmeyin diyorsun ama usbden bilgisayara takınca kendi kendini şarj etmeye başlıyor dosya atarken onu kapatmanın yolu var mı?

Çünkü şarjı bitmemiş oluyor ve şarj ediyor kendini pilin ömrü azalmaz mı?

onun hicbir yolu yok

ilk 3 sarji yapincaya kadar baglanmayin.

sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 12:28:19  

ARKADAŞLAR YANLIŞ FİKİR VERMEYELİM..
bende d900 var ve 3-4 gün gidiyor.....
başta 1 gün gidiyodu...
d900 sorunlu tel değil...

burdaki arkadaşların da dediklerinin hepsi doğru yani biz insanları yanıltmıyoruz...
hataları sölüyoruz....

kaç kere dicem telefon ince olduğundan ısınıyor.....!!!!
deiştirirsen yine aynısı olucak.....
esneme payı var telefonun ayrıca..........

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ankaslan

28 Haziran 2007, 12:38:26  

güzel kardeşim beni yanlış anladı sanırım...ben verilen bilgilere bişey demedim ki...dikkat edin her mesajın altına teşekkürlerimi de sundum...yani öyle bi niyetim olmadı...ben end mühendisiyim belki biraz işin teknik kısmını duymak istedim, çünkü nitel bilgi vardır, nicel bilgi vardır...neyse ukelalık olarak algılanmasın ve burada yorum yapan insanlarda illaki tekniki bilgi verebilirler...ben herbir yazıyı önemle okuyorum... bilgi paylaştıkça çoğalır...
neyse ben yine şarj süresini öğrenmek istiyorum ve arkadşımın dediği üzere telefonumda hata olan bişey var şarj bir gün gitmiyor...neyse yinede herkese tşk ederim... kolay gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

ARKADAŞLAR YANLIŞ FİKİR VERMEYELİM..
bende d900 var ve 3-4 gün gidiyor.....
başta 1 gün gidiyodu...
d900 sorunlu tel değil...

burdaki arkadaşların da dediklerinin hepsi doğru yani biz insanları yanıltmıyoruz...
hataları sölüyoruz....

kaç kere dicem telefon ince olduğundan ısınıyor.....!!!!
deiştirirsen yine aynısı olucak.....
esneme payı var telefonun ayrıca..........

sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 1:10:44  

aslında bu kadar ağır yazmak istememiştim....
biraz sert olmuş galiba...
amacım kötü konuşmak değildi....

ankaslan

28 Haziran 2007, 1:34:57  

Estafirullah ben anladım...Kardeşiz yaa nolcak...olur böyle şeyler takma ;)

Ama halen kaç saat şarj yapıcam bilmiyorm... :D

quote:

sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 1:41:40  

sölediğin sözler çok hoş..
ve olgunluğun için seni tebrik ederim....
elbette kardeşiz...
benim bildiğim ilk şraş 12 saat olmalı...2. ve 3.şarj da uzun olmalı.....
gerisi önemli değil...10 dk.olsa bile olur....

serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 1:42:51  

quote:

Orjinalden alıntı: ankaslan

quote:

kardeş kaç saat diye bişey yok... teknik olarak şarj dolum ışığının yanıp sönmesi bittiğinde istersen 10 gün şarj da kalsın değişen hiçbirşey olmaz. yani bataryaya şarj akımı gitmez. gitmediği için şarj da olmuyor demektir.. sadece telefon şarj cihazından beslenir. ama pilden akım çekmez.... pil simgesinin yanıp sönmesi durduğunda şarj aletini çıkarabilirsin... takrar takarsan tekar sarj eder birkaç dakika sonra yine durur..
bana güven elektrik teknikeriyim ve kumanda devreleri uzmanı sayılırım.

belzebuth86

28 Haziran 2007, 2:21:09  

artık bende bi d900i sahibiyim :D
telefonda kötü bir özellik göremedim ancak bataryayı bitiremiyorum belki iki saattir caldırıyorum ancak sadece batarya zayıf yazıyor:D bu ne zaman bitecekböyle yafff....

samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB

ankaslan

28 Haziran 2007, 2:31:52  

Eyvallah :D

Peki ben ilk şarjı 4 saat yaptım...Bunun pilin ömrüne etkisi olur mu? ikinci şarjı da sonradan öğrendiğim için 12 - 13 saat yaptım... bununda etkisi olur mu?

