Arkadaslar merhabalar bende aranıza katıldım cok mutluyum 5 gun once aldım D900'ümü..Cok ama cok memnunum bugun cebimde olan telefonu cebimde oldugunu anlamadım kayboldu diye telaş yaptım :D Kulaklık sesi azdı bende forumda yazılanları yapayım dedim ama bu sefer mesaj sesi duyulmucak kadar az oldu sonra reset attım duzeldi boyle hos bir tecrubeyide sizlerle paylaşmak istedim :) Benide fun club'e dahil ederseniz mutlu olurum...SAYGILAR
arkadaşla iddaaya girdikte bu telde autofocus ozelliği varmıdır
Evet var ve bencede zaten bütün problem (yavaşlık) auto focus daki programcı hatası. Ya işlemci yavaş kalıyor yada program fazla komplike. Bence ileride versiyon yükseltme ile sorun çözülecek.
Bu benim, sadece şahsi düşüncem
Fotoğraf ayarlarındaki Odak modu yazan ayar otomatik focus ayarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turhanha -- 22 Mart 2007; 21:12:05 >
arkadaşlar bi sorum daha olucak.ben şimdi mesajlarıma şifre koymak istiyorum.ayarlardan güvenliğe ordanda gizliliğe geldim.istediğim yeri işaretledikten sonra onay tuşuna bastım ve şifre istiyor.pin kodunu girdim olmadı.hangi şifreden bahsediyor?yada bu şifreyi nasıl değiştiricem.lütfen acil yardım edinnnn....
Sayın değerli D900 sahibi arkadaşlar, benim bir sorum olacak sizlere:
Bu kullanmış olduğumuz d900 telefonların ekran çözünürlüğü tam olarak nedir.Alış veriş sitelerinde 240 x 320 Piksel olarak geçiyor ama benim izlenimime göre 176 x 240 Piksel olarak geliyor.
Samsung x700 ün ekranı ile karşılaştırdım aynı duruyorlar. Bu işte bir yanlışlık var gibime geliyor. d900 gerçekten 240 x 320 Piksel midir. Gerçi ben 240 x 320 Piksel diye aldım. Bu konuyu değerlendirirmisiniz. Hayırlı geceler........
Bencede biraz abartı var.En kaliteli modda ve superfine kalitede çektiğinde bile o kadar bekleme yapmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: JoSShuA
quote:
Orjinalden alıntı: turhanha
duran nesnelerde hicbir problem yok mükemmel, poster kalitesinde
örnekteki kişi çekimin bittiğini düşünerek başını geriye çeviriyordu, dediğim gibi tuşa bastıktan sonra herşeyin yaklaşık en az 30 sn kadar hareketsiz olması gerekiyor
kardeş 3o sn çok fazlaca abarttın bence sen...deklanşöre bastıktan sonra 3 saniye kıpırdamasa yeterli oluor...
O fabrika ayarlarından verilmiş olan şifredir.Kullanma klavuzunda yazıyordu baka bilirsin ama yanlış hatırlamıyorsam 8 tane sıfır idi.Bu ilk şifreyide değiştire biliyorsun bilmem hatırlatmama gerek var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: koraytansu
arkadaşlar bi sorum daha olucak.ben şimdi mesajlarıma şifre koymak istiyorum.ayarlardan güvenliğe ordanda gizliliğe geldim.istediğim yeri işaretledikten sonra onay tuşuna bastım ve şifre istiyor.pin kodunu girdim olmadı.hangi şifreden bahsediyor?yada bu şifreyi nasıl değiştiricem.lütfen acil yardım edinnnn....
Bencede biraz abartı var.En kaliteli modda ve superfine kalitede çektiğinde bile o kadar bekleme yapmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: JoSShuA
quote:
Orjinalden alıntı: turhanha
duran nesnelerde hicbir problem yok mükemmel, poster kalitesinde
örnekteki kişi çekimin bittiğini düşünerek başını geriye çeviriyordu, dediğim gibi tuşa bastıktan sonra herşeyin yaklaşık en az 30 sn kadar hareketsiz olması gerekiyor
kardeş 3o sn çok fazlaca abarttın bence sen...deklanşöre bastıktan sonra 3 saniye kıpırdamasa yeterli oluor...
kesinlikle....1sn bilemedin 2 sn. bekliosunuz arkadaşlar...30 sn ne demek....
