Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: Asus P5W DH Deluxe Problemleri + Çözümleri Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
vlks

7 Mayıs 2007; 23:30:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar daha once de sordum ama cevap bulamadım belkı sımdı bır bılgısı olan vardır. xp yı klasık tema wın seslerı kapalı ekran koruyucu kapalı kullanıyorum makınayı kapatık actıgımda xp teması wın seslerı acılmıs e.koruyucu aktıf olmus olarak karsımı cıkıyor ve bu durumda benı sınır edıyor. bıos guncel 1901v driverlar guncel. yardım lutfen..

Dartagnan

8 Mayıs 2007; 10:02:48 

Merhabalar ;

8 aydır e6300 ve p5wdh kullanıyorum. bu haftasonu yeni ram aldım 2x1GB pc6400 cl4 GEIL ULTRA lardan. ramin üzerinde 2.1V 12-4-4-4 800mhz yazıyor fakat 2.1V ile max 375mhz de kullanabiliyorum ramleri. Sanırım NB icin bir ayar yapmak lazım acayip ısınıyor alev gibi. benim emektar DELTA fan'ı NB ve ramlere dogru koyup rame 2.3V verince 400mhz 12-4-4-4 anca stabil oluyor fakat bildiginiz gibi delta fanın inanılmaz bir sesi var :) Sorun anakartta diye tahmin ediyorum 380fsb üzerinde stabilite bozuluyor sogutma gerekiyor baska bir cozum yolu bilen var mı?

Samsung 226BW + 957MB / Cooler Master Stacker / INTEL CORE2DUO E6750 / Gigabyte DS3-R P35 / OCZ REAPER 2x1GB PC6400 / 500GB SEAGATE 16MB SATAII / ASUS 512MB EN8600GT / FSP 500W / Plantronics DSP 500 / APPLE Keyboard / Logitech G5 / Logitech Z5500
ilhanathema

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2007; 3:44:18 

bu arada yeri burasımı bilmiyorum ama sadece uzaktan kumandarahatklığı nedeniyle
asus commando mu p5w delux ile takas edebilirim ilgilenenlere duyrulur

NE MUTLU TÜRKÜM DİYE(BİLE)NE
Serhat İşkodra

10 Mayıs 2007; 13:18:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Dartagnan

Merhabalar ;

8 aydır e6300 ve p5wdh kullanıyorum. bu haftasonu yeni ram aldım 2x1GB pc6400 cl4 GEIL ULTRA lardan. ramin üzerinde 2.1V 12-4-4-4 800mhz yazıyor fakat 2.1V ile max 375mhz de kullanabiliyorum ramleri. Sanırım NB icin bir ayar yapmak lazım acayip ısınıyor alev gibi. benim emektar DELTA fan'ı NB ve ramlere dogru koyup rame 2.3V verince 400mhz 12-4-4-4 anca stabil oluyor fakat bildiginiz gibi delta fanın inanılmaz bir sesi var :) Sorun anakartta diye tahmin ediyorum 380fsb üzerinde stabilite bozuluyor sogutma gerekiyor baska bir cozum yolu bilen var mı?

Ana sayfadaki ayarları yapmayı denedin mi bende aynı sorunla karsılasıyorum P5B dlx anakartta işlemcim ve ramlerim ucuyor ama bu anakartta cl degerlerinin ayarlarını kapatıp max 400/420 yapabiliyorum.

''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
M.KEMAL ATATÜRK

Mükemmellik Eklenecek Birşey Kalmadığında Değil,Alınacak Birşey Kalmadığında Oluşur...

PongoLLe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2007; 1:26:44 

Arkadaşlar Asus P5W DH anakartımı 1901 biosu ile kullanıyorum. Bir aralar mavi ekran hataları alıyordum ama sonradan geçti fakat nadiren yapıyordu. Şimdi ise easy recovery yukledim disk recovery için pc komponentlerini tarıyordu birden mavi ekran oldu. 2-3 kez denedim ama gene oldu. Sorunun anakartta olduğunu düşünüyorum. Bu hatayı niye aldığım konusunda yardımcı olabilcek olan var mı?

Bir de overclock yapmamama rağmen anakartım 444-45 C ki kasam thermaltake shark ve 1 ön bir de egzos fanı kullanıyorum (ama ekran kartım x1900xtx)
Yüksek mi çok bu sıcaklık düşürmek için ne yapabilirim? Mavi ekran hatası sıcaklıktan kaynaklanıyo olabilir mi? (OC olarak sadece ramlerimi 800 mhz de çalıştırıyorum ancak o da oc değil çünkü ramler pc26400 ancak biosdan kendim ayarladım)

Bir DoST
komiks

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2007; 2:27:16 

arkadaşlar daha öncede sordum cevap alamadım anakart'ın kumandası ile bilgisayarı açmam mümkünmü? bu sorunun cevabını özellikle hicks arkadaşımızdan bekliyorum. çünkü bu konuda uzman o...