Zaten bu saatten sonra olsada bişey farketmicek...bizimle mi yaşayacak...gittiği yere kadar diyorm...

quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

quote:

quote:

kardeş kaç saat diye bişey yok... teknik olarak şarj dolum ışığının yanıp sönmesi bittiğinde istersen 10 gün şarj da kalsın değişen hiçbirşey olmaz. yani bataryaya şarj akımı gitmez. gitmediği için şarj da olmuyor demektir.. sadece telefon şarj cihazından beslenir. ama pilden akım çekmez.... pil simgesinin yanıp sönmesi durduğunda şarj aletini çıkarabilirsin... takrar takarsan tekar sarj eder birkaç dakika sonra yine durur..
bana güven elektrik teknikeriyim ve kumanda devreleri uzmanı sayılırım.

sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 2:33:57  

quote:

Orjinalden alıntı: belzebuth86

artık bende bi d900i sahibiyim :D
telefonda kötü bir özellik göremedim ancak bataryayı bitiremiyorum belki iki saattir caldırıyorum ancak sadece batarya zayıf yazıyor:D bu ne zaman bitecekböyle yafff....

aramıza hoşgeldin.....
baya uzun sürüyor gerçekten.....

ankaslan

28 Haziran 2007, 2:34:57  

est ben ne dedimki...o senin efendiliğin ;)
quote:

sölediğin sözler çok hoş..
ve olgunluğun için seni tebrik ederim....
elbette kardeşiz...
benim bildiğim ilk şraş 12 saat olmalı...2. ve 3.şarj da uzun olmalı.....
gerisi önemli değil...10 dk.olsa bile olur....

serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 3:29:09  

quote:

Eyvallah :D

Peki ben ilk şarjı 4 saat yaptım...Bunun pilin ömrüne etkisi olur mu? ikinci şarjı da sonradan öğrendiğim için 12 - 13 saat yaptım... bununda etkisi olur mu?

Zaten bu saatten sonra olsada bişey farketmicek...bizimle mi yaşayacak...gittiği yere kadar diyorm..

lion piller.. ni-cd piller gibi değil.şarjı ister bitsin ister bitmesin, istediğin zaman şarja takabilirsin... akım çekmedikçe olduğu gibi kalır... günler hatta haftalarca...kafana takma ve kafana göre takıl... bataryalar orjinalde arızalı değilse hiçbirşey olmaz... benim sony ericsson lion piller vardı 5 yıl kullandım.. hala ilk aldığım gün gibi 3-4 gün gidiyor şarjı.... hata 99 da aldığım alcatel cebin pilleri ni-mh idi... cep telefonunu ıskartaya ayırdım ama bataryasını evdeki tesiz telefona taktım... telsiz telefonun pili ni-cd idi... çabuk ölüyordu... alcatelin bataryasını telsiz telefonda hala kullanıyoruz canavar gibi... 8 yıldır

SimSir

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 9:06:22  

Arkadaşlar şarj olayında servisteki kadın aslında ağzından birşey kaçırdı. Bana demilen şu bazı piller fabrikada üretildikten sonra uzun süre bekleniyor öyle yllanıyor bazıları ise üretimden hemen sonra yollanıyor. Bu yüzden pilin toparlaması zamana göre değişir. Buraya kadar tamam. Araştırmalarıma Li-ion pillerin üretim tarihinden hemen sorna ömürleri başlar e böylese fabrikada 1 yıl bekleyen pil ile 1 ay bekleyen pil arasında baya fark olucaktır. Ben pili aldığım yerden değiştirmiştim ilk pil 6 saat gidiyordu :) ikinci pil 18 saat gidiyor. Ama cihazdada problem olabilir fazla akım çekebilir diyecem ama testleri yapılmıştır mutlak. Isınmaya gelince benim cihaz şarjdA 50 BULUYOR NERDEYSE ama incetelefon olduğu için bord ve pil isiniyor çünkü soğutma olayı pek iyi olmaz bu ince telefonlarda .
SimSir

