Cevap: E6600+Asus P5W DH Dlx.+G.Skill PC6400 O/C Denemeleri (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart

GoldPunch -> Cevap: E6600+Asus P5W DH Dlx.+G.Skill PC6400 O/C Denemeleri (24 Kasım 2007; 22:27:13)

quote:

Orjinalden alıntı: komiks

quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: komiks

arkadaşlar işlemcimi değiştirmek istiyorum yalnız bu anakart quad destekliyormu?

evet destekliyor.

2403 versiyonunu tavsiye ederim.Bende yükledim özellikle çok hızlı açılıyor pc.Bios hızlanmış.

tamamen eminsin değilmi? arkadaşım şimdi işlemciyi alıcam ama aldıktan sonra elimde patlamasın. [:(]

kutunun üstünde quad core ready diyor.Ve dört çekirdeklilerle uyumlu olduğu yazıyor.

bahadirnal -> Cevap: E6600+Asus P5W DH Dlx.+G.Skill PC6400 O/C Denemeleri (25 Kasım 2007; 0:03:34)

Merhaba, asus un sitesindeki son bios 2302...2403 yok vardıda kaldırıldımı caba?

ketcap98 -> Cevap: E6600+Asus P5W DH Dlx.+G.Skill PC6400 O/C Denemeleri (27 Kasım 2007; 14:49:44)

quote:

Orjinalden alıntı: bahadirnal

Merhaba, asus un sitesindeki son bios 2302...2403 yok vardıda kaldırıldımı caba?

evet sanırım yok bende şaşırdım ama 2403 ün üstü 2406 cıkmış onu deneyebilirsin

11/23/2007 07:31 706,970 P5WDH2406.zip

Merzah -> Cevap: E6600+Asus P5W DH Dlx.+G.Skill PC6400 O/C Denemeleri (29 Kasım 2007; 9:04:34)

@hicks benim sorum biraz alakasız olacak ama bu cpu soğutucu uyumluluk listesini nerede buldun acaba söyleyebilirmisin ?
Alacağım anakartların soğutucu uyumluluklarına bakmak isterim [:'(]
Şimdide sağol.

tenay -> Cevap: E6600+Asus P5W DH Dlx.+G.Skill PC6400 O/C Denemeleri (6 Aralık 2007; 11:00:02)

2406 biosu ben Q6600 Go serisi işlemciyle kullanıyorum, işlemci tanıma olarak herhangi bir sorun yok.
Kartla ilgili tek sıkıntım XFX 8800GTX XXX Edition Grafik Kartını kullandıktan sonra başladı...
bios ekranının tepkime süresi çok yavaş ve hiçbir bios sürümü de düzeltmedi bunu.
bu problemi yaşayan ve çözümünü bulan arkadaş var mı acaba?

toprakyalin -> Cevap: E6600+Asus P5W DH Dlx.+G.Skill PC6400 O/C Denemeleri (7 Aralık 2007; 19:54:24)

quote:

Orjinalden alıntı: tenay

2406 biosu ben Q6600 Go serisi işlemciyle kullanıyorum, işlemci tanıma olarak herhangi bir sorun yok.
Kartla ilgili tek sıkıntım XFX 8800GTX XXX Edition Grafik Kartını kullandıktan sonra başladı...
bios ekranının tepkime süresi çok yavaş ve hiçbir bios sürümü de düzeltmedi bunu.

Dostum inan bu başlığı açmamın sebebi senin yazdıklarının aynısı yazmaktı ama sen benden önce davranmışsın [:)] Benimde kullanmış olduğum sisteme dikkat ettiysen (imzamda yazıyor) bende nerdeyse bütün bios sürümlerini denedim ama ve şuanda en son çıkan 2406 biosunu kullaıyorum ama bu 8800 gtx i ne zaman taktım aynı senin gibi bios ve dos ortamındaki geçişlerde bir hantallık ve yavaşlama oldu nedenini bende anlayamadım. Ama şunu denedim. 8800 gtx kartımı XFX 650i bir anakarta taktım baktım onda öyle bir problem yok. Sorun güç kaynağından diye düşündüm 750W bi psu taktım denedim sonuç yine aynı, ramlerden dedim yine olmadı dostum sanırım bizim bu anakartla ilgili bir problem haberde olsun. Anakartımız güzel ek özellikler ve sunduğu teknoloji olarak ama inan bana yavaş ve hantal bir anakart ve overclock yaparken şunuda keşfettim bu anakartta voltaj dalgalanması oluyo gerçektende bu konuda yazılanlar doğruymuş amaoverclock yaparken hiçbir zaman beni yarı yolda bırakmadı[:D]

