Şimdi Ara

Nvidia'nın Mantle Benzeri Performans Artışı Sunan Ekran Kartı Sürücüsünün Betası Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bildiğiniz gibi AMD, Mantle teknolojisiyle birlikte CPU'ya yoğunlaşan oyunların yükünü azaltıp ekran kartlarının daha verimli çalışmasını sağlıyordu. Nvidia ise Mantle ile sağlanan performans artışını, sadece bir sürücüyle getirmeyi hedeflemişti. Daha önce Benchmark sonuçları yayınlanan sürücünün beta versiyonu bugün yayınlandı.

Şimdilik sadece GeForce GTX 700 serisi kartlar için performans artışı sunan yeni sürücü güncellemesi, tek kart ile Rome II'de %64'e, Star Swarm'da %21'e, Arkham Origins'te ise %15'e varan performans artışı sunuyor. Çift kart ile ise aynı performans artış seviyeleri Rome II'de %71'i, Sleeping Dogs'ta %31'i, Hitman Absolution'da da %10'u buluyor.

Yeni sürücüleri Nvidia'nın GeForce Experience programından otomatik olarak indirebilirsiniz. Güncellemenin diğer notlarına http://buradan ulaşabilirsiniz.

• Amd yapar Nvidia kopyalar.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motorcycle

Amd yapar Nvidia kopyalar.

ne alaka? adamlar amd'nin koskoca mantleyle verdiği performans artışından daha fazlasını basit bi driverla vermişler.
    amd burda directx yerine yeni bi temel geliştirdi nvidia ise basit bi sürücü.

amd anca beceriksizlik yapar başka bieşy değil :)
  • Arkadaşlar biri cevap versin bende gtx 780m var bu nvidia güncellemeleri mobil kartlarda da aynı artışı sağlıyor mu?

• İşte bunlar hep AMD sayesinde, rekabet güzeldir :)

• Gtx 750 ti ne durumda acaba?

• İşte bu güzel haber :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Samet Konuksal: Haberde bir hata var. sadece 700 serisi denilmiş, 600 seriside dahi lbuna çünkü 600 ile 700 zaten aynı kartlar sadece 600 ün revize edilmiş modelleridir 700 serisi..

Guru3D ana konuda insanalr beğenmiş bu driverı 600 kullananda artış var 700 kullanandada.

bf4 te mni fps de 10 fps artış görenler var
    ac4 te stabi l60 fps yi yakalamış olanalr var
    ve daha dieğr oyunlar... batman vs.

kısacası insanlar baya beğenmiş bu driverı :)

ayrıca 8.1 update 1 de çıktı :) Bugün daha güzel olamazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Motorcycle

Amd yapar Nvidia kopyalar.

ah şu amd de nvidia nın yaptığı sürücüleri kopyalayabilse ne güzel olurdu.

• İyiki Nvidia'ya geçmişim. DX 12'de güncelleme ile entegre edilecek. Helal olsun Nvidia...

The Way It's Meant to be Played

• Thief' de sallamışlar gibime geliyor. Bende Sapphire hd 7850 2 gb O.C var ve ultrada directx11 ile 40-60 fps arası alıyorum. (1366X768) Cpu ise intel i3 540 çift çekirdek eski nesilden. Bukadar yüksek kartlar thief gibi bir oyunda 70 fps den aşağı almaması lazım bence. Garip geldi bana.

• Ati hiç kullanmadım, yıllardır nvidia kullanıyorum. Utandım arkadaş, demek amd atak yapmasa daha kaç yıl yiyecekti bizi nvidia hazretleri!

• gtx 760 kullanıyorum ama henüz böyle bir güncelleme gelmedi :/

• Bu demek oluyor ki aslında her şey sürücüde bitiyor. Sırf bu ekran kartı üreticileri kartları satılsın diye yeni oyunlarda doğru düzgün güncelleme yapmıyorlar ve bu sayede kartlarda satılmış oluyor. The Witcher 3 çıkacağı zamanda aynen böyle olacak, ilk önce FPS yerlerde olacak bu yüzden millet daha iyi kart almaya çalışacak aradan zaman geçtiğinde bir birlerine üstünlük taslamak için biz şu iş ile şu kadar performans artışı sağladık diyecekler. Hepsi aynı bunların AMD'de aynı NVDIA'da ama AMD yine o kadar kötü değil fakat NVDIA tam para delisi olmuş resmen. AMD en azından yapabildiğimiz bu kadar diyor ama NVDIA ise yapabiliyorsun bari önceden neden yapmadın. İşte bunu anlamıyorum.
  • hmm şimdi fark ettim sürücü beta olduğu için nvidia sitesinden beta bölümünden el ile yüklemek gerekiyormuş kayda değer bir performans olursa tekrar buraya yazarım.

• 3 senedir ati kullanıyodu mekran kartı yandı sımdı nvdia ya gectım iyıkı gecmısım nvdia destek olarak on kat daha ıyı atiden bu surucude devamınında gelecegını gosterıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: demo22

gtx 760 kullanıyorum ama henüz böyle bir güncelleme gelmedi :/

Sayfasından beta sürücü olarak indirmen gerekiyor.

• Ben bu olay için Allah amd den razi olsun demek istiyorum.
    Amd mantle demese nvidia sürücü roketle demiycek :)

• Helal olsun AMD'ye ... İyi yada kötü. Piyasada ki bütün yenilikler bu adamlardan geldi. Hyper-Thread , Mantle , ilk ses aktarımı yapan ekran kartları, ilk 64 bit ...

Ah birde sürücüleri ve teknolojiye sonradan verdikleri destekte aynı oranda güçlü olsa :(

Gerçi fiyatının hakkını veriyor mu veriyor adamlar, kendisinden 2 kat daha pahalı kartlarla aynı performansı sunan kartları-işlemcileri üretiyor yıllardır.

Amd olmasa, orta-iyi seviye denen bir katman olmazdı.

Nvdia'ya da selam olsun... Benim zoruma gidiyor arkadaş. Tek güncelleme ile %20 performans artışı alınca millet sevinirken ben üzülüyorum. Ahh ahh. Demek ki tonlarca paraya sattıkları donanımın yazılımı ile de ilgilenseler (aldıkları paranın hakkı kadar) , neler olacak neler. Bunlar gerçeklerdir.

1000 tl'ye alınan karta 100-200 mb lık bir yazılım paketi %20'lik (neredeyse farklı basamaktaki kartlar arasındaki farka eş değer) bir performans artışı sunuyorsa bu adamalar bu güne kadar neredeydi.

AMD mantle atılımını yapmasa , bırak sürücüyü hala bir kart daha pahalıya nasıl satılabilir diye strateji kurarlardı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.