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 9:14:48  

Arkadaşlar ayrıca java oyunların yüklenişiyle ilgili birşey keşfetttim. Java uploaderi açtığımızda 888 portunu açıyor örneğin:java uploaderi açın bir tane jad ekleyin. sonra http://127.0.0.1:888/test/getNextApp.jad diyin jad dosyasını yüklemek için pencere gelir. Aslında burda telefonu aldatıyoruz bluethooht üzieiden sanki telefon waptan yüklüyormuş gibi yüklüyor. Java uploaderi açtım jad dosyasını koydum telefondan tarayıcıya girdim url olarak bu adresi yazdım bingooo yüklüyor 900i üzerinde çalışıyorum arkadaşlar :)
osman120

28 Haziran 2007, 10:46:54  

Arkadaşlar d900 aldım hattım avea telefonuma avea ayrlar geldi ancak bu mesajı kaydedemiyorum seçeneklerde kaydet komutu yok nasıl yapcam?versiyonum jvfh1 sorun teşkil edermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman120 -- 28 Haziran 2007; 10:49:24 >

osman
sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 10:51:21  

msjlarda kaydet yazısı yoksada başka bişey illaki yazıyodur.....
yada ototmatikmen hafızaya almıştır....
başka neler yazıyorki,kaydet yazmıyorda???

osman120

28 Haziran 2007, 10:54:30  

hazfıza kartına taşı ,kopyala flan yazıyodu..

osman
sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 10:56:14  

quote:

Orjinalden alıntı: osman120

hazfıza kartına taşı ,kopyala flan yazıyodu..

ilginç bende aveada var...
dediğin gibi aveayı tele taktığımda otomatikmen msjlar geliyor...
kaydet diye birşey yoktu...
ama ona benzer bişey vardı...hatırlamıyorum ama halletmiştim...

osman120

28 Haziran 2007, 11:01:37  

nasıl yapıcam acaba internete giremiyorum haliyle?

osman
doctor06

28 Haziran 2007, 13:53:10  

arkadaşlar ben 5 ay önce sgh d720 aldım .şarja taktıktan sonra telefonu açamadım .aynı model pille değiştirince tlf açıldı yine açmayan pili taktım ve açtı fakat 10 dakikada telefon ateş gibi oldu.telefonu kapayıp pili hemen çıkarttım tlf soğuduktan sonra pili tekrar taktım tlf.unu açmadım pil takılı ve tlf kapalı oluğu halde tlf yine ateş gibi oldu yardımcı olusanız sevinirim.saygılarımla.

babadenizci

28 Haziran 2007, 14:27:54  

arkadaşlar öncelikle d900 alanlar ve alacaklar için yardımda bulunduğunuz için teşekkür ediyorum. Ben bonus kart ile d900 i almak istiyorum fakat sirkeci ve eminönünde 4-5 yer gezdim ama hiçbirinde bonus karta peşin fiyatına 12 ay taksit yapmıyorlar. Sorduğum bir dükkanda peşin fiyatı 540 bonus karta 12 ay taksit yaparsam 613 milyona geleceğini söylediler. Peşin fiyatına 12 ay taksit yapabileceğim bildiğiniz bir yer varmı ..

samsungmobile FaNcLuB
CandleLight

28 Haziran 2007, 14:41:34  

Bugün d900i ile çekim yaptım ve hafıa boşken en fazla 11 dakika kyıt yaptığını gördüm. Fakat bunu hafıza kartına atmak istediğimde bu da en az 8 dakika aldı. Bu iş çok uzun sürüyor acaba sizde hafıza kartına atrken bu kadar bekliyor musunuz? Ayrıca telefonla en fazla kac dakika kayıt yaptınız?

blondboy

28 Haziran 2007, 15:06:36  

Arkadaşlar arkadaşımdan dün aldım d900'ümü gümüş renk 275 ytl yeter dedi ama ben bir de yemek ısmarlıycam okadar da hakkı değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blondboy -- 28 Haziran 2007; 15:09:09 >

samsungmobile FaNcLuB

SimSir

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 17:15:41  

Arkadaslar bir seyi merak ediyorum picsel view bir modul olabilirmi telefon icin yazılımıyla yüklenmis jar veya jad degilde ? çünkü d900i de ofis uygulumalarının simgesi çıkıyor. Belkide 900i de de yüklüdr ama pasif tir açmak için bir kod vardır belkim nediyorsunuz?
SimSir

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 17:18:26  

blondyboy faturası ve garatisinide aldın dimi?
Quattro_tr

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 17:28:09  

D900i de Picsel Viewer özelliği var mobile review in incelemesindede gözüküyor. Sanırım son firmwarelerle bu özellik devre dışı bırakıldı.
http://www.mobile-review.com/review/samsung-d900i-en.shtml Bu adresi inceleyin.

