d900iye java oyunlar hakkında yardım edecek biri varmı??????????????
denildiği gibi arkadaşım.. d900i için e250 gibi yüklenilio dendi ama bazıları sorun yaşıyor hala... yani daha tam bilen yok burda.... ama yakında çözülür...
102.sayfaya yüzlerce şahane melodi,şarkı koydum... fakat form daha yeni düzeldi sayfa yapısı... o yüzden belki görmemişsinizdir.. 102. sayfayı bi okuyun tekrardan derim...
kesinlikle 1112 yi öneririm.Çok kaliteli ve şarjı rahat 5 gün gidiyor.Özellikleri gayet yeterli...
quote:
Orjinalden alıntı: sarıkanaryam
öle deyince bende resme bi daha baktım öle gözüküyor ama onu tutan ipler var başka...bi tanede sarkmış....
arkadaşlar size başka birşey danışmak istiyorum.... burası pek yeri değil ama sizede sormak istedim....
2.tel olarak bir tel alıcamda...ufak ve uzun şarjlı basit bir tel arıyorum... fikri olan varmı??? mesela bende philipsin en ufak teli vardı ama bozuldu..motorola f3 düşünüyorum da o da küçük değil.....
fikriniz varmı??ben başka başlıkla genel olarakta sorayim bi bakim....
yani word dosyalarını açabiliyor mu Sanırım sizin telefonunuz d900 çünkü i versiyonunda dokument viewer yokmuş diye okudum forumdan
quote:
Orjinalden alıntı: eser_83
quote:
Orjinalden alıntı: alumsum_89
attım word dosyası ve AÇMADI. önce telefon hafızasına attım açmadı sonra hafıza kartına attım aç dedim desteklenmeyen dosya yazdı. ama W simgesi çıkıyo dosyanın yanında.
açması lazım dosyanın boyutu çok büyük mü ? peki grafik varmı dosyanın içinde ben yüklü ve grafikli bir dosya ile denediğimde açmadı ancak sade yazı tabanlı dosyalarda problem yaratmadı
ooğğğ hiç olmadı.hiç bir şekilde atmazmıyım bir yazı dosyasını text gift dosyası falan olarak
quote:
Orjinalden alıntı: SimSir
quote:
Orjinalden alıntı: vento
önemli 2 sorunum var:(d900i)birincisi ve en önemlisi bu telefon text yada pdf dosyalarını kaldırıyormu?yada yazı şeklindeki formatları telefona atmanın bir yolu olduğunu söyleyin lütfn bu çok önemli.şarkı sözleri falan atmak için örneğin. ikincisi hafıza kartına attığım resimler arası geçiş yaklaşık 5 sn sürüyor.bunu sorunu nasıl aşarım? teşkrler
D900i document viewer yok word excel pdf açamassın :) ama çalışıyorum birşeyler buldum eve gidince deniycem
Bu konu hakkında netten yardım bulamadım tek adres burasını tercih ettim... Daha 3 günlük Samsung D900i aldım bugüne kadar ya farkedemedim yada bugün kaynağını bilemiyorum (acaba aşırı sıcaklardan olabilir mi ?) problemim kısaca şu: mp3 veya o tarz bişey dinlediğimde telefonun tuş takımının olduğu yerde ısınma oluşuyor. Elimin olduğu yer diye de düşündüm ama bu mp3 dinlerken özellikle farkettim...kapatınca tekrar soğuyor...
Acaba problem nedir? Kaynağı nedir? Ne yapmalıyım?
Acil cevaplarınızı bekliyorum...cvp atanlar için tşk ederm...
