Şimdi Ara

Huawei hg253 modem port açtığım halde port açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
12.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba ben Huawei hg253 modeme warcraft 3 için port açıyorum ama açtığım halde açılmıyor modemin güvenlik duvarınıda kapadım olmadı windows 8'den mi dedim xpli bilgisayarda denedim yine olmadı lütfen yardım edin.Ha bu arada wireless ile baglanıyorum modeme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oft111 -- 7 Nisan 2014; 14:55:53 >



  • Aynı sorun bende de var.
  • Bende de aynı sorun var. Salı günü çalışan portlar çarşamba günü çalışmamaya başladı... Salı günü warcraft 3 açıp, host olup arkadaşla beraber oynadık hatta, çarşamda günü BAM, benim kurduğum oyuna giremiyor kimse... Herhangi bişekilde modem/firewall/anti-virus vs. vs. ayarlarını değiştirmedim.

    Internetten port testleri yaptım, canyouseeme sitesi falan vs vs...port görünmüyor, firewall, microsoft essentials, kapattım denedim yok...

    Bu arada modemim Huawei HG253, superonline müşterisiyim, paket kaybı sorunu çözüldü derken bu geldi başımıza. Aradım bugün, biz herhangi bir şekilde port kapatmıyoruz dedi adam, ne yani web 80 portlarını bile kapatmıyor superonline? Internet sağlayıcıların güvenlik amaçlı olarak bazı portları engellediğini biliyorum, birdenbire benim portlarım çalışmamaya başlayınca dedim superonlinemı kapattı acaba... Uzmanı değilim bu işin ama adam başından savdı beni sanırım.

    Aynı sorum Wildstardada var şuan, connection blocked on 23115 hatası alıyorum. Beta haftasonu başladı oyuna giremiyorum. Eğer birilerinin bi bilgisi varsa konuda, yardım ederseniz sevinirim.




  • bilgisayara statik ip verip deneyin
    dhcp den ip alıp port yönlendirme yapmak istediğimde bende de aynı problemler olmuştu
  • İki farklı statik adresle denedim (port ayarlarındaki yerel IP kısmınıda uyacak şekilde değiştirmeyi unutmadan), işe yaramadı. Arkadaş hala giremiyor oyunlara. canyouseeme.org danda connection timed out hatası alıyorum.
  • Ankara batıkent'teyim. Aynı sorun bende de var. Port açmak işe yaramıyor. Torrent hızları yerde sürünüyor.
    Benim dikkatimi çeken bir şey modem ayarlarına girip oraya baktığınızda gözüken internet ip'niz, internette canyouseeme.org adresine girdiğinizde gözüken ip adresi ile aynı değil.
    Bizi ikinci bir firewall arkasına koymuşlar gibi gözüküyor.
    Gerçekten yapmışlarsa bunu, port açmak hiçbir şekilde işe yaramayacaktır.
  • Benim açmış olduğum konuya bir bakın isterseniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_59283291/tm.htm
  • Duyduğum kadarıyla malesef bazı abonelerde port açmak çalışmamakta, modemde gözüken ip ile nete çıkılan ip farklı çıkmakta. Oyun oynuyorum port açılması gerekli diye müşteri hizmetlerini aradığınızda düzeltiyorlar.
  • Kardeşim geçen ben de aradım dedim port açtırmam lazım. xboxta system link için açtıracaktım. dedi bilgiyarrdan başkasına açamazsın dedim açılıyor haberiniz yok mu ? yok dedi öyle birşey olmaz. dedim bu salağa xboxın sabit ipsini veririm sesini keser. verdim dedim 3071 3072 diye hem tcp hem udp hem de tcp udp aç. öyle bir şey yapamayız dedi 80 80 diye açtı. modeme baktım benden farklı birşey yapmamış. anlayacağınız cahil bilgisiz insanlar tarafından veriliyior bu hizmet. bizden başka kimse yapamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 33kral33.

    Kardeşim geçen ben de aradım dedim port açtırmam lazım. xboxta system link için açtıracaktım. dedi bilgiyarrdan başkasına açamazsın dedim açılıyor haberiniz yok mu ? yok dedi öyle birşey olmaz. dedim bu salağa xboxın sabit ipsini veririm sesini keser. verdim dedim 3071 3072 diye hem tcp hem udp hem de tcp udp aç. öyle bir şey yapamayız dedi 80 80 diye açtı. modeme baktım benden farklı birşey yapmamış. anlayacağınız cahil bilgisiz insanlar tarafından veriliyior bu hizmet. bizden başka kimse yapamaz.

    Bunu diyen müşteri temsilcisini şikayet etseydinde aklı başına gelseydi.
  • Aynı sorun bende de var modemden port açıyorum fakat port açılmıyor. Çözebilen var mı acaba? Müşteri hizmetlerinin yardımcı olabileceğini pek sanmıyorum.
  • port açamıyorum bu sorunun kaynağı nedir acaba
  • Modemin log kısmını açın bazen IP adresiniz NAT IP adresi olabiliyor bu durumda port açamıyorsunuz. Loglarda bağlantı sagladığınız IP yanında direkt SOL DNSleri 212ile başlayan varsa IP nat değildir port açabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ne yaptıysam artık port açamıyorum. Weplaes üzerinden dota oynuyorum. Host olmak için 5900 portlarını açıyordum. 1 haftadır hiçbir oynama yapmama rağmen artık portlar kapalı görünüyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba ???????? Modemim Airties air5341
  • Arkadaşlar port duvarınız sol tarafından kapalı.

    Port açmak istiyorsanız öncelikle superonline ı arayıp bu duvarı kapattırmanız gerekli. Diğer türlü istediğiniz kadar port açın açılmayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plusnettr

    Modemin log kısmını açın bazen IP adresiniz NAT IP adresi olabiliyor bu durumda port açamıyorsunuz. Loglarda bağlantı sagladığınız IP yanında direkt SOL DNSleri 212ile başlayan varsa IP nat değildir port açabilirsiniz

    bu nat ip denn nasıl kurtuluruz peki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bu sorunu nasıl çözeceğiz? Yardımınızı rica ederim.

    Müşteri hizmetleri yetkilisi, ısrarla port açamadığımı zannediyor. (Sanırım bu işi sabit ip alarak ek gelir yaratmak amacı ile yapmışlardır)

    Halbuki benim sorunum, modem wan ip'yi 150.x.x.x şeklinde alırken, whois sorgusu yaptığımda gerçek wan ip min 212.x.x.x şeklinde oluşmasıdır. Dolayısı ile kamera sistemim için açtığım porta erişemiyorum.
  • parq kullanıcısına yanıt
    usta konuyu hortlamışsın aralarda gezsen bulurdun çözümü. Neyse sistem seni cgn denen ortak ip havuz a almış. MH ile görüşüp kameralarınıza erişmediğinizi söyleyip çıkış yapmalarını isteyin ama 1 gün ama 1 yıl sonra tekrar havuza alabilir en kesin yol ücretli sabit ip
  • Konu bu başlıkta çözülmediği için yazmak istedim, okuyanlar faydalansın.



    Yeni arayışta olanlar için de bilgi paylaşmak isterim, mh sizi anlamazsa, web sitesi üzerinden şikayet doldurulabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.