Şimdi Ara

2si1 '2 geri 1 ileri' Teknoloji ve Oyun programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BF4 Ön Sipariş yaptım ilk 1 Hafta Oynadım sonra her güncellemeyle 1 er defa girdim Serverden atıyor veya LAG oluyor zevk alamıyorum Oyundaki Bütün promler bitmeden girmeyeceğim boş yere zaman kaybı .

  • syn mesut celik allah aşkına şu videolari hangi kameralarla cekiyorsunuz eski mesaj tv veya meltem tv gibi görüntü sapsari video cektiniz odayi biraz beyaz led lamba kullanin cektiniz videolari 10 dk izledikden sonra gözlerim sapsari görüyor video cektiniz ortama biraz özen gösteriniz lütfen sapsari ampul ile video cekmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telemacus -- 5 Nisan 2014; 0:44:45 >
  • Age of Myhrology'yi duyunca kalbim küt küt attı, eski günler..

  • Verilen samimi mesajlar güzeldi.

  • Talha Aynacı piskopat bir karakter kendini adamdan sanmayanlarla beraber iş yapıyor üstüne bir de arkadaşlık yapıyor öyle manyak birisi...Yahu dediler ya programda biz arkadaşız işten sonrada görüşüyoruz vakit bulamadık fotoğraf çekmeye diye.Hem şimdi fotoğraf çekilse absürt olur Ersin askerde bence Ersin dönsün toptan Bsc ve Dh ekibi selfie çeksin bitsin şu programın logo çilesi.

  • Şöyle bir şey olsa fena olmaz.

    2si1 '2 geri 1 ileri' Teknoloji ve Oyun programı
  • Güzel bir bölümdü teşekkürler. Mesut Çevik'in açıklamaları bence kendine yönelik olan ön yargıları kırmıştır, kırmış olması gerekir çünkü gördüğüm kadarıyla, gerektiğinde hata yaptım deyip özür dilemesini bilen bir insan. Zaten buda olgunlaşmış bir kişiliğin en önemli göstergesidir.

  • Abi sağolasın valla siteyi vermesen anca oyun videolarını izleyecektik oyun malum Origin'de 60 avro



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarda45 -- 5 Nisan 2014; 2:54:34 >
  • quote:

    Microsoft has confirmed at the Build 2014 conference that the Start Menu will return to Windows. At the moment it is unclear whether it will be added in another update for Windows 8.1, or as part of Windows 9.


    belli değil, başlat menüsü.. kaynak tweakguides.com

    Ayrıca bence bf4 oynanış, ses, grafik yönünden çok çok güzel.. son dlc deki map lerde iyi, yani nesini beğenmiyorsunuz? lag ise ben 90 ms ping le oynuyorum kötü gelmiyor crash dersen toplasan 3 defa atmıştır oyundan, o da 3 patch önce oyun hatasından.

    acayip keyif alıyorum.




  • BF4 Serisinin sıkı bir takipçisi olarak söylüyorumki BF4 tamamen bir hüsran.Talha Aynacı oyunda yaşanan sorunları sormuş ben size madde madde kısa kısa anlatıyım.

    1-Oyunda hala Netcode isimli bir hata söz konusu siz karşınızdaki adamı görmeden o sizi öldürmüş oluyor.
    2-Buda yeni çıkar bir hata sizi vuran kişi değil size en çok hasar veren kişi göstermeye başladı oyun.
    3-Naval Strike haritaları laglar ile boğuşuyor bu bir gerçek pingler 50/60 arası olsada yinede oyunda lag bulunmakta.20-30'tane girişli çıkışlı alanlar bulunmakta ve gerçekten nereden vurulduğunu söyleyen birine BF4 armağan edersiniz.
    4-Karakterin elindeki silah bir anda yok olması.
    5-En ufak bariyerin bile üstünden atlayamamak.
    6-Tanklara karşı roketlerin çok güçsüz olmaları.
    7-Helikopteri Tank ile vursanız bile bazen patlamayabiliyor.(Bazen)
    8-Haritalardaki araç sayısı devasa seviyede birde diğer takım 2 Anti-Air elinde tutarsa vay halinize.
    9-Koşarken veya aracın içinde anlam veremediğiniz bir şekilde Kill Action olmanız.
    10-Attığınız Bomba'nın Bug'ta kalıp patlamaması.vs vs

    Mesut Çevik almasını önerdiğim tek bir DLC var oda Second Assault diğerlerini almasanızda olur.