Bu konu hakkında netten yardım bulamadım tek adres burasını tercih ettim... Daha 3 günlük Samsung D900i aldım bugüne kadar ya farkedemedim yada bugün kaynağını bilemiyorum (acaba aşırı sıcaklardan olabilir mi ?) problemim kısaca şu: mp3 veya o tarz bişey dinlediğimde telefonun tuş takımının olduğu yerde ısınma oluşuyor. Elimin olduğu yer diye de düşündüm ama bu mp3 dinlerken özellikle farkettim...kapatınca tekrar soğuyor...
arkadaşım endişelencek birşey yok.. çünkü normal ve her d900 de olan bir şey... çok ince bir tel olduğu için belli bir süre mp3 ,video,vs açınca ısınıyor... ve sonra soğuyor... servise gitmene gerek yok yani...
kesinlikle 1112 yi öneririm.Çok kaliteli ve şarjı rahat 5 gün gidiyor.Özellikleri gayet yeterli...
quote:
Orjinalden alıntı: sarıkanaryam
öle deyince bende resme bi daha baktım öle gözüküyor ama onu tutan ipler var başka...bi tanede sarkmış....
arkadaşlar size başka birşey danışmak istiyorum.... burası pek yeri değil ama sizede sormak istedim....
2.tel olarak bir tel alıcamda...ufak ve uzun şarjlı basit bir tel arıyorum... fikri olan varmı??? mesela bende philipsin en ufak teli vardı ama bozuldu..motorola f3 düşünüyorum da o da küçük değil.....
fikriniz varmı??ben başka başlıkla genel olarakta sorayim bi bakim....
önerin için saol..bi bakim telefona.. ben biraz ilginç olsun istiyorum.. nokianın telleri pek ilgimi çekmiyor açıkcası... mesela motorola w220 veya f3 diye teller var onlara bakıyorum..
Allok video converter diye bi program var mp4leri ses kayması olmadan dönüşterebiliyor tavsiye ederim samsungun kendi programı beceremiyor videoları dönüştürmeyi.
Arkadaşlar buna benzer bi konu sanırım daha önceded konuşulmultu ama ben bu sorunu yaşamadığım için pek üzerinde durmamıştım. d900i yi alalı 1 ay oldu ve telefonun alt kapağı ile üst kapağı arasında bir boşluk oluştu. Çok küçük bir boşluk ama telefonun üzerine hafifi bastırınca bosluğu hissediyorsunuz ve "tık tık " diye ses cıkarıyor. Sinek küçük ama mide bulandırır demişler! Sizde de bu sorun varmı ( telefonu hiç düşürmedim) ?
VAR ARKADAŞIM HATTA BUNUN HAKKINDA YELPYA MESAJ ÇEKTİM ::) BÜYÜK HARFLE YAZMIŞIM FARKINDA DEĞİLİ MİDARE EDİN İSLMEYE ÜŞENDİ,M ŞİMDİ :) telpa ile konuşmalarımız aslında baya uzun ama bir kısmını alıyorum
quote:
Bügün (23.062007) tarihinde nişantaşındaki servisinize geldim. Bana Telefon pillerinin fabrikada bekleme sürelerine farklılık gösterdiği hatta günlük şarjın 2 saat gitme ihtimalinin bile olduğu ve yaklaşık 2 hafta içerisinde pilin toparlaıdğı söylendi bu doğrumu?
Ayrica telefonun açılır kapağında boşluk var. Öyleki telefonu açınca kulağıma dayancı telefonun Z ekseni yönünde +-1mm harake edip çık çık sesleri çıakrtıyor ve üst kapakta bulunan kapa açma düğmlerine basınca çık çık sesi geliyor. (baskı ile kapağın altındaki bölmeye temes edip çekiliyor) bütün açılır kapaklı telefonlarınızda böyle birşey mevcutmu?
Berkay KILIÇ TELPA destek 26.06.2007 09:36 Önceki mesaj ile arasındaki süre: 2 gün 17 saat 54 dk. 21 sn.
Sn. GÜRSOY,
Bekle süresi daha önce belirttiğim parametrelerden etkilendiği için değişikliğe uğrayabilir. Samsung Kore tarafından bu şekilde bir açıklama gelmemesine rağmen, kullanım ile birlikte bekleme süresinin arttığı belirtebileceğim bir özellik.
Kayan kapaklı modellerde darbeleri emme amacı ile bir esneme payı mevcuttur. Cihazınız serviste iken bu esneme payının normal olup olmadığıda gözden geçirilecektir.
