Şimdi Ara

Asus Zenfone [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜRKIYE SATIŞ FIYATI 600TL-1200TL ARASI OLACAKMIŞ
     Asus Zenfone [ANA KONU]

Uzun süredir melezi çözümleri dışında bir akıllı telefon piyasaya sürmemiş olan ASUS, mobil telefon sektöründeki faaliyetlerini artırmak adına oluşturduğu ZenFone serisini CES 2014'te resmen duyurdu. Oldukça cazip fiyatlara sahip farklı büyüklüklerdeki üç cihazdan oluşan akıllı telefon ailesi, firmanın Zen tasarım anlayışına uygun bir şekilde dizayn edilmiş bir kasa ve kullanıcı arayüzünü beraberinde getiriyor.
     Asus Zenfone [ANA KONU]

Serinin giriş seviyesini oluşturan ZenFone 4, piyasadaki en ucuz Android telefonları arasına gösterilebilir. Telefonun resmiyet kazanan özellikleri şöyle; 4 inç WVGA (800 x 480 piksel) LCD ekran, 1,2 GHz çift çekirdekli Saltwell işlemci, 300 MHz hızında PowerVR SGX544MP2 GPU'lu Intel Clover Trail+ Atom Z2520 çipset, 1 GB RAM, 5 MP arka kamera, VGA ön kamera, Android 4.3 Jelly Bean, ZenUI kullanıcı arayüzü ve 1.170 mAh pil.

Siyah, beyaz, mavi, sarı ve kırmızı olmak üzere toplam beş farklı renk seçeneğine sahip bir plastik kasayla donatılan ZenFone 4'ün perakende satış fiyatı 99$ olarak belirlenmiş.
     Asus Zenfone [ANA KONU]

Ortanca model ZenFone 5 de oldukça cazip bir fiyatla tüketicilerin beğenisine sunulacak. 5 inçlik HD (1280 x 720 piksel) IPS LCD ekran, 2 GHz çift çekirdekli Saltwell işlemci, 533 MHz PowerVR SGX544MP2 GPU, Intel Clover Trail+ Atom Z2580 yonga, 1 GB RAM, düşük ışıkta yüksek performans sağlayan ASUS PixelMaster teknolojisiyle desteklenmiş 8 MP kamera, 2 MP ön kamera, 2.050 mAh pil, GloveTouch, PenTouch teknolojileriyle eldiven ve stylus kalem ile kullanım imkanına sahip olacak cihazın henüz diğer detayları netlik kazanmış değil.

Siyah, beyaz, kırmızı ve altın renklerdeki Zen Fone 5'in perakende satış fiyatı ise; 149$. microSD kart destekli telefonun sadece 4 GB hafıza seçeneğiyle çıkış yapacağı belirtiliyor.
     Asus Zenfone [ANA KONU]

ZenFone kategorisindeki son ürün ise, bir telefon-tablet melezi olarak geliştirilmiş. 6 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel çözünürlüklü bir ekranı bünyesinde barındıran ZenFone 6, ortanca modelde olduğu gibi Intel'in 2 GHz hızında çift çekirdekli Atom Z2580 çipinden gücünü alıyor. 13 MP f/2.0 diyafram aralıklı kamera donanımı, PixelMaster teknolojisi ile düşük ışıkta üst düzey çekim yapabilme, 1 GB RAM, 8/16 GB dahili hafıza, microSD kart desteğinin mevcut olduğu aygıta 3230 mAh'lik bir güç ünitesi eşlik edecek.

ZenFone 6 da siyah, beyaz, kırmızı ve altın renk seçenekleriyle satın alınabilecek. 199$'lık geniş ekranlı bu akıllı telefon ve diğer ZenFone modellerinin çift SIM kart yuvasına sahip olduğu biliniyor. Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi üzerine kolay kullanım odaklı geliştirilmiş ZenUI kullanıcı arayüzünün entegre edildiği telefonlar, ilerleyen dönemlerde Android 4.4.2 KitKat yazılım güncellemesi de alacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En pahalısı 200$ olan telefonu nasıl 1200TL'ye satacaklar merak ettim. Kaynak nedir?

