Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: yardım..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: yardım.. Sayfa: <<   < önceki  98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sarıkanaryam

22 Haziran 2007; 11:59:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

quote:

Orjinalden alıntı: eser_83

quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

attım word dosyası ve AÇMADI.
önce telefon hafızasına attım açmadı sonra hafıza kartına attım aç dedim desteklenmeyen dosya yazdı.
ama W simgesi çıkıyo dosyanın yanında.

açması lazım dosyanın boyutu çok büyük mü ? peki grafik varmı dosyanın içinde ben yüklü ve grafikli bir dosya ile denediğimde açmadı ancak sade yazı tabanlı dosyalarda problem yaratmadı

d900i var bende.
zaten açmaması gerekiyomuş
resim falan hiç bişey yok sadece yazı vardı içinde

d900ide açmıyor zaten....

dosya istediği kadar büyük olsun...
isterse 100 sayfa olsun...
içindede resim olsun çok sayıda yine açar...
problem o değil ,telefonun d900i oluşu ...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sarıkanaryam

22 Haziran 2007; 12:03:18 

dalyaaaaaaaaaa

hepimize hayırlı olsun arkadaşlar....
100.sayfamıza geldik...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
SimSir

Sisteme Gözat

22 Haziran 2007; 12:54:36 

Arkadaşlar akşam saat 9 10 gibi şarz koydum saat şuanda 1. şarz 2 düştü! 3 dakka oyun oynaim toplamda 20 dakkakonuştum 3 po z çektim normami?
Cihan48

22 Haziran 2007; 12:59:56 

simsir, işte bu anormal sen hakkaten bi götür teli. 14-15 saatte bu kadarcık işlemle bu hale gelmesi imkansız gibi.

alumsum_89

22 Haziran 2007; 13:23:30 

simsir değiştir sen onu kardeş

sarıkanaryam

22 Haziran 2007; 14:02:41 

bencede bu kadar çabuk bitmezki...

cihazda problem var demekki....

kkanke

22 Haziran 2007; 14:11:46 

bende yeni d900i aldım pil 1gun dayanıyo
ayrıca alırken adam document viewer var demisti ama yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkanke -- 22 Haziran 2007; 14:13:18 >

kkanke

22 Haziran 2007; 14:25:16 

quote:

Orjinalden alıntı: jaquetonur

Arkadaşlar d900i için detaylı bilgi hazırlıyorum yakında sizlerle paylaşıcam.Bu arada D900i için document viewer buldum Picsel viewer dan çok daha kapsamlı görünüyor.Bugün deniycem umarım çalışır.MIDP 2.0 ı da destekliyor.Tahminim sorunsuz çalışacaktır.Sanırım bu program da çalışırsa D900i çok daha cazip olacaktır

seni bekliyorum

SimSir

Sisteme Gözat

22 Haziran 2007; 14:32:15 

evet 1 saat geçti şarz dan sadece 1 bar kaldi süper dimi benimki bir gün bile dayanmiyor demmeki yarim saat oyun oynasam biticek :)
kkanke

22 Haziran 2007; 14:45:53 

ne zaman aldın sen simsir?

SimSir

Sisteme Gözat

22 Haziran 2007; 15:25:25 

geçen cuma ayın 15'inde ilk günden bei devam ediyor n müzik dinlemiyom n bişey forumu takip et görürüsün pilde soru ndedi kdeğişirdi ilk pil 9 saat gidiyor şajı bunun 18-20 saatgidiyor bence cihazda sorun servise gidicem yarin
onur01

22 Haziran 2007; 15:49:49 

D900 le çekilem resimlerin boyutu büyük, telefonun hafızası 64 mb ,hafıza kartında resimlerde öbür resme geçiş zaten yapmıyor.
Telefonun özelliklerinde arttırılabilir hafıza yazıyor.Arttırılabilir hafıza nasıl oluyor.Arttırılabilr hafıza telefonun hafızasını mı arttırıyor?

slm
alumsum_89

22 Haziran 2007; 16:02:35 

quote:

Orjinalden alıntı: onur01

D900 le çekilem resimlerin boyutu büyük, telefonun hafızası 64 mb ,hafıza kartında resimlerde öbür resme geçiş zaten yapmıyor.
Telefonun özelliklerinde arttırılabilir hafıza yazıyor.Arttırılabilir hafıza nasıl oluyor.Arttırılabilr hafıza telefonun hafızasını mı arttırıyor?

yok hayır.arttırılabilir derken normalde telefonun yanında 512mb hafıza kartı veriyolardı ben 1gb aldım mesela.2gb'a kadar destekliyomuş galiba.artırılabilir derken hafıza kartından bahsediyo.
telefon hafızası sabittir değişmez.

onur01

22 Haziran 2007; 17:56:51 

Birde d900 için çok net videolar hangi sitede bulunur.

slm
SimSir

Sisteme Gözat

22 Haziran 2007; 17:59:15 

işte telpa gödnerdigim form mail!

quote:

Geçtigimiz cuma (15.06.2007) tarihinde Vatan Bilgisayar (topkapi)
'dan almiş olduğum d900i modelinde şarj problemi yaşıyorum. Mp3,Video,Raydo dinlemedigim halde günde 30-45dk konusma ile ve 4-5 foto cekimi ile sarj tam bir gün den az gidiyor. Öyleki Akşam 8 de sarj ediyorum ertesi günü akşam 6'da kapaniyor. Araştırmalarıma göre D900i modeli d900 modeline göre şarjın dağa iyi gittiği ve kullananlardan duyduğuma göre sürekli kullanimda 3 gün gitiği söyleniyor ve bu problem ilk aldigim günden beri devam ediyor. Yeni bir telefon (1 hafta olmadi daha) icin bu durum bana göre hiç te normal bir durum degil. Cihazda bir problem olabilceğini düşünüyorum ve servisinize getirmek istiyorum uyguladığınız prosedür nedir? Cihazi değiştiriyormusunuz?

----

Sayın Fatih GÜRSOY,

D900i için belirtilen konuşma ve bekleme süreleri, labarotuvar şartlarında, sabit baz istasyonu mesafesinde ve görüşme yapılmaksızın gerekleştirilen standart test ve ölçümlere dayanmaktadır.

Bu sürelerin değişiklik göstermesine sebep olan faktörler bulunmaktadır: Cihazınızın ekran ayarları, kapağının açılması/kapanması, fotoğraf çekimi, MP3, Bluetooth, video kullanımı, vb. telefon işlevleri yanısıra, bulunulan noktadaki baz istasyonuna uzaklık gibi faktörler konuşma ve beklem sürelerini etkileyebilir.

Cihazınızın bekleme süresi sizi rahatsızedici düzeyde az ise kontrollerinin yapılması için Telpa Teknik Servis ile iletişime geçmenizi öneririz.

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.
Black_Lotus

22 Haziran 2007; 20:20:42 

Arkadaşlar ben aşağı yukarı 7 ay önce nokia 6280 le d 900 arasında çok tereddütte kalmıştım. 6280 almıştım ama şimdi d 900 alacağım sanırım. Aklım kaldı telefonda Siz ne derseniz akıllıca olur mu bu alışveriş ? Size d 900 le d 900i arasında ki farkı soracaktım bir de. Sadece radyo ve kasa farkı var sanırım ama pil gidişinde veya başka bir konuda fark var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lotus -- 22 Haziran 2007; 20:21:37 >

Samsung YP - U 2 z MP3 Player +
samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB
chatlak_boy

22 Haziran 2007; 20:31:05