arkadaşlar öncellikle herkese slmlar ve bu topiğe emeği geçenlere teşekkürler,benim bir sorum olacaktı şu anda telefonum inanılmaz yavaşladı açılırken geç açılıyor, bir keresinde kapanmamıştı tel. bataryayı söküp öle kapatmıştım şimdi yeni versiyon yükletmem lazım ama zamanım yok bunun yerine benim aklıma şöyle bişey geldi bu nokianın ana hafızısına detaylı bir şekilde girilebiliyordu öyle birşey vardı hatırladığım kadarıyla hani kalıntı dosyalar vardır belki görünmeyen onları silmek için böyle birşey varmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum.veya öneriniz nedir bu konuda.
çok bakındım ama hep dandik dandik şeyler buldum, benim beceriksizliğim olabilir tabi
sadece siyah arka plan, şu nokia'nın saçma dalga dalga mavisi olmasın sadece siyah olsun diye çok bakındım ama yok malesef daha doğrusu ben bulamamışımdır
sana zedge.net diyorum başka birşey demiyorum
ben de hay allah razı olsun diyorum
Tek çözüm bundan ibaret. Ancak bir tane daha var. Telefonu servise verdiğinde, telefonunun ekranına mavi bir koruyucu yapıştırıp öyle iade ediyorlar. Bunu deneyebilirsin. Fakat kılıf daha şık durur. Bantla nereye kadar...
arkadaslar telimin ekranı çizilmeye basladı bunu önlemek için güzel bir kılıf veya ekranı korumak ıcın baska bısey önerebilecek var mı??
cevaplayabılecek var mı ??
Tek çözüm bundan ibaret. Ancak bir tane daha var. Telefonu servise verdiğinde, telefonunun ekranına mavi bir koruyucu yapıştırıp öyle iade ediyorlar. Bunu deneyebilirsin. Fakat kılıf daha şık durur. Bantla nereye kadar...
o zaman tek çözüm kılıf gibi gözüküyor. bir telefoncuya gidip bakayım güzel kılıf var mı dıye ama kılıf kullanmayı da sevmıyorum.ya mecbur kılıf alıp kullanıcam yada ekrana daha cok dikkat edıcem cevaplayan arkadaslara teşekkür ederim