    Dar haritalarda ise hala bir mantık hatası içerisindeler.(Operation Locker,Operation Metro) Gibi haritalarda büyük bir mantık hatası var.Metro haritasına yeni eklenen birkaç kapı ve özellik var fakat yinede 64/64 bir sw'de "US" olan bir takım yukarı çıkmayı beceremiyor.Bazı arkadaşlar şöyle düşünebilir M320 Lvg yüzünden çıkamıyorlar gibi şeyler düşünenler olabilir.Eğer oyunun sahibi iseniz bir oyuna girin ismi No Expo isimli bir sw bulun ve "US"Takımına geçin.Yukarıdaki takım yani "RU" tarafı gerçekten aşşağıdaki takımın ne yukarı çıkmasına izin veriyor nede onlar aşşağıya iniyor.Birkaç farklı kapı yerleştirilmiş fakat bunlar yetersiz "US" takımının oyunu kazanması için birinin gerçekten çok uzaktaki bir bayrağı alması gerekiyorki buda M320 Lvg olan bir oyunda çokta mümkün görünmüyor.BF3'te yıkabildiğimiz koridor duvarı BF4'te yıkılmıyor.Karakter camdan atlayamıyor.Çerçeveler kırılmıyor Hand Flare Lazer'den daha etkili bir biçimde ışık yayıyor(Gözleri Kör Edecek Kadar).Gerçekten oyunu almak isteyen arkadaşlar varsa 2 veya 3 defa düşünün anlattıklarım oyunun hatalarından birkaçı sadece.

    Hali Hazırda BF3 Sahibi iseniz oyunu almayın gerçekten hatalar yüzünden keyif alamassınız.Bizim yaptığımız hataya düşmeyin 180TL verip paranızla rezil olmayın.

    Titanfall alabileceğimiz bir link verdiğiniz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crynet -- 5 Nisan 2014; 15:35:43 >




  • Xbox one kullanmasam inanacağım senin şu ikide bir dediğin 'leş kaka pis' demene arkadaş hiç objektif bakmıyorsun Mesut kusura bakmada.

  • merhaba

    video için teşekkürler

    yalnız videonun başlarında bahsedilen monitör IPS değil TN monitördür. 1ms saniye tepkime süresine sahip.bende diyorum daha geçen gün okuduğum monitör nasıl IPS oluyor :)

    işin garip tarafı sayfa ikiye gelmişiz bundan bahseden yok.Mobilite programı güzel gidiyor ancak teknoloji programını bence sadece oyuncular takip ediyor daha çok...bence ayrılmalı konular diye düşünüyorum.

    bir de şu var.panelin çeşidi ile multiplayer oyunları nasıl ilişkilendirdiniz orasını anlamadım.benim bildiğim panelin tepki süresi fps türü oyunlarda önem kazanıyor.Günümüz ıps panelleri bu konuda oldukça geliştiler.tn panelden ıps panele geçen biri olarak bir fark hissetmedim IPS
    panelin kalitesi dışında...

    lag konusu ise apayrı bir konu.inpug lag denen olay daha çok televizyonları ilgilendiriyor monitörleri değil.ya da en fazla internetden kaynaklanan laglar...

    tepkime süresinin belki sıkıntı yaratabileceği bir nokta hayalet efekti olabilir...ama dediğim gibi bunu ayrıntıcı biri olarak hissetmiyorum ıps panelde...

    kimisi siyaset ile ilgili yorum yapılmasını karışılmasını istememiş.ama zaten videoda siyaset yok.üstelik karışmak isteyeceklerini de hiç sanmıyorum bulundukları konum açısından stratejik olmaz.yine bunun yanında yasaklamalara karşı olduklarını belirtmeleride siyaset değildir.
    sonuçta youtube gibi bir hazineyi çeşitli nedenlere dayandırarak kapatılması ne demokrasiye ne adalete ne de insan haklarına uygun olamaz. neyse sonuç itibariyle maduriyet sona erecek.umarım bir daha bu tür şeylerle karşılaşmayız. tabiki bu yasaklamaların seçim sonrası yani
    köprüyü geçtikten sonra kaldırılması ayrı bir konu ama neyse yeri burası değil...




