Arkadaşlar benim sizlere yine birkaç sorum olacak Sizin tavsiyelerinizle bende bugün D 900 sahibi oldum. ( bende club üyesi olmak istiyorum ) İlk sorum benim telefonumun kutusunda " yılın telefonu " damgası yok ( Forumda kutuda bu damga olduğuna dikkat edin diye bir mesaj okumuştum sanki ama nerden okumuştum tam hatırlamıyorum ) acaba versiyon mu eski. Benim versiyon " D900XAFJ1 " son versiyonu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. 2. sorum benim kutudan TÜRKÇE kullanma kılavuzu da çıkmadı şu an internetten samsungun sitesinden ( acrobat reader halinde ) buldum. şimdi bunları birleştirirsek ben acaba eski bir telefon mu aldım hafıza kartı 1 gb. bu arada. 3. sorum ise mesajlarda ileti raporu yok mu acaba ? Birde mms - wap profillerini güncelleştirmek istediğimde ( avea dan mesaj olarak yapılandırma ayarlarını almama rağmen ) hep yabancı profiller çıkıyor ( orange v.s. ) telefon yurtdışı desem genpa garantisi var bi yardım lütfen. Kafanızı şişirdim sanırım Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
telefonunda türkçe kullanım kılavuzu olmaması, yilin telefonu damgası olmaması, internet profillerinin yabancı olması aklima acaba ilk üretilen d900lerdenmi sorusunu getirdi, eger genpanin getirdigi ilk parti telefonların arasındaysa türkçe içerikin olmaması normal olabilir..
Anladım da arkadaşım sen benim sorumu tekrar yazmışsın Bu bir sorun mu yani onu demeye çalışıyorum olmazsa yarın aldığım yere gidiceem de ondan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lotus -- 24 Haziran 2007; 21:27:35 >
Canon Eos 40d | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
Telefonun bataryası zayıfladıgında bize hiç birsey actırmıyor ya onu kapatmanın yolu var mı acaba?
Ben cok gıcık kapıyorum ondan, ne müzik dinelyebiliyorum ne fotograf cekebiliyorum. Bitecekse pil müzik dinlerken bitsin. Batarya zayıf diyor 10 saat gidiyor batarya...
Telefonun bataryası zayıfladıgında bize hiç birsey actırmıyor ya onu kapatmanın yolu var mı acaba?
Ben cok gıcık kapıyorum ondan, ne müzik dinelyebiliyorum ne fotograf cekebiliyorum. Bitecekse pil müzik dinlerken bitsin. Batarya zayıf diyor 10 saat gidiyor batarya...
topic'i canlı tutarsak bulur elbette.. benden başka birileri de çektigi fotoları buraya koysa daha bir şenlenir burası
bence bugunden itibaren kendi çekimimiz olan makro ya da degil fotografları koyarsak almayı düşünüp fotograf kalitesini merak edenlere iyi bir kaynak olur, ayrıca aramızda en iyi fotografçı kim o da ortaya çıkmış olur
2.tel olarak bir tel alıcamda...ufak ve uzun şarjlı basit bir tel arıyorum... fikri olan varmı??? mesela bende philipsin en ufak teli vardı ama bozuldu..motorola f3 düşünüyorum da o da küçük değil.....
fikriniz varmı??ben başka başlıkla genel olarakta sorayim bi bakim....