Şimdi Ara

SONUNDA ALDIM (HP PAVİLİON RG002EA) MUTLAKA OKUYUN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci Cinsi : Mobile Intel Pentium T2400 (Centrino Duo)
    İşlemci Hızı : 1.83 GHz (667MHz FSB) - Çift Çekirdek
    Ön Bellek (Kb/mb) : 2048
    Bellek (MB) : 512 DDR2-667
    CD/DVD/CDRW : Dual Layer DVD±RW (LightScribe)
    Çözünürlük : 1280x800
    Ekran (inch) : 15.4
    Ekran Belleği : 128MB (Max. 256MB) NVIDIA® GeForce™ Go 7400 - TurboCache™
    Ekran Tipi : TFT WXGA (High Definition BrightView)
    Lan : 10/100 + Wireless LAN (Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g)
    Modem : 56K
    Mouse : TouchPad
    Port : 3x USB 2.0, 1x IEEE1394, Bluetooth, IrDa, Vga, Tv-Out, Kart okuyucu,uzaktan kumanda
    Sabit Disk (GB) : 80 (5400 RPM) S-ATA
    Ses : 16 Bit - 3B Sound Blaster Pro uyumlu
    Yazılım : Microsoft® Windows® XP Home

1,197+KDV YE EKSEN BİLGİSAYARDAN 12 taksitle ALDIM YANINDA CORSAİRS RAM ALDIM 512 RAM 667
    TOPLAM 1249+KDV YE GELDİ VE BENCE BİLGİSAYAR FİYAT VE PERFORMANS AÇISINDAN ÇOK İYİ

YANLIZ ŞUNLARIDA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYCEM, FORUMDA YAKLAŞIK 1,5 AYDIR DEĞİŞİK BİLGİSAYARLARI DÜŞÜNMEME RAĞMEN (PACKERD BELL,DELL,BYRON) FAKAT BUNU ALDIM ÇÜNKÜ FİYATI GERÇEKTEN ÇOK İYİ BULDUM, FAKAT EKSEN BİLGİSAYARDA KILLANDIĞIM BİR NOKTAYI ANLATMAK İSTİYORUM. ÜRÜNÜM GELDİ PAKETİ VE KUTUYU ÖNÜMDE AÇTI FAKAT RAME 512 EKLEMEK İÇİN ARKA KAPAĞI ÇIKARTMAK İÇİN UZANDIĞINDA BİR BAKTIM KAPAKTA VİDA YERLERİNDE ÇOK KÜÇÜK MİNİK 1-2 TORNA VİDA ÇİZİĞİ VARDI. DEDİM Kİ ABİ BU NE SIFIR MALDA BÖLE BİŞEY OMAMASI LAZIM BANA BAŞKA MAKİNA VERİN.TAMAM DEDİLER FAKAT YİNE AÇTIKLARI YENİ!!! MAKİNADA 1TANE MİNİCİK BİR ÇİZİK ÇIKTI VİDANIN HEMEN YANINDA VE DAHADA AÇTIRMADAN O ÜRÜNÜ ALDIM YANLIŞMI YAPMIŞIM ARKADAŞLAR ÜRÜNDE Bİ ARIZA VEYA ÖLÜ PİKSEL FELAN YOK GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B A L A M İ R -- 31 Ağustos 2006; 15:35:47 >

• hayırlı olsun cok dogru bir secim kaliteli bir urun.
    arkadaki vida izleri kuşku yaratıcı.
    artik almişsiniz.su an için sorun yok ise dert etmey,n derim.
    belkide 533 mhzlik ram yerine 667 lik ram i sonradan takmişlardir.
    yeni modeli boyle olusturmus da olabilirler.
    yani fabrika çıkısında makına da 533 luk ram vardir.kampanya yapabilmek maakinayi daha da guclendirmk için 667 lik ram i bu sekilde takmiş olabilirler.
    sorununuz yok ise bosverin.o cizikler de nazar boncugu olsun.
    iyi gunlerde kullanın
  • güle güle kullanın hayırlı olsun, testleri resimleri bekliyoruz
  • hocam, öncelikle bilgisayarın hayırlı olsun. marka ve özellik olarak güzel bir bilgisayar almışsın. Soruna gelince; Türkiye'deli çoğu firma bunu yapıyor. Sen ilk 5 gün bilgisayarını çok iyi incele. 2-3 tane oyun aç, sıcaklıkları kontrol et, odadaki tüm sesli çalışan aletleri kapayarak kulağını laptopa daya olumsuz bir sesin çıkmadığına emin ol. Ölüpiksel var mı bak, Laptopun hertarafını gözünle yakın plan tara, fiziksel incele. HD test ve işlemci stabilite programlarını kur ve çalıştır. wireless ve DVDni mutlaka dene. Forumlarda senin bilgisayarından alıpta sorunlarla karşılaşanların yaşadığı sorunlara bak. birşeyle karşılaşırasn iade et. İşiz özü aldığın ilk zamanlarda kastırabildiğin kadar kastır bilgisayarı, sonuçta bişey olursa iş işten geçmeden değiştirirsin. Normal çalışmasına devam edincede için rahat kullanırsın...
  • hayırlı olsun guzel bi urun hp kalitesi ve garantiis
  • test programlarını ve internet bağlantısını deneyemedim çünkü şuan için internete bağlanacağım biyer yok ama sadece super pi testi yaptım o da 33sn çıktı, ses olayınada bu akşam bakıcam şuan için içime sinmeyen şöle bir olay var açılış çok geç oluyo şu windows yazısı çıkınca 13kere mavi ışık gidip geliyo bu normalmidir(mavi ışık derken tam anlatıcak bişey bulamadım kara şimşeğin önündeki kırmızı ışığın kayması anlamışınızdır) bu normal değil sanırım ama forumda bu tür hp kullanıcıları ilk zamanda aletin yavaşlığından bahsettiler!!!
    internete laptopla bağlanıp test programlarını ykler yüklemez sonuçları vericem en geç cumartesiye bütün sonuçları yetiştiririm saygılar

ayrıca bir arkadaşımız ramleri değiştirip vermişlerdir demiş mantıklı geldi inşallah öyledir...ayrıca gördüğüm kadarıyla ölü pikselden eser yok....

ve makina gerçekten şaşalı gözüküyo inşallah bir sorun çıkmaz

• hocam bende senin makineyi almayi dusunuyorum...nasil begendin mi ya da tavsiye eder misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
    görüntü kalitesi nasıl
  • hadi hayırlı olsun cpu nun 1.83 olması güzel ama ekranın parlaması enteresan
  • Hocam test sonuclarini bekliyoruz cumartesiye bende senin aletten almayi dusunuyorum...Ve senin tavsiyelerini bekliyorum...
  • hayırlı olsun, güzel makina, güzel seçim. güle güle kullan.
  • beyler hala internete bağlanamadım fakat fifa 2006 oyununu yükledim son çözünürlükte oynadım kasılmadan ve rahatlıkla oynadım fakat makinayı fişten çıkarınca performansın düştüğünü farkettim. ekranda bir sorun yok bugune kadar laptop kullanmadım tecrübem yok fakat sağdan soldan baktığımda ekranda bağzı karartılar oluşuyo bu normalmidi bunu da bilmiyorum?

makinayı gece sesiz bir ortamda denedim gayet sessiz sadece işlemci 50derecenin üstüne çıkınca fanı açıyo fanda sessiz ve çok memnunum.makinanın en yüksek işlemci ısısını 53 olarak gördüm fanı açınca 42lere iniyo zaten ortalama 42-43 derecelerde geziniyor.Ses kalitesine gelince mükemmel bangır bangır ses çıkıyo...

bir diğer nokt ise alt tarafında bir fan var ve diz üstüne alıp uzun süre kullanıldığında fan kapandığı için sorun olabiliyo fakat çok rahatsız edici bi durum değil hatta ben daha memnunum çünkü iki çıkışlı fan olduğu için ısınma problemi olmuyo.

makineden şuan için çok memnunum şean içinde herkese fiyat-performans açısından tavsiye ederim fakat daha testleri yapamadım en yakın zamanda testleri vericem arkadaşlar,

buarada size birşey danışmak istiyorum çok deneme fırsatım olmadı ama cd den bir dosyayı harddiske kaydederken biraz zamanımı alıyo bu normalmidir,yani 13-15 dakka olarak gösterdi ama dediğim gibi sadece 1-2 cd de denedim tam detaylı bişey olmadı yani,

şuan için tek derdim açılış ta dediğim gibi 13 kere mavi geçiş oluyor eski athlon 3000ile 4 kere felan geliyordu bunu bilende bi yardım ederse sevinirim

tekrar söylüyorum alet şuan için gerçektek çok iyi

• hayır 13 kez normal değil,zaten kriterde değil.home ise bu şekilde açılması normal çünkü tamamen basit düzeyde yazılmış bir veriyon home edition.pro yükle kurtul.diskin sata ise aşağılarda bu sorunu yaşayan kullanıcıların çözmü var derdine derman olur.hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drift

hayır 13 kez normal değil,zaten kriterde değil.home ise bu şekilde açılması normal çünkü tamamen basit düzeyde yazılmış bir veriyon home edition.pro yükle kurtul.diskin sata ise aşağılarda bu sorunu yaşayan kullanıcıların çözmü var derdine derman olur.hayırlı olsun.

yüklücem dostum proyu ama biraz zaman geçsin alışıyım notebook a öyle, ayrıca sata muhabbetini araştırcam aşalarda sağolasın
  • Hocam iyi oldu bunlari duydugum inş. bende onumuzdeki hafta alacagim....Peki en uygun fiyata taksitle nereden alabilirim yardimci olursaniz sevinirim
  • valla dostum ben eksenden buldum 1197+kdvye diğerleri 1250 çekiyolardı şuanki durumu bilmiyorum ayrıca şuan 3dmark 2005i indiriyorum birazdan puanları yazıcam
  • vayy bekliyoruz hocam puani ben teknosa ve bimeks e baktim 1299+kdv den daha asagi bulamadim
  • hocam eksene de baktim netten ordada 1299+kdv yazio ama...bide soyle bir durum var ben taksitle alacam
  • ?
  • abi biraz işim vardı anca gelebildim puanları yarım saat içinde vericem ayrıca pazarlık yaptım corsair 512 667hz ramle birlikte 1250doalar verdiler kadıköyde yüz yüze yapıyolar bonus karta 12 taksitle ok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.