  • Talha bey, insanları yanlış bilgilendirmeyelim. Aktif BF4 oyuncusuyum. Oyundan DC veya her hangi bir hatadan dolayı düştüğünüzde, mevcut map 'in bitmesini beklerseniz aldığınız bütün xp 'ler ve açılan bütün silahlar geliyor. Kısacası BF4 'de bu sistem mevcut diğer oyunları bilemem tabi. Ama BF4 'de gerçekten hata oranı çok yüksek.
  • Mesut çevik 6 aydır ilk defa mantıklı konuştun. Tüketim konusundaki zaten bilinen gerçekleri, tamamen dosdoğru yansıtan yorumlarınızın ve üzerine sohbetinizin birsürü insan ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederim.

    Kullan at ürünlerden, her şeyi ilk sorununda hemen değiştirmekten, ihtiyacımız olmayan ürünleri almaktan vazgeçelim artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 5 Nisan 2014; 9:04:24 >
  • rusyada oyun ucuz demişsinizde bu yıl içinde çıkan rome total war 2 ve company of heroes 2 de türkiye de 60 tl gibi komik bir fiyattan satıldı steamde 60 dolarken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trapattoni11

    Merhabalar,

    Cinsiyetim kadın, yaşım 44' ten büyük ve çocuğum var. Çocuklarımla ilgilenmekten ziyade; teknoloji haberlerini takip ediyorum.

    Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen, yakın zamanda ticari araç almayı düşünüyorum. Çünkü manyağım ben.

    Kredi kartı ödüllerimi, hem uçuş mili hem puan olarak kullanıyorum. Eğer ödülüm varsa uçarım, hiç bekletmem. Geçen, hiç gereği yokken sırf ödülüm var diye Adana' ya uçtum.

    Bana uçuş önceliği sağlayan karta sahibim ama önceliğimi hiç kullanmayıp hep en son ben uçuyorum, ben uçtuğumda herkes inmiş oluyor.

    Online alışveriş yapmıyorum. Bakkala sepet uzatıyorum.

    Bir de son olarak anket doldurmaya bayılırım sırf anket doldurmak için sayfalarınızı sürekli refresh ediyorum.

    Bu anketleri yaptıran firmalara acıyorum , bu anket sonuçlarına göre hareket edenlerin hepsi batar........Daha hiçbirine doğru yanıt vermedim!

    (Bu arada zekanıza hayran kaldım )




  • Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum Fakat Nedense Son İki Bölümdür Bir Akış Yok Programda.
  • trapattoni11 kullanıcısına yanıt
    İyi günler hanım efendi; çocuklarınızla yeterince ilgilenmeyip daha çok teknoloji haberlerini takip etmenize açıkçası üzüldüm.

    İhtiyaçlarınız dışında harcama yapmak pek doğru olmayabilir ama yinede kendinizi küçümsemeyin..

    Uçmak ve elinizdeki fırsatları değerlendirmekte de çok haklısınız..

    Ama; işine bu kadar emek veren sizden bizden izleyici ve takipçilerinden karşılık beklemeden ordan buraya koşuşturan önceden araştırma yapıp yaklaşık 1 saatilik konuşma ardından bunları toparlayıp bize sunan ve gerçekten de işinde iyi olan bu kimselerin ortaya koyduğu verilerin üzerinde , sizin 5-10 saniyenizi alarak gözlemler yapması konusunda size katılmıyorum.
  • Bende BF3'de sorun yaşıyorum. Oyundan atma olayı bendede var, ayrıca oyunun multiplayer modunu korsan oynamanın yolun bulmuşlar odaları troller bastı. Zaman zaman durma oluyor, attığım mermiler işlemiyor.
    Gerçekten sorunu oyun, BF4 almayı düşünüyordun bu sorunları gördükten sonra asla almam. Yakın zamanda Titanfall alır oynarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkta ziyade bölüm içerisinde ki alt bant yazıları da gayet güzel olmuş. Fakat yinede daha canlı bir şeyler bekliyorum açıkçası.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.