Giriş | |
|
|
|
13 Kasım 2008; 11:02:19
|
|
|
dün cihazı güncelledim yeni sürüm sanırım 5.60 oldu, belki bu sürüm çok önceden çıktı ama ben daha yeni bu sürümü yükledim. Yüklemeden önceki sürüm ise 5.43 quote:
Orjinalden alıntı: fast-man herkez nerde yenilik yokmu
|
|
|
15 Kasım 2008; 18:53:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: erenergezer dün cihazı güncelledim yeni sürüm sanırım 5.60 oldu, belki bu sürüm çok önceden çıktı ama ben daha yeni bu sürümü yükledim. Yüklemeden önceki sürüm ise 5.43 quote:
Orjinalden alıntı: fast-man herkez nerde yenilik yokmu Hata etmişsin. 5.43 en iyi sürümdür.
|
|
15 Kasım 2008; 20:35:35
|
|
|
ben hiç sürüm atmadım atmasamda iyi olucak galiba kimse yeni sürümleri tavsiye etmiyor.
Activities: internette takılmak, sinefil olmak, paranormal aktivite peşinde koşmak, ihale takipçiliği, bulaşık yıkamak, amip ehlileştiriciliği, kuyrukta etrafına espiri yapıp gülünmesini beklemek, yere düşen adamın suratına su çarpıp ardından sümkürtmek, televizyonda kiremit kıran karate hocası, balonu yanlarindan cekistirip zurna sesi vermek, ekmek parasi kalibindan gariban edebiyati yapmak, toplumsal reaksiyon sonrasi istiklal marsi okumak,reklam müziklerini araştırmak,varmısın yokmusana katılıp kızlara sarılmak,ekstrem sporlar (santranç, tenis..)
|
|
|
|
|
19 Kasım 2008; 18:42:08
|
|
|
s.a bir zamanlar bnde kullanyrdm 6233 fakat aldğm cihaz yurt dışıymış hani şu hrflerinde değişik şekiller olan hrnyse telefondaki tek problem konuşma sesi ciddi derecede azdı evdekonusrken pek bişey yoktu ama dışar çıktığınız an işiniz bitik sırf bu yüzden satmtım teli soracağım su nokia kom aş garantili arkadaşlarda bu sorun varmı eğer yoksa teknosada 312 ytl peşin fiyatlı var almayı düşünyrm vede byrden dosya şifreleme programı buldum onuda yüklüycem 6233 olmazsa 3120c alıcam fazla bi fiyat farkı yok bildiğm kdryla olmadı onu alabilirim cevaplarınız için şimdiddn teşekrrler dh....
|
|
19 Kasım 2008; 19:00:57
|
|
|
|
selam arkadaşlar ben de 6233 kullanıcısıyım,bir tane çaldırdım şuan 2. 6233 ümü kullanıyorum ama artık değişik modellere gözüm kayıyor.aslında genel olarak baktığımızda 6233 gibi tel gibisi yok..nese mevzuya geliyim ben eğer 2.el 6233 ararsanız ben satıcam.telefona sa-hi-bin-den . com dan #11410364 numaralı ilana bakabilirsiniz.fiyatta pazarlık payı vardır..
|
|
|
|
|
21 Kasım 2008; 13:39:01
|
|
|
valla bende 2 senedir kullanıyorum hiç bi sorunum olmadı şu yeni wi-fi li telefonlar olmasa 6233 1 numara
|
|
|
22 Kasım 2008; 14:35:56
|
|
|
http:/****.com/files/58342465/Dosya_Gizleme.rar arkadaşlar bu dediğim program 6233 kullanan arkadaşlar bi denerse ve yorumları yazarsa sevinirim dosya gizleme programı bnde olmadığı için deneyemiyorum...
|
|
22 Kasım 2008; 14:42:58
|
|
|
arkadaşlar bide bu var http:/****.com/files/58093187/Media_Safe.zip yıldızlı yerlere**** yazıyoruz...
|
|
22 Kasım 2008; 18:07:44
|
|
|
krds verirsen cidden çok sevinirim DEDİĞİN PROGRAMI bayramdam snra yaa samsung M3510 YADA 6233
|
|
22 Kasım 2008; 20:24:16
|
|
|
murat hocam 6233 e uyan programlar varsa paylaşırmısınız
Activities: internette takılmak, sinefil olmak, paranormal aktivite peşinde koşmak, ihale takipçiliği, bulaşık yıkamak, amip ehlileştiriciliği, kuyrukta etrafına espiri yapıp gülünmesini beklemek, yere düşen adamın suratına su çarpıp ardından sümkürtmek, televizyonda kiremit kıran karate hocası, balonu yanlarindan cekistirip zurna sesi vermek, ekmek parasi kalibindan gariban edebiyati yapmak, toplumsal reaksiyon sonrasi istiklal marsi okumak,reklam müziklerini araştırmak,varmısın yokmusana katılıp kızlara sarılmak,ekstrem sporlar (santranç, tenis..)
|
|
|
|
|
23 Kasım 2008; 10:05:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: TIGRAMAN murat hocam 6233 e uyan programlar varsa paylaşırmısınız arkadaşlar bu akşam sizlere program paylaşımı yapcam
|
|
24 Kasım 2008; 2:13:14
|
|
|
arkadaşlar bende 6233 kullanıyorum fakat benim bildiğim bir özelliğini bilmiyorsunuz galiba şu ana kadar yazılmış bütün yazıları okudum ama hiç kimse 6233ün mpeg4 okuduğunu yazmamış. çok kaliteli video klip veya digital video'dan çekim yapılmış görüntüyü ve sesi çok kaliteli okur. size nasıl gönderirim internet üzerinden bilmiyorum ama bunu görmenizi isterdim.
|
|