Sende fikirlerini yazarsan paylaşmış oluruz.

İyi çalışmalar...

Pedimento -> Cevap: E6600+Asus P5W DH Dlx.+G.Skill PC6400 O/C Denemeleri (7 Aralık 2007; 20:44:19)

dediginiz olay bende de var. 8800GT yi taktıktan sonra dos ekranlarında ve acılısta aynen dediginiz gibi oluyor. Yeni bir BIOS cıkarsalarda duzeltseler bari.

Serhat İşkodra -> Cevap: E6600+Asus P5W DH Dlx.+G.Skill PC6400 O/C Denemeleri (7 Aralık 2007; 21:49:43)

quote:

İmzandaki harddiskleri anakarta nasıl bagladın yazabilirmisin ?

Hirotaro -> Cevap: E6600+Asus P5W DH Dlx.+G.Skill PC6400 O/C Denemeleri (8 Aralık 2007; 6:47:36)

quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

quote:

İmzandaki harddiskleri anakarta nasıl bagladın yazabilirmisin ?

muhtemelen Ide sata dönüştürücüsü kullandı

((UĞUR)) -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (11 Aralık 2007; 23:06:22)

quote:

Orjinalden alıntı: @shle

quote:

Orjinalden alıntı: Tauris

arkadasim bios u nasil guncelliyorsun acaba zahmet olmassa ayrintili anlatabilirmisin rica etsem ???

eski sistemimde bios guncellemesi yaptim anakartin biosunu yaktim garantiye gitti 2 ay sonra geldi. yani bu isten pek anlamiyorum birde sutten agzimiz yandi ya bios guncellemeye tirsiyom acikcasi.

Anakartınızın cd sindeki ''Utilities'' bölümünden ''Asus Update'' programını yüklüyorsunuz
yazılımı açıyorsunuz(bkz resim 1)
[image]http://img240.imageshack.us/img240/1600/gggcd5.jpg[/image]

program açılınca üstten 2.seçeneğe tıklıyorsunuz(bkz resim2)
[image]http://img240.imageshack.us/img240/7900/fxceb3.jpg[/image]

Next butonuna tıklayıp masaüstüne çıkarttığınız ''P5WDH1601.ROM''(en son bios)'u listeden
seçiyorsunuz, aç diyorsunuz ve son olarak ''Flash'' butonuna tıklıyorsunuz(bkz resim 3)
[image]http://img240.imageshack.us/img240/5375/ffsfdzj7.jpg[/image]

işlemler bitince ok leyip pc nizi yeniden başlatıyorsunuz, hepsi bu[:'(]

EN SON GÜNCELLEME İŞİME YARADI
[:'(]

bahadirnal -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (13 Aralık 2007; 12:01:15)

Merhaba, anakartın wi-fi ap özelliğini kullanabilmeyi beceremedim.İstasyon modunda problem olmuyor agları görebiliyor ve bağlana biliyorum. Ap moduna geçtiğimde laptop tan görebiliyor ama sınırlı baglantı veya baglantı yoktan öteye geçemiyorum çözümde yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Sistem bileşenleri, P5wdh anakart, airties rt101 modem, işletim sistemi vista 32 ultimate, laptop ta ise xp kurulu.

ketcap98 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (15 Aralık 2007; 8:24:25)