Bende bu tel. yok. Açıkçası bende D900i olsaydı; bu olayı iyice araştırırdım.
Bide yukarda verilen java document görüntüleyici vardı onuda denerseniz sevinirim.(Merak ettim o açıdan )

Edit: Samsung Almanya sitedine bakalım
http://de.samsungmobile.com/wcms/products/phones/phonedata/features/DE-SGH-D900I.jsp

Mit dem SGH-D900i knüpft Samsung an den Erfolg des SGH-D900 an und setzt erneut einen Meilenstein in der Entwicklung leistungsfähiger Mobilfunktechnologie! Nur 12,9 mm schlank und damit mehr als nur kompakt, kombiniert mit einem außergewöhnlichen Chrom-Design und einzigartigen Funktionen ist es der perfekte Begleiter für Business und Freizeit. Als Quad-Band-Mobiltelefon bietet es 60 MB dynamischer Speicher und einen MicroSD™-Steckplatz. Bei nur 85 g verfügt es über eine hochauflösende 3,2-Megapixel-Kamera mit 4fach Digitalzoom, MP3-Player, Bluetooth® mit Stereo-Audio-Streaming sowie Picsel Viewer™ mit 16fach Power-Zoom. Dank der grafischen Benutzeroberfläche lässt sich das SGH-D900i intuitiv und schnell bedienen. Diese Performance, noch einmal gesteigerte Akkuleistung und das edle Design, das keine Wünsche mehr offen lässt, machen das SGH-D900i zum idealen Mobiltelefon für den anspruchsvollen Managementprofi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro_tr -- 28 Haziran 2007; 17:35:35 >

| MyBlog | 2010 Hafta içi öss tayfası | Windows 2000 Professional Kullanıcısı|
Haziran 2010'a kadar yokum. Elveda forum
blondboy

28 Haziran 2007, 17:44:50  

Yok fatura falan almadım da garantili telefon başarı elektronikten...Yalnız şarj gitmiyo dün1 bugün2

samsungmobile FaNcLuB

ocean

28 Haziran 2007, 18:21:36  

arkadaşlar benim eniştenin telefonu d900 oyunlarından bıktı yeni oyun istiyor bana şöyle güzel oyunların direk download linkini verseniz sevinirim beni fazla uğraştırmayın çünkü adsl yok hala burda sayfaları bile zor açıyorum sizin sevdiğiniz güzel oyunları eklerseniz bana sevirinim şimdikten teşekkürler.

DrynhwyL

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 18:27:34  

arkadaslar d900i'de direk hafiza kartina kayit yapilmiyo diyoduk? bu acaba bluetooth için de mi geçerli? dün 5mb'lık bir video attim bluetooth'tan direk hafiza kaydina kaydetti.. bu normal bir durummu yoksa, telefon belli bir boyutun üstündekileri karta mı kaydediyor?

Canon Eos 40d |Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX (HSM) | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw
ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
..and seem a saint, when most I play the devil..
http://portraitofalife.deviantart.com
DrynhwyL

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 18:39:25  

az önce elime ufacık bir kolye ucu geçti.. bakalim d900i'nin kamerası nasıl çekecek diye bir makrosunu çektim.. sonuca hayran kaldım.. bir telefon ufacık şeyin detaylarını bu kadar keskin mi yansitir ya

Canon Eos 40d |Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX (HSM) | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw
serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 21:05:54  

çok güzel bi çekim... arkasının focus ayarı neden bulanık... hangi ayarla çektin

serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 21:09:14  

quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

arkadaslar d900i'de direk hafiza kartina kayit yapilmiyo diyoduk? bu acaba bluetooth için de mi geçerli? dün 5mb'lık bir video attim bluetooth'tan direk hafiza kaydina kaydetti.. bu normal bir durummu yoksa, telefon belli bir boyutun üstündekileri karta mı kaydediyor?

bluetooth dan çok değişik alışveriş şekilleri var.... karta da direk atabiliyorsun.. telefon hafızasınada... telefonla direk bilgisayardaki verileri de alabiliyorsun... seçenek bol.

