@hicks benim sorum biraz alakasız olacak ama bu cpu soğutucu uyumluluk listesini nerede buldun acaba söyleyebilirmisin ? Alacağım anakartların soğutucu uyumluluklarına bakmak isterim Şimdide sağol.
2406 biosu ben Q6600 Go serisi işlemciyle kullanıyorum, işlemci tanıma olarak herhangi bir sorun yok. Kartla ilgili tek sıkıntım XFX 8800GTX XXX Edition Grafik Kartını kullandıktan sonra başladı... bios ekranının tepkime süresi çok yavaş ve hiçbir bios sürümü de düzeltmedi bunu. bu problemi yaşayan ve çözümünü bulan arkadaş var mı acaba?
2406 biosu ben Q6600 Go serisi işlemciyle kullanıyorum, işlemci tanıma olarak herhangi bir sorun yok. Kartla ilgili tek sıkıntım XFX 8800GTX XXX Edition Grafik Kartını kullandıktan sonra başladı... bios ekranının tepkime süresi çok yavaş ve hiçbir bios sürümü de düzeltmedi bunu. bu problemi yaşayan ve çözümünü bulan arkadaş var mı acaba?
Dostum inan bu başlığı açmamın sebebi senin yazdıklarının aynısı yazmaktı ama sen benden önce davranmışsın Benimde kullanmış olduğum sisteme dikkat ettiysen (imzamda yazıyor) bende nerdeyse bütün bios sürümlerini denedim ama ve şuanda en son çıkan 2406 biosunu kullaıyorum ama bu 8800 gtx i ne zaman taktım aynı senin gibi bios ve dos ortamındaki geçişlerde bir hantallık ve yavaşlama oldu nedenini bende anlayamadım. Ama şunu denedim. 8800 gtx kartımı XFX 650i bir anakarta taktım baktım onda öyle bir problem yok. Sorun güç kaynağından diye düşündüm 750W bi psu taktım denedim sonuç yine aynı, ramlerden dedim yine olmadı dostum sanırım bizim bu anakartla ilgili bir problem haberde olsun. Anakartımız güzel ek özellikler ve sunduğu teknoloji olarak ama inan bana yavaş ve hantal bir anakart ve overclock yaparken şunuda keşfettim bu anakartta voltaj dalgalanması oluyo gerçektende bu konuda yazılanlar doğruymuş amaoverclock yaparken hiçbir zaman beni yarı yolda bırakmadı
dediginiz olay bende de var. 8800GT yi taktıktan sonra dos ekranlarında ve acılısta aynen dediginiz gibi oluyor. Yeni bir BIOS cıkarsalarda duzeltseler bari.
Asus P5W DH Deluxe, E6600 Core 2 Duo 2.40@3.42 V1.2875(Gunluk) @3.72 Max., Zalman 9700 LED, 2 x 250 Gb Samsung SATAII RAID0, 2 x 1024 Mb. 800 Team DDR2 Ram, Asus 8800GT , Tagan 480 Watt EasyCon , 190P6EG Philips LCD, Feel Hurricane II, Creative T6060, Skystar 2C
İmzandaki harddiskleri anakarta nasıl bagladın yazabilirmisin ?
''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
İmzandaki harddiskleri anakarta nasıl bagladın yazabilirmisin ?
eski sistemimde bios guncellemesi yaptim anakartin biosunu yaktim garantiye gitti 2 ay sonra geldi. yani bu isten pek anlamiyorum birde sutten agzimiz yandi ya bios guncellemeye tirsiyom acikcasi.
Anakartınızın cd sindeki ''Utilities'' bölümünden ''Asus Update'' programını yüklüyorsunuz yazılımı açıyorsunuz(bkz resim 1)
program açılınca üstten 2.seçeneğe tıklıyorsunuz(bkz resim2)
Next butonuna tıklayıp masaüstüne çıkarttığınız ''P5WDH1601.ROM''(en son bios)'u listeden seçiyorsunuz, aç diyorsunuz ve son olarak ''Flash'' butonuna tıklıyorsunuz(bkz resim 3)
işlemler bitince ok leyip pc nizi yeniden başlatıyorsunuz, hepsi bu
Merhaba, anakartın wi-fi ap özelliğini kullanabilmeyi beceremedim.İstasyon modunda problem olmuyor agları görebiliyor ve bağlana biliyorum. Ap moduna geçtiğimde laptop tan görebiliyor ama sınırlı baglantı veya baglantı yoktan öteye geçemiyorum çözümde yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Sistem bileşenleri, P5wdh anakart, airties rt101 modem, işletim sistemi vista 32 ultimate, laptop ta ise xp kurulu.
Anakartta cızırtı var diye bir kac arkadasıma burdan pm atmıstım. anakartın günahını aldım resmen sorun hiç ummadıgım modemden geliyormus yeni bi modem alcaz belliydi zaten datron modem kullanıyorum. cok ucuz bi malzeme fakat teknosa 'da calısan arkadasım bizzat bir kac modemle test ettiginde hiç reset atmadan 3 gün sürekli durabilen tek modem bu oldugunu sölemişti cok şaşırmıstık tabi - tarafı cok ısınan bi malzeme ve en sonunda patlak verdi :D hangi marka modem alayım bilmiyorum. of bee bide bu çıktı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketcap98 -- 15 Aralık 2007; 8:25:39 >
Nzxt Trinity Kasa, Dark Power Be-Quiet 530 W, Asus P5w Dh Deluxe, intel Core 2 6600, Seagate 320 Gb ( St3320620As)7200.10 Ncq Sata2 16mb, Saphire Ati x1900xtx, Team Xtream 2*1 Gb 800 Mhz ddr II , Nec Dvd-Rw 7170a , Samsung 226bw 22" WideScreen , Logitech X-230 Speaker , Canon Powershot a570 IS Super PI - 13" ℓєνєηт
Anakartta cızırtı var diye bir kac arkadasıma burdan pm atmıstım. anakartın günahını aldım resmen sorun hiç ummadıgım modemden geliyormus yeni bi modem alcaz belliydi zaten datron modem kullanıyorum. cok ucuz bi malzeme fakat teknosa 'da calısan arkadasım bizzat bir kac modemle test ettiginde hiç reset atmadan 3 gün sürekli durabilen tek modem bu oldugunu sölemişti cok şaşırmıstık tabi - tarafı cok ısınan bi malzeme ve en sonunda patlak verdi :D hangi marka modem alayım bilmiyorum. of bee bide bu çıktı :D
Bence modem airtes almalısın ben rt211 kullanıyorum yanlızca elektrik kesintisi oldugunda kapanıyor. onun haricinde ne zaman aldıgımı bile unuttum aldıgım zamandan beri acık hiç kapanmadı.
''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''