Anakartta cızırtı var diye bir kac arkadasıma burdan pm atmıstım. anakartın günahını aldım resmen [:D]
sorun hiç ummadıgım modemden geliyormus [sm=s17.gif]
yeni bi modem alcaz belliydi zaten datron modem kullanıyorum. cok ucuz bi malzeme fakat teknosa 'da calısan arkadasım bizzat bir kac modemle test ettiginde hiç reset atmadan 3 gün sürekli durabilen tek modem bu oldugunu sölemişti cok şaşırmıstık tabi - tarafı cok ısınan bi malzeme ve en sonunda patlak verdi :D
hangi marka modem alayım bilmiyorum. of bee bide bu çıktı :D

Serhat İşkodra -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (16 Aralık 2007; 1:52:51)

quote:

Orjinalden alıntı: ketcap98

Anakartta cızırtı var diye bir kac arkadasıma burdan pm atmıstım. anakartın günahını aldım resmen [:D]
sorun hiç ummadıgım modemden geliyormus [sm=s17.gif]
yeni bi modem alcaz belliydi zaten datron modem kullanıyorum. cok ucuz bi malzeme fakat teknosa 'da calısan arkadasım bizzat bir kac modemle test ettiginde hiç reset atmadan 3 gün sürekli durabilen tek modem bu oldugunu sölemişti cok şaşırmıstık tabi - tarafı cok ısınan bi malzeme ve en sonunda patlak verdi :D
hangi marka modem alayım bilmiyorum. of bee bide bu çıktı :D

Bence modem airtes almalısın ben rt211 kullanıyorum yanlızca elektrik kesintisi oldugunda kapanıyor.[:@]onun haricinde ne zaman aldıgımı bile unuttum aldıgım zamandan beri acık hiç kapanmadı.[8D]

PongoLLe -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (26 Aralık 2007; 19:08:14)

arkadaşlar hangi bios sürümünü kullanıyorsunuz. 2406 var yeni önerir misiniz. 2004 kullanıyprum ama memnun değilim. Bir de x975 chipset peryn işlemcileri çalıştırabiliyor diye haber duymuştum bilen var mı son durumu?

toprakyalin -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (26 Aralık 2007; 21:01:44)

Evet şuan için en son bios versiyonu olan 2406 kullanıyorum sorun yok gayet stabil herşey.

2406 yenilikleri:

+ Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx
+ Finetune supervisor password control code
+ Finetune HD audio control code

evet Asus P5W-DH peryn işlemcileri çalıştırabiliyorsun.

P5W-DH-ASUS-Deluxe-2004-G0-45nm-Edition biosu ile aşağıda senin için upload ettim indirebilirsin:

http:/****.de/files/38137264/P5W-DH-ASUS-Deluxe-2004-G0-45nm-Edition.ROM.html

PongoLLe -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Ã�özümleri (29 Aralık 2007; 13:08:39)

bu bios resmi mi yoksa biri falan mı modlamış. Asusun sitede görünmüyordu sanki peryn destekli bios

okyanuskusu -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Ã�özümleri (31 Aralık 2007; 22:10:14)

meraba arkadaşlar benim bir sorunumvar yardımcı olursanız sevinirim p5w dh delux kartıma bios güncellemesi yaptım ve şimdi biostan onbord ses kartını disablet yapıyorum ama yinede kapatamıyorum creative xfi ses kartı kullandığım için kendi ses kartını kapatıyordum ama bios güncelledikten sonra kapanmıyor kapanmayıncada windows ta pcı device ve bilinmeyen aygıt sorunuile karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim hayırlı seneler.

bahadirnal -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Ã�özümleri (31 Aralık 2007; 23:28:03)

Başlat-dnetim masası-sistem-aygıt yöneticisinden, ilgili donanımda devredışı bırak komutunu çalıştırırsanız probleminizin çözülmesi lazım....

