Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada---

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: ---D900---(3,2 mp+autofocus+macro)---<ANA TOPİC>---piyasada--- Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Biohazard

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Eylül 2006; 23:23:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben daha evvel keknosa da çalışmıştım.orda arkadaşlarım var.cuma dan evvel telefonu irsaliye ile aldım.1049 ytl.%5 indirim yaptırdım.1 milyardan düşük oldu.1 milyar üstüne 15 taksit yapıyorlar.4 tanede cd aldım.1005 ytl ye geldi.axsess 15 taksit.ayda 67 ytl

faturayı cuma kesicekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 19 Eylül 2006; 23:24:39 >

nur_tnc

19 Eylül 2006; 23:27:11 

arkadaşlar kamera ayarları nerden yapılıyo? bi de ekran koruyucu nerde bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun..

sarıkanaryam

19 Eylül 2006; 23:27:35 

quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

ben daha evvel keknosa da çalışmıştım.orda arkadaşlarım var.cuma dan evvel telefonu irsaliye ile aldım.1049 ytl.%5 indirim yaptırdım.1 milyardan düşük oldu.1 milyar üstüne 15 taksit yapıyorlar.4 tanede cd aldım.1005 ytl ye geldi.axsess 15 taksit.ayda 67 ytl

faturayı cuma kesicekler

hayırlı olsun kardeş......

güle güle kullan....çektiğin fotoları paylaşırsın artık bizle....

belki taze taze vardır fotolar....

dier renkleride geliomuşşş..bu formda bi arktan okudum bende...seninkide klasik siyah renkli dimi....

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sinanovski

20 Eylül 2006; 0:33:08 

ben d900 la ilgili tüm yazıları okudum forumdaki ama kafama bişey takıldı,bu alet videoyu 352-288 çözünürlükle cekiyor ama bunun saniyedeki kare sayısı nedir ? eger 15fps falansa zaten bu çözünürlüün bi önemi yok fazla yoksa 25 fps falan mıdır? genelde pek begenilmemiş videolar pc ye atıldığında ,telefonu almayı düşündüğüm bu günlerde bu forumu buldum,süpermiş yaa

sarıkanaryam

20 Eylül 2006; 1:01:01 

arkadaşlar bi fikrim var..dier markalarda telefon sahipleri fan clup gibi birşey yapmışlar..eğer öle bişi yapalım derseniz bizde d900 fan clup yapalım....bu formdan aynen devam ederiz....isteyenleri d900 fun club'e üye yapıorum bundan sora...üye sahipleri daha çok bilgi verir,resim paylaşır,telefonu anlatır...

üye olmak isteyenler sölesin....

gerek yok dersenzide uyar...farketmez...amaç birliktelik....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıkanaryam -- 20 Eylül 2006; 1:04:50 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
bluENight

20 Eylül 2006; 1:19:05 

Arkadaşlar telin sesinin biraz düşük olduğunu söyledinizde bi fikir edinme açısından. şu modellere göre nasıl (çünkü bu tellerin sesini biliyorum )eğer aynı telleri kullanmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilir belki. 6230i , w800 , w550 , d500 , n70 , k750 , Cx75 , p910 .

Birde ahize sesi nasıl gerçi devamlı takip ediyorum mutlaka konuşulmuştur ama kaçırdım galiba

TEK BÜYÜK GALATASARAY
Sli-de

20 Eylül 2006; 9:14:10 

Kamera ayarları:

Menü- Kamera-Fotoğraf Çek- Seçenekler ( resim çekme ekranındayken sol üst köşedeki tuş) - Kamera ayarları- Fotoğraf ayarları... Bu ayarları kurcalayabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: nur_tnc

arkadaşlar kamera ayarları nerden yapılıyo? bi de ekran koruyucu nerde bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun..

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
Sli-de

20 Eylül 2006; 9:17:08 

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

arkadaşlar bi fikrim var..dier markalarda telefon sahipleri fan clup gibi birşey yapmışlar..eğer öle bişi yapalım derseniz bizde d900 fan clup yapalım....bu formdan aynen devam ederiz....isteyenleri d900 fun club'e üye yapıorum bundan sora...üye sahipleri daha çok bilgi verir,resim paylaşır,telefonu anlatır...

üye olmak isteyenler sölesin....

gerek yok dersenzide uyar...farketmez...amaç birliktelik....

Bana Uyar

Sli-de

20 Eylül 2006; 9:19:22 

quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Arkadaşlar telin sesinin biraz düşük olduğunu söyledinizde bi fikir edinme açısından. şu modellere göre nasıl (çünkü bu tellerin sesini biliyorum )eğer aynı telleri kullanmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilir belki. 6230i , w800 , w550 , d500 , n70 , k750 , Cx75 , p910 .

Birde ahize sesi nasıl gerçi devamlı takip ediyorum mutlaka konuşulmuştur ama kaçırdım galiba

Maalesef D500 ve K750 den düşük Ahize sesi gayet iyi ama...

Sli-de

20 Eylül 2006; 9:21:31 

quote:

Orjinalden alıntı: nur_tnc

Ekran koruyucu diye ayrı bir durum yok. Zaten otomatik olarak ekran koruma muhabbetini kendisi yapıyor bekleme modunda ekranı karartarak. Bunu da iptal edemiyorsunuz

Biohazard

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Eylül 2006; 11:37:29 

benide üye yapabilirsin sarıkanaryam.

Biohazard

Sisteme Gözat

20 Eylül 2006; 11:45:05 

şimdi çektim.d900

Biohazard

Sisteme Gözat

20 Eylül 2006; 11:47:20 

arkadaşlar ekranda şebeke işareti yanındaki.polis arabası tepe lambası gibi görünen işaret ne manaya geliyor.