yüklemiyecem zaten flashı inceliycem hexleri falana bir aralar elimde flash viewer geçmişti uygulamaları resimler igösteriyor vkalymıydı başka birşeymiydi hatırlamıyorum d900 den picsel almaya çalışıcam
Teknik bir soru: D900'ü iki aydır kullanıyorum. Bugün d900i ile kamerasını karşılaştırdım. Her ikisinin de kamera ayarları aynıydı. D900i benimkine göre daha gerçekçi görüntü veriyor. Benimki ise hafif MAVİMSİ FOTOLAR çekiyor. Bu nedenle ben hep beyaz dengesini gündüz olarak tutuyordum. Bu defa da fotolar sarımsı çıkıyordu. Bunun üzerine başka bir D900'le karşılaştırdım. Sonuç: Benimki mavimsi diğer D900 daha canlı... Sizce sorun versiyon da mı yoksa cihaz mı hatalı -ki hiç zannetmiyorum-. Versiyon: D900JVGB1 Ayarlarını kontrol et diyebilirsiniz ama sorun ayarlardan değil. Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler...
Kesinlikle versiyondan kaynaklaniyor, bendede kameranin hiz sorunu vardi
yüklemiyecem zaten flashı inceliycem hexleri falana bir aralar elimde flash viewer geçmişti uygulamaları resimler igösteriyor vkalymıydı başka birşeymiydi hatırlamıyorum d900 den picsel almaya çalışıcam
#*22671# bu komut gizli kayıt yapar arkadaşlar ekrana bazı yazular geliyor kapat tuşuna basın bekleme modunda olsun konuşurken olsun gizli kayıt yapar ve seslere kaydeder takii #*22672# kodunu yazana kadar. Ekranda herhangi ses kayıt yapılıyor diye birşey göstermez. 1 saat boyunca kayıt yapar bu şekilde . Örneğin : #*22671# yazıyorsunuz ekrana beyaz ekran geliyor işte 1 saat kayıt yapar falan filan bilgilendirme yazısı kapat tuşuna basın ekran normal arkadaşınıza telefonu veriyorsunuz birinle konuşuyor veya masanıza bırakıyorsunuz birisi gelip konuşuyor onları kaydediyor . Galiba aynı şekilde radyodan müzikte kaydedebiliyorsunuz. Beyler cepforumdan alıntıdır ben bulmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimSir -- 26 Haziran 2007; 12:00:14 >
Canon Eos 40d |Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX (HSM) | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
Canon Eos 40d |Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX (HSM) | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
Arkadaşlar yarım saat önce Nokia N72 telefonumu sattım...Şimdi Samsung SGH-D900 almaya gidiyorum. Yola çıkmadan bana bunun kapağının değişip değişmediğini söyleyebilir misiniz...ACİL PLS...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blondboy -- 26 Haziran 2007; 14:03:54 >
Ya aslında alacağım telefon arkadaşımın bana 275 ytl'ye veriyor sağolsun.. 1 haftalık cihaz...Tam D900İ olup olmadığını bile sormadım...Kapağı değişse ii olacaktı siyah arkadaşımınki...
Ya aslında alacağım telefon arkadaşımın bana 275 ytl'ye veriyor sağolsun.. 1 haftalık cihaz...Tam D900İ olup olmadığını bile sormadım...Kapağı değişse ii olacaktı siyah arkadaşımınki...
arkadaslar hepinize selamlar. dun öğlen itibariyle bir adet d900i almıs bulunmaktayım... k790 la bu cıhaz arasında kalmıstım ve vıdeo cekım kalıtesı ve kasasının sıklıı vb gbı ozellıklerden dolayı bunu tercıh ettım ve oldukca memnununm. sızden ses arttırma kodu firmware upgrade gbi seylerle ilgili yardım bekliyorum ozellikle su ses kodu ve buna bnzer telin performansını arttıracak dier kod ve upgradeler. acelem olduumdan furumu tam olarak ınceleyemedım.. bı yardım ederseniz cok memnun olurum.. bıde bnıde kaydedebilirmisinz funcluba
sarıkanaryam sen çok yaşa.... bu melodiler çok iyi oldu.... forumda melodi eksiği vardı zaten bir nebze kapanmış oldu bu açık. linklerin bi kısmı çalışmıyor ama çalışanlar çoğunlıkta daha da varsa güzel ses ve melodiler bekleriz.
önemli 2 sorunum var:(d900i)birincisi ve en önemlisi bu telefon text yada pdf dosyalarını kaldırıyormu?yada yazı şeklindeki formatları telefona atmanın bir yolu olduğunu söyleyin lütfn bu çok önemli.şarkı sözleri falan atmak için örneğin. ikincisi hafıza kartına attığım resimler arası geçiş yaklaşık 5 sn sürüyor.bunu sorunu nasıl aşarım? teşkrler
önemli 2 sorunum var:(d900i)birincisi ve en önemlisi bu telefon text yada pdf dosyalarını kaldırıyormu?yada yazı şeklindeki formatları telefona atmanın bir yolu olduğunu söyleyin lütfn bu çok önemli.şarkı sözleri falan atmak için örneğin. ikincisi hafıza kartına attığım resimler arası geçiş yaklaşık 5 sn sürüyor.bunu sorunu nasıl aşarım? teşkrler
D900i document viewer yok word excel pdf açamassın :) ama çalışıyorum birşeyler buldum eve gidince deniycem
sarıkanaryam sen çok yaşa.... bu melodiler çok iyi oldu.... forumda melodi eksiği vardı zaten bir nebze kapanmış oldu bu açık. linklerin bi kısmı çalışmıyor ama çalışanlar çoğunlıkta daha da varsa güzel ses ve melodiler bekleriz.