İyi seneler

okyanuskusu -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + �özümleri (1 Ocak 2008; 13:16:42)

meraba arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim ben zahten şuanda senin dediğin şekilde kullanıyorum benim anlamadığım biostan niye kapatamıyorum ona canım sıkıldı hayırlı seneler

toprakyalin -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + �özümleri (15 Ocak 2008; 5:43:43)

Yeni bioslar çıkmıştır:

Tarih: 11/01/2008
Versiyon: 2504
Açıklama: Support new CPUs. Please refer to our website: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us
Download: http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5W%20DH%20Deluxe/P5WDH2504.zip

Tarih: 10/01/2008
Versiyon: 2503
Açıklama: Fixed CPU will reach high temperature after system resumed from S3.
Download: http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5W%20DH%20Deluxe/P5WDH2504.zip

emre_mech -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + �özümleri (16 Ocak 2008; 16:56:20)

2405 veya 2503 bioslarını kullanan var mı acaba ben guncellemiyeli baya bir oldu son bioslardan hangisini onerirsiniz sistemim imzamda var tesekkurler...

GoldPunch -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + ���¶z�¼mleri (16 Ocak 2008; 18:20:23)

2504 biosu çıkmış onu yüklüyorum şimdi.

GoldPunch -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + ���¶z�¼mleri (16 Ocak 2008; 18:37:04)

arkadaşlar sakın bu biosu yüklemeyi denemeyin.Şimdi yüklüyordum tam flashlarken pc takıldı.Dedim aha gitti pc dedim sonra reset attım bios yüklenmeli uyarısı çıktı bende anakart tarafından verilen cd yi taktım bios u yükledim.Allah'tan cd yanımdaymış.yüklemeyi denemeden önce bios unuzun yedeğinizi ve cd niz yanınızda olsun !!

emre_mech -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + ���¶z�¼mleri (16 Ocak 2008; 21:32:48)

O zaman 1901 den sasmamak lazım dursun bakalım zaten islemcim quad degil gerek yok su an icin guncelleymeye saol bilgi icin Goldpunch...

ketcap98 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + ���¶z�¼mleri (28 Ocak 2008; 13:38:37)

anakart ısısı bende 44 - 45 arasında oluyor hep bu problem olurmu arkadaşlar * sizde değerler nasıl daha düşük olanı varmı ?

snicker -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Ã��Ã�¶zÃ�¼mleri (7 Şubat 2008; 16:41:32)

Merhaba arkadslar bende bu anakart var uuzn zamandir 2004 biosu yukluydu artik vistaya gecmeye karar verdim ve bir bakayim anakartimin yeni bios driverlari neler diye.
En son driver olarak 2602 cikmis.Bu driveri kuran deneyen yada bir problemle karsilan bir arkadas varmi?
Tesekkurler....

xfighter8 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + ���¶z�¼mleri (14 Mart 2008; 22:44:12)

ketcap98 senin ısı probleminin bir kaç nedeni olabilir. Bunlardan bir kaçı, (bunlar benim başıma geldiği için yazıyorum, uzman değilim)

1. Kullandığın işlemcinin soğutusu yeterli gelmediği için ( Ben Termal Thake bir soğutucu taktım 75 $ civarı)
2. Benim canımı çok yaktı 2 kez hard disk çöktü. Samsung hd kullanıyorsan aşırı ısınıyor ve kasanın ısısını artırıyor. Ben 2 adet vardı. Ay da bir kez hd lerden biri çöküyordu. Sonra hem anakartın hemde hdlerin çok ısındığını fark ettim. Ve 2 adet zalman fan alarak hd leri soğuttum problem çözüldü.
3. Anakart ile gelen küçük bir fan var onu kullnamanı pek tavsiye etmem. Zaten burada yazılanları iyice bir incelersen o fanı çok çok iyi bir uzmanın takması gerektiğini söyleyebilirim. Yanlış takman sana soğutma değil ısınmaya neden olur. (takılı değil bende)
4. Anakart çok hassas ama bir o kadar çok iyi, o yüzden kullandığın ekran kartı da önemli çünkü sakın ekran kartın şu silent yani fansız ürünlerden olmasın. Bende 7900 gt vardı. 6 ay sonra fanı bozulmuş az daha makina yanıyordu. Şimdi ati 3850 kullanıyorum çok çok iyi.

