Şimdi Ara

Satılık X800GT All in Wonder - AGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kart orjinal Ati üretimi bir karttır arkadaşlar yani sapphire,powercolor,gigabyte vs vs marka değildir.
    Default performansı 6800 ve x800proya denk sayılır ama o/c ile 6800gt seviyesine ulaşabiliyor ve sorunsuz bench alıyor.(o/c yi sadece kere kartın max değerini denemek amacıyla yaptım onun dışında günlük default kullandım çünkü oynadığım oyunların %90ını sorunsuz full detayda oynatıyor.) Kart 256mb ve 256 bittir.

Kartın oldukça kaliteli denilecek seviyede tv tuneri (denediğim avermedia ve hauppage den iyi) ve güçlü fm radio alıcısı var ayrıca görüntü işleme ve video editing işlemleri için rage theater bulunuyor (pinnacle vs vs gibi görüntü real time görüntü işlemleri için) bunun yanında oldukça kapsamlı vivo özellikleride bulunuyor ayrıca HDTV desteğide var.

Kartın fiyatı 285 ytl ama ufakta olsa pazarlık yapılabilir.Kartı alacak arkadaş iyi bir kartın yanısıra kaliteli bir tv ve fm kartı ile real time görüntü işleyen bir kart ve kapsamlı vivo özelliklerine sahip olcak yani All in Wonder .Kartta herhangi bir sorun kesinlikle yoktur ve çok temizdir ayrıca fulldür.Ayrıca bu kart TR de bulmak çok zordur yani bulunmaz hint kumaşı tabiri daha doğru olabilir...

Satılık X800GT  All in Wonder - AGP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarGuardian -- 1 Eylül 2006; 5:16:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm
  • güzel kart ahhhhhhhh parasızlıkkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: SemihTekin

güzel kart ahhhhhhhh parasızlıkkkk

+1111111[sm=s20.gif]

• pm cevaplandı...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Eski kartım babalar gibi karttır athlonla oblivionu full açar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.