Teşekkürler simsir kardeş Sonuç olarak bu esneme doğal yani öyle mi ! İşin fizik kısmından anlamam ama bu pek hoş bir özellik değil. Bu arada sen dosya görüntüleyici falan bulmuştun D900i için . Sonuç ne oldu acaba ?
arkadaşım endişelencek birşey yok.. çünkü normal ve her d900 de olan bir şey... çok ince bir tel olduğu için belli bir süre mp3 ,video,vs açınca ısınıyor... ve sonra soğuyor... servise gitmene gerek yok yani...
Az çok çoğu telefonda böyle bir problemin olduğunu anladım...Ama kimse merak edip sormamış yada öğrenmemiş o da bi ayrı konu...Bende AMD çift çekirdek işlemci var ve intele göre daha performanslı çalışıyo ama intelden çok çok fazla ısınıyor...Aklıma bu geldi ilk acaba telefonun işlemcisinde mi sorun var... Birde bugün fark etmemin sebebi acaba bugünkü sıcak havadan mı kkaynaklanıyo... Bunu şöyle çürütebiliorum, eğer öyle bişey olsa sürekli ısınır telefon...Telefon mp3 dinlerken, veya resim çekerken, veya işte işlevsel bişey yaparken ısınıyor...Acaba herkeste de böylemiiii...yani böyleyse bunu üretici firmaya belirtmek lazım...
Kardeş meraklanacak birşey yok ısınması normal çünkü mp3 ve video özelliğini kullanırken pilden çok yiyor ve dolayısyla ısınıyor.bunun başka bir açıklaması yok olay sadece pilde bitiyor...servislik bir durum yok..
Kardeş meraklanacak birşey yok ısınması normal çünkü mp3 ve video özelliğini kullanırken pilden çok yiyor ve dolayısyla ısınıyor.bunun başka bir açıklaması yok olay sadece pilde bitiyor...servislik bir durum yok..
Beğenmedim ... biraz daha net olabilrdi. bende 320x240 mp4 yaptım..bundan biraz daha kaliteli... bilgisayarda tam ekran yapınca netliği ortaya çıkıyor... total video converterle yapıyorum.. çok net oluyor.
Pil ısınmıyo ama...tuş takımı ve onun arka kısmı ısınıyo..pil ısınsa hiç sorun etmicem....
quote:
Orjinalden alıntı: tanurhan
Beğenmedim ... biraz daha net olabilrdi. bende 320x240 mp4 yaptım..bundan biraz daha kaliteli... bilgisayarda tam ekran yapınca netliği ortaya çıkıyor... total video converterle yapıyorum.. çok net oluyor.
ben de allok mp4 converter kullaniyorum.. kaliteyi superb'e getirince gercekten müthiş bir kalitesi oluyor görüntünün, ama boyut olarak orijinalinden bile fazla oluyor... ama buna deger
Canon Eos 40d |Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX (HSM) | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
documanet viewer olayı hüsran beyler çünkü cihaza yükleyemiyorum reset atiyor d900i hhakında yazı yazmıştım foruma oyun yüklemek için bazı uyguluma ve oyunlarda sorun çıkartıyor yani hepsini yüklemiyor :) beyendiğini seçiyor :) sadece excel düzenlemek için Xls edit yükleyebildim javayı açıyor fakat dosyayı seçip open dediğinde yükleniyor done.. sorna tık yok beyaz ekran çalışmadı galiba başka alternatif bulursam yazıcam bu arada sizde deneyin d900i olan arkadaşalr forumda açtığım konudaki gibi denesinlerbelki sizde reset atmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimSir -- 27 Haziran 2007; 9:52:59 >
herkez sıcaktan bayıldı galiba :) sarı kanaryam yalnız 1 hafta içinde toparlandığını yazan arkadaslar var benim ki 1 saat bile artmadı :) birden 3 güne çıkcak hali yok ya ide okadar ay bekleyipte düzelmesse servis bana yeni cihaz vemez onuda göz önünde bulundurmak gerekir
herkez sıcaktan bayıldı galiba :) sarı kanaryam yalnız 1 hafta içinde toparlandığını yazan arkadaslar var benim ki 1 saat bile artmadı :) birden 3 güne çıkcak hali yok ya ide okadar ay bekleyipte düzelmesse servis bana yeni cihaz vemez onuda göz önünde bulundurmak gerekir
Simsir, benim d900i ilk şarjinda 2.5 güne yakın gitmişti o kadar kurcalamama ragmen... senin telefonda büyük ihtimal bi arıza var, bence cok geç olmadan götür servise
Canon Eos 40d |Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX (HSM) | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
evet güzel ve benim de meraklandığım bir soru...kullanıcı klavuzunda bilgi yok şu kadar ilk şarj süresi hakkında...aldığınız yer veya çevrenizde değişik enstanteneler söylüyolar...bendeki ısınma problemi halen devam ediyor...danışma hattı normal olduğunu söylerken servis getirin bakalım diyor... ben bu ısınma problemini pilden olduğunu sanıyorum...çünkü bende ilk şarjı 4 saat yaptım ve ondan sonraki ikinci şarjı 12 saat yaptım...bunu böyle yapmamın sebebide aldığım yerdeki elemanın ilk iki üç şarjda uzun süre şarj etmemin gerektiğini ve böylece pilin ömrünün uzun süreceğini söyledi...şaşırdım kaldım...
