p5b (düz) modelin kullanma kılavuzundaki 400 watt psu ile test ettikleri sisteme bakıyorum da 400 watt bayağı bir iş yapabiliyor demekki.
The ATX 12 V Specification 2.0 compliant (400 watt) psu has been tested to support the motherboard power requirements with the following configuration:
Intel Pentium Extreme 3.73 GHZ 512 MB DDR2 (*4) ASUS EAX 1900XT Parallel ATA: IDE HDD SATA Device (*2) Optical Drive: DVD-RW
Evet, öyle aslında, şu sıralar yapabileceğiniz güncel sistemler 380W gibi bir değer isterler max, 400W'ı aşan bir sistem için çift ekran kartı, çift hd, çift optik sürücü gerekir, onlar olmadan 400W'ı aşmak biraz zor zaten şimdiki sistemler ile.
arkadaşlar ben bu Bios update olayını bilmiyorumda... asusun sitesine girdim BIOS 0806 versionunda bi Other var birde Dos. hangisini indireceğim. Birde BIOS-Utilities diye bişey var. onuda indirecekmiyim.
bunlar nasıl yükleniyor. yüklerken bişeye dikkat etmem gerekiyormu. anlatırsanız sevinirim.
Intel® Core™ 2 Duo E6400 @ 2.13GHz │ Asus P5B │ Twinmos 2x1GB DDR2 667MHz │ Seagate 250GB 16MB SATA2 │Samsung 160GB ATA │ Shappire HD3850 256MB 256Bit │ Asus DVD RW│FSP BlueStorm II 500 Watt │ Philips 190B │ Logitect X530 │Creative Audigy │
arkadaşlar ben bu Bios update olayını bilmiyorumda... asusun sitesine girdim BIOS 0806 versionunda bi Other var birde Dos. hangisini indireceğim. Birde BIOS-Utilities diye bişey var. onuda indirecekmiyim.
bunlar nasıl yükleniyor. yüklerken bişeye dikkat etmem gerekiyormu. anlatırsanız sevinirim.
asusun cd sinde bu programlar var zaten arkadaşım. bios update programını yükledikten sonra other olanını indir ve programdan yüklemesini gerçekleştir.
Ya bu anakart windows vista ile şaha kalkıyor hiçbir problemi yok.Windows xp ile sorun yaşayanlar var ama bende kullanıyorum ama bir problem yaşamadım.Çokda yeterli overclock oluyor.Stabil. Almak isteyen alsın memnun kalmazsa 1 hafta içinde değiştirme hakkı var. daha ne diyim. Anakart ram seçiyor.Bir çoğunun bu yüzden sorunlar yaşadığı kanaatindeyim. Benim kullandığım ramler gskill 1024 dual(x2512mb cl5) 800 mhz'de cl4 sorunsuz çalışıyor.
benim sistem biraz geç açılıp geç kapanıyor. kapanışta başlattan bilgisayarı kapata bastığımda 1 dk kadar bekletiyor sonra kapat komutuna basabiliyorum. bios update 806 yıda yaptım. neyde sorun labilir. sistem imzamda var.
Intel® Core™ 2 Duo E6400 @ 2.13GHz │ Asus P5B │ Twinmos 2x1GB DDR2 667MHz │ Seagate 250GB 16MB SATA2 │Samsung 160GB ATA │ Shappire HD3850 256MB 256Bit │ Asus DVD RW│FSP BlueStorm II 500 Watt │ Philips 190B │ Logitect X530 │Creative Audigy │
bendede geç açılma kapanma sorunu var sorun kullandığım antivirus ten kaynaklanıyor ama antivirussüz saf windows ta gayet hızlı açılıp kapanıyor pres any ekranı hariç
benim sistem biraz geç açılıp geç kapanıyor. kapanışta başlattan bilgisayarı kapata bastığımda 1 dk kadar bekletiyor sonra kapat komutuna basabiliyorum. bios update 806 yıda yaptım. neyde sorun labilir. sistem imzamda var.
1 dakka kadar beklemesi cok uzun bi sure be arkadasım. yani kapama islemin senin takribi 3-4 dakka sürüyo. yüklenen programları sonlandırması bukadar uzun sürer dicem baya bi program yüklü olması gerekir. arka planda çalışan virüs programını falan kapat demeden once iptal et bakalım sonra kapa tekrar nekadar sürüyo..
Ayrıca FSB:DRAM 4:5 olarak gözüküyor.Bu 1:1 olması lazım değil mi? Bu neden kaynaklanıyor. Ayrıca eski DDR400 ramlerle orası 400Mhz olarak gözüküyordu? O zaman DDR400'de 200*2 olması lazım....