Sağolasın Aga Sonunda 3 Bloklu Sogutmyada Geçtim ekran Kartına Takıyuordum Hep Kart Bozuluyordu Ama Sorunun Nerde oldgunu Buldum Ve Hallettim Şimdiki Sıcaklık Ortalama Hepsi 40 Derecede Çalışıyor Benim Oda Çok Sıcak Valla ben Kendimi Soğutmak için Vantilatör Kullanıyorum Bilgisayar Ne Yaptın o Su Nasıl ısınmasın Bu odada Kızsın ÇokRahat Edecem
ASUS P5B DELUXE P965 LGA 775 CORE2 DUO-----INTEL CORE 2 DUO (CONROE) E6400------TWINMOS 1GB PC5300 667Mhz DDR2 MEMORY------PALIT 7600GT(128Bit) 256MB TV DVI 16X------ASUS TA 5A1 350W ATX KASA------250 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB------TSSTcorp CD/DVDW SH-W162C ------GO GLOBAL W9006S 19" WIDE SCREEN 4MS------ MICROSOFT BLACK VALUE PACK 2.0 TR-Q KLAVYE+MOUSE
ŞeReFSiZLiK SoN MoDa___ By_JeTTe___DiYoRKi DoSTuNu iYi SeÇ
Dell Inspiron 6400,320GB Harici WD, DIY 350W RMS ampli , JBL GT4 12'' Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.Hoşgörülükte deniz gibi ol. Her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol.
valla kasa çok şahane olmuş , özellikle de işlemci bloğunun hortumlarının parlamasını çook beğendim ama ahhhh diyorum sana- o kasaya güzel bi eheim pompa gitmezmi ? dışarıdaki pompa görüntüyü çok bozuyor, bence bundan sonra yapacağın ilk iş bi 1048 alıp bağlamak olsun o sisteme! tadından yenmez