YENİ ALANLARA HAYIRLI OLSUN ÖNCEKİKLE...ARAMIZA HOŞGELDİNİZ.....
KLUBÜMÜZ GÜNCELLENMİŞTİR....
liste 1.sayfadadır...kontol edebilirsiniz...hepimizin imzası aynı olursa iyi olur...
ARZU EDENLER ÜYE OLABİLİRLER..
YENİ ALANLAR NE RENGİNİ TERCİH ETTİLER ACABA....???YAZARLARSA SEVİNİRİM....
Tesekkurler arkadasım bende telefonu alalı 3 gun oldu metalic silver aldım telefoncuya aslında p310 almaya gittim ama bu rengini gorunce cok hosuma gitti ve bunu aldım cok da memnunum cunku guzel kaliteli bir telefon ama kamerası bekledigim kadar iyi degil tek sorunum bu simdilik
YENİ ALANLARA HAYIRLI OLSUN ÖNCEKİKLE...ARAMIZA HOŞGELDİNİZ.....
KLUBÜMÜZ GÜNCELLENMİŞTİR....
liste 1.sayfadadır...kontol edebilirsiniz...hepimizin imzası aynı olursa iyi olur...
ARZU EDENLER ÜYE OLABİLİRLER..
YENİ ALANLAR NE RENGİNİ TERCİH ETTİLER ACABA....???YAZARLARSA SEVİNİRİM....
Tesekkurler arkadasım bende telefonu alalı 3 gun oldu metalic silver aldım telefoncuya aslında p310 almaya gittim ama bu rengini gorunce cok hosuma gitti ve bunu aldım cok da memnunum cunku guzel kaliteli bir telefon ama kamerası bekledigim kadar iyi degil tek sorunum bu simdilik
tekrardan hayırlı olsun.. yeni rengini almışsın... emin ol zamanla daha net ve güzel resimler çekiceksin....
Niye abartayım ki ben kendi telefonumumu kötülüyorum
benim demek istediğim 3.2 Mpixel ile hareketli görüntü alamıyorsun (Manzara çekersen poster gibi onda problem yok)
eğer hareketli olarak (640*480) vga mod ile çekeceksen % 30 fiyatına aldığım X660 ımda aynı işi görüyor diyorum.
Gerçeği konuşalım eğer böyle çalışan bir digital foto makinemiz olsa 2 saate kalmaz geri iade ederiz.
Beklentimiz sadece foto olmadığı için kimseden ses çıkmıyor.
Açıkça belirtiyorum ki nokia 6680 imde (1.3 Mp) aldığım randımanı alamıyorum.
ve daha fazla bu konuyu konuşmak da istemiyorum, kamerayı beğenmemek le suçlu gibi oldum isterseniz forumda bir anket yapın ve sorun; 3.2 Mp kamera beklentileri karşıladımı
benim demek istediğim 3.2 Mpixel ile hareketli görüntü alamıyorsun (Manzara çekersen poster gibi onda problem yok)
eğer hareketli olarak (640*480) vga mod ile çekeceksen % 30 fiyatına aldığım X660 ımda aynı işi görüyor diyorum.
