Bu arada Hayırlı olsun telefonun,güzel günlerde kullan
Saol ..
@van_hoijdonk .... Sanmıyorum ... aslında bu gun eve dönerken tesadüfen yolda bi kadının teli çaldı ... güzel bi ses çıktı .. bakiim dedim telefonu ne diye..sony ericsson un bi modeliydi... dur bakalım 6233 böyle çıkartıyomu dedim ... şok oldum ... üzerinde baya çalışmışlar ...
KARDES TELEFONUN HAYIRLI OLSUN YOKSA GECMI KALDIM COKTAN SATTINMI?
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak.Ben 6233 ile w810i arasında kaldım,6233 de kenarlarındaki parlak şeridin herhangi bir darbede çizilecek gibi durduğunu gördüm bu görünümünü baya etkiliyecektir ve lensini korumak için herhangi bir kapağı yok flaşsız oluşuda ayrı bir dez avantaj gibi duruyor.Bu konular hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.
Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak.Ben 6233 ile w810i arasında kaldım,6233 de kenarlarındaki parlak şeridin herhangi bir darbede çizilecek gibi durduğunu gördüm bu görünümünü baya etkiliyecektir ve lensini korumak için herhangi bir kapağı yok flaşsız oluşuda ayrı bir dez avantaj gibi duruyor.Bu konular hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.
bende kalmştm bunu almştm
en iyi seçimi yapmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 29 Eylül 2006; 22:06:39 >
Bu arada cepte msn ile msn'e bağlanabiliyorum. Her 10 dk civarı bağlanmamda 2 kontör gidiyor. Aama bi süreden sonra java bişey hatası diyor ve kapanıyo. O kötü işte aralıksız 10 dk dan fazla duramadım.