Şimdi Ara

Uzun vadede kullanım için hangi cep telefonu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar,

    Android telefon araştırıyorum. Şuan 3 yaşında Galaxy Ace kullanıyorum. İlk çıktığında canavar gibiydi ama şimdi puff. Kendi kendine kasılıyor Hafıza problemi de var(küçük) ve aslında eskimedi ama daha performanslı bir telefon almak istiyorum. Oyun hiç oynamıyorum. Müzik programları kullanır ve internete girerim. Kamera kalitesi önemli değil. SD kart desteği olmalı. İnternete girerken kasmıcak bir telefon olması gerekli. Ayrıca olmuşken son çıkan Kitkat yazılımı olsun dedim ama 4.7inch ekranı geçmesin dedim çünkü çok da büyük istemiyorum. Bu şekilde kriterler oluşturdum ve 3'e düşürdüm tercih yapmam gerekeni.

    Sizce
    Sony Xperia SP mi?
    Sony Xperia ZR mi?
    LG L90 mı?


    SP modeli özellik bakımından iyi gözüküyor. İnterneti de hızlı gibi. Kitkat 4.4.2'ye güncelleme bekleniyormuş ama kesin değilmiş. ZR modeli SP'ye göre daha üstün özellikli gayet güzel. Kitkat'de gelicekmiş ilerleyen zamanlarda. Tek sorunu teknosa ve kliksa da satışı var ve bu mağazalar kazık sattığını bildiğimden tereddütte kaldım. Ayrıca bu Sony telefonları 10 ay önce yaklaşık piyasaya çıkmış çok yeni değiller yani. LG ise diğer 2sinden özellikleri daha düşük gibi ama oyun falan oynamıyacağımdan kasmaz herhalde diye düşünüyorum.(Şuan elimde olan Galaxy Ace çok kasıyor içimin yağlarını eritti kasa kasa ondan aklıma ilk bu geliyor) Sonylerin çekirdeği daha hızlımış ama bu da 4 çekirdekli gene iyi birşeydir sanırım. LG yeni piyasaya çıkmış Kitkat ile geliyor fakat daha Türkiye'de satışı yokmuş ama bence ay sonuna kadar çıkar diye düşünüyorum.

    Gene bi 3 yıl en aşağı götürsün istiyorum. Önümüzdeki 3 yıl içinde çıkacak programları da kaldırsın. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Bu telefonlar içinden hangisi dersiniz? Veya başka alternatif sunabilir misiniz?







  • Hocam şuanki telefonumu övünmek gibi olmasın ama hiç yere düşürmedim. Hep kılıfında taşıyorum. Benim telefon 3 yaşında ama yandaki boyaları soyulmadı. Akrabalarımdan ve arkadaşlarımdan çeşitli telefon alanlar oldu onlarınki 6 ay içinde soyuldu. Yeni alırsam gene bu şekilde kullanırım. Uzun vadede derken yani teknolojisi eski kalmasın o süre zarfında şimdi iyiyse atıyorum o zamana orta şeker gibi birşey olsun diye düşünüyorum.
  • Zr al,uzun vadede rahat ettirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.