Notes on memory limitations Due to chipset limitation,this motherboardcan only support up to 8 GB on the operating systems listed below. you may install a maximum of 2 GB DIMMs on each slot, but only DDR2-533 and DDR2-667 2 GB density modules are avaliable for this configration.
Some old-version DDr2-800/667 DIMMs may not match Intels, On-Die-Termination (ODT) requirement and will automatically downgrade to run at DDR2-533. If this happens, concact your memory vendor to chech the ODT value.
Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz cok sevinirim....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CenkFiliz -- 22 Ekim 2007; 15:06:39 >
Cok guzel yardım ettin Sinan tşk ler... Evet beyler yardım edebilecek biri war mı ? Önerilerinizi bekliyorum... Yok mu bilen birisi ingilizce acıklamasını da yazdım bide ustelik... Ama anlamadım...
Cok guzel yardım ettin Sinan tşk ler... Evet beyler yardım edebilecek biri war mı ? Önerilerinizi bekliyorum... Yok mu bilen birisi ingilizce acıklamasını da yazdım bide ustelik... Ama anlamadım...
Slotları değiştir değişik kombinasyonlarda tak ram leri bide :S
Slotları değiştir değişik kombinasyonlarda tak ram leri bide :S
yap, ben anakarta 4GB rami XP_64 de takmistim, sorunsuz calismisti. (arkadaştan odunc 2x1gb daha alip) Bilgisayar acar acmaz 4GB gormustuk.
Dedigin sekilde yaptım gene olmadı :( Xp pro'nun 32 biti war bende en fazla 3gb gosteriyor ama Bios'tada 3gb gosteriyor. Acaba Ramlar hepsi 667 Mhz oldugu icin mi göstermiyor anlamadım ki :( Kitapcıkta bişiler yazıyor ama anlayan kişide bulamadım burdanda bilen yok :(
yap, ben anakarta 4GB rami XP_64 de takmistim, sorunsuz calismisti. (arkadaştan odunc 2x1gb daha alip) Bilgisayar acar acmaz 4GB gormustuk.
Dedigin sekilde yaptım gene olmadı :( Xp pro'nun 32 biti war bende en fazla 3gb gosteriyor ama Bios'tada 3gb gosteriyor. Acaba Ramlar hepsi 667 Mhz oldugu icin mi göstermiyor anlamadım ki :( Kitapcıkta bişiler yazıyor ama anlayan kişide bulamadım burdanda bilen yok :(