d900iye java oyunlar hakkında yardım edecek biri varmı??????????????
denildiği gibi arkadaşım.. d900i için e250 gibi yüklenilio dendi ama bazıları sorun yaşıyor hala... yani daha tam bilen yok burda.... ama yakında çözülür...
102.sayfaya yüzlerce şahane melodi,şarkı koydum... fakat form daha yeni düzeldi sayfa yapısı... o yüzden belki görmemişsinizdir.. 102. sayfayı bi okuyun tekrardan derim...
kesinlikle 1112 yi öneririm.Çok kaliteli ve şarjı rahat 5 gün gidiyor.Özellikleri gayet yeterli...
quote:
Orjinalden alıntı: sarıkanaryam
öle deyince bende resme bi daha baktım öle gözüküyor ama onu tutan ipler var başka...bi tanede sarkmış....
arkadaşlar size başka birşey danışmak istiyorum.... burası pek yeri değil ama sizede sormak istedim....
2.tel olarak bir tel alıcamda...ufak ve uzun şarjlı basit bir tel arıyorum... fikri olan varmı??? mesela bende philipsin en ufak teli vardı ama bozuldu..motorola f3 düşünüyorum da o da küçük değil.....
fikriniz varmı??ben başka başlıkla genel olarakta sorayim bi bakim....
yani word dosyalarını açabiliyor mu Sanırım sizin telefonunuz d900 çünkü i versiyonunda dokument viewer yokmuş diye okudum forumdan
quote:
Orjinalden alıntı: eser_83
quote:
Orjinalden alıntı: alumsum_89
attım word dosyası ve AÇMADI. önce telefon hafızasına attım açmadı sonra hafıza kartına attım aç dedim desteklenmeyen dosya yazdı. ama W simgesi çıkıyo dosyanın yanında.
açması lazım dosyanın boyutu çok büyük mü ? peki grafik varmı dosyanın içinde ben yüklü ve grafikli bir dosya ile denediğimde açmadı ancak sade yazı tabanlı dosyalarda problem yaratmadı
ooğğğ hiç olmadı.hiç bir şekilde atmazmıyım bir yazı dosyasını text gift dosyası falan olarak
quote:
Orjinalden alıntı: SimSir
quote:
Orjinalden alıntı: vento
önemli 2 sorunum var:(d900i)birincisi ve en önemlisi bu telefon text yada pdf dosyalarını kaldırıyormu?yada yazı şeklindeki formatları telefona atmanın bir yolu olduğunu söyleyin lütfn bu çok önemli.şarkı sözleri falan atmak için örneğin. ikincisi hafıza kartına attığım resimler arası geçiş yaklaşık 5 sn sürüyor.bunu sorunu nasıl aşarım? teşkrler
D900i document viewer yok word excel pdf açamassın :) ama çalışıyorum birşeyler buldum eve gidince deniycem
Bu konu hakkında netten yardım bulamadım tek adres burasını tercih ettim... Daha 3 günlük Samsung D900i aldım bugüne kadar ya farkedemedim yada bugün kaynağını bilemiyorum (acaba aşırı sıcaklardan olabilir mi ?) problemim kısaca şu: mp3 veya o tarz bişey dinlediğimde telefonun tuş takımının olduğu yerde ısınma oluşuyor. Elimin olduğu yer diye de düşündüm ama bu mp3 dinlerken özellikle farkettim...kapatınca tekrar soğuyor...
Acaba problem nedir? Kaynağı nedir? Ne yapmalıyım?
Acil cevaplarınızı bekliyorum...cvp atanlar için tşk ederm...
Bu konu hakkında netten yardım bulamadım tek adres burasını tercih ettim... Daha 3 günlük Samsung D900i aldım bugüne kadar ya farkedemedim yada bugün kaynağını bilemiyorum (acaba aşırı sıcaklardan olabilir mi ?) problemim kısaca şu: mp3 veya o tarz bişey dinlediğimde telefonun tuş takımının olduğu yerde ısınma oluşuyor. Elimin olduğu yer diye de düşündüm ama bu mp3 dinlerken özellikle farkettim...kapatınca tekrar soğuyor...
Acaba problem nedir? Kaynağı nedir? Ne yapmalıyım?
Acil cevaplarınızı bekliyorum...cvp atanlar için tşk ederm...
arkadaşım endişelencek birşey yok.. çünkü normal ve her d900 de olan bir şey... çok ince bir tel olduğu için belli bir süre mp3 ,video,vs açınca ısınıyor... ve sonra soğuyor... servise gitmene gerek yok yani...