Zenfone 4'ün 400TL,
    Zenfone 5'in 500TL,
    Zenfone 6'nın 600TL olması lazım.

Hadi en fazla 100'er TL daha pahalı olsun.

Dünyaya ucuz, bir tek Türkiye'ye mi kazık? Vergi mergi demesinler boşuna. Vergi fazlası olmasa zaten 250TL, 350TL, 450TL olacak telefonlar.

Orijinalden alıntı: Guaire

En pahalısı 200$ olan telefonu nasıl 1200TL'ye satacaklar merak ettim. Kaynak nedir?

Zenfone 4'ün 400TL,
    Zenfone 5'in 500TL,
    Zenfone 6'nın 600TL olması lazım.

Hadi en fazla 100'er TL daha pahalı olsun.

Dünyaya ucuz, bir tek Türkiye'ye mi kazık? Vergi mergi demesinler boşuna. Vergi fazlası olmasa zaten 250TL, 350TL, 450TL olacak telefonlar.

Kaynakhttp://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/asus-zenphonelar-haziranda-turkiyede
    Türkiye malesef vergi çok ağır 200 dolar yaklaşık 500 tl olsa o telefon neden 1200 tl olabilir arkadaş tam 700 tl daha fazla

• bursagsli B kullanıcısına yanıt
    Bu işin vergisi belli. 400$'lık telefonlar 1000-1200TL'ye satılıyorken, 200$'lık telefona 1200TL demek nedir? Onlar da vergi veriyor. Kimi kandırdıklarını zannediyor bunlar?

Hep bu Türk yöneticilerin başının altından çıkıyor.
  • Şaka mı bu fiyatlar? 200$ Moto G bile 850'den girdiğinde demediğimizi bırakmadık hadi yine bi şekilde alınabiliyo içine sinmese de insanların Türkiye'de ama yine aynı fiyatta olan Zenfone 6'nın nasıl 1200 olması bekleniyor? Ciddi anlamda kazık kokusu var ama durun bakalım. Bu iş çok sinir bozucu olmaya başladı artık.
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    5 yıl önce açıldı
    Samsung J7 [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus Türkiye'ye şikayet ettim. Orada belirtildiği gibi 48 saat içerisinde cevap alamazsam uluslararası Asus'a şikayet edip bu fiyatlarla başarılı olmalarının mümkün olmadığını; Türkiye'deki vergi oranlarını, aynı vergilere tabi LG G2, Huawei P6, Moto G ve Lumia 525 gibi telefonların Türkiye fiyatlarını; başarısız olduklarında bunun sebebinin bu fiyatlar olduğunu anlatacağım.

Ondan sonra ilgilenirler ilgilenmezler umrumda olmaz. Bu fiyata satılmaya çalışılacak telefonları sayılı enayi hariç kimse almaz, adam gibi fiyat koymazlarsa kimse de Asus telefon almak için ölüp bitmiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 7 Nisan 2014; 1:58:28 >

• bu geçen sürede herhangi bir bilgi var mı acaba? forumda ki değerli tavsiyeler neticesinde 1000 tl ye 1320 almak üzereyim fakat acelem de yok daha ucuz olacaksa zenfone 6 yı bekler ve de alırım keza işimi görür. ama 200 $ lık tel 1200 e satılırsa lumia1320 tercihim olacak. zenfone 6 ile alakalı gelişmelerden haberdar olan varsa bilgi rica ederim.
    tşk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

LUMİA 625
    Windows Phone 8.1
    4,7 '' IPS LCD Dokunmatik Ekran
    Qualcomm Snapdragon™ S4 -Çift çekirdekli 1,2 Ghz
    RAM: 512 MB -Yığın hafıza: 8 GB -En fazla hafıza kartı boyutu: 64 GB
    5 MP - Sensör boyutu: 1/4 inç - Ana kamera f numarası/diyafram açıklığı: f/2,4
    Kamera video çözünürlüğü: 1080p (Full HD, 1920 x 1080) - İkinci kamera çözünürlüğü: 640 x 480 piksel
  • Ben de merak ettim tasarım hoş olmuş.