Şu an ki sıcaklık değerlerim 31-33 derece arası. Oyun oynarken 36-38 arası şu an çok memnunum. Sanada kolay gelsin umarım yardımcı olabildim.

Snicker, sana ise şunu söyleyebilirim şu an vista kullanıyorum ve performans bence mükemmel. xp de bir çok kez makinam kitlenirdi ama 3 aydır vista da kitlenme olmadı. 3 aydır elektrik kesintileri hariç 24 saat açık. Yaşasın torrent...

abd99 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + ���¶z�¼mleri (24 Mart 2008; 12:04:05)

Selam arkadaşlar,
ben versiyon:2406 bios kullanıyordum ve herhangi bir sorunum yoktu. En son çıkan versiyon: 2602 bios'u yükledikten sonra makinayı her açtığımda F1 veya F2 seçenekleri ile açılıyor. Saat ve tarih ayarları default değerlere dönüyor. Bilgisayarın açılış hariç çalışmasında herhangi başka bir sounla karşılaşmadım. Eski bios yükleyemiyorum hata veriyor.

tahir40 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + ���¶z�¼mleri (10 Nisan 2008; 14:31:04)

Ya arkadaşlar sitesinde indiremedim. Cd deki Vista64 uyumlu değil. Bu Asus Update programını nereden indirebilirim?

Bir de arkadaşlar benim işlemci biostan çarpan 7 olarak ayarlı olduğu halde işlemci yükteyken de 6 çarpanlı ve düşük voltajla çalışıyor. Bu özelliğin işlemci boştayken çalışması gerekmez mi? Temelli kapatıp işlemciyi hep tam hızda çalıştırmak da istemiyorum... Ne yapmalıyım?

[img]http://img161.imagevenue.com/loc1178/th_27201_ads7z_122_1178lo.jpg[/img]

canfiliz -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (21 Nisan 2008; 14:45:41)

arkadaslar ben Q9300 6MB L2 2.50 GHz 1333 MHz quad islemci aldım ve bu islemciyi calıstırabilmek icin bios update yapmam gerkiyormus ! Bende raid0 250gb x 3 disk var ve icleri tıka basa dolu bu kadar veriyi yedeklememde cok zor sualim su bios updatelerinde raid yapılandırması bozuluyormu?? bozuluorsa 1 tb tek disk alacam mecburiyetten lutfen en iyi sekilde bilgilendirin acaip tedirginimmm

ketcap98 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (26 Nisan 2008; 9:19:28)

bios en son sürümünü yüklemek istedim ama site acılmıyor arkadaşlar siz açabiliyormusunuz?

tahir40 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (26 Nisan 2008; 12:18:32)

Firefoxla sorun çıkarıyor asusun sitesi... zaten bizi de asya ülkeleri bölümüne kaydetmişler [sm=s15.gif] Böyle kalite bi site için inanılmaz yavaş. Asusu tüm başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Tam bi dünya markası olmuş [sm=s19.gif] Özelden mail adresini atarsan 2704(sonuncu bu sanırım) biosunu atarım. [:'(] Bu arada bu bölüm resmen ölmüş. Kimse yardım amaçlı bişi yazmıyor. Sadece sorunu olanlar yazıyor desem yeridir.

ketcap98 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (2 Mayıs 2008; 11:20:52)

asus un kendi sitesinde en son driver ve bios sürümleri mevcutmuş dikkat etmemişim [:'(]
2602 bios kullanıyorum arkadaslar gayet güzel problem yok
yanlız bir sorum olacak belirli zaman sonra bilgisayarı fişe taktıgım zaman kendi kendine acılıyor bios sürümünü değiştirdikten sonra düzeliyor ama 3 - 4 ay sonra yine aynı sorunla karsılasacagımdan eminim bunun nedeni nedir sizce aranızda aynı sorunla karsılasan oldumu

beyazfatih -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (3 Haziran 2008; 19:16:04)

ankart arkasındaki girişlerde sata bağlantı girişi var ama ne yazıkki şe yaramıyor. çünkü taşınabilir harici hdd aldım sata kablosuyla baplanabilen ama ne yazıkki kablo ucu anakarta arkasındaki girişe uymuyor. adam sata yazmış, girişi yanlış yapmış hey allahım yaa...

