Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: YARDIM EDİN :(

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: YARDIM EDİN :( Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Tauris

2 Şubat 2007; 21:51:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Tsunamı dar bır kasa sogutmasıda ole super degıl bıg tower enermax chakra alsaydın daha ıyıydı

egerki enermaxda yan kapak seffaf olsaydi ilk tercihim olacakti. sogutmasi belki yan kapakdaki 25 cm lik fanla daha iyi olabilir en iyi demekle maximum 2-3 derece oynar sanirim.ama o 25 cm lik fan arizalnirsa ilerde ses yapmaya baslarsa 25 cm lik fan bulmakda sorun olacaini dusundum.malzeme yapisi bakimindan iscilik bakimindan tsunamide karar kildim.

Bi cinnet herşeyi halleder.

Klansavasları - w6,w9
Rockford Fosgate

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Şubat 2007; 22:00:46 

Tsunamı guzel ama sogutma acısından yetersız bana gore ayrıca olay o degıl enermaxta one 2.120lıgı de takabılırsın rahatca su sogutmada takarsın vs... tsunamıde yapamazsın

Hardware-Arena OC Team

Sp1M 9.984 E6600@5140mhz Lian-Li V2000 + Sony 40V3000 User // Renault Laguna 2.0 16v 147hp

Su soğutmam: Swiftech Apogee GTX Extreme|2 x Swiftech MCW30 SLI|Thermochill PA120.3 Radiator+Alphacool 240+120mm Rad. |Laing D5 1500lt| Dangerden Maze4 |1/2'' Primoflex Tube|1/2''barbs|XSPC Reservoir|4x120mm FM123 fan
Serhat İşkodra

3 Şubat 2007; 2:59:37 

quote:

Orjinalden alıntı: Tauris

quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Uzaktan kumandası dahil ben sorunsuz Windows Vista Ultimate ile kullanıyorum. Vista'nın arayüzü çok basit kolayca diskinizi bölebilirsiniz.

Ayrıva Vista kurarken SATA2 için disket kullanmanıza gerek yok, BIOS dan AHCI moduna alın ve hiç birşey yapmadan Vista'yı kurun, Vista SATA2 olarak tanıyacaktır diskinizi.

Teşekkürler,

Hicks

hicks

acaba rica etsem senden sata 2 kurulumu adim adim anlatabilirmisin ?.donanimdan baslayip windows kurulumna kadar neler yapmamiz gerekiyor.?biosdaki ayarlari falan nasil oluyor ? thermaltake kasa siparisi verdim 1-2 gune kadar gelicek kasa kasayi tekrardan sifirdan toplucam donanimlari nda bakimi yaparak birde hazir onu yapmisken sifirdan windows kurayim diyorum. yapmisken hepsinibi bir cikartayim isin icinden.

Sata 2 kurulumundan kastın AHCI (NCQ) mı yoksa Raid mi ?

''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
M.KEMAL ATATÜRK

Mükemmellik Eklenecek Birşey Kalmadığında Değil,Alınacak Birşey Kalmadığında Oluşur...

yabo

3 Şubat 2007; 3:56:41 

Arkadaşlar
Bilgisayarda hiç bir sorun yokken günde 5-6 defa bir programa tıkladığımda reset atmaya başladı bazen tıkladığımda ise program düzgün açılıyor ve bide bazen bilgisayır açtığımda windos açılıyor sonra restart atıyor ama saatlerce oyun oynuyorum ve internette geziniyorum her hangi bir resetleme yapmadı genelde asus update ve everest programlarına tıkladığımda reset atıyor.
bios. 1602 idi 1707 update ettim gene aynı sorun verdi hick arkdaşımızın dediği gibi başlangıç ve kurtarmadan otamatik olarak yeniden başlatı da iptal ettim gine mavi ekran vermeden reset atıyor. Kafayı yiyecem yardım edin

Bileşenler
asus p5w dh deluxe
2 x 1 Gb corsair xms2 800mhz
saphire atı 1600xt
asus 350 w psu

Genç ziraat "Ziraat Mühendisliği Öğrenci Platformu"
GoldPunch

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Şubat 2007; 4:19:14 

quote:

Orjinalden alıntı: yabo

Arkadaşlar
Bilgisayarda hiç bir sorun yokken günde 5-6 defa bir programa tıkladığımda reset atmaya başladı bazen tıkladığımda ise program düzgün açılıyor ve bide bazen bilgisayır açtığımda windos açılıyor sonra restart atıyor ama saatlerce oyun oynuyorum ve internette geziniyorum her hangi bir resetleme yapmadı genelde asus update ve everest programlarına tıkladığımda reset atıyor.
bios. 1602 idi 1707 update ettim gene aynı sorun verdi hick arkdaşımızın dediği gibi başlangıç ve kurtarmadan otamatik olarak yeniden başlatı da iptal ettim gine mavi ekran vermeden reset atıyor. Kafayı yiyecem yardım edin

Bileşenler
asus p5w dh deluxe
2 x 1 Gb corsair xms2 800mhz
saphire atı 1600xt
asus 350 w psu

istem reset attıktan sonra;

sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı mesajı geliyormu=?