Asus Türkiye'ye şikayet ettim. Orada belirtildiği gibi 48 saat içerisinde cevap alamazsam uluslararası Asus'a şikayet edip bu fiyatlarla başarılı olmalarının mümkün olmadığını; Türkiye'deki vergi oranlarını, aynı vergilere tabi LG G2, Huawei P6, Moto G ve Lumia 525 gibi telefonların Türkiye fiyatlarını; başarısız olduklarında bunun sebebinin bu fiyatlar olduğunu anlatacağım.

Ondan sonra ilgilenirler ilgilenmezler umrumda olmaz. Bu fiyata satılmaya çalışılacak telefonları sayılı enayi hariç kimse almaz, adam gibi fiyat koymazlarsa kimse de Asus telefon almak için ölüp bitmiyor zaten.

Merhaba, bir sonuç alabildin mi?

Sonra unuttum. Şimdi siz hatırlatınca Asus'a şikayet edeyim diye düşündüm. Xiaomi geliyor nasıl olsa diye düşünüyorum. Asus o fiyatlara turşusunu kursun o telefonlarının.

Asus Türkiye cevap vermedi.

Sonra unuttum. Şimdi siz hatırlatınca Asus'a şikayet edeyim diye düşündüm. Xiaomi geliyor nasıl olsa diye düşünüyorum. Asus o fiyatlara turşusunu kursun o telefonlarının.

Xiomi nedir Çin mi..?

Miui adlı Android arayüzünün başarısıyla da tanınıyor.

23 Nisan'da yaptığı açıklama ile 10 yeni pazara gireceğini açıkladı. Bunlardan birisi de Türkiye.

900TL civarında amiral gemisi modelleri, 500TL civarına 8 çekirdekli 2GB RAM'li 5.5 inç HD ekranlı modellerin gelmesi ihtimali var. (Fiyatlar tahmindir, yanlış anlaşılma olmasın.) Türkiye'de şimdiye dek görülmemiş bir satış stratejileri var.

Aşağıdaki konularda yazılanları takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_90965666/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_90933579/tm.htm

• quote:

Xiaomi... Şaomi diye okunuyor. Kaliteli ürünlerini çok iyi fiyatlara satan bir Çinli firma. Örneğin şu anda Snapdragon 800 16GB/2GB 5 inç FHD modelini 270$'a satıyor.

Miui adlı Android arayüzünün başarısıyla da tanınıyor.

23 Nisan'da yaptığı açıklama ile 10 yeni pazara gireceğini açıkladı. Bunlardan birisi de Türkiye.

900TL civarında amiral gemisi modelleri, 500TL civarına 8 çekirdekli 2GB RAM'li 5.5 inç HD ekranlı modellerin gelmesi ihtimali var. (Fiyatlar tahmindir, yanlış anlaşılma olmasın.) Türkiye'de şimdiye dek görülmemiş bir satış stratejileri var.

Aşağıdaki konularda yazılanları takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_90965666/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_90933579/tm.htm

Süper bir bilgi... Çok teşekkürler...

• Peki bu zenfone lar ile ilgili son gelişmeler nedir..? Yada var mı Bi gelişme...:)

• Arkadaşlar telefonu zenfone 5 tayvandan aldım bugün. Kullanınca size bilgi veririm. Fiyatı 4000 tayvan doları. Yani 133 dolar. Zenfone 6 alcaktım. Tayvanda kalmamış inanılmaz satılmış. Tekrar üretimden çıkması bekleniyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.