Gerçeği konuşalım eğer böyle çalışan bir digital foto makinemiz olsa 2 saate kalmaz geri iade ederiz.
ve daha fazla bu konuyu konuşmak da istemiyorum, kamerayı beğenmemek le suçlu gibi oldum isterseniz forumda bir anket yapın ve sorun; 3.2 Mp kamera beklentileri karşıladımı
saygılarımla
arkadaşım sen tam yapamamışsındır.. üstelik burda 4-4lük diyende yok.. ayrıca bir ark belirtmiş... mp lini düşür daha net resim çekebilirsin... yani senin 6680den daha iyi çeker... rakipleri n73 ve k800 unutmayalım.....
sarıkanarya rica etsem bana kamerayı hangi ayarlarda kullandıgını yazarmısın ama detaylı olarak yazarsan cok makbule gecer yani sabah ayrı aksam ayrı evde ayrı flnmı kullanıosun eger oleyse o ayarlarıda belirtirmisin
arkadaşlar çok ilginç bişe oldu...arkadaşım sms attı ben de açmak için mesaja tıkladım ve telfn kilitlendi sonra kendi kendine kapanıp tekrar açıldı ve açılırken pin i sormadı...bu sms i her açmaya kalktığımda aynı şeyi tekrar tekrar yapıor telefon ama dier sms leri açabiliorum yalnızca onu açamıorum..bu ne anlama gelior bilen var mı acaba? :(
yok yaw ben attım o da cevap verdi bana..pc studiodan baktım sms ene yazmış die bişe sormuştum onun cevabını yazmış öle java mava olduğunu zannetmtm ki zaten öle şelerden pek anlamaz..
Bu kullanmış olduğumuz d900 telefonların ekran çözünürlüğü tam olarak nedir.Alış veriş sitelerinde 240 x 320 Piksel olarak geçiyor ama benim izlenimime göre 176 x 240 Piksel olarak geliyor.
Samsung x700 ün ekranı ile karşılaştırdım aynı duruyorlar. Bu işte bir yanlışlık var gibime geliyor. d900 gerçekten 240 x 320 Piksel midir. Gerçi ben 240 x 320 Piksel diye aldım. Bu konuyu değerlendirirmisiniz. Hayırlı geceler........
arkadaşlar çok ilginç bişe oldu...arkadaşım sms attı ben de açmak için mesaja tıkladım ve telfn kilitlendi sonra kendi kendine kapanıp tekrar açıldı ve açılırken pin i sormadı...bu sms i her açmaya kalktığımda aynı şeyi tekrar tekrar yapıor telefon ama dier sms leri açabiliorum yalnızca onu açamıorum..bu ne anlama gelior bilen var mı acaba? :(
telefonda canlı meseaj olarak göster diyosan onu kaldırarak dene bi yada tam tersini dene benimde başıma gelmişti am tam hatırlayamamıştım galiba öle düzelmişti
bunun hakkında başka bi fikri olan yokmu :(
bnm bildiğim samnsung bunu arada sırada yapıyor.... bençok samsung kuulandım hepsinde yaptı... mesela şöle 3 yılda 5 kere felan.... durduk yere ekran kararıyor veya gri oluyor... kendini resetliyor ve pin sormadan kendini açıyor.....
bunu araştırmdım samsunga sordum...adamlar bunun bilerek yapıldığını ve telin böle yaparak kendini yenilediğini sölemişti....ne kadar inandırıcı o kadarını bilemem...
ama seninki sürekli yapıyosa bi telciye götür derim.....
saygılarımla
Bak arkadaşım kimse bu telefon 4*4 lük demiyor ki aslen dediğin gbi bu bi telefon dijital kamera değil ben her zaman dedim bu telefon şekil olarak özleliklerin önüne geçiyor ama sen yinede kamerası kötü diyemessiz özellikle x660 kadar bile ben hem x640 kullandım hem d520 hepsinden çıkın resimler bilgisayarımda var özellikle d520 ve d900 ün resimlerini bastırttımda ve d900 çok rahat geçer renk olarak netlik olarak tartışılmaz bile ben kamera güzel ama asla bi dijital fotoraf makinesi kadar hızlı olamaz ki günümüzde makineler 5in altında değil bence bu şartlarda olabileceğinin en netini çekmek için süreden braz ödün verio tel sadece o kadar
sarıkanaryam nasılsın ya nasıl gidiyor özledik seni ben varken sen yoksun sen varken ben yokum be hafta hafifti hep labdaydımda haftaya arazi olunca girmek zor oluyo senin nasıl gidio
sarıkanaryam nasılsın ya nasıl gidiyor özledik seni ben varken sen yoksun sen varken ben yokum be hafta hafifti hep labdaydımda haftaya arazi olunca girmek zor oluyo senin nasıl gidio
saol kardeşimmm...aynen dediğin gibi valla...ben varken sen yoksun....sen varkende ben.... bnmde biraz yoğun....sınavlar var işte....bende laba giriyorum ama 3.kez aldığım için deneyleri yapmıyorum ben...