DrynhwyL

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 21:38:06  

quote:

çok güzel bi çekim... arkasının focus ayarı neden bulanık... hangi ayarla çektin

bütün ayarlar otomatikteyken çektim arkaplanın bulanık olması autofocusun özelligi işte.. dslr makinelerde hasta oluyodum bu odaklama olayına d900i'de de oldugunu gorunce nasıl sevindim anlatamam..

bu bluetooth'tan kaydetmenin bir sürü şekli var demişsin, bunu biz mi ayarliyoruz yoksa telefon kendi kafasına gore mi ayarliyor?

serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 21:50:03  

biz ne şekilde yapacağımıza karar veriyoruz. benim blutooth Bluetooth Exchange Folder diye bi klasör belgelerimde oluşturuyor.. teldeyken bluetooth dan bilgisayara bağlandığımda direk o klasörün içine giriyor. OBEX File Transfer klasörü direk hafıza kartına atar.. ayrıda samsung pc studio da bağlantıyı bluetooth diye bağlandığında bu proğramla da istediğin klasörlerle dosya alışverişi yapabilirsin. bluetooth markalarının değişik olması bu dediğim şekilleri değiştirebilir. onun için deneyerek bulmak gerekir her bluetooth için

DrynhwyL

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 22:03:22  

ben vista ultimate edition kullaniyorum, o yüzden suite çalişmiyor bende.. dolayısıyla bluetooth exchange folder oluşmadı bende üşenmeyip diğer makineye xp kurdugumda denerim artık bu yazdıklarını

sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 22:33:54  

quote:

macro çekimin özelliği o işte..
yakını netşeltirirken,uzakta kalan kısmı buğulaştırır..

aynı resmi bide normal çekin...
bu sefer yahındaki cicim buğulu iken uzak taraf net çıkar....

serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 22:38:40  

quote:

quote:

sarıkanaryam sağol bilgi için..
macro çekim dediğin foto çekerken 9 a basıyoruz oto focus özelliği çıkıyor... dikdörtgen şeklinde o mu?

serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 22:41:09  

quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

ben vista ultimate edition kullaniyorum, o yüzden suite çalişmiyor bende.. dolayısıyla bluetooth exchange folder oluşmadı bende üşenmeyip diğer makineye xp kurdugumda denerim artık bu yazdıklarını

vistaya sinir oldum sildim....
birçok özellik ve aygıttan feragat etmek gerekiyor.. vista için değmez dedim ipini çektim vistanın

sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 22:45:43  

quote:

quote:

quote:

sarıkanaryam sağol bilgi için..
macro çekim dediğin foto çekerken 9 a basıyoruz oto focus özelliği çıkıyor... dikdörtgen şeklinde o mu?

evet aynen dediğin gibi.....

serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 22:49:10  

sarıkanaryam teşekkür.

sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 22:54:17  

rica ederim serhatlı....
bu teli aldığımda en çok onla oynuyodum...
yakına bi cisim alıyodum..
bir makrosunu çekiyodum..
bir normalini...

serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 22:57:23  

quote:

rica ederim serhatlı....
bu teli aldığımda en çok onla oynuyodum...
yakına bi cisim alıyodum..
bir makrosunu çekiyodum..
bir normalini...

eğlenceli olsa gerek bende bi deneyim bari

serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 23:05:14  

gerçekten eğlenceliymiş

sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 23:06:56  

şimdi bide bu resmi tam tersi şekilde çek...

her evdede bu bitkiden var demekki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıkanaryam -- 28 Haziran 2007; 23:07:56 >

curtis_j

28 Haziran 2007, 23:07:59  

Dostlar D900i alacak gibiyim ama aklıma takılan bir soru var ;

Bu UGO İstanbul'da çalışıyormu çok merak ettim....Bunun yanında M600i ile kıyaslanmaz değilmi D900i...Ve Teknosa D900i'e nakit 584 diyor....Yeterince uygun dimi ??? Birde PC senkronizasyonu rahat mı bu aletin...Direk harici bellek olarak görüyormu aleti ???

sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 23:10:49  

quote:

Orjinalden alıntı: curtis_j

Bu UGO İstanbul'da çalışıyormu çok merak ettim....Bunun yanında M600i ile kıyaslanmaz değilmi D900i...Ve Teknosa D900i'e nakit 584 diyor....Yeterince uygun dimi ??? Birde PC senkronizasyonu rahat mı bu aletin...Direk harici bellek olarak görüyormu aleti ???

