Şimdi Ara

VODAFONE FREEZONE (Faturalı) : HY 500 DK + HY 5000 SMS + 2 GB =25 TL (YENİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
15.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FreeZone Faturalı’dan Kaçırılmayacak Bahar Fırsatı! !

Faturalı Duble Internet Kampanyası, sınırlı bir süre için FreeZone Faturayı Aşmayan Ekstra Tarifesi’nde!

Her yöne 500 dakika + her yöne 5.000 SMS + 2GB internet, tarifede 12 ay kalma sözü veren gençlere ayda sadece 25 TL’den başlayan fiyatlarla! Hem de faturayı aşma korkusu olmadan!

Faturalı Duble Internet Kampanyası ile her yöne 500 dakika, her yöne 5.000 SMS ve 2GB internet, Faturayı Aşmayan Ekstra Tarife’sinde 12 ay taahhüt ile ayda 40 TL yerine yeni aboneler için ayda sadece 25 TL, son 30 gün içinde faturasızdan faturalıya geçen aboneler için ayda sadece 30 TL, mevcut faturalı tarifelerden geçiş yapan aboneler için ayda sadece 35 TL!

Kampanya 31 Mayıs 2014’e kadar, 26 yaş altı müşterilerimiz için geçerlidir.

(26 yaş ve altı seninle aynı soyisme sahip 1.derece yakının var ise kullanıcı gösterilip faydalanabilirsiniz)

Detaylar İçin Tıklayın

VODAFONE FREEZONE (Faturalı) : HY 500 DK + HY 5000 SMS + 2 GB =25 TL (YENİ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsdrn -- 8 Nisan 2014; 20:46:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayıp eski müşteriye çok ayıp yeminle.
  • ula bu yaş sınırı neymişki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş sınırıını ekarte etmenin bir yolu yok mu acaba?
  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı soyadı taşıyan 26 yaşından küçük farklı birinin tc numarasını kullanabiliyorsunuz. Ben bugün öyle yaparak hattımı taşıdım. Aynı soyadını taşıması zorunlu mudur bilmiyorum ama bana bayidekilerin söylediği bu şekildeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryuntillastbreath -- 7 Nisan 2014; 21:14:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryuntillastbreath

Hocam aynı soyadı taşıyan 26 yaşından küçük farklı birinin tc numarasını kullanabiliyorsunuz. Ben bugün öyle yaparak hattımı taşıdım. Aynı soyadını taşıması zorunlu mudur bilmiyorum ama bana bayidekilerin söylediği bu şekildeydi.

18 yaşından büyük olması gerekiyor mu acaba?
    Hocam öyle bir kısıtlama yok bildiğim kadarıyla. Olsa muhakkak söylerlerdi. Tarifenin esaslar kısmında da böyle birşey yazmıyor. Sadece 26 yaş altı bireyler ibaresi var.
    Hat alabilmesi için 12'den büyük olması gerekiyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa 26 YAŞ ALTI ibaresini eklersek zaman kaybını önlemiş oluruz
  • Biz 25 yas üstüne niye hep iteliyolar. Numaram önemli olmasa kapatip bi çocuğun üstündenacardim hattimi.

• Şarj sorunu efsanesi olmasa düşünürdüm aslında

• bugün geçtim bakalım hayırlısı :)
  • Avea kamu megaya hız sınırı koydu diye tarife bakayim dedim nereye baksam yaş sınırı.. zorla yaslandigimizi hissettirecekler nedir ya 30 olduk diye pehh..

• bir ay içinde birden fazla paket alınabiliyor mu?
    vodafone dan aveaya geçtim 1.5 ay önce. internet bariz daha kötü. avea iyi diyen varsa buyursun bir gün benle takılsın. istanbulda kesinlikle daha kötü arkadaş...

şehir merkezi, sokaklarda falan tam çekiyor ama eve gir, az kuytuya gir, direk edge ye düşüyor
  • Yaş sınırına

• Başlığa freezone eklersen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

Avea kamu megaya hız sınırı koydu diye tarife bakayim dedim nereye baksam yaş sınırı.. zorla yaslandigimizi hissettirecekler nedir ya 30 olduk diye pehh..

Bende kamu megadan memnun değilim benim için 500 dk olsun yeter ama neti 2 gb ve hızlı olsun istiyorum.
    Bu tarifeyi düşünmeye başladım aveadaki çekmeme ve internetindeki hız probleminden sonra vodafone daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redline25

Şarj sorunu efsanesi olmasa düşünürdüm aslında

Evet ya eski müsterilere hep kazik boyle is olmaz.
    Bu arada hocam sarjimi mafetti vodafon mobil kapatarak dolasiyorum yok mu bunun bi cozumu? Hele 3G H aciksa sayac gibi dusuyor sarj ne bicim sistemleri var anlayamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Başlığa freezone eklersen iyi olur.

Ekledim hocam

• avea woops eski müşterileri de dahil ederek kaçırmadı elindekini
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.