ben daha evvel keknosa da çalışmıştım.orda arkadaşlarım var.cuma dan evvel telefonu irsaliye ile aldım.1049 ytl.%5 indirim yaptırdım.1 milyardan düşük oldu.1 milyar üstüne 15 taksit yapıyorlar.4 tanede cd aldım.1005 ytl ye geldi.axsess 15 taksit.ayda 67 ytl
faturayı cuma kesicekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 19 Eylül 2006; 23:24:39 >
ben daha evvel keknosa da çalışmıştım.orda arkadaşlarım var.cuma dan evvel telefonu irsaliye ile aldım.1049 ytl.%5 indirim yaptırdım.1 milyardan düşük oldu.1 milyar üstüne 15 taksit yapıyorlar.4 tanede cd aldım.1005 ytl ye geldi.axsess 15 taksit.ayda 67 ytl
faturayı cuma kesicekler
hayırlı olsun kardeş......
güle güle kullan....çektiğin fotoları paylaşırsın artık bizle....
belki taze taze vardır fotolar....
dier renkleride geliomuşşş..bu formda bi arktan okudum bende...seninkide klasik siyah renkli dimi....
ben d900 la ilgili tüm yazıları okudum forumdaki ama kafama bişey takıldı,bu alet videoyu 352-288 çözünürlükle cekiyor ama bunun saniyedeki kare sayısı nedir ? eger 15fps falansa zaten bu çözünürlüün bi önemi yok fazla yoksa 25 fps falan mıdır? genelde pek begenilmemiş videolar pc ye atıldığında ,telefonu almayı düşündüğüm bu günlerde bu forumu buldum,süpermiş yaa
arkadaşlar bi fikrim var..dier markalarda telefon sahipleri fan clup gibi birşey yapmışlar..eğer öle bişi yapalım derseniz bizde d900 fan clup yapalım....bu formdan aynen devam ederiz....isteyenleri d900 fun club'e üye yapıorum bundan sora...üye sahipleri daha çok bilgi verir,resim paylaşır,telefonu anlatır...
üye olmak isteyenler sölesin....
gerek yok dersenzide uyar...farketmez...amaç birliktelik....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıkanaryam -- 20 Eylül 2006; 1:04:50 >
Arkadaşlar telin sesinin biraz düşük olduğunu söyledinizde bi fikir edinme açısından. şu modellere göre nasıl (çünkü bu tellerin sesini biliyorum )eğer aynı telleri kullanmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilir belki. 6230i , w800 , w550 , d500 , n70 , k750 , Cx75 , p910 .
Birde ahize sesi nasıl gerçi devamlı takip ediyorum mutlaka konuşulmuştur ama kaçırdım galiba
Menü- Kamera-Fotoğraf Çek- Seçenekler ( resim çekme ekranındayken sol üst köşedeki tuş) - Kamera ayarları- Fotoğraf ayarları... Bu ayarları kurcalayabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: nur_tnc
arkadaşlar kamera ayarları nerden yapılıyo? bi de ekran koruyucu nerde bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun..
arkadaşlar bi fikrim var..dier markalarda telefon sahipleri fan clup gibi birşey yapmışlar..eğer öle bişi yapalım derseniz bizde d900 fan clup yapalım....bu formdan aynen devam ederiz....isteyenleri d900 fun club'e üye yapıorum bundan sora...üye sahipleri daha çok bilgi verir,resim paylaşır,telefonu anlatır...
üye olmak isteyenler sölesin....
gerek yok dersenzide uyar...farketmez...amaç birliktelik....
Arkadaşlar telin sesinin biraz düşük olduğunu söyledinizde bi fikir edinme açısından. şu modellere göre nasıl (çünkü bu tellerin sesini biliyorum )eğer aynı telleri kullanmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilir belki. 6230i , w800 , w550 , d500 , n70 , k750 , Cx75 , p910 .
Birde ahize sesi nasıl gerçi devamlı takip ediyorum mutlaka konuşulmuştur ama kaçırdım galiba
Maalesef D500 ve K750 den düşük Ahize sesi gayet iyi ama...
arkadaşlar kamera ayarları nerden yapılıyo? bi de ekran koruyucu nerde bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun..
Ekran koruyucu diye ayrı bir durum yok. Zaten otomatik olarak ekran koruma muhabbetini kendisi yapıyor bekleme modunda ekranı karartarak. Bunu da iptal edemiyorsunuz