sizler çok yaşayın arkadaşlar... önceden hepsi çalışıyodu.. denemeden attım,çalışmayan varsa kusura bakmayın...
ama emin olun çok eğlenceli,güldürücü şeylerde var... normal şarkılarda var... çoğu kısa olduğu için telefon melodisi yapmak için uyarlanmış....
herkese tavsiye ederim,boş zamanınızda melodilere bakın derim...süper şeyler var.... kota sorununuz yoksa hepsini tek tek deneyin,kısa olduğu için hemen yükleniyor..... olmadı silersiniz....
arkadaslar hepinize selamlar. dun öğlen itibariyle bir adet d900i almıs bulunmaktayım... k790 la bu cıhaz arasında kalmıstım ve vıdeo cekım kalıtesı ve kasasının sıklıı vb gbı ozellıklerden dolayı bunu tercıh ettım ve oldukca memnununm. sızden ses arttırma kodu firmware upgrade gbi seylerle ilgili yardım bekliyorum ozellikle su ses kodu ve buna bnzer telin performansını arttıracak dier kod ve upgradeler. acelem olduumdan furumu tam olarak ınceleyemedım.. bı yardım ederseniz cok memnun olurum.. bıde bnıde kaydedebilirmisinz funcluba
arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin.. artık funcluptesin... telefonun hayırlı olsun....
ses arttırma olayı başka yopiclerdede yazıyor arattırırsan bulursun ama daha d900 de tam net verim sağlanmadı....
benim tavsiyem ses kodlarına dokunmamam... çünkü telefonu bozulan,hoparlörü patlayan ve eski haline getiremeyen arkadaşlarımız oldu...
versiona görede deişebiliyor çünkü kodlar...
yinede ben inceliyim dersen... samsung formunda var ses artırılası ile ilgili bir başlık....
cokta az deil zten yuksek sesli mp3lerde gayet iyi zil sesi olarak duyuluyo.. baska ne gbi deisiklikler yapabilirim onerebeilceen. upgrade filan?
bencede yeterli zaten ses... kaliteli müzikler atarsan dahada yüksek ses alabilrsin... bana sorarsan başka yapabilceğin değişikler yok...
sadece teli yeni alınca video kalitesi düşük oluyor..mms ayarlarında olduğu için....bu yüzden kısa video çekiyor.. onu deiştirebilirsin...bölece sınırsızve net şekilde kayıt yapabilirsin...
bide bilmen gereken ince ayrıntılar var(belki biliosundur zaten)
video izlerken 1 tuşuna basınca tam ekran oluyor yan olarak.. resimlere bakarken yan tuşlarla zoom yapabiliosun,# tuşu ile tam ekran yapabiliosun gibi... ekran karayken sürgüyü indirmeden yan tuşa uzun basınca beyaz ekranda saat,tarih,msj ve çağrıları görebiliosun.. acil yardım msjı ve hırsız bulma özelliği gibi... d900i de tuşlar farklı olabiliomuş ama...
eywallah zaten sımdı 3gp fılm indirdim kemal sunalın:) ama kalitesini beenmedim. mp4 videolara bakıyodum şimdi nette. java oyun ve uygulama nerden indirebilirim?? bu konudada yardımcı olursanız sevinirim
iyide zaten bunlara gerek yokki pc sute yazılımında bunu yapabiliyorsunu :) manage multimediya geliyon mpeg videonuzu atın sağ tıklayın edit fix diyiin sonra vide üzüridne oynamızını yapın kesme biçme daraltma vs vs render (sağ alt köse kapı işareti) diyin mp4 veya 3gp yapın :) hazır mevcut yani :) hatta çözürlük kalite ayarlarınıda yapabiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimSir -- 26 Haziran 2007; 17:47:33 >
su an pcde vırus war setup dosyalarına gıtıyo bnde setupları wardı ama acamıyorum.. o sorunu cozecegım sonrada.. bı kac uyun indirdim samsungh lar ıcın. .jar ve .jad uzantılı. bunları nasıl yukluyebilirim tele. dosyalar bilgisayarda. telefonla bilgisayar baalantısı tamamda nasıl yukleyecem oyunları bilmiyorum.. video mp3 tammda oyun nası olcak??
d900i ü üzerinde çalışıyoruz şuanada kadar kesin sonuç yok ama ben oyun yükleyebiliyorum bir kaç kişide yükledi forumda d900i oyun ve uyguluma yüklenişi adlı konu var onu bir incele
su an pcde vırus war setup dosyalarına gıtıyo bnde setupları wardı ama acamıyorum.. o sorunu cozecegım sonrada.. bı kac uyun indirdim samsungh lar ıcın. .jar ve .jad uzantılı. bunları nasıl yukluyebilirim tele. dosyalar bilgisayarda. telefonla bilgisayar baalantısı tamamda nasıl yukleyecem oyunları bilmiyorum.. video mp3 tammda oyun nası olcak??
seninki zaten d900 galiba...
oyun yüklenişi hakkında başlık var.... ama d900i olan başlık değil başka..genelm olarak bütün tellerin oyun yükleniş anlatımı var... d900 de var orda....
eywallah bıde oraya bakayım. samsung pc studıo super vıdeo cevırıyo gerek yok bncede baska programa
diğer programları denemedim ama büyük videoalrda galbia takılma var bide yavaş gibi geldi bana sarıkanaryam senin program yaklaşık 30 mbyi en yüksek kalitede 320x288 çözünürlüğünde nekadar sürede çeviriyor