saol kardeşimmm...aynen dediğin gibi valla...ben varken sen yoksun....sen varkende ben.... bnmde biraz yoğun....sınavlar var işte....bende laba giriyorum ama 3.kez aldığım için deneyleri yapmıyorum ben...
hadi ya kolay gelsin valla ikimize bu arada u600 ü fark etmişsin benim baya hoşuma gittin bi gelsin bakalım onada sen ne düşünüosun u600 hakkında
hadi ya kolay gelsin valla ikimize bu arada u600 ü fark etmişsin benim baya hoşuma gittin bi gelsin bakalım onada sen ne düşünüosun u600 hakkında
valla u 600 hakkında çoook önceden topic bile açmıştım... başta çok hoşuma gitti.... değişik geldi.. sonra birden itici geldi... tabi gelsin bakarız o ayrı.... tuş takımını çözemedim....dokunmatikmi dğilmi__??
valla u 600 hakkında çoook önceden topic bile açmıştım... başta çok hoşuma gitti.... değişik geldi.. sonra birden itici geldi... tabi gelsin bakarız o ayrı.... tuş takımını çözemedim....dokunmatikmi dğilmi__??
walla ben pazartesi fark ettim teli baya hoşuma gitti açıkcası tabi gelince fiyatıda önemli artık bi gelsin kaçtan girer bilmem tam bende çözemedim ama senki açma kapama düğmeleri dokunmatik değilde o sol ve sağdaki 2 tuş dokunmatik sadece gbi duruyor dokunmatikten çok hoşlanmıyorum ben ama sadece o iki tuş olursa alına bilir gib duruyor ama yinede d900 kadar özellikle siyahı kadar karizmatik durmuo d900 resmen takım elbisede tamamlayıcı aksesuar gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELcordobes -- 23 Mart 2007; 1:19:19 >
arkadaslar benim bir kaç sorum olacak cvplarsanız çok sevinirim benim telefonumun versiyonu D900XAFL2 ben telesekreten özelliğini bulamadım mesajlar menusunde tam olarak nerede? telefonda t9 un türkçesi yok,baska versiyonlarda varmı acaba?
telefonu internetten aldım yani istanbuldan geldi kvk,genpa garantisi yerine aldıgım sirketin garantisi altında ANKARA'da nereden yazılım güncelleme yaptırabilirim güvenli olarak?
saygılarımla
arkadaşım sen tam yapamamışsındır.. üstelik burda 4-4lük diyende yok.. ayrıca bir ark belirtmiş... mp lini düşür daha net resim çekebilirsin... yani senin 6680den daha iyi çeker... rakipleri n73 ve k800 unutmayalım.....
hakikatende bu telefonun kamerası okadar iyi değil kamerada illede sony malzeme kaliteside samsung dahada ötesi yok bunun millet boşuna tartışıyor bence.
arkadaslar benim bir kaç sorum olacak cvplarsanız çok sevinirim benim telefonumun versiyonu D900XAFL2 ben telesekreten özelliğini bulamadım mesajlar menusunde tam olarak nerede? telefonda t9 un türkçesi yok,baska versiyonlarda varmı acaba?
telefonu internetten aldım yani istanbuldan geldi kvk,genpa garantisi yerine aldıgım sirketin garantisi altında ANKARA'da nereden yazılım güncelleme yaptırabilirim güvenli olarak?
valla benim ki JVFH4 ama son versionumu bilmiorum..mesajlar menusunde 6. sırada ben de...ayrıca t9 da türkçe var benimkinde ama zannedersem benim versiyon seninkinden düşük ama sende neden yok bu özellikelr analamdım...