-evet şu anda ugo olarak zaten istanbul ortaköy manzarası gösteriliyor....
-m600i ile kıyaslanmaz bence ,farklı teller çünkü..
-fiyat iyi bence belki dahada uygunada bulabilirsin ama teknosa sonuçta...
-pc ile kendi programı var alışverişi basit...hafıza kartınıda mormal flaş gibi direk görüyor zaten pc..

curtis_j

28 Haziran 2007, 23:14:11  

quote:

quote:

-evet şu anda ugo olarak zaten istanbul ortaköy manzarası gösteriliyor....
-m600i ile kıyaslanmaz bence ,farklı teller çünkü..
-fiyat iyi bence belki dahada uygunada bulabilirsin ama teknosa sonuçta...
-pc ile kendi programı var alışverişi basit...hafıza kartınıda mormal flaş gibi direk görüyor zaten pc..

Sağol dostum cevapladığın için.....

serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 23:16:10  

quote:

şimdi bide bu resmi tam tersi şekilde çek...

her evdede bu bitkiden var demekki...

evet farkı ortaya çıktı

ylmzgrpnr
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Haziran 2007, 23:17:38  

macroda d900 daha mı iyi ne buradaki d900i ile çekilen resimleri beğenmedim açıkcası
turhanha

28 Haziran 2007, 23:19:27  

quote:

Orjinalden alıntı: CandleLight

Bugün d900i ile çekim yaptım ve hafıa boşken en fazla 11 dakika kyıt yaptığını gördüm. Fakat bunu hafıza kartına atmak istediğimde bu da en az 8 dakika aldı. Bu iş çok uzun sürüyor acaba sizde hafıza kartına atrken bu kadar bekliyor musunuz? Ayrıca telefonla en fazla kac dakika kayıt yaptınız?

Hafiza karti genelde yavas ama o kadar degil

bu gibi durumda hafiza kartini bilgisayarina yedekle ve formatlayip tekrar kullan

Aradaki farki goreceksin

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 23:21:04  

alt alta bakınca daha net gözükür...
ellerine sağlık...

curtis_j

28 Haziran 2007, 23:21:22  

Sormayı unuttum;

D900i genpa'da 580'e buldum...

Birde U600 var o da 670 milyon....

Özellikleri iki telinde neredeyse aynı ?? Sizce u600 mi tercih edilmeli D900i mi...

sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 23:23:43  

quote:

Sormayı unuttum;

Özellikleri iki telinde neredeyse aynı ?? Sizce u600 mi tercih edilmeli D900i mi...

u600 ile d900 çok karşılaştırıldı...
d900 den u600 e geçen arklarda oldu..
ama d900 ü çok özlediklerini sölediler hep...
en büyük farkı ben sölim ona göre düşünmen lazım zaten.....
dokunmatik tuş takımı....kullanımı bana göre çok zor...

curtis_j

28 Haziran 2007, 23:25:31  

quote:

quote:

Sormayı unuttum;

u600 ile d900 çok karşılaştırıldı...
d900 den u600 e geçen arklarda oldu..
ama d900 ü çok özlediklerini sölediler hep...
en büyük farkı ben sölim ona göre düşünmen lazım zaten.....
dokunmatik tuş takımı....kullanımı bana göre çok zor...

O zaman her ikisinide telefoncuda deneyip almak lazım....Sonuçta teknik olarak ikiside aynı...U600 biraz daha hafif ve ince....Sağolun dostlar...En kısa zamanda gidip D900 ve U600 deniyeceğim...

serhatlı

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007, 23:27:06  

quote:

alt alta bakınca daha net gözükür...
ellerine sağlık...

Asıl senin eline sağlık daha ben düşünüyordum yan yana koymayı sen daha hızlı davranmışsın

sarıkanaryam

28 Haziran 2007, 23:30:09  

ne demek arkadaşım.....
ben ne yaptımki...

Sayfa:   <<   < önceki  102 103 [104] 105 106 107 108 109 110 111   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: bilgi... Sayfa: <<   < önceki  102 103 [104] 105 106 107 108 109 110 111   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Fight Night Round 4
Kelebek gibi uçup, arı gibi sokuyoruz.
Computex 09: MSI Standı
Tayvan Computex 09'da MSI standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç