Şimdi Ara

Galaxy Note 4 daha yüksek çözünürlükte bir ekran barındırabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Galaxy Note 4 daha yüksek çözünürlükte bir ekran barındırabilir





    Samsung'un Galaxy S5 amiral gemi modelini lanse etmesinin ardından dedikodu kazanı bu kez Note serisinin yeni amiral gemisi olacak Galaxy Note 4 modeli için kaynamaya başladı. 




    Samsung genelde aynı yıl satışa sunulan Galaxy S ve Galaxy Note serisinin amiral gemi modellerini benzer donanımlar üzerine inşa ediyor. Sadece ekran boyutu, batarya, RAM ve özel uygulamalar farklılık gösterebiliyor. 




    Ancak Japon kaynaklarına göre Samsung, Galaxy Note 4 modelinde önemli değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor. Bu değişiklikler Galaxy S5 ile gündeme gelmişti ancak çoğunu görememiştik. 




    Bunlardan ilki ekran çözünürlüğü. Galaxy Note 4 modelinde Samsung'un artık 2560x1440 piksel yani 2K çözünürlüğe geçiş yapacağı belirtiliyor. Diğer ise yongaseti. Bu yıl 32-bit Exynos yongasetleri ile yola devam edeceğini gösteren Samsung, Galaxy Note 4 ile birlikte ilk 64-bitlik Exynos yongasetlerini piyasaya sunmuş olacak. 




    Diğer bir değişiklik ise RAM tarafında. ZTE Grand S II modeli için gündeme gelen 4GB RAM boyutu bu kez Galaxy Note 4 için dillendiriliyor. İddialar doğruysa Galaxy Note 4 ilk veya ikinci 4GB RAM taşıyan akıllı telefon olacak. 




    Bunun yanında cihaz bataryasının 3600-3800mAh gücünde olacağı ve birtakım optimizasyonlar ile çok daha uzun kullanım sürelerine imza atacağı ifade ediliyor. Dış tasarım olarak ise Galaxy S5'teki gibi suya ve toza dayanıklılık esas olacak. 




    Cihaz kamera tarafında da önemli geliştirmelere sahne olacak. 20.7MP çözünürlükte bir arka kamera ve OIS desteği ile cihaz Z2, Z1 Compact, Lumia 1520 gibi rakiplerine meydan okuyacak. Gündeme gelen son iki değişiklik ise 32GB/64GB/128GB depolama seçenekleri ve en yeni Android sürümü ile gelecek olması. 




    Bahsedilen özelliklerin ne kadarının gerçekleşeceği konusunda henüz bir fikir sahibi değiliz. Ancak Galaxy Note 4 bu değişiklikler ile gelirse Galaxy S5 modelini de gölgede bırakabilir.  

     







  • gereksiz zaten note iii şuan sorunsuz şekilde ihtiyaç görüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözünürlüğe boğ bizi Zamzung
  • Biraz metal kasa barındırsın.Ama biraz.

  • Tam da Samsung'dan beklediğim gibi, artık takıla takıla Asphalt 8 oynar millet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 6 Nisan 2014; 14:23:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic umut yok :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz metal kasa olamaz zaten 3. seri 5.7 inç samsung jer seride büyüttüğü için olacak 6 inç birde metal olursa 230 gr olur bu cihaz suya ve toza karşı koruma ihtiva etmesi cihazı kalınlaştıracak ve ağırlaştıracak bir miktar boyutta büyüdüğü için her sene note 4 facia olabilir tutş hissi açısından.O yüzden boyutun aynı kalıp içeriğinin değişmesi gerekiyor ki 2k çözünürlük koymak mesele değil kendi dahil buna yetecek gpu yu üretemiyor.

  • 2k ekrana 3600-3800 mah batarya koysan da yine oran değişmiyo ki
  • 2k olursa bütün donanıma yazık olur yazılım zaten belli samsung tarafından istebelenei veremiyecek gibi duruyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    "Galaxy S ve Galaxy Note serisinin amiral gemi modellerini benzer donanımlar üzerine inşa ediyor." bu Note2 ve S3 için -aynı şekilde S2 ve Note1- içinde geçerlidir. Fakat S4 ve Note3'ün grafik işlem gücü olarak hiçbir benzerliği yok. Donanım dendiğinde benim aklıma performans geliyor. Performans dendiğindeyse cihazın grafik işlem gücü önem kazanıyor.

    S2 & Note 1 -- 10.64 GFLOPS

    S3 -- 17.6 GFLOPS
    Note 2 -- 21.32 GFLOPS

    S4 -- 49 GFLOPS
    Note 3 -- 109 GFLOPS

    Görüldüğü gibi S4 ile Note3'ün performans anlamında birbiriyle hiç alakası yok.

    S4 ün i9506 modelini kastetmişlerdir belki fark yok diye. O s800 lü o yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu tür cihazlarda 7" ekran boyutu geçilmediği sürece 2K çok gereksiz olur bence.

  • apple yılın 3.çeyreğinde 5 inc üzeri bir telefon tanıtırsa kimse bu 2k çözünürlüklü plastiklere para vermez. not:android kullanıcısıyım.

  • Çıksa da Note 3 ucuzlasa biz de alsak..

  • Daha Note 3 eskimedi be abi
  • Note 4 değil de o resimdeki telefonları biri üretse de alsak

  • note 4 çıkana kadar en ıyi telefon note 3 olarak kalabilir. Geçen hafta bır kaç gün Iphone 5s kullanmak zorunda kaldım ve şarjı çok hızlı bitiyor , daha kötüsü harika bır performansı o kadar ufak bır ekrana sığdırmaları cidden çok can sıkıcı .favorilerim telefonda kesinlikle note 3 ama tablette tartışmasız ipad mini retina. Unutmadan büyük ekranlı bır iphoNe gelirse kesinlikle kullanmayı düşünüyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 zaten her anlamda pek çok telefondan bugün dahi üstün. Note 4 ün çıkışı değilde beni heyecanlandiran note 3ün piyasadaki fiyatinin biraz ucuzlamasi! Şahsen iphone nal toplasın dursun. 4 inch nedir ya :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver0021 -- 6 Nisan 2014; 14:46:07 >
  • 2k'ya bulaşırsa samsung foseptik çukurunun dibini boylar. Şöyle bir ips panel koysalar ne güzel olur. Ayrıca kamera olarak g2'nin de rakibi olabilir. Yazmayı unutmuşsunuz; g2'de de ois kamera mevcut. Ayrıca çoklu odaklama yapabiliyor (max 9 ayrı noktaya)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar sallama bi haber görmedim ya :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: azsussan

    2k'ya bulaşırsa samsung foseptik çukurunun dibini boylar. Şöyle bir ips panel koysalar ne güzel olur. Ayrıca kamera olarak g2'nin de rakibi olabilir. Yazmayı unutmuşsunuz; g2'de de ois kamera mevcut. Ayrıca çoklu odaklama yapabiliyor (max 9 ayrı noktaya)

    S5'deki Amoled panelin çok başarılı olduğu söyleniyor, bekleyip görelim.

    2K olayına gelirsek Allah akıl fikir versin Samsung'a. Note serisinin başarısını bozarsa çok kötü olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.