Ek olarak modemde her hangi bir şifreleme kullanmak yerine ( Wep Wpa ) Mac adresi filtreleme kullanmaktayım.Onunla ilişkili olabilirmi bilemiyorum.Ayrıca sistem konfigürasyonum bu işle alakalı olma ihtimaline göre şu şekildedir : Asus p5wdh deluxe E6600 Sapphire x1900xt 256mb 2gb ( 2 x 1gb ) Team Xtreem ddr2 800mhz Tagan 420w easycon psu seagate 250gb sata2 hdd 16mb cache
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasturan -- 25 Kasım 2006; 20:41:07 >
Updatelerden kaynaklandığına eminseniz son yaptığınız updateleri tek tek sistemden kaldırıp test edebilir misiniz? Windows Update History den hangi update i ne zaman yaptığınızı kontrol edebilirsiniz.
Teşekkürler,
Hicks
|Asus Maximus Formula|Intel Core2 Quad Q6600@3.6GHz.+Sycthe Ninja 1000P|Team Xtreem Dark 2x2GB. DDR2 1066MHz.|Seagate ST3500320AS 500 GB.|CM Stacker 810+Tagan 2 Force II 800W.|HIS AMD-ATI HD4870x2|Samsung 226BW|Audigy DE@Audigy2 ZS|Creative Inspire 5200|
Bende cok ugraştım wifi için ama ben farklı bir yöntem kullandım ben eternetten gelen baglantıyı laptopuma paylaştırmak istedim en sonunda baglantı ayarlarından yaptım asus WİFİ solo hiç kullanışlı degil ben cok denedim ama baglanamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatiskodra -- 20 Kasım 2006; 2:44:38 >
''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
Bende bunu anlatmaya calısıyorum normal sata ''Enhanced IDE ''dir,ama raid,ahcı modları normal sata'dan farklıdır.Bios ta IDE görülebilir ama SATA'dan farkı yoktur.Bizzat bogaziçi teknik servisine sordum ve bundan önceki P5LD2/LD2 DLX gibi anakartlardada aynı durum oldugunu söyledi.Ayrıca P5W Dh'dan önceki anakartımda LD2 DLX'dü,bu yüzen ketcap98 eşşek gibi IDE yazsada HDD sata'dan farksız calısmaktadır...
eheuehue ok cok tesekkürler arkadaslar ama yeniden kurcam hicks ayrıca sanada tesekkür ederim bakalım senin dedigin gibi kurayım nasıl olcak merak ettim
Sırf senin için bogaziçindeki servisle yarım saat konustum ve ne oldu desin ? IDE bir baglatı veri yolu ismiymiş yani I.D.E bir baglantı kısaltması dediler (ama kızgınlıkla aklımda kalmadı o an neyse ) IDE den kasıt eger eski hdd'lerdeki kalın kablo baglantı aklına geliyorsa yanlışmış o baglantını adı pata imiş şimdikiler sata sende bilirsin. Senin bios'ta IDE yazısından aklına hdd eski pata hdd gibi çalıştıgından performans düşüklügü yasıyorum aklına gelmesin.Çünkü hdd sata olarak calışmakta her ne kadar biosta IDE yazısını gördsende bu yazı baglantı anlamında oldugu aklına gelsin. Diger ahcı,raid modları daha performanslı dersen bunlar baglantı degişikligi yuzunden daha performanslı calısmasını saglamaktadır. Yani hiç bir degişiklik yapmadan taktıgın sata 2 hdd IDE yazısını görsende normal pata gibi calışmıyor. Heralde bus sefer anlatabildim.
VALLA kardeş ne diyeyim eline diline sağlık allah sevdigine kavustursun yüzüm kızardı cahilligime kusura bakma cok cok cok ama cok tesekkür ediyorum
AAaaaaşimdi kızdım,ama ''yüzüm kızardı'' demek nedemek ben yüzün kızarsın diye yazmadım üzüldüm şimdi Bigin olsun bilgimiz,olsun diye yazdım,asıl ben tesekkur edrim bu kadar üstüne düşmesen acıklıga kavusmayacaktı...Ayrıca cahillik ne demek estafurullah gözümüzden kaçmış diyelim Unutmadan -Amin Allah cümlemize sevdigine kavuşmayı nasip etsin-.
''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
ben ilk aldığımda raid 0 kurdum ama disket olayları felan gıcık ama şimdi xp cd sine raid driverinı entegre ettim birdahaki formatta deneyeceğim inşallah
baran resimli anlatım istemişsin ama ben sana videosunu versem olmaz mı
ben ilk aldığımda raid 0 kurdum ama disket olayları felan gıcık ama şimdi xp cd sine raid driverinı entegre ettim birdahaki formatta deneyeceğim inşallah
baran resimli anlatım istemişsin ama ben sana videosunu versem olmaz mı
Updatelerden kaynaklandığına eminseniz son yaptığınız updateleri tek tek sistemden kaldırıp test edebilir misiniz? Windows Update History den hangi update i ne zaman yaptığınızı kontrol edebilirsiniz.
Teşekkürler,
Hicks
Enteresan bi şekilde bugun bilgisayarımı açtığımda herhangi bi sıkıntı yaratmadan Wireless olarak internete bağlandım ve herhangi bir yavaşlama yada kopma yaşamadım.Sorun devam ederse Windows Security update dışında herhangi bir hotfix update i kurmuyacağım.
ile degistiriyorum. Bende bulunan BT bu anakarta uymadıgından Zalman 9500 Led alacaktım ama 9700 Led cıkmıs ondan siparis verdim. Conroe sıcaklık degerlerini tam bilmiyorum ama 9700 Led ile cuma gunu birkac deneme yapıp sonucları yazarım. Hicks ayrıca cok yararlı bir topic olmus. Bastan sona okudum.
İyi aksamlar.
Asus P5W DH Deluxe, E6600 Core 2 Duo 2.40@3.42 V1.2875(Gunluk) @3.72 Max., Zalman 9700 LED, 2 x 250 Gb Samsung SATAII RAID0, 2 x 1024 Mb. 800 Team DDR2 Ram, Asus 8800GT , Tagan 480 Watt EasyCon , 190P6EG Philips LCD, Feel Hurricane II, Creative T6060, Skystar 2C
Öncelikle yeni sisteminiz hayırlı olsun @Pedimento, güle güle kullanın. Konu faydalı olduysa ne mutlu bana, artık sizdende paylaşım bekliyoruz yeni bir Asus P5W DH Deluxe sahibi olarak...
Teşekkürler,
Hicks
|Asus Maximus Formula|Intel Core2 Quad Q6600@3.6GHz.+Sycthe Ninja 1000P|Team Xtreem Dark 2x2GB. DDR2 1066MHz.|Seagate ST3500320AS 500 GB.|CM Stacker 810+Tagan 2 Force II 800W.|HIS AMD-ATI HD4870x2|Samsung 226BW|Audigy DE@Audigy2 ZS|Creative Inspire 5200|
Not: Server yoğunluğu nedeniyle bazen yavaş inebiliyor bu yüzden size tavsiyem dosyayı çekerken bir download yönetici kullanmanızdır, o şekilde gayet hızlı iniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @shle -- 22 Kasım 2006; 5:47:38 >
merhabalar sistemimi yeni aldım özellikleri 6600 işlemci p5wdhdlx anakart 2x1 gb corsair 667 value raptor 10000 rpm 73.4 gb hdd şöyle bir problemim war pcmark2005 açmaya çalıştığım zaman makine reset atıyor bu problem sizdede warmı yoksa bendemi problem var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasbay -- 23 Kasım 2006; 11:47:20 >