Tauris

3 Şubat 2007; 8:32:52 

quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

quote:

quote:

Merhaba,

Uzaktan kumandası dahil ben sorunsuz Windows Vista Ultimate ile kullanıyorum. Vista'nın arayüzü çok basit kolayca diskinizi bölebilirsiniz.

Ayrıva Vista kurarken SATA2 için disket kullanmanıza gerek yok, BIOS dan AHCI moduna alın ve hiç birşey yapmadan Vista'yı kurun, Vista SATA2 olarak tanıyacaktır diskinizi.

Teşekkürler,

Hicks

hicks

acaba rica etsem senden sata 2 kurulumu adim adim anlatabilirmisin ?.donanimdan baslayip windows kurulumna kadar neler yapmamiz gerekiyor.?biosdaki ayarlari falan nasil oluyor ? thermaltake kasa siparisi verdim 1-2 gune kadar gelicek kasa kasayi tekrardan sifirdan toplucam donanimlari nda bakimi yaparak birde hazir onu yapmisken sifirdan windows kurayim diyorum. yapmisken hepsinibi bir cikartayim isin icinden.

hocam imzamdaki hdd yi kullanıyorum ahci olarak sata2 olarak kullanmak istiyorum. raid yapmayacagım belki ileride şimdiden tesekkurler.

Klansavasları - w6,w9
yabo

3 Şubat 2007; 10:13:51 

bir çok kez reset attı ancak sadece bir kez sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı dedi. bugün format attım en son driverları yükledim. bide şimdi deneyecem bakalım atacakmı

Genç ziraat "Ziraat Mühendisliği Öğrenci Platformu"
Serhat İşkodra

3 Şubat 2007; 13:52:54 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

quote:

quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

hicks

hocam imzamdaki hdd yi kullanıyorum ahci olarak sata2 olarak kullanmak istiyorum. raid yapmayacagım belki ileride şimdiden tesekkurler.

Win XP mi yoksa Vista mı kullanacaksın eger vista kullanırsan disketsiz kolayca olur ama XP ise disketle falan ugraşmak zorunda kalırsın...

''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
M.KEMAL ATATÜRK

Mükemmellik Eklenecek Birşey Kalmadığında Değil,Alınacak Birşey Kalmadığında Oluşur...

Tauris

3 Şubat 2007; 16:42:42 

yok hocam vista kullanmiyacagim. xp prof kurucam pc ye. ama gerek donanim olarak gerek kurulum asamasini bilmiyorum o konuda yardim istiyordum.

Klansavasları - w6,w9
Serhat İşkodra

3 Şubat 2007; 19:57:11 

Ahcı için biostan IDE ayarlarından Ahcı moduna alıp XP kuracaksın bizim anakartlarda ahcı için disket sürücüsüne gerek yokmuş.

M.KEMAL ATATÜRK

delidavut

6 Şubat 2007; 11:51:01 

arkadaşlar anakart üzerine yeni aldığım
x1950pro ekran kartımı takınca bir uzun 3 kısa bip sesi veriyor ve görüntü gelmiyor.
Tüm bağlantılar doğru.
kitapçığında bu tür hata mesajı ile ilgili bilgi yok.
ne demektir bu bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim....
teşekkürler.

ASUS Rampage Formula /Q6600@Q6800/FSP Epsilon 600/4x2 GEIL 800/MSI HD3870 512/2X250 gb seagate/2X250 gb WD RAID0/160 GB samsung/asus dvd-rw/toshiba dvd-rw/samsung 2232BW/logitech z-5500 /razorback diamond+exact mat /microsoft klavye/airties rt-210
engineer97s

11 Şubat 2007; 23:40:46 

Çok geride kalmış. Biraz üstte dursun.

Astra Elegance

2001
engineer97s

12 Şubat 2007; 1:17:19 

Yeni bios 1901 hayırlı olsun.

Astra Elegance

2001
sebil1

12 Şubat 2007; 10:25:30 

1901 biosu yükleyip deneyen arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebil1 -- 12 Şubat 2007; 10:26:19 >

bahadirnal

Sisteme Gözat

13 Şubat 2007; 9:42:24 

Merhaba,
1901 biosu dün akşam flash ladım.Gördüğüm fark işlemci voltunu 1.3 e çekiyor ec1 i disable yapıyor en azından bende bu şekilde oldu.Volt un 1.3 çıması isı ve fan devir artışı olarak yansıyor bunun dışında benim farkedebildiğim bir özellik yok.
quote:

Orjinalden alıntı: sebil1

1901 biosu yükleyip deneyen arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim...

GoldPunch

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git