kutu içeriğini tam olarak yazabilirmisiniz kaç parça zıbırtı çıkıyo içinden..
Dahili Bağlantılar: 2 x USB 2.0 bağlantısı eklenebilir 4 USB 2.0 portunu destekler 1 x IEEE1394a bağlantısı Ön Panel Ses bağlantısı ASUS EZ-Backup CD ses-girişi bağlantısı MP3-In bağlantısı (Kırmızı) SPDIF çıkış bağlantısı Sistem panel bağlantısı Azalia Dijital Header 24-pin ATXGüç bağlantısı 4-pin EATX12VGüç bağlayıcı
BİDE içinden sadece cd bağlanması için 1 adet ide kablosu var ee ben fdd bağlıcam o yok sizde varmıdı?
2 x ASUS EZ-Backup™ SATA kablosu (bende sacede 1 adet sata kablosu çıktı)
ilk sayfada içeirk resimleri yok o site kapanmış sanırım başka böle bi site varsa paylaşırsanız sevinirim..
Parçaların poşetlerinde zedelenme var mı ? Birde poşetlerin üzerinde ki numaralar,kutu seri numarasını tutuyor mu ?
''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
ben bu anakarti almak istiyordum sizce nasıl bir kart ben en az 5 sene gitmesini istiyorum ilerde yükselteme yapabilirmiyim buna kullananlar memlunlar mi??? ben söyle bir sistem yapmak istiyorum anakart kaldirir mi? EKRAN KARTİ İYİMİ BU KART BENİM ANAKARTA TAKİLİR Mİ?
:::::::::::::::::::::::INTEL Core2 DUO E6600 2.4 GHz Socket 775 2MB 333 $ ANAKART::::::::::::ASUS P5W DH Deluxe WF , i975X , DDR2, PCIExp, Socket 775, Core 2 Duo 239 $ BELLEK - RAM:::::::KINGSTON 1024 MB DDR2 667 MHZ RAM+++KINGSTON 1024 MB DDR2 667 MHZ RAM HDD::::::::::::::::::SAMSUNG 250 GB HDD SATA II 8MB 74 $ EKRAN KARTI:::::::MSI NX8800GTS-T2D640E-HD 640 MB, PCIExp Ekran Kartı, HDTV uyumlu, Direct X10,DDR3, 320 bit 469 $ MONİTÖR::::::::::SAMSUNG 226BW 22' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS + Ölü Pixel Garantili425$ KASA:::::::::::::::AOPEN A600-R05 NOUVEAU SİYAH ALUMINYUM (SPS YOK) 107 $ TV KARTI:::::::::::AVERMEDIA AVER TV BOX 9 122 $ CD-DVD YAZICI::: ASUS DRW-1608P 40x24x40x CD 16x6x16x DVD RW Siyah 35 $
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 27 Mart 2007; 11:48:26 >
Merhaba arkadaşlar görmüş olduğunuz gibi imzamdaki sistemi kullanmaktayım.
Şimdi Windows Vista Ultimate kurmak istiyorum ama nasıl bir ayar yapmam gerekiyor yüklemeden once? F6 disket olaylarını okudum ama bu vista icin gecerli mi? AHCI,RAID,IDE hangisinde daha iyi persormans alırım? Yanlız HDD im SATA ve anakartımda Asus P5W-DH Deluxe. Sata Hdd mi anakartımın kırızımı sata girişine taktım Vista kurarken Sata driverını kurup yüklemek istiyorum (belki hız açısından faydası olur diye). Ama Sata driverına http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5W%20DH%20Deluxe&type=map&mapindex=4 resmi sitesinden baktığım halde ya bulamadım yada anlayamadım.
Vistayı yüklerken bu sata driver ını nerden indirip tanıtabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum...
Teşekürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprakyalin -- 3 Nisan 2007; 19:53:20 >
Vista kurarken sata,raid,ncq, gibi kurulum için driver'a gerek yok sagdece ctrl+I tularından raid 'i kur sonra vista yukle bu kadar. Ben hiç beyenmedim bakalım sen beyenecekmisin. Kablosuz kart driverini indir bazen tanımama gibi sorun olusturuyor.
''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
kutu içeriğini tam olarak yazabilirmisiniz kaç parça zıbırtı çıkıyo içinden..
Dahili Bağlantılar: 2 x USB 2.0 bağlantısı eklenebilir 4 USB 2.0 portunu destekler 1 x IEEE1394a bağlantısı Ön Panel Ses bağlantısı ASUS EZ-Backup CD ses-girişi bağlantısı MP3-In bağlantısı (Kırmızı) SPDIF çıkış bağlantısı Sistem panel bağlantısı Azalia Dijital Header 24-pin ATXGüç bağlantısı 4-pin EATX12VGüç bağlayıcı
BİDE içinden sadece cd bağlanması için 1 adet ide kablosu var ee ben fdd bağlıcam o yok sizde varmıdı?
2 x ASUS EZ-Backup™ SATA kablosu (bende sacede 1 adet sata kablosu çıktı)
ilk sayfada içeirk resimleri yok o site kapanmış sanırım başka böle bi site varsa paylaşırsanız sevinirim..
bios 1901 kesin kullanın..... ---------------------
alicengiz kardeş senin anakartını tekrar toplarken biosu sifirladıkya hani. üstündeki 1901 version yani en sonki bios tu ben o biostan çok memnundum... sende 1901 biosu disketten yada usb bellekden geri yükle mutlaka.
eğer tabiki üstündeki eski biosdan memnun değilsen ok... ve diğer bioslara hiç bulaşma... şuan kesinlikle 1901 kullan çünkü ben kullandım .. sende biliyorsun oyunlarda daha iyi fps veriyor ve genel anlamda performansda biraz farkediyor. donanımlardada asla sorun çıkartmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 4 Nisan 2007; 23:47:08 >