Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Asus P5B kullananlar buraya...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: Asus P5B kullananlar buraya... Sayfa: <<   < önceki  15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yurt

11 Şubat 2007; 14:13:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

eski biosa nasıl dönüleceğini anlatmıştım 14 veya 13. sayfalarda bulabilirsiniz.

hukaya

11 Şubat 2007; 15:41:43 

quote:

Orjinalden alıntı: b.unal1987

ya kardeşler bios u nasıl geri dönüyorsunuz çıldırıcam.

öncelikle bir disketi formatla sonra içerisine yüklemek istediğin eski bios sürümünü at ve ismini P5B.ROM olarak değiştir daha sonra restat at ister Alt+F2 ye bas istersen Biosa gir Tool s menüsünden ASUS EZ Flash 2 ye gir daha önce hazırladığımız disketi disket sürücüye yerleştir ve A yı seç ve sağ pencerede dosya görünür dosyayı seç ve yükle

Zwandar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Şubat 2007; 23:27:30 

arkadaşlar aranıza yeni katıldım sorunum şu bu akşam iki kere bilgisayarı açtıktan yarım saat sonra windows ya da pardus kilitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum eski anakartımda bu durum olmuyordu bir çözümü var mı

bir de işlemcim çok ısınıyor sanki su soğutma sıvısının sıcaklığı arttı farkediyorum acaba ısınmaya bağlı bir donma mı bu

Zwandar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Şubat 2007; 23:36:55 

ayrıca bu mesajı yazar yazmaz tekrar kilitlendi ve reset atalı daha 5-6 dakika olmuştu

ve ses kartı bende de pıt pıt yapmaya başladı acaba kuzey köprüsü mü çok ısınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 11 Şubat 2007; 23:38:27 >

BARKU

Sisteme Gözat

12 Şubat 2007; 0:12:07 

bu konuyu okuyunca asus almaktan vazgeçtim. DS3 daha stabil gibi görünüyor ve daha az sorun çıkarıyor galiba.

"Güzel insanlar güzel atlara binip gittiiler"
odrin34

12 Şubat 2007; 0:21:16 

imzamdaki kartı almak zorunda kaldım maddi problemlerden dolayı makinem 7/24 açık kalıyo. saatlerce
oyun download her türlü şeyi yapıyorum ne donma ne reset en ufak bi problemle karşılaşmadım.

birde via kötü chipsetler yapar derler.... p5b kullananlara sabırlar diliyorum

Gigabyte GA-M61PM-S2 (rev. 2.0), AMD - ATHLON 64 X2 5000+ AM2, 2 gb Kıngston 667,
Seagate ST3250410AS, SAMSUNG sata - SH-S203B, Aopen HB600 B12...
Zwandar

Sisteme Gözat

12 Şubat 2007; 0:44:21 

via ilk batışından önce kötüydü ama şu an toparladı kendini özellikle pt880 ultra sanat eseri gibi bir chipset

ayrıca 3-4 yıl sonra media pc olayı tamamen yaygınlaştığında via çok daha iyi yerlere gelecek

nerazzuri

12 Şubat 2007; 14:14:24 

arkadaşlar size çok basit gelebilecek bi sorm war gülmeyin ... Bu p5b de 6300 ün çarpanı voltajsız kaça kadar gelioyr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 12 Şubat 2007; 14:18:59 >

I had a friend many years ago,One tragic night he died,The sadest time of my life,For weeks and weeks I cried,Through theanger,and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times
I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind
The angel guarding me Oh, I know, oh, I know
He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me

megaturk

Sisteme Gözat

12 Şubat 2007; 15:57:00 

P5B var bende E6300 2.2 çektim alet yanacak neredeyse. 65 dereceyi gördüm işlemcide. Arkadaşlarr siz nasıl soğuk tutmayı başarıyorsunuz? Bende stok fan var...

Canon EOS 350D + 50mm F1.8 + 18-125mm F4-5.6
Sony PS2 Slim
PS3 Pal 320GB + Samsung 223BW + Everest 5.1 + Mortal Kombat 2 + Street Fighter Alpha + LocoRoco
PSN: megaturk yada megaturko

AAAragorn

Sisteme Gözat

12 Şubat 2007; 16:02:07 

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

P5B var bende E6300 2.2 çektim alet yanacak neredeyse. 65 dereceyi gördüm işlemcide. Arkadaşlarr siz nasıl soğuk tutmayı başarıyorsunuz? Bende stok fan var...

yeni bir sogutma fanı alarak soguk tutmayı başarabılırsın..

Kötülerin Kazanması icin İyilerin Seyirci Olması Yeterlidir-Edmund Burke
Zwandar

Sisteme Gözat

12 Şubat 2007; 16:03:59 

arkadaşlar bana kalırsa anakartın kuzey köprüsüne takılacak minik bir fan çoğu sorunu halledebilir

octopusokan

12 Şubat 2007; 16:57:23 

arkadaşlar çizgi sitesinde vista driver diye bir cd yayınlamış. vista için onu yüklemek zorundamıyız. ben yükledim çalışmadı error verdi

Zwandar

Sisteme Gözat

12 Şubat 2007; 16:59:39 

vista için optimize edilmiş imzalı sürücülerdir yüklesen iyi olurdu tabi nasıl bir hata verdi sistemin nedir

NemesisR3

12 Şubat 2007; 18:53:50 

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

P5Bler yanlıs ölçüyo sıcaklığı,o en fazla 35-40 derecedir.
bide voltajı sabitlemediysen olabilir öyle.

octopusokan

12 Şubat 2007; 19:15:53 

sistemim anakart p5b, işlemcie6300,ram 512x2, 320gb sata2 hdd, x1650xt ama bence sorun sistemle ilgili değil cd den yada yapamadığım birşey var <