internette en uygun fiyatı www.ekonomikticaret.com adresi veriyor ve peşin fiyatına bi çok karta 8 taksişt yapıor ama hafıza kartları biraz pahalı o sorun ama ayrı yerlerden alırsanız 690 ylt ye tel+ 512 hafıza kartı alabilirsiniz...
internette en uygun fiyatı www.ekonomikticaret.com adresi veriyor ve peşin fiyatına bi çok karta 8 taksişt yapıor ama hafıza kartları biraz pahalı o sorun ama ayrı yerlerden alırsanız 690 ylt ye tel+ 512 hafıza kartı alabilirsiniz...
ekonomikticaret.com da şu an 6233 yok.artı o siteden alışveriş yapıp sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuştu.. şu an kvk.com da 660 ytl,genpatech.com da 700 ytl.başka sitelerde daha düşük fiyatlar var ama şahsen ben güvenip almam.bildiğim yerden alırım 3-5 fazla veririm.En azından bir sorun çıkarsa yüz yüze görüşebileceğim bir muhatabım olur.ki daha önce 6680 de sorun yaşadım,satıcı arkadaşım çok ilgilenmişti.
Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ
internetten çok şeyler aldım ben.vatandan bir dünya bilgisayar parçaları,hepsiburada da telefon,digital kameralar,vs. vs. aldık.Ama son zamanlarda çıkan cep telefonları artık çok nazikleşmeye başladı yani teknoloji geliştikçe hassas oldu makinalar.Onun için herhangi bir sorun çıkma olasılığına karşı en azından cep telefonu gibi hassas cihazları bildik bir yerden alma taraftarıyım. Neyse Topic dışına çıkmayayım.
1-Telefonun ses neden en yüksek sesle çalmıyor.İlk başta kısık sonra yükselmeye başlıyor.(Çalan zil ve en yüksek seviyedeyken) 2-Hafıza kartının kapağı hafiften kabarık duruyor.Kullananlar da böyle mi? 3-Şebeke artar ya da azalırken ekranda açık kilit işareti çıkıyor.Nedir bu? Kılavuzda göstergelerde yok baktım. 4-Güzel bir ekolayzer ayarı verebilir misiniz?
Yardımcı olup fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 26 Eylül 2006; 10:14:28 >
Orjinalden alıntı: eyupsultan 1-Telefonun ses neden en yüksek sesle çalmıyor.İlk başta kısık sonra yükselmeye başlıyor.(Çalan zil ve en yüksek seviyedeyken) Yardımcı olup fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
o telefonun önce kısık sonra yüksek çalması 6230i de de olan bi olaydı ve telefonun hoparlörüne ilerleyen bir zamanda bir zarar gelmemesi için konulmuş bi önlem bunu düzeltmenin çaresi yoktu 6230i de ve bunda da olmayabilir ama pekde sorun yaratan bir olay değil bence...!