teknik anlamda bilgisi olandan yardım istiyorum... cvp veerenlerede tşkler...
quote:
Orjinalden alıntı: TANERX1
ARKADAŞLAR MERHABA ... DÜN D900İ SAHİBİ OLDUM CİHAZI SIFIR ALDIM ... ANCAK İLK ŞARZI 4 SAAT İLE SINIRLAMAMI İSTEDİLER VE 8 SAAT SONRA TELEFONUN ŞARZI BİTTİ... TELEFONDA ARIZA VARMIDIR YOKSA BANA YANLIŞ BİLGİMİ VERDİLER ŞARJ KONUSUNDA YOLUN BAŞINDAYKEN ÖNLEMİMİ ALMAM İÇİN SİZ D 900İ KULLANICILARINDAN YARDIMLARINIZI VE YORUMLARINIZI RİCA EDİYORUM SAYGILARIMLA ....
sağol kardeş yaa n72'den nasıl kurtuldum hatırlamak bile istemiyorum Kamerası bozuldu, birini arıycam ara tuşu basınca yarım saat beklemeye geçiyo telefon servise verdim 2 ay gün verdiler 3310'a kalas diyenler utansın yaw esas kalas Nokia'nın N serisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blondboy -- 27 Haziran 2007; 17:44:52 >
ben de allok mp4 converter kullaniyorum.. kaliteyi superb'e getirince gercekten müthiş bir kalitesi oluyor görüntünün, ama boyut olarak orijinalinden bile fazla oluyor... ama buna deger
demen üzerine allok u bende denedim.... ama sen superb de veya good, high de cebe attığında cep videoyu tanıyormu mp4 olaraka yani... deneme için bi dvd veya vcd yi mp4 oarak yaptığımda normalın dışında cep te oynamıyor.... bi de tesbit ettiğim bi durum da şu: video bitrate 300 kbps yi geçerse tanınmayan dosya biçimi diyor... sizde de aynı mı arkadaşlar.
@serhatlı ben allok'da video kalitesini superb, mp3kalitesini de 160kbps olarak ayarlıyorum, telefona en fazla 76mb'lik bir video attım.. hiç sorunla karşilaşmadım
@serhatlı ben allok'da video kalitesini superb, mp3kalitesini de 160kbps olarak ayarlıyorum, telefona en fazla 76mb'lik bir video attım.. hiç sorunla karşilaşmadım
Diğer ayarlarıda verebilirmisin bi deneyim.