BySerkan -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (3 Haziran 2008; 19:22:28)

Merhaba arkadaşlar,
şu an Abit IP35-E anakart kullanıyorum, overclock için bunu tercih etmiştim alırken.
E6550 işlemci ve corsair 675mhz ddr ile 517fsb ye kadar çıkarak
517*7: 3,62 ghz de günlük stabil kullanabiliyorum.

şimdi benim sorum;
zengin multimedya özelliklerinden dolayı abit anakartımı verip asus p5w dh almak istiyorum
extreme bir overclock yapmayacağım 428fsb yaptırsa yeter o da 3ghz e denk gelir (çarpan 7)
bu anakartı aldıktan sonra bana abit i aratırmı sizce ?

ram seçme, skystar tv kartlarıyla çakışma.. vs sorunları varmıdır?

tahir40 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (3 Haziran 2008; 20:44:01)

Anakart dehşet ötesi. çok stabil ve hiç bi anakartta görmediğim kadar ekstra özelliği var (her program için ayarlanabilen kumanda, wireless,esata portları...gelişmiş fan devir ayarları ki bu benim için esktra önemli) ama gel gör ki oc işini beceremedim. işlemci kendi standart hızı olan 333 den yukarı ığramıyor[:)]) Son bios yüklü Eski bios yüklemeyi beceremedim, uğraşmadım da açıkçası. Zaten işlemci E8400 oc'a pek ihtiyaç duymadım. Eski bioslar iyi oc oluyor deniliyordu. OC dışında memnun kalırsın. En azından ben memnunum[:'(] Beyazfatih arkadaş, garantisi devam ediyorsa bi gösteriver, çok itinalı ilgileniyor çizgi. Herhalde esata portlarına sata diye zorlamamışsındır. Tamamı sorunsuz çalışıyor bende uzun zamandır.

BySerkan -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (4 Haziran 2008; 12:41:58)

beyler yokmu aranızda p5w satan[:)]
ikinci el bölümünde alınık ilanım var ama hiç cevap yok[X(]
satmayı düşünen varsa pm bekliyorum
isteyen olursa abit ip35e ile takaslarım yada nakit alırım

tahir40 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (4 Haziran 2008; 12:44:56)

hocam arat bulursun Aksesuarsız olarak 100 liraya satan bi arkadaş vardı dün.

peace_346 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (12 Haziran 2008; 21:33:07)

arkadaslar bende p5w kullanıcısıyım , bilgisayara external hdd lerimi her takılı bıraktığımda tekrar açışımda boot edilecek ilk sıraya otomatik olarak onları koyuyor ve boot error verıyor, ayarları değiştirdim biostan ama ne yapsam düzeltemedim acaba çözümünü bilen var mı? sımdıden tesekkurler..

peace_346 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (1 Ağustos 2008; 9:54:45)

quote:

Orjinalden alıntı: peace_346

arkadaslar bende p5w kullanıcısıyım , bilgisayara external hdd lerimi her takılı bıraktığımda tekrar açışımda boot edilecek ilk sıraya otomatik olarak onları koyuyor ve boot error verıyor, ayarları değiştirdim biostan ama ne yapsam düzeltemedim acaba çözümünü bilen var mı? sımdıden tesekkurler..

sorunumu bilen kimse yok mu?

Lionheart -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (5 Eylül 2008; 13:25:09)

Arkadaşlar E8500 işlemci ile P5W DH DLX kullanan arkadaşlar var mı ? Ben işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum.Bir sorun yaşarmıyım ?

tahir40 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (5 Eylül 2008; 13:43:29)

quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar E8500 işlemci ile P5W DH DLX kullanan arkadaşlar var mı ? Ben işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum.Bir sorun yaşarmıyım ?