İNTEL CORE2 Q6600(2.4GHZ go rev.)@3.12GHZ-ZALMAN 9700LED CPU FAN - ASUS P5W DH DELUXE -3x1GB KINGSTON DDR2 800 MHZ - HIS 3870 ICEQ 3 TURBO - 1TB SEAGATE SATA2 HDD - 500GB SAMSUNG SATA2 HDD - 400GB SAMSUNG SATA2 HDD - 2x LG DVD-RW - AOPEN NOUVEAU KASA - FSP FX700-EPSILON 700W PSU - PHİLİPS 190X6FB LCD - LOGITECH MEDİAPLAY MOUSE - LOGITECH Z5500 5.1 SPEAKER -CREATİVE X-Fİ EXTREME GAMER SES KARTI -2xTUNÇMATİK 1200VA UPS - KAREL DSL 138 ADSL MODEM - CODEGEN WEBCAM

sorunsuz alışveriş yaptıklarım: necroshıne - acımalı - van_hoijdonk - rehagüner - Noxco - neosıs - cemguls - Aytürk- Ankara1234 - celchuk - technics - kadiryildiz84 - keops
Tauris

12 Mayıs 2007; 11:56:38 

asus p5w dh deluxe anakart kullanıyorum. asus commando veya strıker ile takas etmeyi düşünüyorum sizce nasıl bir tercih olur ?.

Bi cinnet herşeyi halleder.

Klansavasları - w6,w9
Serhat İşkodra

15 Mayıs 2007; 13:34:43 

quote:

Orjinalden alıntı: Tauris

asus p5w dh deluxe anakart kullanıyorum. asus commando veya strıker ile takas etmeyi düşünüyorum sizce nasıl bir tercih olur ?.

Striker ile takaslanır ama commando ile bence takaslama,commando yerine p5v dlz al daha iyi wifi var,ve aynı yuksek o.c degerini yakalayabiliyorsun.

''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
M.KEMAL ATATÜRK

Mükemmellik Eklenecek Birşey Kalmadığında Değil,Alınacak Birşey Kalmadığında Oluşur...

tuffurchin

15 Mayıs 2007; 13:56:58 

quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

quote:

Orjinalden alıntı: Tauris

Striker ile takaslanır ama commando ile bence takaslama,commando yerine p5v dlz al daha iyi wifi var,ve aynı yuksek o.c degerini yakalayabiliyorsun.

imzam bence sana yeterli cevabı verir

OPEL ASTRA H HB

Tauris

16 Mayıs 2007; 2:45:20 

Aslında hiç değiştirme fikrim yoktu. Arkasımın biri striker anakart geil ram quad 6700 aldı. Anakartı inceledim cok hosuma gitti commando ise bir alt modeli gibi gordugum için onuda yazdım. Suda varkı imzamdaki sistemi default olarak yanı overclocksuz kullanıyorum birkaç deneme yaptım sadece. Yanı sadece ovcerclock için almayacagım. wi-fi sinide hiç kullanmadım, remote sini de kullanmadım, kapalı iken mp3 dinleme özelliğini ez raid i de kullanmadım ben niye bu kartı aldım anlayamadım sımdı.

Birde dıkkatımı ceken birsey var sistemim imzamda. Bu bu sistemde anakartın ısı sorununu gideremedim. anakart ortalama 40 derece. yanı eger sorunsa. eski abit anakartımda maxımum 30 derece oluyordu anakartın ısısı. Birde işlemci ram hdd nin çok güçlü olmasıan ragmen sanki windows yavas gibi geliyor bana açılırken biraz gec acılıyor. hani xp profsioenlde acılırkn mavi cizgi gecer o benım pc de 10 defa tekrarlıyor ama baska pc lerde 3-4 kere gectımı hemen acılıyor.

yanı bana performans lazım onun için değiştirmeyi düşünüyorum.

birde p5w dh deluxe yi satacak oslam acaba kactan verebilirim. faturası kutu içeriği hepsi full. daha garantısı bitmedi.

Birde su var ki ramlardan baya bı kazık yemısım 1 gb kıngstonu yaklasık 4-5 ay once 115 + kdv den almıstım ama suanda 60 dolara kadar düşmüş.

Bi cinnet herşeyi halleder.

Klansavasları - w6,w9
ilhanathema

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2007; 0:35:47 

iki gün içinde p5w dh alıcam
satmak isteyen arkadaşlara duyurulur

NE MUTLU TÜRKÜM DİYE(BİLE)NE
dIsAstEr

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2007; 19:49:12 

Sitede versiyon 2004 tam sürüm BIOS çıkmış. Yükleyip deneyen var mı? Birde, ilk sayfadaki BIOS linkleri kırılmış sanırım.

Osmanlı Tarihi Kulübü
Eşrefoğlu al haberi, bahçe biziz, gül bizdedir
Biz şah-ı merdan kuluyuz, yetmiş iki dil bizdedir
PSN: dIsAstEr-52
bahadirnal

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2007; 20:02:38 

Merhaba, bios 2004 kullanıyorum, sistemim için 1901 e göre herhangi bir değişiklik oluşturmadı.
yeni işlemciler için destek ve ram uyumluluğu ile ilğili geliştirmeye sahip.

dIsAstEr

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2007; 21:07:25 

quote:

Orjinalden alıntı: bahadirnal

Merhaba, bios 2004 kullanıyorum, sistemim için 1901 e göre herhangi bir değişiklik oluşturmadı.
yeni işlemciler için destek ve ram uyumluluğu ile ilğili geliştirmeye sahip.

Cevap için teşekkürler

Osmanlı Tarihi Kulübü
Eşrefoğlu al haberi, bahçe biziz, gül bizdedir
Biz şah-ı merdan kuluyuz, yetmiş iki dil bizdedir
PSN: dIsAstEr-52
Thule

20 Mayıs 2007; 22:33:34 

merhaba arkadaşlar kingston khx7200 900 mhz almak istiyorum.anakart 800 mhz'e kadar destekliyor.bu ram'i alırsam sorun yaşarmıyım?yada khx6400'mü almalıyım?teşekkür ederim

Hier stehe ich und kann nicht anders. Gott helfe mir, Amen...

I am 77% addicted to Counterstrike. What about you?