abi bende bugün w810i almaya diye çıktım ama vitrinde 6233 gördüm, bi bakabilirmiyim dedim bakarken,makarken 6233 alıvermeyimmi neyse daha iyice bakamadım ama,ses stereo ve w810i den çok daha iyi, malzeme kalitesi mükemmel , şimdilik ilk izlenimlerim bunlar.. bakalım İNŞAALLAH pişman olmam....
abi keşke w810 alsaydın yaa bak neler kaybettin flaş makro çekim...
abi bende bugün w810i almaya diye çıktım ama vitrinde 6233 gördüm, bi bakabilirmiyim dedim bakarken,makarken 6233 alıvermeyimmi neyse daha iyice bakamadım ama,ses stereo ve w810i den çok daha iyi, malzeme kalitesi mükemmel , şimdilik ilk izlenimlerim bunlar.. bakalım İNŞAALLAH pişman olmam....
resim resim resim isteriz özellikle loş ortam resmi. bir de n93 cü lerin kullandıgı bir noise silme programı varmış 6233 fotolarında nasıl sonuc verir acep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 2 Ekim 2006; 13:58:52 >
Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ
arkadaşlar ben ortalama günde üç saat mp3 dinliyorum 6233 şarjı ne kadar gider.Sürekli kullanırsam yani
hocam sende bayağı takıntılısın herhalde bak senin sorduğun sorulara cevap bulan bir çok kişi bu teli aldı sen hala alacan, milleti 6233 cü yaptın nerdeyse aslında alacaksın teli 2 yada 3 gün kullanıp beğenmezsen iade edeceksin yada birine satacaksın en kolay yolu bu bu arada bu yolla bayada bir tel denemiş olursun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 2 Ekim 2006; 14:57:23 >
resim resim resim isteriz özellikle loş ortam resmi. bir de n93 cü lerin kullandıgı bir noise silme programı varmış 6233 fotolarında nasıl sonuc verir acep
her tür resim i koyucam merak etmeyin az sonraaaa....
arkadaşlar meraktan almak istiyorum bu telefonu. 2 aylık sıfır sayılacak genpa full w810i ile 6233 takaslıyacak olan varsa görüşelim...