Profiles=? resolution=? Audio codec= bende sadece aac olarak var.? channels=? aspect ratio=? framerate=? nedir verebilirmisin? acaba benim teldemi arıza var? yoksa ayarlardanmı bi tesbit edeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 27 Haziran 2007; 19:08:37 >
benim ayarlarim bunlar.. böyle bir dene eger yine sorun çikarirsa, rapide kullandigim bir videoyu yüklerim onu indirip denersin
Aynı proğramımı kullanıyoruz önce onu tesbit edelim.
benimki Allok video to mp4 converter 4.2.0608 çünkü bende (320x240 VGA) yazıyor... full screen yok. senin videondan 3-5 mb lik upload edersen bu arada onu da denemiş oluruz... sana da zahmet olacak ama .
bu arada görmedim yukardaki postunu.. ayni converteri kullaniyoruz galiba.. eger benim yollayacagim video çalişirsa sana bendeki converteri yollayım
allok mp4 converter ile avi'den mp4'e dönüştürdüğüm bir video'nun linki. (15mb) tarz olarak pek saracagini düşünmüyorum ama görüntü kalitesi olarak bir fikir verebilir
http://r a p i d s h a r e.com/files/39677165/eths_crucifere.mp4.html
allok mp4 converter ile avi'den mp4'e dönüştürdüğüm bir video'nun linki. (15mb) tarz olarak pek saracagini düşünmüyorum ama görüntü kalitesi olarak bir fikir verebilir
http://r a p i d s h a r e.com/files/39677165/eths_crucifere.mp4.html
bunu tanımadı sende bu oynuyormu? şimdi çıkmak zorundayım..1.5 saat sonra tekrar gelirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 27 Haziran 2007; 20:09:07 >
evet, az önce bir kere daha izledim ben onu.. senin yolladigin videoyu vistada data kablosu çalişmadigi için bluetooth ile yolluyorum.. birazdan telefona yüklenir ben de sana cevap veririm
serhatli, senden aldigim video bende de açılmadı.. sen bana pmle mailini yolla ben sana yollayim programı sendekinde bir sorun var galiba..
yaa bu şarj etme olayını nasıl yapıcaz??? 12 saat mi 4 mü? net bilgim yok...
quote:
Orjinalden alıntı: ankaslan
evet güzel ve benim de meraklandığım bir soru...kullanıcı klavuzunda bilgi yok şu kadar ilk şarj süresi hakkında...aldığınız yer veya çevrenizde değişik enstanteneler söylüyolar...bendeki ısınma problemi halen devam ediyor...danışma hattı normal olduğunu söylerken servis getirin bakalım diyor... ben bu ısınma problemini pilden olduğunu sanıyorum...çünkü bende ilk şarjı 4 saat yaptım ve ondan sonraki ikinci şarjı 12 saat yaptım...bunu böyle yapmamın sebebide aldığım yerdeki elemanın ilk iki üç şarjda uzun süre şarj etmemin gerektiğini ve böylece pilin ömrünün uzun süreceğini söyledi...şaşırdım kaldım...
quote:
ARKADAŞLAR MERHABA ... DÜN D900İ SAHİBİ OLDUM CİHAZI SIFIR ALDIM ... ANCAK İLK ŞARZI 4 SAAT İLE SINIRLAMAMI İSTEDİLER VE 8 SAAT SONRA TELEFONUN ŞARZI BİTTİ... TELEFONDA ARIZA VARMIDIR YOKSA BANA YANLIŞ BİLGİMİ VERDİLER ŞARJ KONUSUNDA YOLUN BAŞINDAYKEN ÖNLEMİMİ ALMAM İÇİN SİZ D 900İ KULLANICILARINDAN YARDIMLARINIZI VE YORUMLARINIZI RİCA EDİYORUM SAYGILARIMLA ....
yaa bu şarj etme olayını nasıl yapıcaz??? 12 saat mi 4 mü? net bilgim yok...
quote:
Orjinalden alıntı: ankaslan
quote:
Sarj ederken, ilk 3 seferde pili tamamen bitirmeden sarj etmeyin ve telefon kapali olarak 4-5 saat civari sarj edin
daha sonraki sarjlarda ise dolunca sarjda tutmayin ve cok sik sarja baglamayin cunku li-ion pillerin maksimum sarj sayisi bellidir. (pili erken yersiniz)
@turhanha Peki abi bitirmeden şarj etmeyin diyorsun ama usbden bilgisayara takınca kendi kendini şarj etmeye başlıyor dosya atarken onu kapatmanın yolu var mı?
Çünkü şarjı bitmemiş oluyor ve şarj ediyor kendini pilin ömrü azalmaz mı?