yüklemiyecem zaten flashı inceliycem hexleri falana bir aralar elimde flash viewer geçmişti uygulamaları resimler igösteriyor vkalymıydı başka birşeymiydi hatırlamıyorum d900 den picsel almaya çalışıcam
Teknik bir soru: D900'ü iki aydır kullanıyorum. Bugün d900i ile kamerasını karşılaştırdım. Her ikisinin de kamera ayarları aynıydı. D900i benimkine göre daha gerçekçi görüntü veriyor. Benimki ise hafif MAVİMSİ FOTOLAR çekiyor. Bu nedenle ben hep beyaz dengesini gündüz olarak tutuyordum. Bu defa da fotolar sarımsı çıkıyordu. Bunun üzerine başka bir D900'le karşılaştırdım. Sonuç: Benimki mavimsi diğer D900 daha canlı... Sizce sorun versiyon da mı yoksa cihaz mı hatalı -ki hiç zannetmiyorum-. Versiyon: D900JVGB1 Ayarlarını kontrol et diyebilirsiniz ama sorun ayarlardan değil. Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler...
Kesinlikle versiyondan kaynaklaniyor, bendede kameranin hiz sorunu vardi
yüklemiyecem zaten flashı inceliycem hexleri falana bir aralar elimde flash viewer geçmişti uygulamaları resimler igösteriyor vkalymıydı başka birşeymiydi hatırlamıyorum d900 den picsel almaya çalışıcam