Ben E8400 ile sorunsuz kullandım. Yani biosun guncelse 45nm islemcilerle sorunsuz kullanabilirsin.

said007 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (12 Kasım 2008; 2:17:13)

asus p5w dh deluxe anakartım var
e8500 işlemcim var
390 fsb ye kadar voltaj filan oynamadan geliyo fakat onun uerinde voltage hatası veriyo
bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

tahir40 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (12 Kasım 2008; 2:24:38)

quote:

Orjinalden alıntı: said007

asus p5w dh deluxe anakartım var
e8500 işlemcim var
390 fsb ye kadar voltaj filan oynamadan geliyo fakat onun uerinde voltage hatası veriyo
bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

Hocam yüksek fsbler görmek istiyorsan yanlış anakart seçmişsin derim. Ben voltaj vermeden 380 fsb'de kullanıyorum. Anakartın standart değerinin 266mhz olduğunu ve 3 nesil öncesinin yıllanmış kuzey köprüsünü taşıdığını düşünürsen 390 fsb nin üstüne neden çıkmadığını anlarsın. Saygılar. [:'(]

said007 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (12 Kasım 2008; 2:26:48)

hımm
anladım hocam teşekkurler ama bu anakart e6600 işlemci için yapılmış sangi yok boyle bi uyum

en iyisi ben bunu satayım bari zaten para lazımdı
tekrar teşekkurler

tahir40 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (12 Kasım 2008; 2:36:43)

quote:

Orjinalden alıntı: said007

hımm
anladım hocam teşekkurler ama bu anakart e6600 işlemci için yapılmış sangi yok boyle bi uyum

en iyisi ben bunu satayım bari zaten para lazımdı
tekrar teşekkurler

Hocam 266 mhz işlemciler için üretilmiş bi kart ama 333lerle de güzel çalışıyor. çok fazla O.C. olmuyor ama sorunsuz ve performanslı çalışıyor. Kartı almamın sebebi stabil olması,pasif soğutucu ve extraları. Kumandası ve wifi çok işime yarıyor. Aparatları tamsa 130 - 150 ytl civarı 2. el ediyor.... Yerinde olsam E8500e vericeğim paraya overclock düşünüyosan Q6*00 G0 serisi bi işlemci alırdım, rahat 3ghz günlük çalışıyor... Bence Q6400 al 2.elinden, E8500ü sat, bu karta kıyılmaz [:'(]

said007 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (12 Kasım 2008; 2:44:06)

bu karta harbiden kıyılmaz
gecen ay ısrar 300 veren arkadaş oldu vermedim hala daha yuksek fiyatlardan almak istiyenler var biliyomusun

sabahleyin yatagımdan kalkmadan bilgisayarı acıp tv yi açmak (dijitaltv kartıyla yani) yine kumandanın opsiyonları sayesinde aynı kumandayla kanallartı değiştirmek vs.

windows üzerinden bilgisayarı çıt çıkarmıycak kadar sessizleştirmek bunlar benim hasta oldugum ozellikleirnden bi kaçı.

zamanında efsane kart yapmış adamlar ya helal olsun
yeni modellerde bu kart kadar zengin bi model gormedim ben
çok ama çokmemnunum aslında hayırlısı bakalım

tahir40 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (12 Kasım 2008; 2:51:42)

Hocam 300 veriyorlarsa satma diyemem [8D] Ben 130a almıştım. Gerçi bana bu kartı satan arkadaş X38 kart almıştı ve kartı satmaktan çok pişman olduğunu söylemişti...

said007 -> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri (12 Kasım 2008; 19:34:56)

quote:

Orjinalden alıntı: tahir40

Hocam 300 veriyorlarsa satma diyemem [8D] Ben 130a almıştım. Gerçi bana bu kartı satan arkadaş X38 kart almıştı ve kartı satmaktan çok pişman olduğunu söylemişti...

atıyorum kardeşim hiç bi ozelliği olmasa şu fanlarla oynaması şow resmen neyse ya olmassa bende satmam belki
ksada 7 fan var dizüstü gibi çalışıyo [:@]

Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.21875