Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia 6233 Review by van_hoijdonk.!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia 6233 Review by van_hoijdonk.! Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ScORphY

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Ekim 2006; 1:18:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

KAFA KARIŞTI ŞİMDİ

neden...!

Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın
Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ

................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::...............
...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
KIZILÖTESİİ
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

3 Ekim 2006; 1:26:17 

dostum şimdi gidecem telefonu alacam biri kvk lı al diyo biri bu telefon 650 diyo diğeri 700 diyor
şimdi ne yapacam
ScORphY

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Ekim 2006; 1:33:19 

ya benim bildiğim bu telefonu kimse 670den aşşağı satışa sunmaz
ve belki 650-640 der ki o da çok zor
bence kvklı olup olmadığına dikkat et alırken...!

Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın
Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ

................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::...............
...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
eyupsultan

3 Ekim 2006; 9:41:04 

Arkadaşın biri 6230i kulaklığı taktığını ve ileri geri oynamalarda sorun yaptığını söylemiş.Ben de abimin 6670'in kabloyu yani 6230i ile aynı olan DKU-2 yi takıp uygulamalar attım.Telefonda herhangi bir soruna neden olcağını sanmıyorum çünkü kulaklık ve data kablosunun giriş yerlerini ölçtüm,aynı boyuta sahipler.

İleri geri oynamalarda derken nasıl yaniaşağı yukarı doğru yapıyorsan.Yukarı oynadığında tabii ki ses kesilecektir çünkü temas yeri alt tarafta.Kulaklığı yukarı doğru oynatırsan bu normaldir.

Ama ileri geri diyorsun,yani telefona doğru çekip iterken ses kesiliyorsa buna bir şey diyemiycem.

Bütün 6233 alan arkadaşları kutlarım.

CeLLaT_1905

3 Ekim 2006; 9:55:04 

ahmet ramazandan sonra n72 ile takaslarız istersen tertemiz daha 20 günlük

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
SerdaR^73

3 Ekim 2006; 9:56:20 

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo^73

arkadaşlar birşey soracam
telefonla beraber verilen hafıza kartındaki uygulamalar ve diğer programları başka hafıza kartına yada bilgisayara kopyalayabiliyormuyuz?Sanırım ordakiler korumalı..bir kaç güzel uygulama,tema ve oyun vardı sanırım..

diye sormuştum....

Hayat Seninle Daha da Güzel Canım Oğlum Mustafa Buğra (Serdar 1973)

eyupsultan

3 Ekim 2006; 9:57:34 

Beyler bu başka kablo takmış olmak hakikaten telefona bir zarar verir mi?Giriş yerleri aynı çünkü DKU-2 ve CA-53 ün.

Ben kontrol ettim şu an bir şey yok.Zaten bir daha bluetooth la atarım ne atıcaksam da yine de kafama takıldı.

kasım90

3 Ekim 2006; 11:32:31 

arkadaşlar 6233 hakkında yazdıklarınızı okudum. benim için fotoğraf kalitesi ve mp3 önemli,uzun yola çıktığım içinde video beni oyalıyacaktır.Yanlız yüksek hafıza kartı kullanarak telefonda 1 saate yakın filmler izlemek istiyorum.Yanlız telefonda ileri geri video oynatma yok yorumu yapılmış,vidodan herhangi bir şekilde çıktığımda filmi en baştan izlemem gerekecek herhalde,w810i hakkında fazla bir bilgim yok sizce onu mu tercih etmeliyim.

Marmarali

3 Ekim 2006; 11:38:59 

arkadaslar genpa veya kvk bu telefonu ankarada 630 liraya kadar pesin bulabildim isterseniz temininde size yardimci olabilirim..

bu fiyat genpa`nin toptancisindan alinmistir...

isteyene firmam araciligi ile temininde yardimci olabilirim?

bu arada ben 610 liraya kadar nakit buldum ama grey olabilir dusuncesi ile sicak bakmadim ve nakit alamadigimdan uzerinde durmadim hic

genpa kvk veya nokia shop almakta yarar varmis garanti konusunda sikinti olmasin diye tercih ettim

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Marmarali

3 Ekim 2006; 11:43:40 

quote:

quote:

arkadaşlar birşey soracam
telefonla beraber verilen hafıza kartındaki uygulamalar ve diğer programları başka hafıza kartına yada bilgisayara kopyalayabiliyormuyuz?Sanırım ordakiler korumalı..bir kaç güzel uygulama,tema ve oyun vardı sanırım..

diye sormuştum....

kopyalamada sikinti olacagini dusunmuyorum :)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
KIZILÖTESİİ
Uzaklaştırılmış

3 Ekim 2006; 12:39:59 

Hepsiburada da alsak iyimi
avantajlı olurmu
KIZILÖTESİİ
Uzaklaştırılmış

3 Ekim 2006; 13:14:55 

hepsiburada.com ziyeret ettim.word kard bayağı avantajlı gbeldi

acaba bu siteden alışveriş olayı iyimi.
SerdaR^73

3 Ekim 2006; 14:38:13 

quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

hepsiburada.com ziyeret ettim.word kard bayağı avantajlı gbeldi

acaba bu siteden alışveriş olayı iyimi.

hepsiburada dan alabilirsin.Alışverişte sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.epey malzeme almıştım oradan çünkü.

Hayat Seninle Daha da Güzel Canım Oğlum Mustafa Buğra (Serdar 1973)

van_hoijdonk

3 Ekim 2006; 16:01:42 

Barış N72 sanırım megatürk'ün telefonu. Geçen 3 gün önce anlaşamadık. Ben takas değil daha çok para durumuna göre 8800 yada N73 alacam tabi o zaman durum elverirse. Yoksa satmam 6233'ü.

CeLLaT_1905

3 Ekim 2006; 16:09:03 

evet megaturk'ün neyse tamam farketmez ama n73 alma derim 8800 al

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
endoplazmikbirkulum

3 Ekim 2006; 21:01:50 

quote:

uzun arastırmalar sonucu almaya karar verdıgım 6233 bugun elıme gectı. ve galıba tele nazar degdırdım malumunuz kutudan data kablosu cıkmaması uzerıne aceleyle bıryerlerden 6230 un data kablosunu bulup telı pc ye bagladım (herkez gıbı mp3 kalıtesını bende merak edıyordum) bıraz sıkı olmasına ragmen soket tele uydu ve baglantıyı gerceklestırdım.fakat daha sonra tele kulaklıgı taktıgımda baglantının oldugu yerı ılerı gerı oynattıgımda sesın gıdıp geldıgını farkettım.acaba data kablosunun soketı yuvayı genısletmıs olabılırmı.bu konuda bana yardımcı olabılırsenız sevınırım.

not: bıraz once öğrendıgım kadarıyla kullandıgım data kablosu 6233 le uyumlu olan yada olması gereken CA-53 kodlu kablo degıl.

arkadaş sen yanlış kablo takmışsın zaten yuvayı büyütmüş olma ihtimalin var. ama kulaklığı iyice yucasına oturtmassan ses gidip gelior bu tüm tellerde var zaten bi eksi değil kulaklığı taktıktan sora swağa sola doğru oturtmaya çalıuş o zaman sağlıklı ses alamıyorsan bi servisine göster... ama sağa sola doğru biraz oturtmaya çalışırsan ses düzelecektir tel yeniyken bendede kulaklık alışıncaya kadar buna benzer p